176622
banner
  • toza #173856
    takaritsd,kontrolerbol elem kivesz,stb
  • arty
    lehet szétment a boxom .... régen is csinálta, hogy néha egyszerűen bekapcsolt.
    tegnap ahogy lekapcsoltam, azonnal visszakapcsolt.... :(

- nincs auto-os update bekapcsolva
    - játékok frissítése is ki van kapcsolva
    - energy saving profil aktiv, sose használtam azt az instant onos baromságot
    - kihúztam a hdmi-t is, nehogy CEC-en keresztül kapcsolja be VALAMI
    - kihúztam az ethernet kábelt is, nehogy WOL-al basztassa valami

és mégis.... leállítom, akár hogy: gombal, menüből, stb -> visszakapcsol

:(
  • arty
    ezt anno lenyomtam... háááát.... akár maradhatott volna örökre "kivágva" :)
  • darkSectorxxx #173853
    Uh THX. megnézzük. :) <3
  • Harlekin
    Ez mitől meglepő???
  • Harlekin
    Van sejtésem abból következtetve ahogy neked is írt! F@kJjj.

Elképzelhető, hogy tiltást kapott, ha friss a profil főleg!!
    Nézzen szét az https://enforcement.xbox.com/hu-HU hátha megleli a problémát..... :-D
    Nagyon sokat fejlődött a tiltási rendszer 1 darab anyázós üzenet utáni riport miatt 24-48 órás tiltást adnak. 1 sértő kép teszem azt rasszista kép vagy hatalmi kép miatt akár perma ban is járhat.... Szall illik viselkedni a játszó téren!!!
  • grebber
    Ha van aktív game passod sehogy
  • rastaman
    hogyan tudod megvásárolni ismét akciósan? nekem a mostani még jan 18-ig érvényes, de az xbox.com-on csak a teljes árat mutatja...
  • darkSectorxxx #173848
    Valaki erre valami tipp?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.09. 22:08:24
  • grebber
    Dressing up as a Theron Guard is actually an effective disguise... somehow.
    The Road to Ruin Campaign Deleted Scene for Gears 2 is free to download - and benefits from the 4K Enhanced Resolution on Xbox One X!
  • grebber
    Aki nem tudná immáron 3. hónapja lehet megvenni a 200ftos game passt. Elvileg 3.án vagy mikor lejárt volna de meghosszabbították.
    Ennek örülök :)
  • arty
    "PUBG nem kap egér-bill támogatást

"Hi everyone,

As an FYI, the information in this advertisement is false and our game was incorrectly listed.

We have flagged this with Razer and expect this to be fixed soon.

Sorry for any confusion!" "

by oriic/ph!

szal a razer kamuzott. nem meglepő, amekkora genny cég....
  • darkSectorxxx #173844
    Üdv.

Egy haverom vett Xbox X-et.
    Kreált profilt.

Most látja a store-t meg megy a party chat.

ELLLENBEN a képe mellett van egy nagy piros felkiáltójel, és nem tud sem irni chat-en sem online multizni!

Ez mitől van?
  • darkSectorxxx #173843
    Az fasza, lefogadom, hogy az exclusive-ok azonnal GamePass és bill+egér ezekután.
  • grebber
    Egér-billentyű támogatást kap:

Gears 5
    Gears Tactics
    PUBG
    The Sims 4
  • grebber
    Ahogy gyűjtögetem 1 mappába a számomra majd egyszer jóáron lévő és esetleg megvehető címek linkjeit...a reachnél látom,hogy ez a ms activision féle játéka lehet mert az akciós oldal szerint állandó az ára és ami 1 éven belül 87 ünnep alatt nem kap áresőt az elég necces :(
  • arty
    a halo1anniversary szerintem elég nehéz, igen - a kettest még nem nyomtam (egyetlen halo amit SOHA nem vittem végig), de logikus lenne, ha könnyítették esetleg...

"Azt hittem ez a Halo széria a M$ system seller címe... ahhoz képest hogy már lassan vége az 5-nek is a végére érek..gyenge. Gyakorlatilag semmi kimagasló nincs egyik részbe sem..ráadásul ami 4 részen keresztül működött 5. részre átvariálták az irányítást is az nagyon kellett bele. Grafikára is az hittem hogy a 4 és az 5 arcon majd kegyetlenül...csapott negatív irányba
    Ezért jó dolog ez a game pass ezrest nem adtam volna ezért a kollekcióért... Mondom semmi vs de egy uncharted széria 87x körbehugyozza ezt."

A halo system seller volt, az xbox és az xbox360 idején, csak szerintem kicsit túlhasználták a szériát 360-on (túl sok rész).
    Én bírtam a 3-at is, az odst-t anno kevésbé, viszont a Reach magasan a számomra legkedvesebb rész - és PONT abból nincs remazter vagy akár csak X enhancement :(((

A halo4 x360on a maga idejében nagyonis állejtős volt, a gép ~legszebb játéka, ami ráadásul jól is futott - most, remastered állapotban és mai szemmel, pl. a halo5 mellett "bénácska" (grafikailag), persze.

A halo5 szerintem teljesen jó kis rész: jól néz ki (pláne mostanra, X-en, de én anno is megbocsájtottam a hiányosságait, cserébe a sok frémért!), 60fps a széria során először, játékmenet meg a szokásos... csak sajnos a halo "univerzumban" már nincs több, az új fajjal kicsit identitását vesztette a széria, ennyi a baja.

(az odst valóban nem része a masterchief collectionnek, azt külön kell hozzávásárolni a pakkhoz!)

