XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE ...
De ez egy GTA. Ez egy GTA és azt emlékeim szerint mindig megengedték, hogy kicsit többe kerüljön, mint ahogyan a Blizzard sem szívbajos az ajánlott végfelhasználói árak tekintetében. Én meg úgy vagyok vele, hogy egy GTA -nál, amiben be van építve egy Cabelas Hunting 2013, egy Tour de California '13, egy Tiger Woods PGA '13, egy Grand Slam '13, egy GTA Horizon, egy paplanernyõs, búvár és tengeralattjárós (!) játék és maga a GTA Motherfucka' érzés három karakterrel ... meg harci rotival ... nekem megér ennyit simán. Úgyse tudok majd miatta megvenni másik játékokat és nem fogok ráérni lemenni a sikátorba, hogy megvegyem a heti adag füvet. <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bár ha nem lenne más opcióm 0dayre,akkor onnan venném a simát.
Valszeg Game.co.uk lesz,vagy Tesco akciós kuponnal.
Kicsi off:D
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Forza.
Megvan a Forza 3-4, Alan Wake, Halo Wars, Halo ODST ( Fable 3 már Tinmantól jött "használtan" ). Eleve mindig bodottá volt hogy 1-2 ezerrel került csak többe egy igényes limited collectors mint az alap kiadás. Ebben mindig k jó volt az MS ( már amikor nem baszták el pl a GeoW 3 és a Halo 4 terjesztését itthon, amit nem lehetett megvenni... ). De a Halo 4 is csak 10 ezer volt!!! kevesebb pénzbe került mint a Last of Us? kétlem, minõségben gyengébb? nem, kisebb cím? nem, de az 14 ezer, ez meg 10 ezer volt 0day. A Lasrt of Us limited pedig 20 ezer, amikor egy tartalmasabb Alan Wake kiadást 13ért megkaptam.
rengeteg minden van, amit X összegért megveszek, Y-ért nem - a difi pedig lehet egyik pillanatomban 50 ft, másikban 500, vagy ezúttal 1500-2500 - mert 12-13k-t írtam, nem 13-at :P
semmi nem érdekel idén jobban, mint a gta5, minek is hazudnék? csak ennyiért nekem már túl van a fájdalomküszöbön :)
Forza.
Ki fogom maxolni én is majd ha ráérek. Asszem most 850/1000 van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Call of Duty: Modern Warfare 2 meg könnyûnek rémlik az 50/50 acsival,de lehet ott csak tudat hasadásom lett és ezért nem emlékszek rá,hogy szopóka volt a veterán...<#nevetes1>#nevetes1>
Habár ezek csak kihívás nélküli középszar gamák...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Néztem azt a collector's kiadást, de nem dobott fel valahogy, sapka meg pénzszállító zsák ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Legyél férfi és mondd ki inkább, hogy téged nem érdekel és majd megveszed gombokért tavasszal. ... Vagy mondd, hogy sörre kell inkább, az méginkább férfias! :)
Szóval ha nem hardeneden tolja valaki akkor akár egész vállalható a cucc.
Forza.
Na jó, COD4-ben volt 1-2 ilyen rész de nem volt ennyire brutálisan faszság.
A többi meg jó volt. Mentél elõre is azért elfogytak az ellenfelek meg normálisan megvolt csinálva az egész játék.
Treyarch nem ért hozzá sajnos.
Legszívesebben minden verziót venném annyira jó áron vannak:D
Ez is egyfajta cod feature,hogy amíg el nem érsz a pálya egy bizonyos pontjára ömlik az ellen.
Tehát rohanni kell elõre,lõni,a lényeg hogy eljuss a pontra:)
Én sztem utoljára az mw valamelyik részében toltam le a single-t.
Tegnap a játék elején volt a rakétakilövõs pálya.
Egy 100 méteres szakaszon veteránon nem bírtam 1 óra alatt sem továbbmenni.
Kb 80-szor kezdtem újra. Csak ömlik az ellenség. Megölsz vagy 70-et és ugyan úgy jön tovább. Természetesen a checkpoint rendszer úgy szar ahogy van, még véletlenül se ott ment ahol kéne. Menni kell tovább különben a végtelenségig lehet ölni õket de továbbmenni meg nem nagyon tudsz, mert 1 lövéstõl meghalsz. Nincs olyan átmenet, mint az MW3-ban.
Leraktam hardened-re a nehézséget, úgy sikerült.
De most van a vietnámi pálya. Khae-san. Dombon kéne lemenni, özönlik az ellenség. Ha egy helyben állsz és lövöldözöl akár órákon keresztül is csinálhatod, mert sosem fogynak el. Menni kéne lefele de megölsz párat és 3 mp alatt már megint tele van a domb ellenséggel. Nem lehet haladni. A játék ott szopatja a játékost ahol tudja.
Az a szomorú, hogy a legújabb patch is fent van és basztak bármit is csinálni vele. Ugyan olyan fos, mint a megjelenéskor volt.
Egy amatõr stúdió jobbat hoz össze, mint ez a szemét.
1/10
Talán végigszenvedem majd.
12-13ezernél semmiképpen nem adtam volna többet érte, jó lesz ez pár hónap mulva is
Forza.
Vagy kintrõl (pár nap késéssel) 13.400.-
De ez a GTA V! Ez megér ennyit, biztos vagyok benne! ;)
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szerintem egy mindenre kijövõ, elsõsorban a fiatalokat megmozgató játék nem képes eladni egy drága konzolt
szerinted viszont elviszi a hátán az x1 launcsot
tûzzünk ki valami fogadásfélét, hogy legyen tét is :D
ha veszítek, 1 hétig istenítem az x1-et a "másik" topikban
ha veszítessz, soha többet ne lássak pozitív kommentet a túlárazott, tévézõs kémgéprõl! :D (najo, legyen 1 hét ms/x1 szapulás neked is, ott, minimum napi 2 kommentben!! :D)
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de nálam õk is csak deus ex hr adam jensenje után jönnek, eléggé lemaradva!
(az megvolt?)
ehet én is bevárom, h a ghost miatt milliók adják el a bo2-t .... fillérekér'
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Addig még majd amit szeretnék még beszerezni olcsón:
Tomb Raider, Resident Evil 6, Crysis 3, Catherine.
Tales of Vesparia meg esélytelen olcsón. Ebay-en is 7-8k körül mennek.
Nagyon szeretném de drága nekem.
MW3-ban szerintem sokat számít, hogy nagyon jó szinkronhangok is vannak.
William Fichtner Sandman (voice)
Timothy Olyphant Grinch (voice)
Kevin McKidd Soap MacTavish (voice)
Billy Murray Captain Price
annyira megjött a kedvem a codhoz tõle, hogy most egyezkedek BO2-re (az elsõ nekem megvolt, sorban haladok, ált. 1 év lemaradással) - hátha az is tuti ... :) te azt mikorra tervezed?
Forza.
Infinity Ward-ban még nem csalódtam.
Viszont a Treyarch nagyon tróger.
Black Ops-ot nyomom és folyamatosan a fejem fogom, hogy mennyi kisebb-nagyobb technikai baki van benne. Veteránon meg aztán fõleg zavaró ez.
MW3-hoz képest egy 5/10-es játék kb.
szerintem egy vérkodost izgat legkevésbé pl a kinekt ...
Forza.
Forza.