XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tehet akkor a játékos, ha a lemez tönkremegy? Fõleg ha hamar?!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Just do it :)
Ezért is volt jobb a "fixárfolyamos" MSPONT.
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
---
Dreampage összefoglalója a pontokról forintra konverzióról
az MS pontokkal ellentétben a más országba migráláskor a raktárázott pénzed nem használható fel 😊
fantasztikus elõrelépés - régesrégen én is a pontok ellen voltam, most viszont akár tüntetni is mennék a visszavezetésért 😞((
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Totti én szoktalak olvasni, meg érteni is, de most nem értelek: te mit vársz ezektõl? Ez nem az X360 helyett van! Nem konkurencia! Ezt - ahogy itt már valaki írta - az orvosi rendelõben, vagy a távolsági buszon kell elõvenni. Ha van jó könyved és szeretsz olvasni, akkor persze azt kell elõvenni, mert az olvasás fontos és jót tesz a képzelõerõ, a fantázia fejlõdésének ésatöbbi ... De ha nem szeretsz olvasni és történetesen sort ülsz/állsz a bankban vagy éjszakás mûszakban õrzöl egy ToiToi retyót a 6-os út szélén, akkor jobb ez mint a valódi unalom.
Szerintem.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN ID.: Beegabor
Sõt, amíg a kígyósban nem vehettél hajhullás ellen géppityut, addig itt megvan a lehetõség! Nem kell élned vele, de élhetsz! <#papakacsint>#papakacsint>
Seth: Nem ... ez egy ilyen valami, telóra. A hozzászólásod ellenben valóban "egy nagy semmi". Ember, már meg ne sértõdj, de csak beszúrtam ide érdekességképp, ráadásul olyan játékot ami iOS mellett Androidon is elérhetõ, tehát még az iSznobizmus vádja sem érhet. Direkt megjelöltem, hogy OFF, tehát nem bunkóztam be. Nem fizetõs, tehát megintcsak elérhetõ, kipróbálható. A készítése közben nem pusztultak el kisállatok és nem is kell hozzá kötelezõ netkapcsolat ...
Ehh, jólvan, akkor beszélek a Microsoft pont átváltásomról: képzeld 1083 Ft -ot kaptam. Na ez már valami? <#vigyor>#vigyor>
pay to Win VS und magad halálra free
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
OFF, de aki hozzám hasonlóan nem ismerte eddig ... ÁÁÁááá hangulaaaaaat és zooooombiiiieeeee
Meanwhile in Japan
Pro Evolution Soccer 2014
- nem lesz benne esõ
- kevesebb satadion lesz mint az elõzõ részekben
- kevesebb europai csapat
Itt a vége fuss el véle.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Akkor is nehéz döntés, mert multi játékot 360ra nem akarok már venni.
Konzolokat kellene igazán összehasonlítani.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Cseréljetek kontroller igaz úgy a játékos marad ha csak nem felcserélitek a kontroller bejelentkezéseket...<#kacsint>#kacsint>
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Burtális minden téren.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
your Microsoft Vga HD Cable (8 ezer forint) does not support PAL-50 Bye bye Halo1 😄D no problem a gyüjtemény utolsó láncszeme mindent orvosol !!
Az anniversary már egy külön játék hiába tartalmazza a régi és remake változatot 😊 a gyûjteménynek teljesen kell lennie !
Amúgy Halo 1 beszerzése teljesen felesleges volt, mert az Anniversary tartalmazza a HD kiadást meg a régit is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Halo 2 dobozában mit találok? 2 hónapos Xbox live trialt LEKAPARATLAN felülettel (az 1 dolog hogy már lejárt) de hát lekaparatlan!! 😄D
Totti? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kínálok:
Forza 2 (x360)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)
Outlast (STEAM)
Castlevania LoS Ultimate Edition (STEAM)
Keresek:
Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
The Last of Us (PS3)
Silnet Hill Collection (x360)
Halo Anniversary (x360)
Neverdead (x360)
Prince of Persia Trilogy (PS3)
Gondolom BF3 lesz , kicsit felturbózva uj menüvel 😄
Kíváncsi vok rá milyen lett.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
BF4 meg kevesebb is lesz, ha jól olvastam ma XBOXra 24 játékos lesz 30fsp-vel csak. pff
Nem arra a gépre való az már.
Akkor mi lesz a 4-el?