176622
-
#173896 a topic címe xbox 360 & one, ez azt jelenti digitális benszülött nyelven, hogy itt az xbox 360ról és az xbox one-ról van szó (durva mi?), a visszafele kompatibilitás meg azt jelenti hogy valami visszafele kompatibilis (mégdurvább), azaz elindul 360on -
farferi #173895 Fok?:D..nem mindenki digitális bennszülött, bocsi..ami érdekelne, hogy a red alertel játszhatok one.on?
-
toza #173894 wow...
360? -
farferi #173893 Mi az a visszafelé komp.?
-
#173892 Ma bekerülnek a visszafelé kompatibilitásba:
Command and Conquer 3 Tiberium Wars
Command and Conquer 3 Kane’s Wrath
Command and Conquer Red Alert 3
Command and Conquer Red Alert 3 Commander’s Challenge -
#173891 Chris O' Neill, senior staff level designer in God of War joined the Initiative
'Exciting Halo: The Master Chief Collection news' teased for SXSW 2019
NPD: Xbox One was the 2nd Best selling console (after Switch) in Dec.
Hm vajon mi lesz ez a Haloval....Már lerágott csont. PC-s megjelenés? Halo 3 remastered? -
#173890 Hát lehet, én eddig full beletörődtem, azt hittem a tv-m csinálja valamiért mert ugye HDCP van ezeknek a jelén és azt hittem ez a védelelem mellékhatása. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 16:29:55 -
#173889 https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/errors/error-code-0x803F8001
Most nézem Darky, hogy itt lehet valami válasz a problémámra. De mondom random, valamikor tök sima minden, valamikor meg szórakozik. De hát ilyen ez a popszakma :) -
#173888 Nálam még nem volt gond, csak asszem ps-en ritkán villan egyet a tv-m akkor megy el full, mintha gyors ki-be kapcsolna a tv de ez csak 1x -
#173887 Uraim! Mostanában néha ledobál a LIVE. Tök mindegy milyen game megy. A wifi jel az otthoni mobiljainkon mindig szuper, ahogy a TV-n is. Laptopon szintén oké a buli. Az X most utp-vel van a netre csatlakoztatva. Ha a hibajelenség után státuszt nézek, akkor NAT type open, minden fasza, 300MB/S feletti átlagokat mér az X. Forza Horizon 4 közben éppúgy előjön néha, mint pl. tegnap estefelé Cities Skylines közben. Megy a cucc, erre TV elsötétül: "You own this game or app?" Na mondom kinyalhatod... Ötlet? -
#173886 360as cuccokat nem lehet giftelni (még!), one-osokat igen! -
#173885 Ha lehetett volna akkor meg ettem volna... De látom így off -
#173884 LOL nem is lehet giftként venni ez de szar -
#173883 Akinek van GOLD-ja meg tudná nekem venni giftbe a Dead Space-t? 747 ft megint. Egyből küldöm a pénzt paypalon. -
#173882 -
Boldizsár82 #173881 Azt ígérték a boltba,hogy kicserélik! Csak sajna nincs náluk készleten,és v.mi központi raktárból kell rendelniük...
Hívnak,ha megérkezett. -
#173880 félek tőle, h ezt MS-el kell futároztatnod, nem helyben a boltban lesz megoldva -
#173879 Annak annyi! Azonnal vidd vissza! -
Boldizsár82 #173878 Valószínűleg hibásat fogtam ki,mert a szaga is jön. Kicsit olyan égett bakelit "illatot" áraszt! Holnap visszaviszem,remélek kicserélik.... -
#173877 Miazzhogy szarabb S meg jobb X, basszameg ha egy séma alapján készül ugyanazokkal az alkatrészekkel, ugyanugy akkor a hangja is legyen közel ugyanolyan, vagy ez 2019-ben egy nagy isteni áldással menne csak? nem vágom, mi a probléma, vagy akadaály, mert ha gyártási sáma váltás van, egy másik verzió, az oké de ezekből szerintem csak 1 féle van, PSpro-ból vannak eltérőek azt tudom. -
#173876 nem lehet hangosabb a magasabb órajelen járó cpujával, a többet fogyasztó ddr5-el, a közel négyszer akkora gpu-val, mindez kisebb házban? igen, a gyártástech jobb lett(28@16nm), de a hőátadó felület kb ~ugyanakkora (azaz arányosan kisebb felületen kell többet átadni a bordának).
