XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
srácok valakinek nins 1 vagy 2 hetes goldja? nagyon szépen megköszönném😊
davidka003
Engem se.
Persze aki nem játszott egyikkel se annak jó lehet.
Nagy játékok voltak ezek régen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tatyla
Hát ezzel nem hoztak lázba

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

davidka003
Magyar Live:
Bioshock 1500 Ft
Bioshock 2 - 1500 Ft
Borderlands 1500 Ft

Amerikai:
Bioshock Infinite $19.99

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tatyla
Pont ezért utáltam én is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arty
nade a képminõség ennyire másodlagos nektek??? komolyan, sokszor a youtube jobb, mint amilyen az online volt 😞

Forza.

DarkSector
Télleg jól ment nekem City, csak az irnyítás egy csöppetet laggolt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
Batman Arkham micsoda demót nyomtam vele futott mint az álom 1-1 reccenés de semmi olyan hogy felkössem magam 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
IRÓNIA VOLT VAZZE. 😄

340mb-el sem fogsz játszani normális módon ezzel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
az neked tökéletes volt?? 😮O

Forza.

Renjike
engem nem 😄 Onlive tökéletesen futott , nem hinném hogy mire a Gaikai eljut erre a szintre olyan rossz lenne 😊

davidka003
Mert aztán tényleg a sebesség számít. 2 ezres ping meg nem is érdekel. D

Renjike
még egy ok hogy ne vegyek Playstationt ... 150 megás nettel szerintem nem lesz nagy gond 😊)

DarkSector
"Sony: játssz PlayStation játékokkal PC-n!

A Sony szeretné, ha bárki játszhatna PlayStation játékokkal attól függetlenül, hogy rendelkezik-e PlayStationnel vagy sem.
Amikor a Sony megvette a Gaikait, kicsit megijedtünk attól, hogy mit kezd majd vele, milyen sorsot szán a szolgáltatásnak és az értékes fejlesztõcsapatnak.
Aztán amikor megtudtuk, hogy PlayStation 3-as játékokat lehet streamelni PlayStation 4-re és Vita TV-re, igazából meg sem lepõdtünk - a húzás kiszámítható volt, de mindenképp örömteli. Shuhei Yoshida, az SCE Worldwide Studios elnöke szeretné, ha a PlayStationös játékok nyújtotta élményt a PC-sek, a Blu-Ray lejátszóval vagy okostévével rendelkezõk, a mobilosok és a tabletesek is átélhetnék. Ez a Sony végsõ célja, hogy ne csak Sony eszközök tudják futtatni a PlayStationre írt játékokat, hanem gyakorlatilag bármi. (Ha reálisak akarunk lenni, akkor az állításhoz hozzátennénk, hogy a „bármi”-be valószínûleg nem tartozik bele az Xbox 360 és az Xbox One, de meglátjuk.)
A next-gen Gaikai egyelõre csak az Egyesült Államokban indul valamikor 2014-ben, a Sony a sávszélességbeli különbségek miatt tart attól, hogy Európában is sikerülhet-e mindenkinek ugyanazt a színvonalat biztosítani, így az sem biztos, hogy mi egyáltalán megkapjuk valaha."

Üdvözlünk RDR (PC) és PS3 emulátor. <#vigyor3>
Mondjuk a Gaikai-nál sajna van lagg.I

Totti5
Nem egy SP Blacklist... sajna a japók már most le vannak maradva több szempontból, jó lenne ha összekapnák magukat. Ebbe ajátékba olyan animációkat kellene tenni amitól az ember álla leesik, mert a kátszínek meg tökéletesek lesznek mint ahogy eddig is. Nem értem mit mûvelnek. Pl amikor leugrik a hídról, nem bukfencezik, hogy elvezesse a földetérés energiáját, hanem megáll mint a cövek. Ezeken csak javítani kellene, mert vicc.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
azok az animációk...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Xbox One MGS5 gameplay. ( 60 fps, de a videó nálam nem az sajna )

Harlekin
Pár embert felvettem liven,ha akar vissza igazol.Gondoltam,ha itt úgy is mindig megy az adok kapok legalább ott közvetlenül küldhetjük el egymást a bús picsába...<#vigyor0>
Viccet félre téve jó lesz majd esetleg multizni!
arty
És már akkor is hazugság volt 😄

Forza.

Sablon magyarazat, anno NFS-nel is hasznaltak.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Bár igaz hogy nem egy mai cím
Crimson Alliance arcade cím eddig ingyenes volt a marketplacen ? vagy akkor ingyenessé tették egy ideje
Hol volt/van az a nyilatkozat?
davidka003
Rockstar azt nyilatkozta, hogy lett volna pénz a licenszre.
De az autógyártók nem járultak hozzá, hogy ilyen széttört állapotban is szerepeljenek az autók, mert akkor egyes emberek a játék alapján azt hihetnék, hogy 1-2 autó jobb a másiknál, a valóságban meg nem így van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

"a nem liszencelt jármûvek is bõven levonnak az értékébõl"

Egy NFS-nel vagy barmilyen autos jateknal meg oke ez, de egy GTA-nal miert zavar? Sosem voltak es valoszinuleg sosem lesznek, de majdnem ugyanugy neznek ki. Koltottek volna inkabb a licenszekre? Akkor masra kevesebb jut...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

a

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Muttley
viszont, ha már itt tartunk
hogy van ez a licenszelt jármûvek esetén

a) a játék kiadó fizet az autógyárnak, aki engedélyezi a kiadónak, h szerepeltetheti az autógyár licenszelt típusait a játékban?

