XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más srácnak meg 50+ megvett játéka volt a profilján és profil ban-t is kapott.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az alá nem adom, nehogy azt hidjék kihasználom õket!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Látod MS! Csak 1 qrva email kellett volna a kiskaput kijátszóknak és az életben többet meg sem próbálták volna. Ehelyett konzol ban járt nekik. Vicc.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy még az jutott eszembe, mivan ha csak azok kaptak bannt.
AKIK AZ ELLENÕRZÉS PILLANATÁBAN JÁTSZOTTAK?
Mert igaz, hogy a bann felirat nem azonnal van.
De nem is lehet, hiszen a rendszer véletlenszerûen bannol, hogy ne tudd mirt, hogyan és mikor kaptad, egyszerûen bejelöl és egy kis idõ múlva zár le.
Mert a szerzõdésben is olvasni hogy a Microsoft nem árulja el, és nem hozza tudomásunkra hogy hogy, mikor történik.
Valszeg ezért van késleltetés a dolgoban hogy ne tudd meg hogy milyen cselekvésre ugrik a rendszer nem?
Ezért lehetséges hogy akár napokkal elõbb megjejölnek és késõbb jön a bann üzenet.
Csak azért jutott eszembe, mert:
Igen én is leszedtem 2-3 kamu profilt, meg az ÖSSZES játékot, DE! csak egy kicsit nézegettem bele mindegyikbe, még a legelején amikor talán még szó sem volt errõl, és a Microsoft még nem is tudott talán a visszaélésekrõl.
Török piactérre gondolsz?
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a pesti piactéren ingyenes valami. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/The-Walking-Dead/66acd000-77fe-1000-9115-d802584111de?DownloadType=Game#LiveZone
Nem tudom sírjak vagy nevessek. BF3 DLC közel 25.000ért, BF3 filing, semmi ujjat nem érzékelni.
Úgy érzem most kicsit nagy a falat a Frostbite 3 a 360nak. Nem lehet már nagyot alkotni.
Nem lesz ez rossz játék, de ide már kell vas ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Raymant már akkor is írtam itt, hogy úgyis megvenném, csak 15 GBP körül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
tehát a dvd/cpu kulcs ott van a flashelt FW-ben is, amivõl kinyerhetõ, gyári FW-be beinjektálható, az a gyári FW visszaírható
Forza.
CLEAN a konzol!
Na most akkor WTF?
Szedjek le mindent?
Gyün' a ban úgyis? Nem gyün'? Hiába tolom fullba a kretént akkor is gyün'?
1, ha padlógázon be tudom venni 6osba kerékvetõtõl kerékvetõig, mint a 2012ben akkor <#levele>#levele>
2, ha vissza kell váltani 4-5be, csúszik, ha túlnyomom akkor kicsúszik, ellenkormányzni kell, mint a 2011ben akkor <#eljen>#eljen>
ui: Órúzs kombinációról van szó term.
Steamon preorderen van, már kifizettem, de jó lenne ha nem csak szárazon lehetne játszani, mert a 2012vel fél órát ha mentem esõbe... pedig nagyon szeretnék és úgy élvezni mint a 2011et.
Boxra úgy 1 óra múlva lesz játszható állapotban, aztán nekiesek.
Lehet a GOD-okat is ujra le kell szedni avagy csak pár kilóbájtot rászed.
Forza.
Ma "minden" játék ntsc, mert 60hz-re, 30frémben rajzol.
Ezen tul régiókorlát van - eu, ázsia, amcsi piac, variáciok, egyik se, stb
Forza.
Ha akármi is elromlik akkor a vinyó is megsemmisíti önmagát. 😄
Amúgy ja. Simán átrakod másik boxba és kész.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Phhh ... De este tuti megnézem én is <#finom>#finom>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PCn kurvajól néz ki csak szaggat mint a szemét 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A BAN témához kérdeznék valamit!
Ki hol csinálta a kamu profilokat?
Mert én PC-n weboldalon!
És ti? Mert lehet ebben is van összefüggés!!!!
"XBOX LIVE Service
A felhasználók a következõ szolgáltatások esetében tapasztalhatnak nehézségeket:
Accessing saved games and data in cloud storage
A következõ Live-platformokat érinti:
Xbox 360 Console
A problémáról tudunk, és dolgozunk a megoldásán. Elnézést kérünk, ha ez a helyzet esetleg kellemetlenséget okoz, egyben köszönjük a türelmet."
There is no Bosnian store. If a Bosnian somewhere else in the world signed up as being from Bosnia, they would not be able to download these games. If a non-Bosnian somewhere else in the world signed up as being from Bosnia, they would not be able to download these games. The essence of this glitch is not someone taking advantage of regional pricing errors. There is no Bosnian store.
Here are the steps involved in this glitch:
- You have an account in a country with an Xbox Live marketplace. You can browse the marketplace just fine and buy games at whatever your region's prices are.
- You create an account in another country. "Glitch" 1: Lying abut your address to sign up for an account. Bannable? No.
- This other country is a country without an Xbox Live marketplace. If you try to browse the marketplace it won't work because there is no marketplace in the country the new account is in. Is this bannable? No. It's not a glitch. This is intended behaviour.
- Because your console has cached search results from a region with a marketplace, you are able to use the search function to access marketplace entries on an account that is supposed to be in a region with no marketplace. Glitch 2: Cached data marketplace. Bannable? No.
- Because those items have no pricing information, they will show up with an insane price. -98295793498734298 microsoft points (integer overflow). Of course the console will not let you buy this, problem solved. Uh oh! Microsoft switched all their pricing to dollars, not points. Problem being that because MS Point prices were signed integers and cash prices are unsigned, some items show up as being free. Glitch 3: No price point data to real cash price conversion glitch.
This is the source of what people are being banned for. Is it justified? Is it a good business move? Should MS be doing this? I have no input on any of these issues.
But what I can tell you is that:
- This is not about people abusing regional pricing
- This is not about banning people from buying outside their region
- All the examples about people wanting to import games or moving to another country have nothing to do with this
- This is not something that impacts actual customers in Oman, Bosnia, or other affected regions. Today 1:11am