176622
-
xxx007 #173816 Szia,köszi a megerősítést ... én is így gondolom, ma ment a Forza Horizon 4 egyhuzamba 6 órát minden gond nélkül ... -
#173815 Még ne, használd, ha van garancia, adjatok a szájának, és ha télleg nem javul meg akkor mehet vissza garanciába, de 1-2 lefagyás lehet a játékokól is, vagy a menüben akár...még nem mernám kijelenteni, hogy garanciás szervíz kéne, nyugodtan.
Nyugodtan használd ha most megy....és ne kíméljétek.
Legyen használva, és kiderül az pár nap alatt, hogy van-e probléma. -
xxx007 #173814 Sziasztok!
Adott egy Xbox One S , karácsony i ajándékként vásárolt készülék ... ami szenteste kibontva beállítva, kb.8 játék letöltés elindítása + Fifa 19 lemezről telepítve ... másnap átadom a gyereknek hogy tessék használd, Fifát lehet csapatni többi töltődik ... én elmentem otthonról ... Mire jövök a box kikapcsolva, azt mondta lefagyott a játék miközben pauset lenyomta hogy a boxot hogy kapcsolta ki nemtudom. Próbáltam bekapcsolni hangot kiadta, gomb kivilágít majd kb10mp és lekapcsolt ... ezt eljátszottam vele vagy 20x. Neten megnéztem hogy van a factory gomb kombináció megpróbáltam... vagy lekapcsolt 10mp körül vagy lefagyot a telepítésnél ... közben megrendeltem a javítást az MS oldalán ... mondom gajra ment 1 nap után ... Gondoltam teszek egy utólsó próbát mielőtt csomagolom, erre factory végig megy Fifát lemezről feltelepítem, játszok majd pause, játék megint lefagy ... home gombal kilépek majd kikapcsolom a boxot ... leáll de a ventilátor forog , gomb villog vagy 2 órán keresztül mire megunom és hosszan nyomva lekapcsolom ... eltelik 2 óra ujra bekapcsolom indul elsöre, F1 letölt, játszik pá kört majd pause - nem fagy le kilép kikapcsol 3 villogás után leáll ... gamepaddal bekapcsolom Forza Horizont tölti egész éjjel, még nincs kész , de tölti ... Kérdés: Mivel megvan rendelve a javítás visszaküldjem? Ha igen milyen hibával ... látszólag megjavult Vagy volt már valakinek hasonló tapasztalata ... nem volt még Xboxunk, nem tudom mi normális min nem ... Köszi
Más fórumra is írtam, lehet valaki felismer...
-
#173813 Nem ami szar az szar. Jó tudom nem a világvége hogy nem látom mivel mennyit játszottam ,de azért szeretném tudni. -
#173812 Ez irónia volt nem? -
#173811 Basszus ennek a MS baszásban semmi sem egységes? Kezdtem örülni ,hogy nincs baj lehet látni mennyit toltam az adott game-et...Ja csak a "kiválasztott" játékoknál nem mindnél... Ej ej...hát ezért fizetem a 200ft-os game passt hogy ne fejlesszenek
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.24. 08:56:35 -
#173810 Itt is megkérdezem hátha valaki vett már:
A cdkeys-es 1 hónapos xbox game passról lehet tudni hogy ez real 1 hónapos game pass-e amit a storeba is lehet venni vagy a gépekhez adott 1 hónaposak ezek? (Csak mert ugye aki aktivált már ingyen havit akkor a géphez adottat nem tudja felhasználni...)
Azért lenne jó tudni mert ha az ember ezt megveszi 12x annál olcsóbb game pass nincs 1 évre tehát epic best buy lenne. -
#173809 derült égből villámcsapás: 200as pass nekem is elérhetővé vált, zsákoltam is. kérdés mit fogok játszani, hogy megérje :D -
#173808 nem csak pécés szemmel "drága minden" :( ez nem egy jó sale most, ha valaki nem az elmult havi friss AAA játékokon akar spórolni... -
#173807 Gondlom mindenki tudja de megy a karácsonyi sale boxon.