játék alatt az összfogyasztás 70%-al nőtt (S-hez képest még durvábban, több mint duplára!), ezt azért mérnöki bravur halkra csinálni
tény: ms megoldotta, nálam is halkabb az X, mint az S volt - de lehet én szarabb S-t és jobb X-et fogtam ki, nem tudom lehet-e ekkora szórás vagy tényleg hibásat fogott ki Boldizsár...
-
#173875 Hát nekem mindent ki kellett kapcsolnom most hogy halkan halljam, de ha te mondjuk zavaróan hallod ráadásul úgy hogy odébb ólsz a géptől egy fotelben mondjuk akkor azt nézesd meg, a S-től meg pláne nem lehet hangosabb. -
Boldizsár82 #173874 Igen boltban! Ennek sajna van hangja.... Én úgy gondolom,hogy hangos. Konkrétan engem zavar. -
#173873 De boltban veted nem?
Igen, ha a gép ad ki zugó hangot az azonnal szervíz, nem szabadna hallanod a gép hangját. -
Boldizsár82 #173872 Köszönöm a gyors válaszokat....! Gondolom akkor szerviz lesz a vége :( -
#173871 Valami ott nem okés, elvileg csak síri csendbe hallhatnád ha odahajolsz közel a géphez, pont ez a lényege és nagy szám az X-ben, hogy szinte semmi hangja nincs ahoz képest hogy kurva erős gép...
Ha hivatalosan vetted, nem használtan, akkor irány a garancia. -
#173870 Biztos hogy nem normális mivel én hangot xbox one x-ből életbe nem halottam ki! -
Boldizsár82 #173869 Sziasztok!
Ma vásároltam egy Xbox One X-et! (Szerintem) elég "hangos" a hűtése,az S-hez képes,vagy ez normális?? Megmondom őszintén,hogy elég zavaró!! -
#173868 Xbox Game Pass: We Happy Few, Middle-earth: Shadow Of Mordor, The LEGO Movie Videogame, And More -
#173867 Ha ilyen akciók vannak odakint akkor lazán építhetsz erre egy üzeltet is :)
Neked is megérné pl az 1030FT-os FC4 Goldot 1400-ért adni nekünk hogy te se jársz rosszul..2-3 üzletből lesz egy ingyen game-ed...win win..
De jól sejtem ha giftet veszek akkor cd keyt kapok? (Nem tudom soha nem vettem giftet ms storeba)
De ha müködik a dolog akkor steam-en a group buyba keresek argentin népeket aki szívesen segít. Szerencsére a bundlezás miatt elég széles az ismerettség. Emlékszem anno az ausztárloknál volt valami atom akció valami game-re és oda is találtam segítséget :) -
#173866 Persze működik, ha van egy Argentin bankkártyád és VPN el meghazudod hogy hol vagy! A vpn a legegyszerűbb a dologban a bankkártya már nem.....
Ha minden jól megy akkor februárba konkrétan tudok ebbe nyilatkozni, mert ismerős megy ki Argentínába és megpróbálunk csináltatni Bankkártyát... Ha az összejön akkor sima ügy lesz már hiszen gift ként is tudok vásárolni az arra érdemeseknek...:-D -
#173865 Lehet baromságot kérdezek nem tudom boxon hogy működnek a dolgok..
Olyan lehetséges hogy valaki argentinában megveszn xy játékot és elgifteli az én accountomra?
