176617
-
#148783 Egy komment erről:
"These are the deals of the week. Or deals of the 'weak' as I call them. "
:D
GTA V 4k-ért jó lett volna. Így lassan az lesz, hogy megveszem lemezesben 8k-ért aztán eladom 6-7k-ért.
-
#148782 Forza Horizon 2 videók jobb minőségben -
#148781 Lehet csak túlbuzgó pletyka / kitaláció volt -
#148780 Na megvan közben. Asszony örülni fog. :) -
#148779 Totti ! Te írtál Gamerre egy prevgen Assassin's Creedről , valami fejlemény róla? Sírok ha kimarad. :( -
#148778 ez így még jobb :) -
#148777 Leáldozott topikban jól vettem ki a szövegfoszlányokból, hogy dance central 4et vagy vmi hasonlót is bejelentettek x1re tegnap? -
#148776 2015 1st day buy!! :)
-
#148775 jalátom, közben volt "update" ;) -
#148774 a forza az autósműfajban jó
az ac pedig ezer sebből vérzik, gyakorlatilag a szép szandboxon tul semmit nem ad - szar harc, szar nehézség, szar lopakodás -
2k Live-on GOLD-al:
Forza Horizon
RESIDENT EVIL REVELATIONS
Terraria 656 Ft
GTA IV 1500 Ft (nem kell GOLD hozzá) -
#148772 Ezek szerint nem lesznek, csak becsatlakozhatnak. Itt nem voltak az biztos. -
#148771 ugye hogy?amúgy én is azt figyeltem lehet lopakodni ennyi rész után?:D nemtom a harc mennyire lesz nehéz de az összes többi fejlödött szép és jó is :) már csak nem értem hogy mindig jelen lesznek a többiek is?vagy van normális single?majd meglátjuk -
#148770 Erről beszéltem, végre mutatják. Van fedezékrendszer, cover-ből cover-be, és GUGOLÁS. Már csak a harc és a nehézség legyen jobb és 1day.
Grafika eszméletlen így fossztrímen, remélem ez nem kamu. -
-
#148768 Nordschleife
Huh, nem gondoltam hogy még lehet fokozni a Forza 5 pályáinak minőségét, de nagyot tévedtem. Most először éreztem, hogy ez nem egy nehéz és hosszú pálya, hanem ez maga a ZÖLD pokol. Itt érzed hogy ott vagy, amit semmi más játékban nem éreztél. A növényzet kidolgozása, odapakolása, változatossága, s minden más környezeti elemek, a felfestések, a közönség, szalagkorlátok, madarak!!! az hogy egyes szakaszokon mind a két oldalt tornyosulnak a fák, teljes árnyék, és csak a napsugarak szűrúdnek át a lombkronák tetjénél s az egész mindenség leszűkül 200 km/h-nál, csőlátás , majd BUUMMMMM ki a napra ami vakító is hethetne, de nem az hanem a kontraszt olyan nagy hogy erre egy szó van lélegzetelállító!!!
Képeken nem adják vissza az élményt és a látvány közel sem... Le vagyok nyűgözve!
-
-
#148766 Halo : The Master Chief Collection
Hát én oda vagyok meg vissza. -
#148765 hát jólvan mondjuk nekem alapbol nem tetszett sose a wd xd -
#148764 Lara Croft and the Guardian of Light folytatása. -
TomStorm #148763 Az első mi?Tomb Raider? -
-
TomStorm #148761 Vigyázz,mert ami szerinted rossz játék volt idén WD azt is ugyanígy kezdték promózni.Jó animációk,szépen kidolgozott karakter és mozgás,itt kezdődött minden..
-
#148760 Ez az EA konf nem volt nagy szám.
Már töltöm is a Nürburgring Nordschleife pakkot Forza 5-höz! Cirka 3,1 GB -
#148759 While Halo 3 and Halo 4's single-player campaigns (and visuals) will remain largely untouched, there will be one noticeable difference across the entire compilation; in the shift to Xbox One all four games will benefit from a standard frame rate and resolution boost, now running in full 1080p at 60fps. -
#148758 Láttunk valami érdemi gameplayt az újításokról? nem, de mászik a falon ugyan úgy, egy gombnyomással assaszinolnak mindenkit ugyan úgy. Nem 1 hanem most több player csinálta ugyan azt mint eddig, és ugyan úgy. -
#148757 "csalódás, semmi változást nem láttam rajta, ugyan az szebb graffal. "
ennyi erővel a forza is és a többi is de hagyjuk.ki mit vár -
#148756 Milyen hülyeséget? pár új mászás animációtól nem esek hanyatt, a co op meg nem érdekel. Arról írtam arról van véleményem amit láttam. Nem mondtam hogy a co op szar lenne, és azt sem hogy nem jók az animációk... -
#148755 értem én de legalább ne mondj hülyeséget .a story-t még nem ismerjük és a single gameplayt de már ez is újítás volt amit mutattak most erről van szó :) mintha a forzába pl lenne hatalmas változás ugyan már sok mindenre lehet ezt mondani ám -
#148754 Mozgással mit kezdjek? eddig is szép volt, most még jobb, 2 év múlba meg még jobb lesz. Co oppal mit kezdjek? nem érint. Story, gameplay, lopakodás, fedezékrendszer, valami kombós jó harc, nehézségi fokozatok. Nekem ezeket mutassák. -
#148753 azért az jó nagy baromság hogy az AC ugynaz csak szebb graf,a mozgást figyelted?teljesen megváltozott és folyamatosabb is a mászás meg minden.alapbol 4 playeres játékmód te mit néztél?amúgy meg az AC mindig arról fog szólni hogy valakit megkell ölni az alap értelme ez de azért ez eléggé más volt a többihez képest... -
#148752 No, megvolt. 90 perc játék. Maga a show sallangmentes volt, kevés pofázás, sok videó, gameplay. Azt hozták, amit ígértek. 360-ról egy szó nem esett már, ami fura volt, de érthető. Phil Spencer mindent megtesz, hogy a kedvünkben járjon, összeszedett bullshitmentes, beszédei voltak.
