XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
A lemezeket mennyire biztonságos bennhagyni az xbox lemezolvasójában? Melyikben biztonságosabb? Tok? vagy olvasó? A RDR lemeze tavaly jun. óta már kezd egy kicsit elhasználódni.. Úgy veszem észre.. (A játék 1 éve már a HDD-re van telepítve. De nem igaz hogy így is be kell dobni a DVD-t hogy ellehessen indítani a játékot!
Mit tehet akkor a játékos, ha a lemez tönkremegy? Fõleg ha hamar?!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Renjike
csak engem hagy hidegen?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Muttley
arty
Egyértelmü, ráadásul az árfolyamingadozások miatt lassan elbukhatnád a teljes pénzed is... ez világos.

Ezért is volt jobb a "fixárfolyamos" MSPONT.

Forza.

DarkSector
A trükközések miatt gondolom, meg hogy ne legyen nekik teher váltani ft-ot meg dollárt, stb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Nem várhatjuk el, hogy az ingyenjáték még szórakoztató is legyen! 😄

Forza.

arty
És konkurrencia nélkül a Fifa is biztosan jobban fejlõdik majd! <#ravasz1>

---

Dreampage összefoglalója a pontokról forintra konverzióról

az MS pontokkal ellentétben a más országba migráláskor a raktárázott pénzed nem használható fel 😊

fantasztikus elõrelépés - régesrégen én is a pontok ellen voltam, most viszont akár tüntetni is mennék a visszavezetésért 😞((

Forza.

Macccy
De, természetesen! Én is kommentáltam és megelõlegeztem, hogy meg ne sértõdj. De úgy látom nem sikerült ... <#papakacsint> Nyugi.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
"pay to Win VS und magad halálra free"
Totti én szoktalak olvasni, meg érteni is, de most nem értelek: te mit vársz ezektõl? Ez nem az X360 helyett van! Nem konkurencia! Ezt - ahogy itt már valaki írta - az orvosi rendelõben, vagy a távolsági buszon kell elõvenni. Ha van jó könyved és szeretsz olvasni, akkor persze azt kell elõvenni, mert az olvasás fontos és jót tesz a képzelõerõ, a fantázia fejlõdésének ésatöbbi ... De ha nem szeretsz olvasni és történetesen sort ülsz/állsz a bankban vagy éjszakás mûszakban õrzöl egy ToiToi retyót a 6-os út szélén, akkor jobb ez mint a valódi unalom.

Szerintem.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Seth
Ne haragudj, de szerinted én most bunkó voltam, mert nem tetszésemet fejeztem ki ? Felõlem azt szúrsz be amit akarsz, de azért kommentálhatom a véleményem nem?

PSN ID.: Beegabor

Macccy
De elfelejted - és mindenki aki a mobilos játékoknál valami elképzelhetetlen szintet vár el - hogy 15 évvel ezelõtt a tetristõl térdre esett mindenki és a nokiás snake játékkal együtt családon belüli erõszakot és a wc elõtti sorbanállást generáltak! Most ezek (meg nekem Plants vs Zombies 2 és Cut the Rope) a játékok az új snake, csak sokkal faszább a csomagolás! Azokat is 1000x toltuk végig és ezt is tolhatod valahányszor megfosat a Mizo tejeskávé vagy a taco! <#vigyor>
Sõt, amíg a kígyósban nem vehettél hajhullás ellen géppityut, addig itt megvan a lehetõség! Nem kell élned vele, de élhetsz! <#papakacsint>

Seth: Nem ... ez egy ilyen valami, telóra. A hozzászólásod ellenben valóban "egy nagy semmi". Ember, már meg ne sértõdj, de csak beszúrtam ide érdekességképp, ráadásul olyan játékot ami iOS mellett Androidon is elérhetõ, tehát még az iSznobizmus vádja sem érhet. Direkt megjelöltem, hogy OFF, tehát nem bunkóztam be. Nem fizetõs, tehát megintcsak elérhetõ, kipróbálható. A készítése közben nem pusztultak el kisállatok és nem is kell hozzá kötelezõ netkapcsolat ...

Ehh, jólvan, akkor beszélek a Microsoft pont átváltásomról: képzeld 1083 Ft -ot kaptam. Na ez már valami? <#vigyor>

Seth
Ez egy nagy semmi

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Aminek egyetlen oka van: F2P. Ha 5ezerszer végigmeész ugyan azon a pályán akkor lesz elég pénzed hogy megvedd a kispityut, ha 100 ezerszer mész végig akkor shotgunt... de, ha nem akarsz elsorvadni az ismétlõdõ unalomba akkor meg is vehetsz mindent jópénzért.

pay to Win VS und magad halálra free

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
10. futásnál meguntam azóta el sem indítottam.

Macccy

OFF, de aki hozzám hasonlóan nem ismerte eddig ... ÁÁÁááá hangulaaaaaat és zooooombiiiieeeee

Totti5
EA nextgen FIFÁT demóz már, brutál kidolgozásokkal és valszeg roskadozó tartalommal, minden földi jóval amit csak el lehet képzelni...

