XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esetleg van akinek még mûködik AZ a gépe? 😊
Forza.
a második boxom 2-3 szétszedésig hibátlan volt, aztán ott is elkezdett elfáradni az anyag (meg én is vszeg 😄 ), utána lejtõ ...
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
naezaz, itt a lényeg, te pró vagy, mi mûkedvelõk 😊
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Alapszabály, hogy ha valamiért valami nem jön le, akkor azt valami, valahol még tartja, az a kötést pedig nem töréssel oldjuk.
Szó szerint szinte naponta szedek szét ezerféle notit, mindenre van megoldás, de a törés soha nem a jobbik verzió...
Forza.
gyakorlatban meg, ha már volt szétszedve a box, akkor lehet h 1-2 patent törött, hajlott és nem ugrik szét a hátsó 😞
Forza.
Mivel eladni nem fogom sose a lényeg hogy menjen, amúgy is randán fest a szobába, most pl a földön van jól elrejtve ez a fehér torony. Fekete a házimozi, tv, kinect, set top box, PC, PS3, Vita, kormány, hangfalak, egér, egérpad, bill, a telefonom is. Minden technikai cuccom. Ha pedig lecseréltem a fekete xone dizájnosra a 360at, akkor a családba valakinek odaadom. Kinect miatt lesz helye! Xbox One pedig tökéletesen fog beleilleni a nappali látképébe.
Miért nem kérdezel? :-(
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Végezetül pedig ott a YOUTUBE app, amin megtalálod szerintem az összes GT review-t!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
(ejj, semmi se jó ...) 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
totti: véééééégre! elképesztõ lehuzás ez 360on, h a gold acc kötött, nem gép kötött!
Forza.
USA
Mexico
Canada
UK
France
Germany
Spain
Italy
Japan
Australia"
Anyátokat MS/GT.
Forza.
Nem lehet hanem szinte biztos.Emlékezzetek vissza amikor mondtam,hogy Én KB fél Évente szétszedem takarítás gyanánt a boxot és hasonló állapotok fogadnak.
Ezért megy még mindig ismerõsömnél a mai napig is minden napos használat mellet a legelsõ 2006 os boxom igaz hûtés módosított volt elsõ perctõl,de hibátlanul megy még most is mivel nála is folyamatosan szét van szedve és takarítva van...<#kacsint>#kacsint>
mikor volt utoljára szétkapva?
mert enyém is két éves, lehet szétkéne - csak slim, olyat még nem "csináltam"
Forza.
Pár fröccs sûrített levegõ és pormentes.
Remélem most már 10 percnél tovább bírni fogja, mert mióta ez a meleg van nem tudtam boxozni... szeretném elkezdeni haverral a Crackdownt.
Bár most is 33 fok van idebent.
A bábus részen pontosan az a lényeg, hogy a nagy fehér és az arany bowling bábukat letarold, de telik az idõ így nem elég fûnyíróként végigmenni a sorokon, hanem vissza kettõ, padlólemez és keresztbe kell menni rendesen, hogy minél többet elsodorj ahogy körbemész a pályán!
Jaja. TopGear csávó kommentálja ha jól tudom. Tetszik a hangja. Passzol a játékba.
Meg volt egy pálya ahol bábukat kellett ledönteni. Nem értettem a lényegét hát csak nekimentem és meglett a szükséges pontszám. Akkor mi a kihívás benne vagy ott mit kéne csinálni?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy hogy értetted azt, hogy "mutatja a mûholdas képét a pályának"? Arra célzol, amikor kicsit megmutatja, hogy mész tökömtudja pályára elõször és bezoomol és a narrátor megmondja, hogy Észak Itália csücsökben ott van a pálya, nézzed meg!?
Na de biztos be tudod szerezni, ha nem a sarki virágüzletbõl, akkor a faiskolából, ügyes gyerek vagy te, Tutajos! <#papakacsint>#papakacsint>
Viszont PGR4-ben azért rossz a karrier mód, mert érdektelen. A kocsik, pályák 95%-a alapból unlockolva van. Nincs semmi cél.
#139657: Nekem nyújt kis kihívást pedig kb medium-on játszok. Béna vagyok autós játékban. Még bele kell jönnöm de nagyon tetszik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