Ami nem tetszett :
Assassins Credd Unity : csalódás, semmi változást nem láttam rajta, ugyan az szebb graffal. Még az állam sem esett le, persze az desing, art, az épületek gyönyörűek, de a gameplay ugyan az a semmi, unalmas, very easy… Ez valszeg nem lesz elsőnapos, hacsak nem győznek meg kurvára az ellenkezőjéről… hajrá Ubi, a feladat adott!
Fable Legends : jó lenne, de multiplayer, az meg nem érdekel...
TC Division : ez nagyon ütős volt, bitang* szép, jó kütyük, jónak tűnő harc, animációk stb... de ez si multiplayer így kimarad
CrackDown 3 : multiplayer, nem érdekel
Evolve : multiplayer, nem érdekel
Phantom Dust : foggggalmam sincs mi ez ( vagyis mi volt original Xbox-on ) , most hallom először, most látom először
Ami tetszett :
Sunset Overdrive : bitang láványos, hangulatos, élvezetes gameplay és nem erőlködtek multival, ez vevős lesz! A CGI tréler nagyon jó volt!
Scalebound : PlatinumGames!!!!!!! Igaz egy Bayonetta 2 ütött volna, és még mindig remélem, hogy nem marad örökké Nintendó ex:… remélem, ez egy beteg, pörgős, látványos 60fps H&S lesz
Witcher 3 : tetszetős, a környezet bitang* amúgy meg olyan, mint az előző Witcher csak nyitott világban :)
Dragon Age: Inquisition : meggyőző volt, hangulatos s bitang* szép
Call of Duty: Advanced Warfare : bitang* látvány, modern cuccok, futurisztikus világ. Tetszik, mivel nem lesz más FPS idén ( BF nem érdekel ), ez vevős a single miatt
Forza Motorsport 5 : csak bedobták a NORD-ot ! ez nagyon jó!!!
Forza Horizon 2 : ezt várom a legjobban, bitang* látvány, gyönyörű helyszínek, autók stb…
Halo: The Master Chief Collection : MEGATON, de ez is kiszivárgott, még ha kissé hihetetlen is volt… egy kollekció, 1080p, 60 fps, összes multipája. 4 játék egyben + Halo 2 Annyversary + original Halo 2 multi ( ami ugye a legkedveltebb volt ). Emelem kalapom a 343 előtt, nem semmi meló.
Halo: Nightfall - Ridley Scott… biztos nagyon fasza lesz
Halo 5 : sajnos csak CGI volt, de a hangulat már most megfogott
Ori and the Blind Forest : érdekes, tetszetős, igényes, figyelemmel követem és várós!
Inside : LIMBO 2?? nyilván nem pont az, de a fejlesztők ugyan azok, Phil Spencer
Limbo pólóban volt a színpadon. Kísértetiesen hasonlít arra. Várós, hangulatos.
RISE OF THE TOMB RAIDER : !!!!!! gameplayt!!!!!!!
Gears of War : !!!!!! logo !!!!!!!
Bullshit, fals gameplayok, és videók mentesnek tűnt az összes bemutott játék, ami örvendetes. Minden Xbox ONE-on ment, semmi hihetetlen dolgot nem mutattak, amit ez az új generációs 120 ezeres masina nem tudott volna elvinni. S ez így van jól.
Ui: a *bitang* megnevezést értsd : nagyon szép, kurva jól néz ki, baromi látványos -
#148751 Én is azon nyomattam végig anno mikor a Judgement hez kapta egy letöltőkódot. Raam engem is kikészített vagy 20x haltam meg már azon gondolkoztam hogy nem lehet megölni hanem valami trükkje van amikor egyszer csak összerogyott végre. :D -
#148750 totti! ha valahol látsz majd horizonból 1080p videot, főleg letölthető százgigást, linkeld plz! :)
nord uncsiiiiiii. -
#148749 Gears of War 1
Meglett insane-en egyedül. :D
Raam tábornok brutál nehéz volt. -
#148748 5 perc! és Game ON! -
#148747 -
#148746 Arty-nak. Ha nem jelölöm ki térképen hova akarok menni, akkor kb sosincs nyíl. Az elérendő pontok tökéletesen látszanak a minitérképen és magán a képernyőn, arra mész amerre akarsz, a gép csak a leggyorsabb útvonalat jelöli ki ha akarod. Nincs értelme kikapcsolni, mert te választod meg hogy be akarod e kapcsolni. -
#148745 Nem tudom. Értelme nem sok van, ami fegyver kell mindig meg tudom venni. Másra nem költöttem. -
#148744 Szerintem mindenhogy kurvajó volt és a dizájn is bejött.