Meanwhile in Japan

Pro Evolution Soccer 2014
- nem lesz benne esõ
- kevesebb satadion lesz mint az elõzõ részekben
- kevesebb europai csapat

Itt a vége fuss el véle.

Macccy
Ez még mindig GOTY '13 ... de az is lehet, hogy GOTY '13-'14 <#vigyor>

Renjike
madj egyszer bejátszom 😄D

arty
nekem volt ilyen lejártam, irtam chatel a supportnak és adott másikat!!!! 😄

Forza.

TDC Geronimo
Ne is vegyél már rá semmit fõleg ne BF4et. 1 hónap kibírható.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Semmi!
Akkor is nehéz döntés, mert multi játékot 360ra nem akarok már venni.
Konzolokat kellene igazán összehasonlítani.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

davidka003
JA

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

oO VinyuS Oo
Warface vajon x360-on is free to play lesz?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Harlekin
Miért? Fél szemûek vagytok és csak az a térfél jó vagy le vagytok ragasztva a székhez?
Cseréljetek kontroller igaz úgy a játékos marad ha csak nem felcserélitek a kontroller bejelentkezéseket...<#kacsint>
xxdani
Splinter cell blacklist-ban split screen-es coop-nál nem lehet a bal és jobb térfelet megcserélni valahogy? Tudom cseréljünk helyet meg stb- de az nem játszik 😊 .

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Totti5
Felpörgetõs nagypapi befigyelt😄

Burtális minden téren.

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Harlekin
Csak meg lett...<#nevetes1>

Renjike
valaki Halo 4 Heroic run? a két coop acsiért legendary majd úgy is egyedül kell 😄

Renjike
and i lol'd

your Microsoft Vga HD Cable (8 ezer forint) does not support PAL-50 Bye bye Halo1 😄D no problem a gyüjtemény utolsó láncszeme mindent orvosol !!

Renjike
De igen a régi , csak elég meglepõ hogy ilyet találni mostanság 😊)
Az anniversary már egy külön játék hiába tartalmazza a régi és remake változatot 😊 a gyûjteménynek teljesen kell lennie !

davidka003
De az sima xbox trial nem? Nem a 360-as.
Amúgy Halo 1 beszerzése teljesen felesleges volt, mert az Anniversary tartalmazza a HD kiadást meg a régit is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
Halo 1-2 beszerezve !!!! Már csak az Anniversary hiányzik 😊)

Halo 2 dobozában mit találok? 2 hónapos Xbox live trialt LEKAPARATLAN felülettel (az 1 dolog hogy már lejárt) de hát lekaparatlan!! 😄D

arty
ez mekkora?

Forza.

DarkSector
45 font.

Totti? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Biznisz:

Kínálok:

Forza 2 (x360)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)
Outlast (STEAM)
Castlevania LoS Ultimate Edition (STEAM)

Keresek:

Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
The Last of Us (PS3)
Silnet Hill Collection (x360)
Halo Anniversary (x360)
Neverdead (x360)
Prince of Persia Trilogy (PS3)

Botond
#140399 😊
Mr Manson
hogy a nextgen már mennyivel több, ugyan az a játék.
Gondolom BF3 lesz , kicsit felturbózva uj menüvel 😄

Totti5
PÉNTEK!!!

TDC Geronimo
3 is ugyanannyi konzolon most is, mi a meglepõ ezen? 😄

Waczkor
Meg most nézem kijött a TMNT Out of the Shadows.
Kíváncsi vok rá milyen lett.

Mr Manson
BF3 beta is egy fos volt. BF3 összerakták azért de a legbosszantóbb játék XBOXon amivel valaha játszottam.
BF4 meg kevesebb is lesz, ha jól olvastam ma XBOXra 24 játékos lesz 30fsp-vel csak. pff

Waczkor
RDR Nightmare nagyon fasza,mindenképp megéri.

Renjike
Nem tudom mi a fasz volt ma .... a live 20 percig baszott beengedni aztán elindítom a Héjlónégyet megyek pár meccset (átlagban 10-20 killem szokott lenni és 2:1 vagy jobb arányom) DE MOST úgy lealásztak az ázsiai nevû gamertagos emberek , nem tudom ki a faszomokkal rakott össze vagy mit használtak de úgy lõttek sniperrel hogy sprintbõl hozoom headshotot tolt meg 100% a fejemre tartotta a célkeresztet 1 kurva rezzenés nélkül az ellencsapat tagjainak néhány tagja... eddig bírtam inkább jöttem valami mást csinálni . Tudom hogy senkit sem érdekel de így ha leírom kevésbé basz fel !!!! 😄

TDC Geronimo
Október elején megnézheted betat majd, de szerintem zacskót készítsd be E3as meg gamescomos videók után 😄

Nem arra a gépre való az már.

DarkSector
Az mégerõsebb lesz erre a vasra. 😄

Mr Manson
Ezen gondolkodom én is, BF3ban 800 órám van , de az is erõs erre a vasra.
Akkor mi lesz a 4-el?

DarkSector
Sütni fog a nap.

davidka003
Xbox 360 el se bírná az idõjárás változást meg a rombolható környezetet meg ezt a sok újdonságot. Nem tudom hogy oldják meg.