XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Csodára lesz szükséged hozzá, vagy a hozzá tartozó profilra. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

100% os mentést tudok valahogy boxra másolni ?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Macccy
Volt idõm délután egy 30 percem játszani vele és GECIJÓ ... de ahogy itt átfutottam a topicot ... eehh, Warez meg Playdisc hisztéria, senki semminek nem tud örülni, annak se hogy nem KELL Xbox One -t venni egybõl, mert elfut a 8 éves vason.

Harli! Telepítsd simán USB -re a második lemezt, nem fogsz hátrányt észrevenni mert gyors, ellenben nem forgatja a DVD-t. Ennyi. <#awink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
PC.
Copy<>Paste

mondjuk én USB-vel csináltam csak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Srácok!

Ha már így elõjött a Box HDD probléma!

Milyen gyors és hatékony módja van annak, hogy a TELJES tartalmáról biztonsági mentés készüljön, amit vissza is tud szükség esetén tenni az ember?

Van itt egyáltalán valaki, aki csinált már ilyet és mûködött is aztán a visszatöltött backup?

Tárhely nem gond, megoldom, törlök másik vinyókról.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TaRka0107
Valaki aki már régóta tolja? Totti, Waczkor, Harlekin?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

gduck
Ja még annyi, hogy azért próbáljad meg úgy bekapcsolni a boxot, hogy folyamatosan nyomod a SYNC gombot az elején és addig nem engeded el, amig be nem jön a DASHBOARD (már ha egyáltalán bejön)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jó nem érdekel leszarok mindent... csak 2 dolgot kéne visszatennem valahogy : forza 4 mentés, gta 4 mentés
letudok szedni valahonnan ér rátenni ?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

arty
most kénytelen leszel ... 😊

Forza.

arty
pécén esetleg meg lehetne nézni a hdd-t, de sok jót nem jósolok ...

meg ott aztán akár tényleg végleg kinyirhatod a hdd-t :/

köszönjük meg egy perc offline káromkodással h az MS mennyire beleszart a géped adatainak menthetõségébe IS(!)

Forza.

gduck
A 12625 frissítéssel próbálkoztál?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Waczkor
Én is alig bírom letenni,most is csak azért rakom le mert kezdõdik a real meccs😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TaRka0107
GTA V-ben hogy kell rablást kezdeményezni? Tehát összehívni a csapatot meg ilyenek, mert írta, hogy lehet ilyet, nem csak az ékszerboltos küldetésben.

DarkSector
Nem, de fõleg hogy Offline profil. 😄

Tatyla
ha nincs goldja nem menthet elméletileg cloudba vagy tévedek?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
ja azt nem olvastam
gáz :|
nem, merevlemezen volt minden

DarkSector
Offline?
Viccelsz? 😄

DarkSector
Xbox support: 06 80 018 590

Rage47
nem cloudba mentettél?
találtam support chat et. megpróbálom

DarkSector
Van, van.

0680-as szám de már elfelejtettem, mindig elkeverem....:S

hát inkább nem is gondolok bele... 4-5 játék, forza 4 mentés, gta mentések.... váááá kitépem a hajam

pfff.. 😞 van valami online xbox support ?

DarkSector
Én nem a haláltól félek a legjobban a világon , hanem az adataim elvesztésétõl!

DarkSector
Odabasz...
egyértelmûen support.
Ilyenkor áldom a fizikai adathordozókat, ahol nem lehet törölni másolni, fellülírni stb...ezek a vinyók pendrive-okról muszály biztonsági mentéseket csinálni, mert nem lehet soha tudni, persze tudom utólag könnyen okoskodik az ember.

Nekem ilyen olcsóbb gagyi pendrive-okkal szokott lenni.

Sokszor sírtam is miatta.
Hogy leformázom a pent, játék telepít, játszok, és vagy gép ki-bekapcs vagy pár bekapcs után egyszerûen formázatlannak látja a pent
durr minden adatnak annyi!

szega96
xxxdXDXDXDXDXDXDDXDDXDxdxddx

Voltan
Az ok, cask nem tudok frissíteni, mert nem jön be a dashboard. Próbáltam usb-rõl is, de nem megy semmi...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hülyét kapok....
toltam egésznap a gta-t. kikapcsoltam mondom kell egy kis pihi, 1 óra mulva bekapcs.
feljött valami xbox frissítés, oké frissítek, újraindul a box.
se account se játékok se mentés se semmi !!!! aztmondja formatáljam a hard drive ot....

