XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden élvezetes a forzaban a karriert leszámítva😊
Nem pont fordítva?PGR4ben változatos pályák,idõjárás,napszak,különbözõ játékmódok.
Forzaban meg 125x is menj végig ugyanazon a pályán egy másik autóval.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
nekem csak kötelezõ "kör" volt a "fõtábla" elõtt, sajna - nem értem miért nem lehetett nehezebbre tenni 😞
Forza.
Tetszik, hogy megmutatja a pályát mûholdképen is.
Autovista mód nagyon érdekes. Sok plusz információ megtudtam a kocsikról.
Rohadt sokat dob, hogy magyar feliratos. Minden játék ilyen lenne azért nem lenne rossz. És ránézésre nem is gagyi felirat van.
Karrier is valahogy élvezetes. PGR4-ben sajnos nem az.
Úgyhogy abszolút érdemes megvenni.
Forza 3-at fosnak tartottam, autós játékokat sose szerettem nagyon de ez üt mindent.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(kinektre nincs szükségem)
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Forza.
kormányszupport és kinekt-telen verza kell még 400 alatt és azt mondom oké 😉
Forza.
A "régi" trilógia mesés, poénos, könnyed kis film volt. Kivesézte a Pókember frencsájzot.
Ugyan ez volt a baj az új Supermannal is ( többek közt ). Vagy csinálják meg meg úgy mint a Nolan Bartman trilógiát, vagy csinálják meg komolyabb értelem nélkül, ahogy az elõzõ filmeket. Ez a kettõ közti átmenet nem jó, mert nem kapom meg azt amire vágyok. Többet nem kapok, amit pedig eddig kedveltem abból kevesebbett.
Csodás Pókembert végig sem néztem, annyira álmosító volt és annyira zavart a fõszereplõ, nomeg hogy hiába a depis hangulat, lényegében ugyan az mint az elõzõ, annak a másolata, csak vontatottabban, hatalmas mûdrámákkal... pfejjjj.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Plusz most odaadtam neki 2k-ért postával a Black Ops-t. Ennél rendesebb nem tudok lenni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De sajnos érthetõ okokból nem igazán kapni a boltokban üres zöld tokot.
Most 3. üzlet. Ma kapta meg a Far Cry 3-at. Ripityára van törve a tok.
Pedig buborékos borítékban adtam fel. Ennek ellenére pozitívat adott. <#worship>#worship>
Nekem van bûntudatom a köcsög posta hibája miatt.
Xbox One Day One and standard editions will come bundled with a chat headset, Microsoft has announced today.
Previously, it was thought the headset would not be inlcuded with the system, but then Microsoft hinted it was considering changing its mind and said it would look into the inclusion.
Now it’s been confirmed: the headset is included in both the Day One and standard editions, per a Microsoft spokesperson speaking with Shacknews.
The Xbox One Day One Edition, featured in the unboxing video below hosted by Major Nelson, will also come bundled with a 4K HDMI cable, along with all the other Day One goodies previously outlined.
Here’s a few other details posted by Albert Penello, director of product planning for Xbox One: the 4K HDMI cable included is an “actual Category 2 HDMI cable, rated for 1080P, 3D and 4K, according to the HDMI 1.4 spec,”; the Xbox One wireless radio is A/B/G/N, but supports dual-band 2.4ghz and 5ghz frequencies; when you plug a micro-USB cable into the controller for wired gameplay, the internal radio is actually shut off, transmitting data through the wire. You can even use the controller without batteries in this mode.
Microsoft released other videos today, of the headset, controller, and play and charge kit.
The console is expected sometime in November.
Na végre hogy itt is megjött az eszük.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A Tobey (így) féle elsõ rész mérföldekkel volt jobb szerintem is, még ha hólyagból is lõtt elromlós kézikészülék helyett (ami hiába volt az új részben, mert emlékeim szerint nem használták ki a poénját, amikor nincs zsetonja feltölteni ... ha mégis volt, akkor a többi rossz elnyomta, mert nem ugrik be).
ON
Na akkor majd nekimegyek ennek a Spidey cuccnak, ha lesz idõm, azt láttam Deadpool benne van, az vicces! 😉
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN ID.: Beegabor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nekem az nem tetszett, hogy minden szakaszon egy boss-t üldözünk. Önismétlõ a játék.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forza.
(ja megkérdezhettem volna elõbb is, mielõtt megveszem, de abban hol a móka?) <#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Nincs DE. Így nem kell.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Idegesített a polcon az Alan Wake CE mellett.
DE ...
De ez egy GTA. Ez egy GTA és azt emlékeim szerint mindig megengedték, hogy kicsit többe kerüljön, mint ahogyan a Blizzard sem szívbajos az ajánlott végfelhasználói árak tekintetében. Én meg úgy vagyok vele, hogy egy GTA -nál, amiben be van építve egy Cabelas Hunting 2013, egy Tour de California '13, egy Tiger Woods PGA '13, egy Grand Slam '13, egy GTA Horizon, egy paplanernyõs, búvár és tengeralattjárós (!) játék és maga a GTA Motherfucka' érzés három karakterrel ... meg harci rotival ... nekem megér ennyit simán. Úgyse tudok majd miatta megvenni másik játékokat és nem fogok ráérni lemenni a sikátorba, hogy megvegyem a heti adag füvet. <#vigyor>#vigyor>