XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Én is megpróbáltam, de folyton legurulok az ágyról :-(

Mi a trükk?

Amúgy Ománból, Boszniába migráltam. Nem mondom, hogy gyorsan jön, de 4 perc alatt 2%-ot jött vicsizgúd!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Szerintem csak konzolon tudod, ott ráadásul egyszerûbb is...

Ezelõtti Oman profillal is megy, sokszor láthattad hoyg kell, ha valami van írj steam-en segítek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

boxon kell megvenni, menj a mygames , ott nyom egy x-et , majd y gomb , ott ird be a keresõbe
arty
raymant xbox konzolon kell megvenni vagy xbox.com-on?

ha utobbin: ad valaki egy direkt linket, nekem nem dobja ki a keresõ. xboxon meg azt irja a dash hogy nincs lájv a régiomban. (kinai -> magyar -> boszniai profil)

Forza.

DarkSector
You are idiot, már bocs, nehogy migrálj baszod, soha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Érted soha!
Ne örülj meg.
Csakis kamu accounttal!
és ha leszedted átváltasz a saját profilodra és azzal játsz!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csinált egy hotmail cimet aminek a régiója bosznia hercegovina, ezzel regisztrál be a xbox oldalra , a számitógépen csináld , majd ha elkészült a profil aminek bosznia hercegovina , tölts le xboxra
davidka003
Bosznia Hercegovina.
Más meg tök mindegy. Illetve születési évet úgy add meg, hogy elmúltál 18 éves.
pl 1990 vagy 1986 stb...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Myselor
jah és hol lehet átmigrálni az accountot?😊
davidka003
Nagyon köszönöm. 1 éven belül biztos nem lett volna rávaló, mert sok másra is gyûjtök. 😄
Így ingyen oké nagyon.
Be is nyomom majd éjszakára hagy szedje.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Myselor
pontosan mit kell beállítani országot meg ilyenek?pls help😊
Myselor
köszi szépen majd letöltjük akkor 😊
davidka003
Nem.

Migráltam az Oman accountomat és vígan megvettem ingyen a Rayman Legends-et. 😄
Karaoke játék is ingyenes.
Illetve a Fable 3 is.

Myselor
és kell hozzá gold?
Ha a Rayman legendsnél kaptok valami hibakódot a keresésnél az nem gond , próbáljátok meg utána még egyszer, jó lesz . Nekem mûködik , bár elég lassan tölti . Mellesleg még a Fable 3 is ingyenes .
DarkSector
Nanee.
Naneee!
Naneee.
neem.
no.
noo...nnnoo..nnooo.no.

davidka003
pfffff
loál.
leszopom magam.

Ingyenes a Rayman Legends a bosznia hercegovina régióban, ugyan úgy mûködik mint az Omán régiós dologgal
Botond
Október harmadikán jön a God-os verzió és kiderül!
davidka003
Egyébként azt röhögöm, hogy sírnak, hogy a Diablo 3 átvezetõvideói PS3-on is brutál szar minõségûek pedig ott Blu-ray van.
Akkor boxon milyen? 😄

arty
Xbox 360 hdd image mentése

xbox hdd-t pécére dugod, feljön egy inicializáló varázsló - TILOS INICIALIZÁLNI PÉCÉN AZ XBOXOS MEGHAJTÓT!!!!! MINDEN ADAT LEVES, HA MEGTESZED!

Legjobb, legbiztonságosabb tool:
Horizon - ezzel profilt, mentéseket lehet kiszedni az xbox hdd-rõl, image készítés elõtt érdemes kimenteni azt, ami nagyon fontos. Sajnos anno hallottam, h bizonyos hddkrõl veszett el adat a nem megfelelõ Xplorer360 verzio használata miatt - mivel az Xport360 is erõsen épít eme toolra, célszerû mentés elõtt menteni 😄

Nekem 20/120/250es hdd-vel nem volt gondom, de garit nem vállalok:
Xport 360 v2.12
Ez tud imaget menteni, imaget visszairni hddrõl/-re. Image megnyitható, benne a fájlrendszer tallózható, irható, olvasható.

