XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van mit, pont ez a baj. 😄
most sok játék összejött, csak lusta diszno vagyok. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
csak az 1, abból is csak a black
mér, tolnád? ennyire nincs mit? 😄
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igazából csak a Final Fantasy volt legalábbis régen az ami lekötött....😊
Vettem egyet de még mindig 5 darab van raktáron, hajrá😄
Műkszik.
Több opció is van.
Ps4:
- Felesbe vásárlás
- Iszonyatjó akciók, amihez érdemes regelni 2 profilt, hu és us
- Használt, új lemezen és eladás.
Xbox:
- Felesbe vásárlás
- Gamepass + ugyanúgy akciók
- Szintúgy lemezes cserebere
Pc:
- Steam Family share megosztás, azaz felesbe vásárlás, illetve a win storeban a play anywhere játékokat lehet xboxosokkal felezni. 3adolni
- Bundle akciók, www.allkeyshop.com oldalon szürke boltok
- vga-k hoz adott cdkulcsok másoktól megvásárlása
Válassz.
digitet szerintem(!) csak akcióban érdemes/szabad
ill veheted használtan is a lemezt... amit utána megint eladhatsz... szóval nem feltétlen kell 21 ezret leírni egy játékra, "veszteségként"
Forza.
Dobozos 2 okból lehet olcsóbb:
1. Digit nem lehet olcsóbb megjelenéskor mert bedühödnének a boltok és nem tartanák a polcon a platform játékait.
2. Gondolom szürkeimportos / áfamentes kisboltokból vásárolsz, MédiaMarktban a dobozos is ugyanolyan drága.
PS-en azt mondanám várj meg egy akciót (most nézem, 6k a Complete edition ott, idén már az ötödik alkalom hogy ennyiért szórják), boxon sajnos kevesebb van (de akad), ott a lent említett EA Access / GamePass előfizetéses konstrukciók amivel lehet sokat spórolni.
Szerk: bogzon is volt már akcióban nem egyszer, lesz is még tippre:
POE price history
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.10.02. 14:37:50
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Neha vannak akciok, azokat erdemes elcsipni. Ezen kivul az EA Access se rossz befektetes, ha szereted az EA jatekokat.
Uj jatekoknal erdemes korulnezni a kulonbozo boltok honlapjain, hatha van akcio. En pl rendeltem mar simplygames.co.uk-rol (szallitanak Mo-ra) es a game.co.uk-rol is. De ott van meg a zavvi is.
Ha regebbi jatekot szeretnel akkor hasznalt lemezeket erdemes nezni. Vatera, ebay es tarsai. Egy lemezes jatekot kesobb te is el tudsz adni, szoval erdemes ezt is megfontolni.
Utoljára szerkesztette: farferi, 2018.10.02. 13:03:09
Vezetékes Guitar Hero Gibson X-plorer gitárt keresek.
Aki megválna tőle, kérem írjon egy e-mailt a [email protected].
Köszi.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
csak mert motorok is voltak a TDU-ban, még nem volt tartalmasabb egyik horizonnál se - szerintem
ráadásul abban mai szemmel röhejes a fizika (azok a szögletes utak és a pattogás 😄 ), a horizon az első résszel lelépte kb minden szempontból... (térkép méretben nem, de változatosságban már igen)
motorok mondjuk nem voltak fh-ban, volt viszont repcsi 😉 (nem vezethető, ellenfél! 😉 )
jah, fh mindig fun, annak szánják 😊
Forza.
osztott kepernyon,1tvn ,egyszerre 2 konzolon,kezzel labbal. esetleg.
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.27. 15:28:01
Bár most próbálnak átlépni egy 6 évvel ezelötti Test Drive küszöbét tartalomban.
Ja nem.Ott motorok is voltak..
De mehet az árkád hóba.Hát az biztos Fun lesz..
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
azt nemtom, hogy így végülis 2 x360 és 2 xbone mehetne-e, elvi akadályát nem látom 😄
Forza.
csak nem 2x one vagy 2x 360...
You can also be simultaneously logged-in on an Xbox One and an Xbox 360 using the same Xbox Live account. You can freely roam across any number of Xbox One and Xbox 360 consoles in your home, but you can't sign into two Xbox One consoles or two Xbox 360 consoles at the same time using the same profile
ill. mára talán már az SE....
---
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/Ace-Combat-7-Skies-Unknown-Deluxe-Pre-Order-Bundle/C3D89T74CFLK#activetab=pivot:overviewtab
Ace Combat 7-hez jár majd egy Ace Combat 6 is! Ami ezekszerint megy majd one-on is.... !!!! 😊
(limitált ideig)
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.21. 22:45:32
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Why is every social media site a dumpster fire?
Harlekin ezért érzi magát szuperül otthon a boxos FB csoportban. Nem ő van (feltétlenül) rosszul drótozva, az ember így működik. Hozzáteszem sajnos.
Nem tudja valaki One-on van-e magyar felirat? (360-on van)
Next PC upgrade: 2022
Én csak az egész hátterét próbálom megérteni, hogy miért véded a boxot irracionálisan. Ha azt mondod, hogy Xbox marketinges vagy és havi félmilliót fizetnek azért, hogy itt azt mondd, hogy leszarod a PS-exeket, elfogadom.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.21. 14:34:31
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elröhögök én ezen az sg-s maszlagon...Tehát továbbra is maradhatnak a halászok!
Ráadásul én xboxosként csak csak jó vizeken vagyok xbox pártiként!Így hát a halászok próbálnak a zavarosban rapsickodni vajmi kevés sikerrel!<#nevetes1>#nevetes1>
Erre ti lassan bevonjátok a Sony corpot, hogy elmagyarázza nekem, hogy ez nekem miért nem jó így ahogy gondolom!!! Szekta mi, meg Fan boyság a részemről!!??? <#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
Kicsit olyan, mintha egy szekta kimosta volna az agyad már ne is haragudj. Kicsit lássuk már reálisan a világot.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.21. 11:46:47
amire nem adnál, a profi kategória, meg sajna (sok)százezres kategória ... 😞
nekem a 4k korszak előttről van egy manuális hdmi switchem (örök hála moby-nak érte (aka harlekinnek?!?! 😄)), de még azzal is vannak bajok(!).... ennyi toldást sok tévé/sok forrás esetén nem bír, el-elmehet a kép, stb.
+töklényegtelen* a hdmi kábel ára, igazából csak szerencse - veszel ötfélét és az egyik (nem a legdrágább!) majd működik...
*nyilván azért a drágább általában/valószínűleg esélyesebben működik! 😉
---
nekem is kéne egy 4-6 hdmi in / 2 hdmi out matrix switch, ami bírja a 4k/60hz/hdr-t és mellette még ócsó' is 😊
meg kéne egy jó scart2hdmi konverter is...
meg egy hdcp stripper, ami a 2.2-t is kinyírja...
meg toronyóra, láncal 😄
Forza.