XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTF?
Nem egy kategória.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"Just got my slim banned this morning. The funny thing is I never actually downloaded the games I just put them into the download history and canceled them to download at a later date."
Szóval nem azt nézik, hogy leszedted-e vagy játszottál-e vele.
Egyszerûen szerintem csak random elkaptak pár embert, hogy mindenki rettegjen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szemét módon büntetett felhasználók akik PS4-et fognak venni közösséget? D:
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem a több accounton lehet a hangsúly. Talán ha csak 1-et csináltál akkor megúszod de ha többet akkor esélyesebb a BAN.
Illetve lehet a kínai AC3-at is számontartják.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tehát az ilyen license transfer miatt van a ban? Azaz ha valaki csinál egy oman profilt, leszedi a free cuccost majd odaadja másnak mondjuk pénzért? Ilyet biztos "jó sokan" csináltak. Ezek szerint az egész felesleges hiszti?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Biztos megérte a Microsoft-nak.
Azt azért megfigyeltem facebook-on, hogy még véletlenül sincs bannolással kapcsolatos komment az xbox oldalán. El akarnak nyomni mindenkit.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
RGH-ban gondolkodik?
PS4-et rendel elõ?
Ezt így nem lehet... mondjuk MS-re nagyon kemény évtized vár, ez egyre inkább látszik.
Dehogy! Nem emiatt mondom, de ez a fajta átnézés az embereken is egy pici szelete annak a nagy rohadt torának, mely végül oda vezet, hogy Nokia szintre süllyednek. Egy patinás név, akit majd felvásárol egy Google, vagy egy Apple.
El lehet menteni a hsz-t, utána lehet anyázni :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt meg vadiúj volt kb a Rayman. Rohadt sokan rárepülhettek.
Illetve hogy fizetnél érte?
Fel kell ajánlani a letöltõknek az ultimátumot!
a, Kifizeted amit leszedtél. Maradsz lájvon.
b, Nem fizeted ki, szarsz az egészre. BAN.
c, Amit úgy ítélsz meg, hogy kell fizetsz érte, a másik részét törölnöd kell! Ha nem törlöd BAN!
Emberek vagyunk, nem kibaxott tehenek, akiket fejni lehet és nem értenek a SZÉP szóból!
Még 1x:
Kizárólag a jogaid teljes hiánya és a ZÉRÓ tájékoztatás háborít fel az ügyben.
A jogos vagy nem jogos ban már másodrangú! Az eljárás módja gyomorforgató!
De pl srác Oman acc-al megvett pár játékot és azt rögtön migrálta USA-ra és console ban-t kapott.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem... nem arról, hogy szegény pisitike bant kapott, hanem arról, hogy MIK A JOGAID, MIT KAPSZ A PÉNZEDÉRT!? Mi a jogorvoslat!?
Én úgy képzelem, hogy az MS vezérigazgatónak mondták, hogy ez a helyzet, õ meg mondta, hogy jó akkor bannoljátok ki a köcsögöket.
Ez egyszerû bosszúhadjárat már. Meg ugye példát statuálnak, mert a jövõben senki nem mer majd ilyen hibát kihasználni.
Meg gondolom 1-2 programozó is kapott dorgálást.
Remélem a Steam-el is ugyan ez minél elõbb megtörténik és akkor majd rádöbben a tisztelt sereg, hogy amíg volt doboz a kezedbe meg számla, meg blokk addig volt egy fikarcnyi jogod.
Most semmid sincs, csak a kidobott pénzed!
Errõl ugatok évek óta, hogy a digitális terjesztés maga a pokol. A kiadók mekkája és a felhasználók azon rémálma, melyrõl nem is tudják, hogy õk maguk az áldozatok.
Ha én a cégembe kiteszem a honlapunkra, hogy 1 hétig ingyen van a Core i7 és jönnek az érdeklõdõk, akkor szúrjam ki a parkolóba a kerekeiket, mert AZ Õ hibájuk?
