XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTA 5 MULTI HOGYAN ?

bakkerman
meddig lesz még támogatva az X360 játékok terén? Úgy értem meddig fognak jönni a játékok hozzá?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Seth
Nálam minden a hdd-n van, mégsincs olyan popup,mint amit a videón látni

PSN ID.: Beegabor

xxdani
Azt értsétek meg, hogy azért kell feltelepíteni mert egyszerre olvassa HDD -rõl meg CD-rõl az adatokat . Nemrég linkeltek videót is, hogy miért is kell, csak a 2. at feltelepíteni, ott van a videó , hogy hogyan is fut csak HDD-rõl meg úgy, hogy közben olvassa a CD-t is.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Mr_no_NaMe
Ezt nem értem. Haverom is úgy csinálja, hogy feltelepíti egy pendrivera, aztán a másik dvdvel meg játszik. De most ez sem jó? Hogy játszak akkor dvdrõl?

Én úgy képzeltem el ezt az egészet, hogy feltelepítem HDD-re pendrive helyett, aztán úgy játszik, viszont olvasgattam a híreket hogy nem szabad telepíteni. Most akkor wtf?
Abból a 250 millió dolláros fejlesztésbõl annyi telt, hogy ne installáld fel merevlemezre, mert úgy nem jó, inkább játszd dvd lemeztõl? 2013 végén. Korrekt.
arty
nem lesz popup

Forza.

Tatyla
És az miért jó ha pendriveon van a play disc?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
okés 😊 gondolom tudni fogom melyik a playdisc ^^
arty
playdiscet NE vagy csak pendrájvra telepítsd!

Forza.

arty
<#worship>

KELL!!!! (kéne.... 😄 )

Forza.

Myselor
srácok akkor most mi van a GTA V-tel?2dvd lesz ugye és akkor melyiket kell telepíteni és melyiket nem?😊 most várom a futárt biztos akarok lenni mielõtt kipróbálom
arty
~3.3ft-ot kapsz 1 pontért!

Forza.

arty
igen!

Forza.

arty
Akinek van füle, az gyûlöl pörgõ dvd mellett játszani. Az install isten ajándéka boxon, tán arra kéne készülni hogy az otthoni paraszt használja is 😄

És ez szokott is menni, csak épp a rokszarnak nem, most. Köszönöm nekik!

Forza.

DarkSector
Akkor csúnyább. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Akkor vagy a PC max csúnyább mint az Xbox látvány, vagy ... kakaóscsiga!! 😄

(Ehh, itt van a kezemben a GOTY, nemigaz, itt van a kezemben! És mit csinálok? Dolgozok. Nem hiszem el) <#fejvakaras>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
A környezet ocsmány volt.
Én PC-n maxon tóltam.

Nem bugokra gondolok elsõsorban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Tényleg nem tudom mi van veled, de veszek neked kakaóscsigát! 😊 Azért a Far Cry 3 egyáltalán nem volt csúnya. Lehet hogy tearing-bajnok volt a konzolokon, de simán szép volt. Szerintem. Muttley -nak pedig látod, hogy mérce ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Nem tudoom attól hogy a GTA nekem annyira nem mutatott sokat eddig, az FC3 kinek az elméjében jelent egy mércét?
Az FC3 olyan szar mint annak a rendje, úgy elbaszták, olyan ocsmány a környezet hogy az vicc...
Az nem mérce, nem lehet hasonlitásképpen felhozni példának.

Totti5
Namost a GTA 10szer nagyobb minimum, és ezen a 10szeres térképen 10szer ennyi helyeajzi övezet és játéktér van mint az FCben. Nézzük tovább: járókelõk, AI-k tömkelege + eufória fizikai motor. Nade a lényeg a jármûvek. Egy belátható szakaszon annyi autó van egyszerre a képernyõn mint az egész FC3ban levõ összes jármû.

Össze sem mérhetõ. Emmellett a GTA5 gyönyörû

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Azért GTA tényleg tartalmasabb, mint egy legenerált dzsungel autókkal, de hozzátenném ITT mielõtt félreértesz, hogy a Far Cry 3 -at nagyon bírtam!

NA! ITT VAN A KEZEMBEN A GTA V, A 12 HÓNAP XBOX LIVE (lejárt volna napokon belül) ÉS A POSZTER ... ÉS ...
... hát nem hiszem, hogy ma délutánnál elõbb be tudom játszani a gépbe, mert ezer a dolog. Lehet megyek targoncázni még Harlihoz is, annyi helyre megyek holnap bázzz <#vigyor> De a doboz szép! 😊

Waczkor
GTA sose a graf miatt volt kelendõ,de látom ezt még mindig nem sikerült felfogni.Egyébként meg bármit is mondasz ez ilyen tartalom mellett teljesen korrekt,sõt ezen a genen.

Amúgy meg ha ennyire fontos a graf,akkor tényleg told a far cry meg a crysis szintû játékokat ahol egyedül a grafika ér valamit a többi mind egyenlõ...

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Muttley
na, még egyszer
mert nem volt világos láthatóan 😊

G
R
A
F
I
K
A

gyenge és idejétmúlt
tartalmat meg pár nap múlva megnézzük

Just do it :)

Waczkor
Far Cryt mint sandbox egy GTA ellen hozni ez most komoly?😊

Graf ügyileg jah és kb ezzel ki is fújt minden amit tud.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Az lófasz ehhez képest terjedelemben és tartalomban.

Muttley
Far Cry 3, mint sandbox
felszántja, kiheréli, megtapossa, megsüti vacsira graf ügyileg

Totti5
Azt akartad mondani, hogy a legszebb-legnagyobb sandbox ami valaha is megjelent? igen az! 😊

4 évvel ezelõtt a GTA4 volt, ami ehhez képest nem szép, ami akkoriban állejtõs volt.

Muttley
hát grafika nem egy nagy was ist das... :/
e video alapján egy 4 évvel ezelõtti középszerû játék graf élményét idézi

Totti5
Megszületett😊

DarkSector
Én elõbb végigjûtszom mint ti. 😄 (megnézem a videót. 😄)

DarkSector
😄

GameStart Live - Grand Theft Auto V élõ végigjátszás

DarkSector
Elvonási tünetek.
Holnap meló elõtt bemegyek úgyis a boltba, elõrendeltem 2 kakaóscsigáát, fornettiszacskóra. 😊

Myselor
jah xd kakaóscsiga hiány teszi ezt vele.szegény <#gonosz1>
Macccy
Hiányzik neki a kakaóscsigája <#banplz>

Myselor
te nagyon hülye vagy ma xd <#idiota><#gonosz1>
DarkSector
Hát geci helyetted kérek elnézést, Hogy annyira lusta diszno vagy hogy ennyit nem tudsz megtenni egy GTA5-ért, hát szégyeld magad. <#whatever>

meg tudja valaki mondani,hogy 800 ms pontért mennyit váltanak?
Renjike
be de nem érdemes venni szar áron váltják 😞

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Még be lehet váltani az ms pontkártyákat?
Macccy
Wha?! Persze hogy rámegy, ez egy hardveres átalakító cucc az XFPS. Kiegészítõ saját gyártóval, hivatalos supporttal, satöbbi.

Botond
És rámegy sima xboxra is, vagy csak a törtre?
Myselor
de másik városba geci?azért olyan hülye nem vagyok xd reggel várom inkább a futárt😊
DarkSector
Ez pont errõl szól -> el kell menni. 😄

DarkSector
Hát ezaz, mindenki az dicséri ami neki kedves, nekem egy jó meleg csigácska sokkal többet ér, mint holmi gétéá 5. 😊

Myselor
én elmennék ha lenne itt olyan bolt.😊
Macccy
Mert te különc vagy, a világ pedig GTA -t akar nem kakaóscsigát! <#vigyor>

DarkSector
Ezért kinyitnak éjfélkor az üzletek?

bezzeg mikor a jó meleg kakajóscsigámat akarom megvenni reggel, nekem kell várni mire kinyit a bodé. <#vigyor3>

Az ms pontkártyákat még be lehet váltani?
Macccy
Tegye fel a kezét, aki vagy annyira elvetemült, vagy annyira ráér, hogy elmenjen éjféli GTA V premierre egy játékboltba!

<#integet2>