Forza.

Tinman
<#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Szándékosan dugtam rossz helyre. 😄
Ezt nézve száni tényleg a box, de mikor kapok ingyen játékot Oman acc-al akkor kicsit megnyugszik a lelkem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Várom és thx!<#worship>

Tinman
Wrong hole!

davidka003
PSN+
Október:

◾Far Cry 3 (PS3)
◾Dragon's Dogma: Dark Arisen (PS3)
◾Giana Sisters: Twisted Dreams (PS3)
◾Street Fighter x Tekken (PS Vita)
◾Touch My Katamari (PS Vita)

Miaza Games with Gold? :U 09.25-tõl tölthetõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Nekem lemezrõl fut, de más okból nem tettem fel. Nincs popup!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
tedd fel a hdd-t pécére, NE INICIALIZÁLTASD A WINDÓZZAL MERT AKKOR MINDEN ELVESZIK ÉS 360on SE BIZTOS H HASZNÁLHATÓ LESZ, majd próbáld meg megnyitni a tartalmát Horizon-al

Forza.

arty
otthonról linkelem a toolt, amivel én le szoktam nyomni a hdd imidzsét

egészben még nem tettem vissza, de ha nem menne, az imidzsben ott van a profil (de az a felhõben is ottvan), ill a játékmentések is (fájl szinten hozzáférhetõen)

Forza.

Macccy
DigitalFoundry -nak hihetsz - meg nekem - mert gyorsabb mint hdd-rõl olvastatni mindent. Néztem a pendrive-om mennyire lehet lassú, ez elvileg egy 10MB/s olvasási sebességû csak, de a DVD is szekvenciálisan tud csak 15.5-ös értéket, szóval érthetõen eddig jó. Semmi pop-in!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Azt írták ugyan az mintha a hdd-n lenne és akkor már inkább azon marad.Nagyon nagyon nagyon ritkán veszek amúgy is észre utólagos töltést totál nem zavar.A hangos lemez és az a tudat hogy eszi a dvd meghajtómat sokkal jobban idegesítene.
Waczkor
Nekem is egész nap ment,most raktam le nem rég.
Megcsináltam a repülõ sulit,meg a céllövöldét Ammunationben.

Repülés is nagyon jó,ahogy Totti is írta lehet érezni hogy néha dobálja a gépet egy-egy légörvény.

Helikoptert nehezebb vezetni mint régen,pláne szûk helyeken.

Trevort nagyon bírom,hatalmas dumái vannak😊

Nyomtam egy teniszt is,az is fasza,Trevor tenisz szerkóban😄

Volt hatalmas esõ,durva villámlással,nagyon brutális a villámlás meg a szakadó esõ.

Holnap folyt köv.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TaRka0107
csodálkoztam is hogy regényt írtál. én is sokáig eljutottam, kb 30%ig. pénzszállítóról tudok, de lehet elvileg bankrablásokat is szervezni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Sziasztok!

A napokban készülök venni egy használt hdmi kimenetes xbox360-at.

A monitorom hdcp képes, dvi-hdmi csatlakozóval tervezem összekötni a konzollal.
A hangot illetõen már elakadtam. Mûködõképes egy olyan megoldás amiben fogom az xbox-os AV kábelt, veszek hozzá 3db RCA-jack átalakítót, majd azt bedugom az 5.1-be? Igaz a PC és a box között minduntalan cserélni kéne a kábeleket, de ezt még el tudnám viselni.

Nem értek hozzá, mûködne így a hang, minõségromlás nélkül?
Macccy
Mikor másodszor elolvastam amiket leírtál, már hokiztam is közben ... (fap-fap) <#nevetes1>

Otthon vár, holnapi napot teljesen a box elõtt fogom tölteni szerintem! 😛

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Waczkor
Ja bocs most nézem hogy a rablást kérdezted nem magát a játékot.

Nekem küldetésként adta be és lehetett választani hogy hogy akarom kivitelezni.