vagy

b)az autógyár tejel a kiadónak, aki ezért "szívességbõl" szerepeltet 1-1 típust a játékban?

kérem, csak az válaszoljon, aki biztosan jól tudja 😊

Just do it :)

Muttley
GTA 5

most ott tartok, h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fõkarakter öreg csávó lerombolja a teniszedzõ házának vélt ingatlant, amiért az dugta a feleségét

eddig a legjobb a szinkron
látszik, h qrvasok meló van benne
nekem a gameplay EDDIG nem nagy was ist das
menj ide, menj oda aztán cutscene és elölrõl...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valahogy a gangsta afrok ábrázolása is olyan hiteltelen
viszont az öreg faszi fia - Pattanásos Hájpacni Ödönke - teli találat
kis görbe tükör a gamer-society egy jó nagy részének
vannak benne gyöngyszemek:
- mikor a Chop nevû rotweilerrel keressük a motoros f.szkalapot
majd a kiszimatolás finishében, Chop elhúz és megdug egy közelben lévõ szukakutyát 😊)

a csávó mikor hazaérkezik és épp' nõiesség pszicho-gyûlés van
kib.sszák otthonról szégyen szemre
majd elmenõben még hallja az ajtóból a csajok szájából "vulva, vulva" ... 😊

a nem liszencelt jármûvek is bõven levonnak az értékébõl,
de majd meglátjuk még... 😊

Just do it :)

Macccy
Háát ... Egyik másik igencsak távol esik a hasonlóságtól, igyekeztek azért úgy megcsinálni, hogy ne legyen valós egyik se. Talán az Audi R8 replika hasonlít legjobban, nagyon imádom. Meg a 2002 körüli M3 BMW is. Michael Audi S6 -osa, a Merci G series is totál adja magát, Ford Crown Victoria is adott, a Coil -nak keresztelt Tesla Roadsteren meg jót röhögtem. De a legtöbb Merci és BMW nagyon el lett maszkolva, azt sajnálom is.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Kamu, de a modellek tökéletesen felismerhetõek. A logók formája is megegyezik, de nyilván nem pont ugyan az. Camaro, Porsche, BMW, Corvette, Audi, Mini szinte ugyan úgy néznek ki mint az eredetiek.

A szokasos. Vagy minimalis modositassal bekerul egy kocsi mint pl az AUDI R8 (9F by Obey), vagy osszeolloznak 2 autot pl a Ferrari 458 orrat es az Aston Martin V12 Zagato segget (Carbonizzare by Grotti).

davidka003
10k körül szerintem veszem én is. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
Szerintem valósak ,kamu névvel

PSN ID.: Beegabor

Renjike
kamuautók vagy lemodellezett valóságban is kézzel tapintható gépjármûvek jelennek meg a játékban? 😄

arty
wow, a harmadik hsz-em végre(!) felkerült a forza3 fórumba (miszerint MS meglopott, amikor leszedte az FM3 dlcket szó nélkül)

ekkora féreg céget, hihetetlen 😞

Forza.

arty
könyörgök, nemá 😊) ez meg a tottié alant ... haverral decemberi beszerzést dumáltunk meg, így nem fog menni 😞(

Forza.

Myselor
én egy lotus elise-t csináltam meg úgy az is nagyon durva lett ^^
szega96
Én is ilyesmit csináltam, csak króm az alap szín 😄 Fasza!😄

Totti5
Nem kaptam meg, valami még kimaradhatott.

Totti5
Lopakodó. A város a csodájára jár, mindenki megszólja, hogy mennyire odabasz😄

Myselor
komoly nagyon 😊) xd
Macccy
Tudom, tudom, OFF megminden itt ..... De fuck! Srácok ez a játék nemcsak GOTY, de korszakalkotó is! Missiön 26 és 28 nem spojlerezem el mi az, de ez a váltogatás a három fõhõs között úgy meg van csinálva, hogy beszarás!!

Totti: fasza a verdád! Ez a driver bõrdzseki mondjuk erõs egy Trevor félének picikét úgy érzem 😊)

Full mod a car acsivmentet megkaptad?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Imidzs váltás, elvegyülök a nagyvárosban, bár van amit nem lehet letagadni😊))

A jelenleg legjobb dolgokkal feltunningolt Corvette. Turbó, spojlerek mindenhol, színezett üveg, xenon fényszóró, carbon kasznielemek, belsõ csõmerevítés, verseny váltó, felfügg, 3. level motor tunning. BRUTÁLIS! Hangja és a gyorsasága is.

Harlekin
Ha nagyon akar talál rá indokot ebben biztos lehetsz.Mint ahogy a penes mókánál is talált indokot és okot.De elég ha csak annyit mond hogy azért,mert csak.
DarkSector
Pl ha bannolnak egy accot le szoktam törölni. 😄

davidka003
És ki mondta, hogy nincs ott?

DarkSector
Elvileg van gond, mert annak az accountnak amivel megvetted ott kell lennie a gépen nem?

Tinman
Szerintem sem lesz ebbõl gond... max a kamuaccot banolják és ennyi.

Ergo, ha le van mentve a game nincs gond.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003

Macccy
HL2 Orange Box-ot pont egy hónapja maxoltam ki - az online achievementek nélkül mondjuk - és nekem felbontást leszámítva semmivel se tûnt csúnyábbnak mint a pécén 10 éve. Az a játék nagyon jóság, klasszik, megéri! 😊