Eszemfaxommegáll.
-"Saw that and was thinking, "what the fuck?" It's getting ridiculous at this point."
Szerintem arra gondolhatnak, hogy most USA live-on kapsz 1 hónap ingyen GOLD-ot. És pl itthonról is csinálhatsz USA acc-ot.
Amúgy jól beszélsz! Ha ott olyan akció van, akkor oda megyünk!
Amikor Jugoszláviában olcsó Gorenje volt, mindenki oda ment!
Amikor Bécsbe olcsó Commodore 64 volt, akkor oda ment...
Amikor nálunk olcsóbb volt az élelmiszer dögivel jöttek a Szlovákok!
Amikor nálunk olcsóbb volt a hétvégéi bevásárlás dögivel jöttek a Szlovének és a Horvátok.
Ezrek járnak ki ma is Szlovénba tankolni, az ország másik végén meg Ukrajnába.
Majd biztos a digitális világban változnak ezek a szokások. Lol :-DDD
Szóval ha vétlenül bannoltak akkor is kb le vagy szarva.
Kurva nehéz lenne odaírni a felhasználónak emailben, hogy ez meg ez miatt kaptál bant paraszt.
Ezeket nem akarták ingyen adni csak bebugzott a rendszer.
A többi kis szar játékot tervezték ingyenesre. Azokat lehetett trükközés nélkül szedni.
Ha leszedtél egy valag címet nem gond, amíg nem játszottál... 3-4-5-6-al?
Vagy csak egy bizonyos címmel? Lásd a WRC-t amit írtál.
Tudod az a k. nagy aljasság ebben az egészben, hogy az MS leszar, de olyan büdösen és csúnyán, hogy azt lemosni sem lehet.
Miért?
Mert miért nem lehet közleményt kitenni arról, hogy azok akik leszedték, ha 48 órán belül nem távolítják el az írmagját is a cuccoknak, akkor repülnek???
Aztán hozza meg a döntést mindenki maga!
Azt sem tudod miért banolnak?! Azért mert leszedtél egy FREE feliratú játékot azért, mert a rendszerük ezt LEHETÕVÉ TETTE?!
Iszonyat mélyre süllyedtek most a szememben és ez teljesen független attól, hogy kitesznek-e vagy sem.
A tájékoztatás és a NEVELÕ SZÁNDÉK TOTÁLIS HIÁNYA az ami bicskanyitogató!
Könyörgöm itt javarészt GYEREKEKRÕL van szó, nem a maffiáról baxa meg!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
davidka003: Pfff, ilyen nevû játékot hogy 'WRC Powerslide' aki leszedett, azt ÉN bannolnám ki a bolygóról! Ez kábé annyira rosszul hangzik mint a 'Kung-Fu Rainbow Laserforce' <#vigyor>#vigyor>
Full random a dolog. Attól függ éppen melyik munkatárs vizsgál téged és milyen napja van.
Mind a kettõt offline toltam és még nincs BAN. Mármint közben netre volt dugva a box csak GOLD-om nincs.
Viszont még reggel olvastam, hogy akik játszották a WRC powerslide-ot azok közül kb mindenki bannolva lett. Legalábbis srác írta, hogy 100 ember profilját megnézte akit bannoltak és mindnél ott volt a WRC.
Párom nagyobbik húga rég szeretett volna X-et... RGH-t megkapja a masina, aztán megy szépen neki. Egész korrekt árat is fizetne érte, kipótlom és végre lenne egy Slim dobozom.
Profil bant úgysem kapok a fõprofilomra, azzal mindig tiszta voltam.
Lehet, hogy csak valamelyik cím baxa ki a biztosítékot.
Azt szabadna tudni mivel játszottál akkor offline?
<#pias>#pias>
bluesfool: Oh boy, véged lesz csúnyán 😄