Meg térképen néha megjelenik egy-egy pénzszállító.

Waczkor
Eddig kb 8 órám van benne.Csináltam pár küldetést,köztük egy ékszerbolt rablást,már hozzáférek mind3 karakterhez.

Nekem nagyon tetszik,jó mind a három karakter,a város brutális,nincs két egyforma utca,rengeteg jármû,autókat nagyon élvezetes vezetni,sokkal jobb mint a IV volt.Grafról nem tudok nagyon nyilatkozni mert egy régebbi kisebb monitoron tolom átmenetileg.

Annyi minden van,folyamatosan kapom az üzeneteket hogy mit csináljak.
Meg vannak random az utcán rablások ahol vagy visszaviszed a tárcákat és kapsz valamennyi pénzt meg tiszteletet vagy megtartod de akkor több a pénz.

Külön jó dolog ahogy a rendõrök elõl meg lehet lépni,be kell húzódni garázsokba,hidak alá,nem az van hogy egy körben látnak hanem megvan a saját látószögük.

Mostanában egyre nehezebben találok olyan játékot ami ennyire lekötne,ha a fifat nem számolom,talán Forza Horizon meg Max Payne 3 volt utoljára ilyen.

Fegyverek kezelése teljesen át lett véve Max Payne 3ból,nagyon élvezetes.Célzás,fedezékbehúzódás.

Brutális a világ,minden él,szakadni lehet a járókelõk párbeszédein,rádióadásokon.Aki járt már LA-ben annak teljesen felismerhetõk a különbözõ kerületek,nem unalmas és egyhangú mint a 4 volt.

Tenger gyönyörû ahogy hullámzik vagy 3/4 órát toltam jet skin annyira jó volt ugratni a hullámokon.

Levegõben és víz alatt még nem voltam.

R* minõség,ismét odatették magukat nagyon.

DarkSector
1 megoldás van ha valakiét elkéred, én aztán odaadnám ha lenne egy külön profilra nyomult mentés, csak ezzel az a baj hogy átvinni csak elvileg neten keresztül lehetne.
Profilt ugy tudnád leszedni.

nem flash elt a gépem ! 😊 csak egyszerûen nincs goldom 😊

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

köszi köszi 😊 az kellemes 😊

még valahogy egy forza mentést kéne intézni, de nézegetem a netet és elég reménytelen

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DarkSector
Mi a nehéz abban hogy neki flesh van offline profil? 😄 és nem vesz gold-ot? mert nem megy netre? 😄

szega96
Ments cloudra is, és akkor mégbiztosabb a sztori

DarkSector
nm
ha van még amiben segíthetünk, irj nyugodtan, ez elég kellemetlen, én régen nagy csapást éltem át, egy közel 200-300 órás FF mentésem repült a kukába egy baromarcú gyerek végett, mert õ kitörölte a memoriakártyámról hogy lehyen másik játéknak hely....<#banplz>

köszi, megvan.

DarkSector
Újra ugyanazzal a profillal:

A profilodban van egy DOWNLOAD HYSTORY, itt megtalálsz mindent amit már megvettéél 1x, és elkezdted letölteni.

ja... tanulópénz megvolt... gta 5 elõrendelõi léghajót hogytudom újra letölteni ? a kód ügye már felhasználva... nem találom sehol

DarkSector
Hát igen a mentésekkel baszottul vigyázni kell, a profilokat-mentéseket én kiszedtem pc-re, csak úgy export.
azt majd ha kell beintegrálom.

hihetetlen.... ezentúl minden mentést a belsõ 4 gb flash re rakom. a vinyóra csak telepítek

DarkSector
Annyira szar mert az egész x GB adatod akár 1bájt hibával is eltünteti a gép, hiába van ott egy 30gb adat, 1-2 kb eror, nem olvassa be a többit és ennyi.

TaRka0107
141466#: errõl kéne információ!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

na jólvan akkor buktam a forza 4 mentésem <#duma><#duma> mit verjek szét ??<#violent>