XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 Owners Say They Were Banned For Downloading Free Games
"We can confirm that attempting to exploit Xbox Live for financial gain – for instance, intentionally using false or deceptive information to create an account for the sole purpose of accessing content you would otherwise have to pay for – is fraudulent activity and a violation of the Xbox Live Terms of Use. "
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://youtu.be/H6yruzA_jng?t=1m8s
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na ki mondja meg, hogy õk kik?
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
vagy vegyem meg használtan az alapjátékokat, és töltögessem le a dlc-ket?
(mass effect 1 + ahhoz a 2 dlc már megvan)
pendrive-om most kölcsönadva, szóval marad addig a lemezezés
igazad van, beraktam délután, nem tudtam felkelni elõle 😄 sajna este dolgozom, szóval marad holnapra a folytatás
Ez nem jutott eszedbe?
Kavinton. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mondjam mennyit ér a Steam profilom?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MI?
50k-ért szándékozod? 😄
annyit soha nem kapsz egy használt boxért szerintem. 😄
Holnaptól : Might & Magic Clash of Heroes
Utána: Halo 3
Ha már úgyis ban lesz akkor legalább azt végigtudja nyomni. 😄
Amúgy: látod, látod... hörcsögölni kellett volna keményebben! Ha most egy valag free cucc után kapsz bant kb. egálba is vagytok, de így?
Nem tanulsz :-DDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ellenben ez rendkívül hasznos infó! Már azon agyaltam, hogy totál nyomok egy del-t a cuccokra.
Le ne töröljétek amit leszedtetek... tessék kiélvezni, ha már mindenképpen vágóhíd a vége.
Ellenben így aztán már teljesen logikátlan az MS reakciója.
Azé' insider hírlevelet toltak ma... ha erre van erõforrás, a tájékoztatásra miért nincs?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
47 játék van a vinyón, ebbõl 4 ami omani, boszniai cucc, többit vettem.
50-ért szándékozok eladni a gépet nov. 22-e elõttt, még 17 hónapig garis :-)
Ha sokkal kevesebbet kapok úgy érte, akkor cancel xone elõrendelés és nyomok egyet a ps4-re :-)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Én sok kicsit irok te kevés nagyot...😄
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
és van itt olyan aki tervezi boxra venni az AC Black Flaget?
messzirõl bûzlött, hiszen itt tényleg közös accot használt a tömeg.
Forza.
Ezzel amit Ti csináltatok a saját térfelükön károsítottátok õket meg most mit vársz erre mit írjak.Látod úgy is Ti máshogy gondoljátok...Õk meg azt erõsítik a ténykedésükkel amit Én ecsetelek akkor????És még egyszer leszögezem ez nem arról szól,hogy a warez jó cseppet se jó!!!
Forza.
Forza.
jah, egy tetves select masterdébén, gyakorlott ujjaknak másfél perc 😊
Forza.
Tömören amúgy is leírtam minden ezzel kapcsolatosat az meg mellékes,hogy a nagy többség azonnal továbbugrik a hszeimen.<#vigyor0>#vigyor0>Pedig aztán soha senkinek nem adtam rossz téves infot és azt hiszem nem nagyon voltam senkivel bunkó...Na jó azért van aki ki tudja hozni belõllem az állatot<#vigyor0>#vigyor0>
Mert ugye mint steam-en a jogot megveszed utána a fájlokat leszedheted torrentrõl és beteheted a steam common mappába, rányomsz hogy játék.
Sync on, és pár másodperc után elindul a játék.
bazmeg, még a boszniai lájvon (!!!!!) is megvolt minden (UK-n is, de azt természetes), nálunk meg a 20 játékomból hiányzik 3-4 ???? 😞
Forza.
Ez ha trükk is, de semmiféle külsõs belenyúlás nem volt, egy kiskapu.
A 2 dolog nem ugyanaz.
-XboxSupport:
No but mismatched regions is not supported or recommended.
Az ügyfélszolgálat szokás szerint semmit nem tud.