XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
na bazz 300ft<#nevetes1>
arty
az pénzbe kerül!! 😄

Forza.

Harlekin
Sokkal több szétszedést is kibír,csak jó szerszám kell hozzá.Nekem az volt az elsõ dolgom,hogy megvettem a szétszedõ kitet.semmi sérülés nem keletkezett 1ik boxomon se.
arty
vett itt valaki day1 360at? vagy még 2005-ben?

esetleg van akinek még mûködik AZ a gépe? 😊

Forza.

arty
én anno egy hûtésmoddolt, flashelt, vszeg ex-3LED-es boxot vettem (erre tellett... és most néztem: 2007.08.03 óta vagyok boxos 😄 ), a hátsó patentok alapból nem voltak jó állapotban 😞 ördögi kör... hiába nyomtam be azokat a kis mûanyagokat, egy részük eleve el volt nyíródva.

a második boxom 2-3 szétszedésig hibátlan volt, aztán ott is elkezdett elfáradni az anyag (meg én is vszeg 😄 ), utána lejtõ ...

Forza.

Tinman
Egyébként Box trükkösebb... sokkal kevesebb elembõl áll, mint egy noti (kijelzõt most ne nézzük), de trükkösebb szétszedni, tényleg baromi egyszerû törni :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
"Szó szerint szinte naponta szedek szét ezerféle notit,"

naezaz, itt a lényeg, te pró vagy, mi mûkedvelõk 😊

Forza.

Totti5
Ájfón képernyõje bántóan kicsi. Azon egyszerûen számomra bármi élvezhetetlen lenne. Telefon videózás pedig csak végszükség esetében.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Jah értem :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
2 perc célszerszámot gyártani rá... még ide is írtam amikor tisztítottam.

Alapszabály, hogy ha valamiért valami nem jön le, akkor azt valami, valahol még tartja, az a kötést pedig nem töréssel oldjuk.

Szó szerint szinte naponta szedek szét ezerféle notit, mindenre van megoldás, de a törés soha nem a jobbik verzió...

arty
de utáltam én anno a fehér boxaim ... pont amit írsz: olyan szinten kilógott a látképbõl, hogy jaj 😞

Forza.

arty
szerintem az elmélettel tisztában volt totti is 😉

gyakorlatban meg, ha már volt szétszedve a box, akkor lehet h 1-2 patent törött, hajlott és nem ugrik szét a hátsó 😞

Forza.

Totti5
Ez már egy jó 3 éve lehetett, amikor "izéltük" a boxot. Haveré lejött ahogy a jutubon néztük hogy mit hogy és mivel kell nyomkodni. Enyém az istenért nem. A végén gyõzött az erõ. Csak a hátulján látszik az erõszak, az is ha ha már leszedted a fél borítást, ami most is atom biztosan fog.

Mivel eladni nem fogom sose a lényeg hogy menjen, amúgy is randán fest a szobába, most pl a földön van jól elrejtve ez a fehér torony. Fekete a házimozi, tv, kinect, set top box, PC, PS3, Vita, kormány, hangfalak, egér, egérpad, bill, a telefonom is. Minden technikai cuccom. Ha pedig lecseréltem a fekete xone dizájnosra a 360at, akkor a családba valakinek odaadom. Kinect miatt lesz helye! Xbox One pedig tökéletesen fog beleilleni a nappali látképébe.

arty
jutublin sz*r a minõség 😞

Forza.

Tinman
"Ami törött törött ami nem nem"

Miért nem kérdezel? :-(

Totti5
FAT-ot úgy szedtem szét hogy a mûanyag borítást patentjait amit lehetett azt kinyomkodtam amit nem azt nem aztán letéptem. Ami törött törött ami nem nem. Így is atombiztos ha össze van rakva, de legalább szét lehet szedni bármikor😄

DarkSector
Ha kell valakinek 10%-os Zavvi kód az szóljon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
hogy kell szétkapni a Jasteperes Boxot ? úgy hogy aztán a hülye is össze tudja rakni preciszitás nélkül? 😄 Mert ha ilyen dzsuvás redvás szar akkor szépszedném. 😄 Sûrített levegõ megteszi?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Macccy
Semmi baj, én is a ... 4-5 coll??! ... a 3,5 collos 'retájna' almán nézem az anyagot, szerintem te is túléled. Ráadásul a GT.tv már nem is annyira jó, mint régen, én legalábbis kezdek kiszeretni belõlük. Valahogy megváltozott az alaposságuk, vagy én nem tudom ...

