XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Max Payne 3 - 2247 Ft
Midnight Club: LA - 995,00 Ft
Érthetelen amit mûvelnek.
A játék itt van, tökéletes <#worship>#worship>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
RDR Undead Nightmare 1245 Ft. Ezen erõsen elgondolkodtam." by PH
Na most néztem a telefonkönyvet Kovács József cirka HARMINC van. Azokkal is ezt a szopatást tolják vagy csak velem?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tegnap kaptam értesítést, hogy jött csomagom Hong Kongból. Mondom biztos valami ebay-es cuccom. Úgyis a héten várok 1-2-t.
Most bementem az értesítéssel a postára. Azt mondja a csaj, hogy azt már tegnap átvették. Hosszas huzavona után kiderült, hogy elbaszta a papírt a postás és nem nekem jött csomagom hanem a szomszédnak.Egy jó órám elment ezzel. Elõször még engem nézett hülyének aztán meg már õ kért bocsánatot.
Én is nagyon kíváncsi vok hogy fut majd next gen konzolon,remélem eurogamer expon ki tudom majd próbálni vagy legalább elég közel jutok hozzá hogy a saját szemeimmel lássam.
Mondjuk nálam nem is feltétlen az játszik szerepet,hogy mennyi játékost enged majd,mert a 3-at pécén toltam és sose mentem fel nagy szerverekre,mert nem szeretem ha 2 percenként hátba,meg oldalba lõnek,illetve megyek foglalni valamit és odaterem 5 ellen,nincs jármû,gyalogolhatok 5 perceket.
Az érdekel hogy mennyi fps-sel és milyen grafon fog majd futni.
Van hozzá pécém,de ott nincs sok barát akivel tudnám tolni,ezért is örülnék ha jól futna one on.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
csak akkor 360 -> ONE és nem 360 -> PS4 váltás kell. Ehh, nehéz ..
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Csak gondban vagyok az idõ miatt. Ha megveszem 360-ra de 2-3 hónapon belül cserélek, kidobtam az ablakon.
Játékosok száma? Grafika? DLC-k? Stb?
itt eddig mindig 30mp alatt lefutott a csík és már játszhattam 😊
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
De ez is azért jo befektettés volt. grat.
szedek most demókat, azok jönnek mint a villám, szal nem a netemmel van a gond!
Forza.
átváltották: 3540pont (8407ft-ba került) -> 11890ft lett belõle
egyébként most is lehet pontot venni/beváltani, ha valaki "nyerészkedni" akar - amit persze nem tud, hiszen az árak kurvára elszálltak 😞((
oké, a mostani olcsón lett 11890ft-al kb árában vannak a cuccok, de ha elfogy a 11890 - márpedig elfog - akkor utána jelentõsen drágábban jutok a játékokhoz, mint eddig... amivel nem is lenne gond, ha xbox lájvon is csökkennének az alapárak: elvégre egy 3 éves xbla játék nem ér 2500 forintot, márpedig ennél csak akkor olcsóbb, amikor épp akcióban van (ritkán/soha)
MS, ez bizony szar volt, szar maradt és ezen az xbox one és a nagy tervek sem fognak érdemben változtatni.
Sebaj, elköltöm én a steamen azt a pénzt, amit játékokra szánok.... 😊
Forza.
(aki nem tudná: ennél durvább szitokszó NINCS az univerzumban!)
Forza.
Gondolkozom a state of decay megvételén,angol store on 13 font kb eddig 1200 pont volt,1200 pontot viszont tudok 10 font körül vagy még olcsóbban.
Van valami oldal ami írja mit hogy vált át az ms?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
tinman: mi köze a dashboardomhoz az MS weblapjának? miért nem tudok teljes körûen szórakozni az xbox.com-on? mi ez, playstation.com, mert ott TÉNYLEG sok a gond 😊)
Forza.
Ja, én természetesen én már tegnap este frissítettem a konzolt!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#levele>#levele>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2