XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ez szerintetek szebb? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem viszont:
Dear Customer,
Thank you for shopping at GAME.co.uk. This email acknowledges that your order has been placed and will be processed soon.
When your order is ready to be despatched we will email you again to let you know. In the meantime, if you have any concerns about your order, please contact our Customer Services team using the Online Contact Form.
Na holnap vagy holnapután kiderül, hogy postára adják-e.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
😄
csak nem léptem még be...lonin-után készlet elfogyott, basszameg. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
out of stock
Users may experience difficulties with the following services:
Browsing Games
10/2/2013 12:21:20 AM PDT:
Have you experienced issues searching for and downloading the Battlefield 4 Beta game? We are working with our partner to get you back to the action. Thanks for your patience as we focus on a fix. We will send out another update when we have more information.
Nincs trükk, majd ha rendbe jön simán megjelenik neked is. Én is még várom.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Én nem merném bejátszani már.
ha ezzel próbálok gta onlinera menni akkor jön a banán?xd
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2 játékot kinéztem de nem tudok 3.-at választani hozzá.
A játék ára+1 font postáért megkaphatná a vevõ a választott játékot.
Ahogy megjön adnám is postára rögtön. (PS3 játék is választható vagy blu-ray film vagy amit ott felkínál)
Nekem LA Noire meg Halo Reach a választott játék. 5+5 fontot megérnek. 😄
Talán az új COD még jó lesz multiban.
Én azt lehet megveszem majd használtan jövõ év elején.
Forza.
Én privát véleményen: NextGen
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Azzal is az volt. 😄
Pár helyen majdnem behánytam single-be is. 😄
a hdpack említése egyébként jogos, hiszen a bf3 is anélkül egy merõ rettenet volt 😊
Forza.
Forza.
Online : csak egyszer próbáltam volna, de loadingnál feketére fagyott a box, majd máskor! Menni fog az majd!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ne legyünk ennyire szigorúak. Milliók estek neki szó szerint... ezt semmi nem bírja s semmi nem múlik 1-2 napon. Mivel bétateszt sem volt, biztos lesznek és vannak hibái. Türelem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na megvolt egy pár körös teszt.
JÓ! Hállelúja, 1-2-3 nem taplógáz, képes az autó segge megindulni, ellen lehet kormányozni, nem zsinóron húzzák. Hasonló mint a 2011 a 2012es reálisabb féktávokkal és gumival. Igen jó, tetszik élvezetes van benne élet.
Namost a hangok. Sokat fejõdtek. Lassulásnál hallaható a motor morajlása a kipufogóból, ami nagyon sokat dob az élményen a tavalyihoz képest is. A váltó hangja is új és még élethûbb a valódihoz képest. Nagyon jó, élmény hallagatni, de hát ezek ebben mindig is a legjobbak voltak. Namost erre mondhatnám a GT6 ordenáré hangjait és fikázhatnám, de annyit sem érnek már hogy ezen idegesítsem magamat....
A régi autók. 1el mentem 1-2 kört. Csodát it sem kell várni, de csúszkál rendesen, kell korrigálni, érezni a turbót és hogy megindul, és kisebb fokozatban kanyarban ez veszélyes. Élményautókázásra nagyon jók. A hang pedig mondanom sem kell hogy brutál jók.
Grafika is sokat fejlõdött. Az új bevilágítás minden sárga, barna árnyalatot eltüntett, igazán szép és egyre jobban a fotoreal feeling fele mennek ami tetszik. Jobb a türközõdés, szebbek teltebbek a színek a pályákon.
Új animációk is szépek, autentikusabb F1 élményt adnak. A menüben most valódi képek vannak a valódi autókról, pilótákról, versenyekrõl. Hangulatos.
Ami továbbra sem tetszik az az esõ. No nem grafban abban csudaszép most is. Alacsony sebességnél sokkal jobb mint tavaly csúszkálós tud lenni, de most is át lehet rogyolni az Órúzson padlón sajnos😞(( leglább oda bedobhattak egy valóban scriptet hogy ne lehessen😄 ( szkript nincs benne, ez egy nagy ökörség akik ezt hangoztatják )
Összességében minden téren fejlõdést érzek, tetszik, sokat fogom csapatni. Messze van még 4.e :I
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na és akkor az online részre is kitérek kicsit!Szánalom szégyen,mert sejthetõ volt,hogy lesznek fennakadások az online indulásnál,na de ez mi ez nem indulás ez egy fasz szar semmi.Inkább az istenverte gyökerek indították volna el ezt 0.ik nap akkor legalább hivatkozhattak volna arra,hogy bocsi srácok ekkora rohamra nem készültünk ezért ennyire szar.Na de így,hogy volt 3 hetük mérni azt,hogy mekkora kapacitásra lesz szükség kicsi zökkenõkkel,de ezek nem zökkenõk ezek fekete lyukak bazze,hogy belépek és kész 1 menekülés van a dash. Mind 1 akik nagy nehezen bejutottak és tudtak némi véleményt mondani,végül is semmirõl nem maradtam le szerintem...
Azzal kezdõdik a történet,hogy addig nem is lehetsz Live tag ameddig EL NEM FOGADOD a szabályzatot,tehát vásárolni se tudsz.Ha viszont elfogadtad akkor meg az õ szabályzatuk alapján akkor tesznek ki amikor csak akarnak indok nélkül.És ezen folyamatosan szigorítanak nem is olyan régen kellet újra EULA-t elfogadni minden live tagnak.Ez van sajna nincs rajta mit agyalni.Keresetek rá nyugodtan bebizonyosodott hogy OK nélkül raktak ki ebereket a nagy bannál és volt aki sose mehettek többet livére.
Tényleg 2 alternatíva létezik
1. használod a livet ameddig megy úgy ahogy akarod warezzal nélküle kiskapukat kijátszva stb és MINDIG lebeg a BANN lehetõsége.
2. sose mész livére nem fenyeget az MS féle amikor és azért mert csak féle bann,de így meg saját magad "bannoltad" a livérõl!
Kérdés adott mi a jobb kinek mi!?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Aki nem használja X360-on mert fél...😄
This Xbox console was permanently banned for one or more egregious violations of the Terms of Use and/or Code of Conduct.
The conduct that caused this ban may include, but is not limited to:
- Utilizing fraudulent methods in order to obtain region-specific marketplace content or circumvent regional pricing
- Illegitimate acquisition of redemption codes or marketplace content
- Repeated enforcement actions