Végezetül pedig ott a YOUTUBE app, amin megtalálod szerintem az összes GT review-t!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
mer' ci... magyar vagyok! 😞

Forza.

Macccy
Nincs más

(ejj, semmi se jó ...) 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Akkor fizess. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
4-5 colt csak akkor bámulok, ha nincs más 😄

Forza.

DarkSector
Hát geca, a teszteket megnézheted a telodon. 😄

arty
DS: de miért nem nézhetek GT teszteket a boxon? ha pl 2 gigás a demo és fájna leszedni.... 😄 kapcsoljam be a pécét?

totti: véééééégre! elképesztõ lehuzás ez 360on, h a gold acc kötött, nem gép kötött!

Forza.

DarkSector
Kár hogy xbox weboldalán nem lehet kedvenclista és figyelgetni a kiválasztott játékaidnak az árát....:S

Totti5
"If you're an Xbox Live Gold member, an unlimited number of people can enjoy many benefits of Xbox Live Gold while they are using your Home Xbox One console. Friends and family will simply create their own account and gamertag and be able to enjoy Xbox Live online multiplayer gaming and access to entertainment apps,"

DarkSector
Van netem, nem fog hiányozni.

arty
"GameTrailers on Xbox LIVE is available in the following countries:
 USA
 Mexico
 Canada
 UK
 France
 Germany
 Spain
 Italy
 Japan
 Australia"

Anyátokat MS/GT.

Forza.

Totti5
Tudom hogy ezért... persze elsõsorban a nagy melegre és a tápra tippeltem, mert ilyen még sosem volt.

Harlekin
Lehet ezért kapcsolt le mindig?😄

Nem lehet hanem szinte biztos.Emlékezzetek vissza amikor mondtam,hogy Én KB fél Évente szétszedem takarítás gyanánt a boxot és hasonló állapotok fogadnak.
Ezért megy még mindig ismerõsömnél a mai napig is minden napos használat mellet a legelsõ 2006 os boxom igaz hûtés módosított volt elsõ perctõl,de hibátlanul megy még most is mivel nála is folyamatosan szét van szedve és takarítva van...<#kacsint>
Totti5
A probléma megoldódott, 1 órája megy a Forza H. és nem kapcsolt ki.

arty
bele se gondolok akkor az enyém hogy nézhet ki 😞

Forza.

Muttley
ez most miért jelent meg megint újra?

Just do it :)

Totti5
Másfél éve.

arty
ez kemény 😄

mikor volt utoljára szétkapva?
mert enyém is két éves, lehet szétkéne - csak slim, olyat még nem "csináltam"

Forza.

Totti5
Lehet ezért kapcsolt le mindig?😄

Pár fröccs sûrített levegõ és pormentes.

Remélem most már 10 percnél tovább bírni fogja, mert mióta ez a meleg van nem tudtam boxozni... szeretném elkezdeni haverral a Crackdownt.

Bár most is 33 fok van idebent.

Totti5

igen, ebayrol es amazonrol tudok, csak gondoltam megkerdem hatha en voltam a vak, hogy hazai uzletben csak szimplat talatam eddig. Amugy nekem a RDE GOTY-hoz kel, szinten egy nagyon ugyes postas miatt.

