XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjuk tölteni a kontrollert,illetve csak azok akik vettek play and charge kitet,mi csak lepattintani tudjuk a hátulját felcsapni a tartalékot és folytatni a gémelést.
Szerintem fáradj át a playstation 3 topicba,ott hozzád hasonló emberek vannak és együtt isteníthetitek a ps-t.Együtt pluszolhatjátok egymás hszeit arról hogy mennyivel jobb,szebb,tud többet a ps mint a box.
Hidd el sok barátra tehetsz ott szert.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Halo nehéz ügy. Mondanám, hogy kezd az elején.... Halo: Anniversary (=majdnem az elsõ rész). Ha megtetszik, jöhet a Halo2, Halo3, Halo😮DST, Halo:Reach végül a Halo4.
Forza.
Ha megtartod: majd szólj, ha "kész" a homefront és akkor emlékeztetlek a Lair-re 😛PPPPPPPPPPPPPPPPP
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Aztán rájöttem melyik a jobb, a PS-t eladtam :-D
Tölts le egy játékot Live-ról, majd töltsd le ugyan annak a PS3 verzióját PSN-rõl... jaaaaaaaa ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1:35-nél láthatod hogy a cipõ, labda mennyire ki van dolgozva, ahogy a ruházat is. Ez nem szép grafikailag? mint mondtam, bármikor, bárhol, bárkit meg tudsz vizsgálni ilyen szinten.
Mozgás. A játék/valóság sebességéhez képest egy csiga lassúság ami látható a videón, magyarul szuperlassítás, ami még a standart lassításnál is lassabb. Még nem létezik olyen játék a világon, ahol ilyen szinte tökéletes lenne az animáció. Itt nem 2 karakter van akinek kontaktust kell teremteni egymással, hanem 22, akik random bármerre bárhogy mehetnek, bármilyen kiszámíthatatlan szituációba keveredve. Namost erre csinált egy Ipmact engine motort az EA, ami ezeket a kontaktusokat számolja az adott fizikai hatások, érintkezések tükrében, abban a pillanatban. Nincs elõre megírva! Ez óriási dolog és technológiai bravúr. Ami mindenkép kiemelendõ, hogy nem lógnak egymásba a karakterek.
1:02-nél láthatod, ahogy átesik az emberem a másikon és annak rendje módja szerint érintkezik a másikkal, hat ki rá pl a nézd a fejét annak aki alul van, arra mozdul és úgy ahogy a másik test ráhat.
Szóval Mind grafban, mind animációban a maxot nyújtja ami ma elérhetõ.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Jah így már más... a PSN store-ból letölteni játékokat napok kérdése, annyi idõ alatt 10 PS3 controller akksi feltölthetõ :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Másikra:
De az vagyok! Csak közben rá kellett ébrednem, hogy lehet, hogy 1 év, lehet, hogy 10, fene se tudja... szóval elõbbre vettem az AAA+++ címeket, mert hátha...
Nemrég összeszámoltam a filmjeimet, amiket még nem láttam: 51 db volt.
Észrevettem magamon, hogy a jobb címeket csak tartogatom és a kétesélyes vagy várhatóan max közepeseket nézem, hogy a JÓK a végére maradjanak. Csakhogy annyi középszar jön ki, h sose jutnék a végére... nekiálltam az igazán jóknak, így tényleg sokkal szórakoztatóbbak az esték 😊)
Néha pedig nekiállok majd törölgetni, ha valami már esetleg évek óta ott a listán és mégse adtam neki idõt.
Ez nálad az eladás, a Lair pedig pontosan az a kategoria.
Forza.
1-2 óra épp elég macera. PS2 idejében meg nem volt összehasonlitási alapom + kölök rántotta le a boxot miatta... soha többet, ha nem muszáj 😊
Forza.
Am meg 1-2 órára ki lehet bírni.. PS2-n csak vezetékes volt mégse kapott agyfaszt senki 😄
ps3on meg dróton lógva játszol - szerintem ez utóbbi nagyobb szopó 😊
Forza.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
- PS3 controller akksija hamar merül
- nem cserélhetõ, max ha szétbuherálod, ebay rendelés, k. macera
- töltheted úgy, hogy közbe a szobán métereken keresztül átlóg az USB kábel. Ez akkor nagyon faxa amikor sixaxis képességeit kihasználva mozgatnod kell a controllert. Csodás, ahogy végigver a szobám az 5m kábel.
Alapba elemek vannak, mert olcsóbb, vettem 2500-ért nemrég tesco-ban, nekem kb 2 évig elment vele ezelõtt is.
Vagy veszel akumlátort, és azzal ugyanolyan mint ps3-on azzal a különbséggel hogy itt egy mozdulattal levehetõ és cserélhetõ, ha meg elrakod a joy-t, szedd le amig a szekrénybe tárolva van, ne hagyd rajta az elemet/aksit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fasza a kontroller, bármilyen AA elemmel vagy akksival elmegy, töltöd vagy cseréled. Tölthetõ pakkot is vehetsz hozzá kábellel, az valami 4-5 k
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ezt a dumát :-D
1 év alatt ez már a 10. kontrollerem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lenne egy hülye kérdésem: a kontrollerbe hol lehet venni új elemeket? Lehet egyáltalán külön, vagy ha veszek egy új kontrollert ahhoz lesz?
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"