XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Demonak nagyon jó volt, beleborzongtam, hogy ha itt 2 óra játékom megy a levesbe az idõ miatt, milyen "jópofa" lehet, amikor mondjuk a teljes játék 10-15 órás futama megy a levesbe.... 😄
Forza.
Na majd így falú szim. :-D
Bár én még sosem használtam ki, de ilyen esetek miatt kellene...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak ezt a fura elgondolást nem tudom hova tenni, kinek juthatott eszébe, hogy ismételheted a sztorit újra meg újra, de idõre megy a móka?? Mert én szeretek "dõzni" a játékokban, nem sietek sehova, pláne ha zombikat mészárolhatok! Erre itt meg van szûk 12 órám, valójában valami 1-2 óra max mire kijönnek a Janik és letarolják a várost? És ez gondolom így van a fõjátékban is.
Ettõl függetlenül jó anyag, végig fogom mészárolni az biztos és jöhetnek az acsik! <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Moby bazzeg,hogy nincs boxod...Pedig most online ganézhatnánk a kucukat meg verseny permetezhetnénk.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Pedig ott figyel a polcon a Collector's féle sorszámozott katonai dosszié!

ha kiderül h regelhetõ lesz a kulcsuk, instant preorder!
25$ BB-nek egy roncsderby játékért? azonnal! 😊
(azé' remélem lesz rendes címe)
Forza.
Bugbear egy vadonatúj autós játékon dolgozik: Next Car Game

Ez elég FAIL, mert az MS meg ingyen osztogatta pár hónapja. Topik 3/3ednének onnan van meg.
De nyilván ingyen kapni játékot szar dolog.
Megõrült a világ, vagy csak valami nyáladzó Sony fanboy írta ezt a szemetet, ami cikknek és normális tájékoztatásnak nem mondható, inkább az utóbbi legyen.
Amit addig játszhatsz, amíg van elõfizud.
No komment - a csúsztatásra.
Forza.
(régen, valaha az volt, elismerem)
Forza.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Sõt ahhoz hogy komolyabb kárt tegyél a lemezen ami olvasási hibához vezet, az még attól sem jöhet elõ hogy tok nélkül tárolod és dobálod az asztalon.. . ezek nem porcelánból vannak, a mûanyag réteg dolga hogy védje azt, egy bizonyos pontig, de ahol már hiba léphet fel, ott komolyan sérülnie kell ami célirányos kinyírástól származhat csak.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Tegnap még azon a linken keresztül szedtük le többen is. Lehet valami átalakítás van arra fele .
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A RDR (singlepalyer) lemezének egyik szélein észrevettem a halvány, apró-apró karcokat... ezért is kérdeztem.. Szinte nem is látszanak, csak akkor ha bizonyos szögbõl nézem a lemez ezüst oldalát.
Köszi a választ! 😉
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Önmagam már 3 éve bennehagyok mindig valamit és a lemezeim makulátlanok 😉
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
RB6 Vegas1-szept16
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én még emlékszem, hogy 2009 környékén a fifának kellett kapaszkodnia, sokak szerint akkor a PES jobb volt (szerintem nem, én azt az irányítást SOHA nem lennék képest megszokni), nyilván azóta a fifa brutális tempót diktál és beérhetetlen. (pes kisebb név, ha nem basszák el a fifát, akkor nekik kb eleve végük, mert ezt veszi mindenki ... ördögi kör: kevesebb pénz licenszre-marketingre -> keveebb bevétel -> jövõre mégkevesebb mindenre -> .... sajna a pes itt tart 😊
Forza.
Majd ha látszik valami lankadás lehet aggódni, de jelenleg ennek semmi jele. Annyi mindent lehet fejleszeteni az animációkon, a randomitáson, az impact fizikán és sok sok mindenen, hogy ha csak azokhoz nyúlnak akkor isegy új és jobb játékot kapunk minden évben, mert ugye azon lehet még bõven fejleszteni, de jól tették hogy bevállalták és így pár év után már kezd kiforrni, egyre kevesebb a hiba és a bug. Ha ezt nextgenre lépték volna meg, akkor most tartanánk ott hogy szar bugos... de nem, most már kiforrott a rendszer amit lehet még fejleszteni jobbá tenni.
Az is dícséretes hogy új motort írtak a nextgen Fifának de a mostani verziót is kiadják mindenjóval, fejlesztve. Nem igen lehet beléjük kötni, rettentõ hatékonyan és tudatosan dolgoznak.