Macccy
Tyáááááááj, majdnem elfelejtettem gyerekek: ez a HALF-LIFE 2 ORANGE BOX ez minden pénzt, de leginkább kétezer körüli forintot nagyon megér!! Megvettem még bõ 3 éve, második vásárlásom volt amint megvettem az X360 -ast. Azóta már letoltam a Portal egy részét és az alap HL2 -t. Pihentettem. Most mondom nekiállok az EP1 -nek ... hát valami eszméletlen jó kis játék még mindig, hangulatos, nem csúnya és van benne sikerélmény! Ráadásul a régi iskolás manuális mentés miatt a frusztráció szint is alacsonyan marad végig! <#vigyor0>

Macccy
Az nem a "Top Gear csávó" lesz, aki egyébként Jeremy "Jezza" Clarkson. Az a Forza narrátora, tök más faszi, egy igazi Delta-hang <#vigyor>

A bábus részen pontosan az a lényeg, hogy a nagy fehér és az arany bowling bábukat letarold, de telik az idõ így nem elég fûnyíróként végigmenni a sorokon, hanem vissza kettõ, padlólemez és keresztbe kell menni rendesen, hogy minél többet elsodorj ahogy körbemész a pályán!

Macccy
Hehehh! Várom a nagy napot, amikor Vágási Feriként beszállsz az internetbe és megveszed elsõ eredeti XBone játékodat! Készítem a telót, befényképezem és megy bannerba az a történelmi pillanat! <#nevetes1>

davidka003
"Amúgy hogy értetted azt, hogy "mutatja a mûholdas képét a pályának"? Arra célzol, amikor kicsit megmutatja, hogy mész tökömtudja pályára elõször és bezoomol és a narrátor megmondja, hogy Észak Itália csücsökben ott van a pálya, nézzed meg!?"

Jaja. TopGear csávó kommentálja ha jól tudom. Tetszik a hangja. Passzol a játékba.

Meg volt egy pálya ahol bábukat kellett ledönteni. Nem értettem a lényegét hát csak nekimentem és meglett a szükséges pontszám. Akkor mi a kihívás benne vagy ott mit kéne csinálni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Én azért nagyon sokszor sírtam már, hogy nincs PGR féle esõ hangulatkeltés legalább a Forzában, de az a fizika amit a Forza tud ... szerintem inkább az adja az élvezetet versenyrõl versenyre! <#hawaii>

Amúgy hogy értetted azt, hogy "mutatja a mûholdas képét a pályának"? Arra célzol, amikor kicsit megmutatja, hogy mész tökömtudja pályára elõször és bezoomol és a narrátor megmondja, hogy Észak Itália csücsökben ott van a pálya, nézzed meg!?

Harlekin
<#nevetes1>Kizárt!Nem engedek az elveimbõl...Ha már eddig tartottam magam<#nevetes1>
Macccy
Nemmondod!! <#vigyor> Akkor most elõször van "elõnye" a jogtiszta vásárlásnak a drótozással szemben! <#finom> Ezt is megértük!
Na de biztos be tudod szerezni, ha nem a sarki virágüzletbõl, akkor a faiskolából, ügyes gyerek vagy te, Tutajos! <#papakacsint>

davidka003
PGR4-ben tényleg szuper az esõ meg a havazás. Rohadt jó lett volna Forzába is.
Viszont PGR4-ben azért rossz a karrier mód, mert érdektelen. A kocsik, pályák 95%-a alapból unlockolva van. Nincs semmi cél.

#139657: Nekem nyújt kis kihívást pedig kb medium-on játszok. Béna vagyok autós játékban. Még bele kell jönnöm de nagyon tetszik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Attól még a kinect ott lesz mindbe hisz a teljes rendszer szerves része.Nem egy hozzá csapott valami,hanem gyökeresen összefonódott vele mind a kontroller felismerés mind a hangvezérlés,stb,stb És akkor még biztosra veszem,hogy a már készülõ és esetleg kész gamákba "kötelezõ" kinect használat lesz tehát a kinectnélküliség nagyon hiú ábránd jelen állapotba...
Harlekin
dupla tok

Ha itt van akkor mindenhol van!<#kacsint>
Harlekin
Én most így nem,de biztos van,hisz létezõ dologról van szó.Mivel már mindent Kínába gyártanak így biztosra vehetõ,hogy kapható közforgalomban is.Ha szimpla van akkor dupla is van...Ez egy szabványos dvd tok nem rendelkezik MS oltalmi joggal és nem is védett szín,de még ha így is lenne attól még a kínaiak gyártanák utcára is ha van rá kereslet...