Batman AK Premium 2500ft...akinek nincs meg elég best buy. Mondjuk pc-s szememmel atom drágaság van :( -
#173806 a garázsban fog várni, hogy átvegyed. -
#173805 Háááát. Ez inkáb 4 variáns akar lenni, nem 4 külön platform.... -
#173804 Biztos így van, nem tudom.Még csak ismerkedek a játékkal garázsba sose voltam. -
#173803 "Meg is lett szólt is a csak kész van mehetek érte...Ok de hova?"
Véletlenül nem a garázsodba kell bemenni, és ott a barn find alatt lesz megtalálható? A Horizon 3-ban és s 4-ben is így van. A 2. részre már nem nagyon emlékszem... -
#173802 Forza Horizon 2-be vannak ezek a semmi közepén lévő Barn-okban régi járgányok. Most jött üzi keressem meg az elsőt. Meg is lett szólt is a csak kész van mehetek érte...Ok de hova?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.19. 14:19:20 -
Droughert #173801 UK-ban elérthető a PS Now (magyar kártyával használható), szóval annyira nem kerüli. -
#173800 Sony kerüli az EU-t (ps now) tehát ott kint minden a legnagyobb rendben van netügyileg -
#173799 Ezt a streamelős xboxot melyik piacra szánják? Az amcsiknál elég gyatra a net... -
#173798 Állítólag a Microsoft 4 új Xbox-konzolt is piacra dob 2019 és 2020 között
Mi a ****ának ennyi konzol? Aztán a nyitott szájjal a péniszerdőben esete lesz.... -
#173797 Én kétszer vittem végig insane-en az elsőt. Egyszer PC-n meg egyszer Xbox 360-on(nem a remastered verzió)
Egyedül sikerült de kb 100-szor haltam meg mire meglett. Nagyon idegőrlő de aztán nagyon jó érzés. Mint egy Dark Souls boss kb.
2. részt én nehéznek találtam, elvittem egy darabig majd pihent fél évet. Akkor fogtam magam és szintén egyedül végigvittem de azért volt vele szopás bőven. -
#173796 A teljeset. Mintha easy-n mentünk volna. A vicces az volt benne hogy ahol egyedül kb 2-ra átmentem ott ketten szptunk vagy 15x Ahol meg én szoptam órákat max 10perc volt... Szerintem 5-6 óra alatt lazán letudtuk..RAAM a végén meg vicces volt...amit én szoptam egyedül min 5 órát és máig nem tudom kinyírni... YT-om nem is látni más insane videót róla singleben csak hogy odafutnak a 2. kocka fedezékhez és ott beakad MINDENKINEK a főellenség és csak lőni kell a fedezékből...Bárcsak így működne...
Haver letolta már mindet coopba és mondta ez az első rész legnehezebben a legnehezebb..ami igaz lehet mert visszük a kettőt és lóhúgy Gears 1be 6millió golyó kell bárkibe... itt meg hullanak mintha tényleg easy lenne. Nagyon nem egységesek a nehézségi szintek ezekben max a nevük -
#173795 Lehet, csak a végét is./ami nem azt jelenti persze hogy ők is ezt tették. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.17. 19:11:29 -
#173794 de a TELJES játékot letoltátok coopban vagy csak a végét? (nemtom lehet-e ilyet) -
#173793 Azóta már rég letoltuk. Megdöbbentően könnyű volt ketten. Végén? A vége egyedül only singlebe (tehát egyedül) kivitelezhetetlen kb...Coopban 1-2 perc.
Most a 2 coopja pörög már az még könnyebb....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.16. 22:05:09 -
#173792 talán mert senki nem insane, hogy insanen próbálkozzon, hogy aztán 8-10 óra küzdelem után esélytelenül elessetek a végén 500x :)) -
#173791 nem igaz, én se tudok :) de ez is már ezerszer le lett írva ;) felesleges beírni mindenkinek a maga igazát, jól látszik, hogy fos random-bugos az egész ms-store... egy retek. tipikus ms termék. -
#173790 Köszönöm, ez lesz az :)
Wincsit sikerült rendelnem bele 500GB-osat (használt, és nem aranyárba).