Azért remélem lesz majd Halo6, rendes szingli kampánnyal, szép grafikával, a 60fps-t megtartva.
    Meg persze reménykedek egy Reach remazterben is vagy legalább egy X enhanced bw compat pecsben...
  • darkSectorxxx #173839
    Ott senincsen....
    Se a Reach, ami szerintem a legjobb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.04. 20:32:11
  • grebber
    Meg az is milyen már kollekció tolnám a ODST-vel ,de azt írja vegyem megy...
    Ezzel kapcsolatosan a kérdésem ez cska game passba van így vagy a pénzért megvett kollekcióba sincs benne az ODST?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.04. 20:29:10
  • darkSectorxxx #173837
    5. egy hulladék, azt ne vedd inkáb figyelembe.
  • grebber
    Távol álljon tőlem nem fikázok meg nem vs-t indítok csak tényeket közlöm ahogy én látom..
    Azt hittem ez a Halo széria a M$ system seller címe... ahhoz képest hogy már lassan vége az 5-nek is a végére érek..gyenge. Gyakorlatilag semmi kimagasló nincs egyik részbe sem..ráadásul ami 4 részen keresztül működött 5. részre átvariálták az irányítást is az nagyon kellett bele. Grafikára is az hittem hogy a 4 és az 5 arcon majd kegyetlenül...csapott negatív irányba
    Ezért jó dolog ez a game pass ezrest nem adtam volna ezért a kollekcióért... Mondom semmi vs de egy uncharted széria 87x körbehugyozza ezt.
  • grebber
    "A Microsoft hónapról hónapra bővíti az Xbox Game Pass már jelenleg is számottevő névsorát. Akik számára szimpatikus volt a decemberben bekerülő Life is Strange és annak előzménysorozata, a Before the Storm, azok ismét örülhetnek: a Life is Strange 2 jelenleg elérhető első epizódja is hamarosan itt landol. Mellette a Farming Simulator 17 és az ARK: Survival Evolved érkezik holnap, azaz január 3-án.
    Január 7-én a különös harcrendszerű Absolvert próbálhatjuk ki, három napra rá pedig Rico Rodriguez ejtőernyőzik be a Just Cause 3 élén. Az Aftercharge zárja, amely már a megjelenése napján a havidíjas csomag részeként debütál."

Absolvert ki akartam próbálni már...de nem gondoltam volna hogy ingyen tehetem
  • grebber
    Milyen játékokon dolgoznak a MS belsős stúdiói?

Nem sok új dolgot tudunk meg annyi biztos :)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.02. 14:02:36
  • grebber
    Csak én érzem úgy (mert 555billió halált áttéltem a Halo 1 Legendary szintjén és fel is adtam ,mert lehetetlen számomra) ,de a Halo 2 tényleg könnyebb lett mint az első rész? Már a legvégén vagyok (ismét normálon elsőre) de nekem sokkal könnyebbnek tűnik.. Legendary lábjegyzetet ez is kap majd azt meglátjuk itt mire futja... A legkomolyabb itt vol olyan rész simán átfutottam a pályán szinten alig kellett ölni valakit..ez legendaryn még jól jöhet...

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.01. 00:11:05
  • grebber
    Pedig esküszöm szétnyomtam mindent ezekszerint nem ,az volt az
  • arty
    megtekintés gomb ( két négyzet egymáson :D ) nem vált?
  • grebber
    100% hogy én vagyok a fogyatékos biztosan de a Haloban hogy lehet váltogatni az eredeti kinézet és a felújított között? Nézegettem videókat és látom hogy hirtelen eredeti kinézet aztán a felújított..menüben nem látok erre gombot..
  • arty
    nem kell ezzel finomkodni, ezeket arra veszik, vették az emberek, másra nem is jók :)
  • Nirz
    "Csalás" kicsit erős kifejezés, de igen erre voltam kiváncsi.
  • arty
    a csalók nyilván továbbra is előnyben lesznek, igen :)
  • Sippie
    MS? ránézésre ennek köze nincs az MS-nek.
  • Nirz
    Hm de apex-ot nem hiszem hogy tudja érzékelni
  • grebber
    Állítólag ezt külön érzékeli a rendszer és külön vannak.
  • Nirz
    Lenne egy kérdésem, állítólag mostmár hamarosan hivatalosan támogatva lesz az egér és billentyűzet boxon is, tehát FPS játékokban kontroller vs egér egy szerveren lesznek????
  • grebber
    Nem igazán. Csak engem zavar hogy mondjuk a játszott 10 játékom közül 4-nél látom az időt a többinél nincs ilyen.. De mindegy túlélem...

Más:

A MS jövőre sem lassít

Xbox One RetroArch port for early 2019!

Super nintendo , ps1...stb játékok is futnak majd xboxon...Mondjuk nem tudom,hogy ezt jogilag hogy de biztos.
  • arty
    ps-en még rosszabb a helyzet - mint most kiderült a sony tudja mennyit játszottál a játékaiddal, csak TE nem nézheted meg SEHOL .... tudom h ez téged nem vigasztal :D
  • arty
    nekem amikor a one-om tápja beszart, akkor viselkedett így a gép (lekapcsolgatott, nagyon ritkán megfagyott) ...
  • grebber
    Most nézem a Dead Space is megy One-on... One-os verzióban van magyar nyelv? Ha igen akciókor behúzom itt legalább van acsi :)
    (PC-n anno letoltam 6x minden maxos lett de ki hiszi el nincs nyoma így legalább lesz...)
  • rastaman
    kikapcsol, de közben villog az azért lehet, mert a "download in background" be van állítva. (letöltés a háttérben).
  • darkSectorxxx #173817