XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltarthat még akár 1 hónapig is az ügy... vagy az is lehet, hogy elég ha elindítod az egyik szerzeményed és máris gond lesz belõle.
Tanácstalan vagyok én is. Lófaxt nem mondanak, nem tudom mivel tennék jót/rosszat.
Ha MS azt mondja, hogy instant DEL a cuccokra és NEM kapok semmilyen bant, már lököm is.
Ha viszont akkor is bant kapok, ha mindent letörlök, akkor qrvára szeretném csökkenteni a veszteségeim azzal, hogy nem törlök le semmit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
várjuk <#eljen>#eljen>
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Angol profillal egyenlõre ...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
GTA tölthetõ mar,mert én nem látom sehol
XBOX Live Gamertag:Waczkor
régiók vannak engedélyezve/tiltva - vagy el se indul a gépeden vagy megy simán, mint az itthon, UK-ban, stb megvehetõ lemez
Forza.
mondjuk 3.5 éves esélyesen a te asztalod lesz 😊 kinyered a fw-t a driveból, beírod a gyári fw-be (amit leszedsz valahonnan, nekem is van párhoz), visszaflasheled, utána lájvra vele, lefrissited, készvagy
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
https://live.xbox.com/en-US/Profile?pp=0&GamerTag=NÉV
pl: LINK
Code of Conduct-ra hivatkozó szöveg lesz ott ha bannolva vagy.
Egyébként jó eséllyel el se fog indulni.
PAL-os konzol nem nagyon visz NTSC játékot.
De bannolás nem jár érte ha elindul.
Egyébként ezzel ellenõrizhetõ, hogy van-e már flag:
LINK
Ergo a tiszta szûz állapot elvileg visszaállítható nem?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ami már egyszer flashelt volt az sose lesz tiszta. Bármikor bannolhatják.
Tegyük fel, hogy van egy BAN-olt XBOX360-ad (még nincs, de könnyen lehet :-DDD).
Ha van egy DETTÓ ugyan olyan másik XBOX360 mely tökéletesen mûködik, csak 3 éve okosították valamilyen módon (nem tudom milyen módon)... ha abból fogom és átszerelem az alaplapot akkor, elvileg gond nélkül megy tovább az élet nem?
A modolt boxon úgyis felülíródik a fw egy frissítéssel nem?
Mondom: Én aztán egy fia játékot le nem törlök. Addig ér legalább valamit a vas. Ha letörlöm és mégis jön a banán, akkor lennék igazán ideges.
Én most szereztem be win8ra a Spartan Assaultot. Egész jó kis lövölde...
My streams: https://beam.pro/oriic
Gin Rummy: 645 Ft
Tony Hawk's Pro Skater HD: 1895 Ft
Geometry Wars Evolved² 1245 Ft
Kell GOLD:
Dragon's Lair - 1245 Ft
Zeno Clash - 250 Ft
Zeno Clash 2 - 1895 Ft
Terraria - 1895 Ft
Hydrophobia - 645 Ft
GT: Halboy
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
még élek. fõacc: UK (õslájvos vagyok, és nem migráltam puliért+800 pontért)
Ami érdekesebb, hogy a Support lányka véletlenül vagy tudatlanul úgy fogalmazott, hogy 'No, but...' amikor megkérdezték mi lesz a nemzetköziben bulizókkal. Ezért lehet kap majd egy figyelmeztetést.
De a lényegen semmit nem változtat: Terms of Use és Code of Conduct és társai. A tanulság pedig, hogy egy régiót kell használni (magyar szerintem ajánlott) és elfelejteni az ilyen sumákolást, mert akárhogy is fényezzük utólag, ez (is) az volt. Én is elkövettem március 30.-án amikor az AC3-at letöltöttem és ráadásul kölcsön is adtam egy embernek, szóval ha BAN lesz a vége, akkor egy szavam nem lehet. Legközelebb nem csinálom, ennyi. Ez nem birkaság, hanem le van írva és a szabály nem ismerete ugye ...
Más nem kapott itt BAN-t csak bluesfool, ugye?
Ezt érdemes lehet elolvasni. 😄
Srác írja nekik, hogy azt mondták ezért nem bannolnak és mégis megteszik.
A support meg mondogatja, hogy nem õk bannolnak hanem az enforcement team.