Még egy kérdés, hátha valaki tudja a választ:
Keresztlányaimnak venném Xbox360-ra a Harry Potter és a Főnix Rendjét.
Ez ugye PC-n full magyar szinkronos volt.
Az Xbox360-as verzió is ugyanúgy full szinkronos ? Vagy csak magyar felirat van rajta ?
Aki hallott már olyanról aki látott már ilyet, légyszi dobjon már meg egy kis infóval:D
Thx -
#173789 jatekaim.hu
szerintem erre gondolsz -
#173788 Akinek nem adja be az akciós game passot
1 éves 14999ft
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.14. 20:38:29 -
#173787 Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Még SQJ mestertől kaptunk egy Xbox360 Kinect Star Wars Edition-t.
És most tönkrement a wincsije.
Milyen wincsit kell tenni bele ? Kapacitása mindegy (250, 320, 500 GB) ? A slim változat féle wincsi kell bele ?
Esetleg ötlet, hogy hol lehet kapni nem aranyáron ?
A másik, régebben volt itt egy oldal és közösség akik használt gámákat adtak el és csereberéltek.
Esetleg egy linket tud dobni valaki ?
Thx
-
#173786 IGEN -
#173785 Na majd regelek egy új accountot és megnézem majd azon is ott mit tud. Úgyis a géphez adottat homeolni akarom magamnak..mert nehogymár nem használjam ki hiszen adták :)
Milyen időközönként lehet Home-olni profilokat? Valahol írták meg olvastam is de totál nem emlékszem :(
Mondjuk erősen dolgozgatom haverokat hátha valaki egyszer beadja a derekát az 1 éves megosztásra mert 7500ft/év vagy ha egyikünknek se adja be akkor az amazonos tuti 100% biztos 17400ft/év/2főre= 8700ft több mint remekül hangzik...Pláne majd amikor ilyen Gears of War 5-ök meg új Halok röpködnek majd
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.13. 21:08:51 -
barmi #173784 Bár az sem igaz, mert mikor a másodikat vetted azt is nugyanarra az accra vetted. -
barmi #173783 Én a kétszáz forintosra értettem amit írtam bocsánat, nem volt egyértelmű, oda kellett volna írnom. A féléves nem tudom hogy működik. Lehet, hogy abból csak egyet lehet venni egy accra. -
Droughert #173782 Ha a 7500Ft-os akciós gamepass-ra írtad akkor sajnos nem így van. Ahogy korábban írták tök random, hogy mikor tudod megvenni. Most vettem a gépet, be lett aktiválva a géphez kapott egy hónapos gamepass. Ezután olvastam a 7500Ft-os 6hónapos akcióról, így megnéztem és tudtam is venni belőle, annak ellenére, hogy votl aktív előfizetésem. Ezután próbáltam újra vásárolni nem sikerült, csak az egy hónaposan dobálta fel folyamatosan. Ennek ellenére minden nap próbálkoztam (pc-n, xbox-on, telefonon) míg végül múlt héten ismét beadta a hathavit 7500Ft-ért. -
barmi #173781 Ha nincs jelenleg aktív gamepassod akkor tudsz venni akciósat. Nem számít, hogy vettél-e már vagy sem.
A lényeg, hogy ne legyen épp aktív előfizetésed a vásárláskor. -
#173780 Van benne magyar nyelv így mindegy mit csinálsz vele lesz benne magyar nyelv. -
Zoolee1976 #173779 Valaki esetleg tudja ha a gamepass keretében letöltöm a FH 4 et akkor lesz benne Magyar nyelv? Köszi. -
#173778 Igen, én se véletlen vettem gépet, meg persze készülődik az MS, tuti lesz valami, akár exclusive-ok, amiket felvásárolt studiokat... :)
De nekem miután megvettem egy 200-as pass-t utána visszaváltott 3000-re mikor a vásárlás gombra rányomtam. -
#173777 Ha abból indulok ki a foscsira ótvar (X-hez képest erőben) One S milyen okádék drága nem igen lesz az X 100k.... sajnos a One S nemhogy olcsóbb egyre drágább.. Mondjuk meg is értem a MS-ot részben mert nem egy aranybánya csak a konzol értékesítése