Kegyetlen jó árak vannak ,de brutálisak.Pont az én nem költök sokat fajtámnak valóak az ottani árak..
Far Cry 5 GOLD ~3100FT
Far Cry Primal Apex ~930FT
Far Cry 4 GOLD ~1030FT
A nehezebb és a drágább utat ismerem az nem érdekel. (g2a-n argentin zseton cardot venni de az aranyért van így már nem ennyi lesz hanem jóval drágább ...) Steamen a group buyba meg kb 30 perc találni embert aki segít egy kis plusszért. -
#173864 - halo mindig sok "kritikát" (=gyűlöletet :D ) kapott, ergo minél később próbálod ki, annál nehezebb előítélet nélkül nekiülni
- az ellenfelek "manapság" nehezebben befogadhatóak, mint mondjuk 2001-ben, amikor sokkal "elfogadottabb" volt, hogy ilyen n+1. szörnyeket lődözöl
nem is kell csodálkozni, hogy a generációban nem nagyon tud megfogni senkit a széria, ill. h a régi rajongók is szép lassan kiöregszenek
a maga kategóriájában mi a Halo(5) ellenfele, 2016(18-ban)-ban? -
toza #173863 2001 November 15 ben jelent meg,csak xbox ra- kover .majd kesobb pc re is 2 evvel kesobb...
akkor az eleg vagany volt es egyedi.meg nem is nagyon volt mas.
akkor utott rendesen.
fiatal vagy mar ehez...
most meg masodpercenkent szarnak ki 100 jatekot es mind szar es csak masoljak egymast...
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.15. 13:44:22 -
#173862 GP-ben letöltöttem a Master Chief Collection-t, gondoltam, soha nem játszottam még Haloval, lássuk, ez mire is jó.
Az első résszel kezdtem, 5 perc után kiléptem belőle, utána meg a negyedikkel folytattam, gondoltam az csak többet tud majd. Egész pofás volt látványra, de ez a játékmenet, amikor megláttam az ugráló teknősbékákat, vagy mi, akkor azt mondtam, jajj.
Nagyjából fél órát bohóckodtam vele, soha többet nem indítom el.
Jó volt a megérzésem, hogy annyi évig távol tartottam magam tőle.
-
toza #173861 meg mindig nem letez megoldas unbannolasra van e?!
nem vvarez...
szoval ms szarik ra,de nincsenek ugyeskezu babralosok akik tudnak unbannolni konzolt?
koszonom. -
#173860 A cachet törli csak!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Halódó aksi a controllerben is okozhat még hasonlót ahogy írtam szal..... 1000 + 1 ok van azon kívül is hogy beszart maga a box..... Ne parázzz.... Ez MS termék! -
#173859 toza, harlekin: köszi!
kikapcs hosszan az hogy "törli az agyát" ? ugye nem a hdd-t? :D
(tápkábel kihuz, visszadug volt sajnos, az nem segített)
kontroller nem lehetett, mert gondolom akkor azért azon is villogott volna a led, hogy épp bekapcsolt
viszont mivel van IR érzékelő a boxon, az lehet fogott valamit, valamelyik távirányítót?? vagy az csak bekapcsolva működne?
a problémás nap után egész nap áram alatt volt, mindene bedugva és nem kapcsolt be - remélem csak átmeneti anomália volt.
sajna mióta hasonló bajokkal halt meg az első one-om, kicsit paranoiás vagyok, hogy "jaj, ennek akkor vége is" :D -
#173858 van.
basszus :/ -
#173857 Hosszan nyom kikapcs gomb!? törli az agyát!
Majd kihúz tápkábel 1 percre!
Visszadug táp kábel és bekapcs...
Vársz majd sima kikapcs és ekkor mit csinál?
Esetleg
Controller hiba is vissza kapcsolhatja!
Vagy nekem volt, hogy a led vezérlés átváltotta pl a tv-t vagy a tv távirányító váltotta át a led világítás színét stb stb
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.01.10. 12:31:23