MI A F.... ??!!

Rage47
Hol a legolcsóbb a GTA5? zavvin néztem, de ott is annyi, mint itthon o.O
DarkSector
Oks beszéljétek meg. 😄

Renjike
ötezeré átveszem 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Cumi.

GTA5 elad, és nyomat warez, vagy dobni ki kuka.

TaRka0107
Amúgy miért nem mész? Most ha lebannolnak live-rõl, ugyanott vagy mint most, hogy nem mész live-re.

TaRka0107
Pedig frissíteni csak úgy tudod.

Voltan
Offline accountom van, soha nem megyek live-ra

szega96
Alig bírom letenni ezt a GTA-t 😄 Amugy búvárruhát hol lehet beszerezni?😄
Nagyon tetszik, hogy a rádióban végre ismert slágerek mennek 😄DD

Totti5
Kösd netre és frissítsed le...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Kár volt warezolni, mert valszeg a GTA5-nek a legfrisebb up kell.

Voltan
Sziasztok$

Bajban vagyok. Megvettem a GTA5-t boxra. eredeti. A box egy elsõ generációs, és flesselt darab, mûködik. Betettem a lemezt, update.et indított el, ami megakadt. Most valahányszor újraindítom a gépet, updatelni próbál, és Unable to update errort ad ki 3151-3f4a-b8000-0402-c000-0001 error kóddal, és cask kikapcsolni tudom a gépet...
Rebootnál újra ez van. Gúgli szerint ez akkor van, ha kellene egy korábbi frissítés is, le is szedtem pendrive-ra, de nem csinál semmit, mert a régi updatet akarja felrakni. Nem tudok a menübe se menni, hogy a casht letöröljem. Help plíz!!!!!!

Mint kiderült, csaló volt! 😊 Megadta a számlaszámát, googliban meg is találtam.
Harlekin
Bár mit szabad csak nem ajánlott!
nekem is mind a 2 lemez a HDD-n van,de sajnos már tapasztaltam a hátrányát.
Harlekin
instal

For optimal performance, we recommend only installing the Install Disc, and not also installing the Play Disc to the Xbox 360 Hard Drive or USB drive via Xbox Home (dashboard). You will be prompted to install the Install Disc the first time you boot the game.

Tehát baszható az usbre telepítés csak és kizárólag a dvd-rõl futtatott 2 es lemez az optimális!
Waczkor
Na 4 órája tolom a GTAt,meg kellett állnom mert megeheztem,igazabol mikor meghozta a futar mar akkor is ehes voltam,nem hiszem el....😄

Nagyon élvezetes a vezetés fõleg autóknál ,jól érzõdik a különbség az autók között.Karakterek nagyon jók bár a gettos niggazas minden mondatban kicsit sok mar,anno meg elment san andreasban.Jok a küldetésék,rengeteg mindent lehet csinálni és a térkép is jó nagy és rendkívül változatos sok ismerõs motivummal.

Szóval karajsagossag.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Miért nem írod be a google-ba hogy rgh útmutató? Nehéz mi?
OFF/WAREZ

Egy eladóval beszélek, azt írja "kilett chippellve tehát rghztatva van.". Beszélek vele privátban, kérdezem, akkor online nem tud játszani? Válasz: "én játszottam neten rajta és nem volt semmi probléma.". Most akkor mi a f@sz van?
bakkerman
na az remek,ennyit akartam tudni mielõtt veszek egy boxot 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

TaRka0107
1. DVD-t kötelezõ feltenni HDD-re. Play Disc-et meg nem ajánlott. ( fel lehet a 2. DVD-t is, vagyis a play disc-et, de a Rockstar nem ajánlja!)

http://www.videogamer.com/xbox360/gta5/news/gta_5s_online_mode_doesnt_launch_until_october_1.html

Meg is van

Tatyla
3 évig még

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA