176880
banner
  • arsmarci89
    Most nem azért ez 1 PS4es videó és ettől se vagyok elájulva grafika terén...
  • arsmarci89
    Én is most szenvedek a Watch Dogsal, de nekem se jön be, grafika télleg 1 rakás szar GTA-hoz képest, de rájöttem ez a hekkelősdi se nekem való.Storyból amennyit eddig láttam, annyi volt hogy lenyomozom ezt, utána megölöm...Nemtudom One-on tuti szebb lesz de játékmehanikailag gondolom ugyanez.Én ezért PS4 meg ONE-on se adnák pénzt.
  • Harlekin
    Na elkezdtem leszedni bár megfogadtam,hogy nem nézem meg megjelenés előtt.Viszont akik eddig leszedték csak szart írtak róla.Az összes torrent hozzászólás ez.Hogy meg se közelíti nem,hogy a gta 5 szintet,hanem semmit...Meg,hogy nem ezt mutogatták...Erre valaki be rakott x1 gameplayt na azt volt csodálkozás.Nem is értem emberek mit várnak!!!!Itt a cur(next) gen és minden ugyan úgy lesz a 360-on mint az x-1-en!?
    A lényeg az hogy jön rá hisz ezen ment a cirkusz,hogy még évekig lesz támogatottság...Hát Van...Így...Titanfall nál már bebizonyosodott a szakadék szélesítése,most ez lesz a következő...
    Csodák nincsenek...Jóval ez előtt leírtam ezt már,hogy ez lesz a tendencia!
  • Totti5
    Watch Dogs ( x360 )

GTA5 szebb, részletesebb, több, de hát az egy más szint minden téren még a a világegyetemhez képest is.

Itt láthatóan butítással érték el azt hogy a frém jó legyen. Igen jól, kellemesen szalad. Pl nem kell várni csuda tengert, mert az nincs, GTA5 keresztbe lenyeli mint ahogy más téren is.

De, mint mondtam egész kellemesen fut, vállalható a kinézet. Aki a valódi WD látványt akarja látni annak irány a nextgen, vagy a PC.

Animációk persze nagyon jók, hisz UBI, mint ahogy az irányítás is. Hekkelés poén, de csak az alapokat láttam. A kereszteződés lámpák átállítása és karambol okozása fun!

Ami a lényeg volt nekem a járművek. Hasonlít a GTA5re, rendben van. Pontos az irányítás, és erősebb autóknál simán el lehet szállni kanyarokba, egészen élvezetes! Ugratások persze nem jók, az már látszódott a videókon is hogy könnyen repül és sokat... nálam átment a vizsgán, szívesen ótózók benne.

Rendben van ez. UBIsoft GTA. Igazából így a GTA5 ami nem régen volt, nekem ez nem jön át most, túl sokat játszottam a királlyal ami a valaha készült legjobb a sandbox műfajban, így ez eleve hendikeppel indít. Nem csoda hogy tolták, hisz ez is olyan mint egy GTA amiben van hekkelés és digitális világ mint újítás.

Ki tudja milyen a story, az alapfelvetés okés, ahogy le tudtam szúrni mi a helyzet.

Venni nem fogom, csak majd féláron X1re, ha sandboxhoz lenne kedvem, de még vár rám a GTA5 továbbra is.
  • Harlekin
    ááá ma már nem,mert asszonnyal kiültünk a teraszra és grilleztünk meg bepálinkáztunk így semmi hasznomat nem látnátok.Holnap viszont mehet! Siess haza,de mint mondtam Én is visszamegyek a régi melóhelyemre holnap besegíteni.Ez az új melóhely a másik véglet,mert túlpihenem magam és tiltakozik a szervezetem a semmittevés ellen.Látod még a kinectezés se fáraszt le.Így bemegyek holnap lestrapálni magam...
  • Harlekin
    áááá... nem mondok inkább már semmit
  • arty
    undorodok minden ilyen szósöl baromságtól, ugyhogy az én twicsemen te sose fogsz semmit látni :D

nekem még az fm4 sincs szarrá játszva, az ötöst vszeg ugyahogy van, kihagyom (hacsak gyorsan nem ér majd véget a horizon2 és fm6 még sehol nem lesz...), úgyhogy max a ryse-al vagy előrébb :PPP
  • davidka003
    Rayman Legends 15 font zavvin Xbox ONE-ra és PS4-re.

Nagyon jó játék és gyakorlatilag tartalmazza az Origins pályákat is.
  • Tyrant01
    Inkább gyere játszani, úgyis alig van játék, unatkozunk meg a dash is szar
    Lassan megvan az 1000 meccs

• Totti5
    Ez annál összetettebb kérdés. A vásárlási szekció kb ugyan az, úgy történik minden, viszont így a kezdeti tartalom mellett semmi sincs elszeparálva, de nem is kell mert ez a mennyiség 1-2 oldalt foglal csak.

Ami itt nem tetszik, nagyon nem és teljesen döbbenet az XBLA hiánya, az hogy minden 1000G és nincs különbség az indie és 100 milliós AAA játék közt. Nomeg nincs XBLA kötelező demó... ( persze simán lehet hogy ezt a fejlesztők sírták ki, hisz egy demó készítése is plusz meló, akkor meg ott rohadjanak meg... )

Maga a főkeret nyilván itt teljesen más, hisz multitasking van, ez van a közzéppontban e köré épült a rendszer, ami úgy műkodik ahogy kell ( itt eleve ki lehet lőni a 360as rendszert, mert az teljesen más ).

Friends, acsi menüpontok számottevően fejlődtek, többek, jobbak.

Ami nagyon hiányzik a gyors barát-acsi lista, de hát erre nincs szükség, hisz a legégetőbb majdnem már tragikus hiány az kur.a kontroller battery kijelző volt a kezdetek óta, meg hogy mennyi hely van a HDDn, hisz ezek nélkül nem lehetett élni pár hétig.... a lényeges dolgokról meg nem volt szalagcím, és most sincs. Az úgy elfelejtődött, mert nem volt akkora hiszti értéke.

Szvsz a menürendszer átlátható, kézre áll a középpontban a JÁTÉKOK vannak, gyors is ( persze meg lehet hülyíteni ). Nekem nincs vele gondom, jók az alapok, az eddig belekerült dolgok jó irányba viszik el.
  • Harlekin
    "szerinted semmiben nem hasonlit az x1 dash a 360asra?!?!?!!?
    és nem csak külsőről beszélek, mert az 1:1 ugyanaz, a funkcionalitásról!"

De pont annyiban amennyiben kell és formálható maradt...

"360on dvr nincs, valóban.... szegény MS programozó, dolgozniuk kellett valamin :D"

Este melyik game megy majd a twitcheden?

"szarrá játszottad magad a forza horizon 2-vel? :D"

Max 360 on,ha nagyon minden kötél szakad,mert hát ugye az is van...
    De megelégszek forza 5 el szarrá játszás terén mire neked lesz némi ryseel leöblítve!És ha már nagyon unatkozok akkor ismét végig nyomom a DR 3-at!
  • arty
    szerinted semmiben nem hasonlit az x1 dash a 360asra?!?!?!!?
    és nem csak külsőről beszélek, mert az 1:1 ugyanaz, a funkcionalitásról!

360on dvr nincs, valóban.... szegény MS programozó, dolgozniuk kellett valamin :D

szarrá játszottad magad a forza horizon 2-vel? :D
  • Harlekin
    De jó neked,hogy már több órát tudtál vele játszani!És van összehasonlítási alapod...Jók a küldetések???Mesélj valami szaftos részt spoiler mentesen a storyról!Mennyi idő alatt telik benne 1 nap?És hogy van az időjárás dinamika.Fegyverek fizikája milyen.Van az autóba belső nézet?Hogy megy a lakás szerzés veszed vagy szerzed?Mond ha még valami részlet eszedbe jut ezeken kívül ne keljen megvennem ezt a vicc kategóriát!
  • Harlekin
    És gondolom az is teljesen mind 1,hogy 1 teljesen más semmiben sem hasonlító új rendszert és felületet kapott az x1!!!!Ennyit arról hogy mi a magasztalás meg mi a fapados rendszer.És ha már fapados kérdem Én hol van az x360 rendszeren game dvr meg stb...Van ami nincs van ami meg plusz x1en!A puritánt nem a szó szoros értelmében értettem...Azt a formálhatóságra értettem

Ja,hogy Te majd akkor ülsz bele amikor Én már unni fogom esetleg,mert már szarrá játszottam magam vele...
  • Myselor
    ez a watch dogs ahogy kinéz az egy vicc,és a játék is komolyan.mekkora szájuk volt hogy bealázzák majd a gta v-t hát oké:) nincs több hozzáfűzni valóm vicc a játék
  • arty
    kösz, nem is tűnik rossznak
  • arty
    Mielőtt az MS-t a mennybe magasztalod: a 360 megjelenésekor a classic xboxon a dash kb lófitty volt, érthető, hogy eleinte a 360as sem tudott sokat. Viszont a 360 dashboardal már volt kész rendszer, lehetett volna rá építkezni.... ezért kevésbé tolerálható, hoyg fél évig fapad a rendszer...

(de mondjuk engem spec nem érint, hiszen nincs xbónom, én már csak majd a készbe ülök bele :P )
  • The Norberto
    Egy bug-ot sem találtam pedig majdnem végigértem és eddig mindent begyűjtöttem megöltem szétvágtam felfedeztem..... AI-nem bug csak nem 100-as.

Nem írnék le egy játékot mások véleménye alapján. Nem értem a Wolfeinsteinel kapcsolatos "nem is nextgen" "prevgen" meg "ronda" meg "bugos" beszólásokat sem. Szerintem elég szép és aki azt mondja hogy prevgen az vegye meg arra és tolja azon és talán észreveszi a különbséget.
  • Muttley
    Cyber Tenchu + Assassins Creed + GTA egybegyúrva
    GTA nálam "szevasz"-kategória
    így a Watchdog nem az én játékom

Wolf:
    már a summarykben írták tömegével, h full-bug az egész
  • gduck
    Igen, erre gondoltam ;)
  • Botond #148386
    XBox360on úgy működik, hogy belépék a honlapra, megveszek vmit, akkor a boxon bekerül a letöltési sorba, és ha ne adj isten pont be van kapcsolva a gép, akkor el is kezdi tölteni.

Vagyis meg tudnám azt csinálni, hogy reggel bekapcsolom a boxot, ott hagyom bekapcsolva (az ilyen x idő után offold magad opciókat persze kikapcsolva), és délben veszek telefonon, a honlapon keresztül vmi cuccot, és akkor otthon a box elkezdi tölteni, szerintem gduck erre gondolt, hogy ugyanezt vélhetően meg lehet csinálni x1en is.
  • Djuree
    srácok aki sokat nyomta az injustice-t jelentkezzen már nálam pls., aki 1000G körül jár. köszönöm előre is!
    kéne kis help.
  • Harlekin
    Már 1 hete ott van a pinek között x1 en nálam és meg is tudom nyitni,de nem elérhető a vásárlás...360 on nem tudom....
  • Totti5
    Egy biztos. Wolfban sem kell lopakodni, mert ugyan olyan ótvarszemét mint a Metro játékok.

Volt egy rész ( még az elején ) ahol próbáltam, sikerült is de eleve zsákbamacska, mert vagy meglát vagy nem. Van amikor orra előtt elmész és nem, van amikor egyből igen ( mivel a vége amúgy is dara lett így is meg úgy is, mind1 ). Ha befekszek fedezékbe és van 6 katona, akkor egyinek sincs annyi agya hogy lerohanjon. 10 percig bújtam, azok meg ordibáltak hogy ott vagyok, de semmi nem történt, persze minek ölesse meg magát, de az állóháború is vicces.

Ha nem szórakozunk ilyenekkel akkor elmegy szódával. Vannak sutaságok bőven, jól működőnek nem mondanám mert egy Halo-hoz képest a nagy büdös 0a ( s az is run&gun ). Ez a legsarkalatosabb pontja, feltételezem az is marad. Hardon elég hama leszednek ha nem nyomon gyorsan a célbaklikket, így a lendület viszi az ember, ezekkel a dolgokkal nem kell foglalkozni.

Ami tetszik hogy nincs aim, mégis annyira perfektül lehet osztani a fejeseket, hogy már én csodálkozok ( persze ehhez a X1 kontroller is hozzájárul, amivel hihetetlen, de ez az első FPSem a gépem ( oké volt egy 15 perces Titanfall béta... ). Amit sajnálok hogy nincs ravasz rezgés:((((
  • Totti5
    X1en biztos, de 360on is minden felkerül megjelenéskor tudtommal.
  • gduck
    Digitális változat lesz? XBOX oldalról nem lehet elindítani a telepítést?
  • TomStorm
    Az nem semmi,ilyet is ritkán látni:)
  • Totti5
    Nofene, érzem játék kzöben is, de ezt így látva már el is hiszem. Mennek a T10 mellé, mint szent grál fix 60fps team!

'it's a monotone 60fps with no frame-drops from start to finish'

MachineGames
  • Harlekin
    bazzzzeeee még 5 kibaszott nap...És ráadásul új melóhelyen dolgozok nem tudok később menni,hogy elindítsam a letöltést reggel.
    Így ha hazaérek még várhatok 2 órát,hogy lejöjjön és nyomhassam...
  • davidka003
    GAME.co.uk

ÚJ Forza 5 - 30 font
    ÚJ Dead Rising 3 - 30 font
  • Totti5
  • Totti5
    Xbox One Metro pakk

- 900p + 60 fps
    - Metro 2033-at ujraírták a Last Light motorjával
    - mindkér verzióban benne lesz a Survival mód, újrabalanszolt fegyverekkel és egyebekkel
    - pályák kibővítése

Ha nem lesz tele buggal még a végén megszületik a defenetiv metro. Igaz megjelenéskor ez nem ment nekik...
  • davidka003
    "Thank you!
    All done! Thanks for purchasing.
    When you sign in on your Xbox One, you'll find this and anything else you've installed in My games and apps."

Úgy, hogy sose látott az acc még Xbox ONE-t. :D
    Érdemes megvenni, későbbre jó lehet.
  • vg
    Olyan mint a szakállas nő. Van akinek megfelel.
  • The Norberto
    A Rage-el nem játszottam ezt a részét nem tudom megítélni:) Egyszer volt olyan hogy összezavarodott egy katona mert menni akart de csak nézett oldalra és remegett. Viszont volt 1-2 alkalom amikor egész jól cselekedtek szóval lehet hogy csak javítani kell rajta. És szinte biztos vagyok benne hogy jön még hozzá patch ami ezen nem biztos hogy javít. Itt a Nácik mészárlása a lényeg akik önteltek is szóval még illik is hozzájuk a AI.

Más téma:
    Vajon lesznek DLC-k?
  • Totti5
    Xbox One-ra ingyenesen szedhető a powerstar golf!
  • davidka003
    Nem tudom mi legyen. Valszeg alszok még rá párat. :D
    Hiába olcsó ha nagyon fos. (plusz bekéne aktiválnom a gold kártyámat amit nem akarok)
    Ridge Race Unbounded-en gondolkoztam de azt írják, hogy fos.
    Végülis Split/Second single-t tolom mostanában az elég.

Ha a Tales of Vesperia 2k lenne instant vettem volna.
    GAME-en jelenleg 15 font a használt. Szerintem lesz 2 for 20 font akcióban a jövőben. Akkor pedig az jobban megérné, mert eladható.
  • Tinman #148368
    Pénzért se tolnám újra.

Ha érdekel a Chopin élete/világa/zenéje nyakon öntve jRPG maszlaggal és vállalhatatlan harcokkal, akkor hajrá.

A karakterek emlékétől konkrétan a hideg ráz... borzalmasan kiddie. Hányok. Nem bírom... az emlék öklendezésre késztet. Vááááááááá.

• Myselor
    eternal sonatat nincs kedved megvenni? felét kifizetem egy közös profilra :D
  • DarkSector
    Retkes faszomat Silent Hill-re meddig várjak még?