176881

-
Xbox alapnyelve angol, megpróbáltam átkapcsolni magyarra, hátha onnan veszi a default nyelvet, és nos hát nincs magyar nyelv a dashboardhoz. :D Szóval nincs több tippem hol lehetne átállítani, marketen meg nem írja milyen nyelvek vannak. -
Ez szomorú. Úton van 3 fontért GAME-ről de megvettem volna magyar Live-on ha magyar lett volna. :( -
Meg és angol, és nem látom optionsban a nyelvváltás lehetőségét. -
Tisztába vagyok vele.Az eset után belemerültem a témába és rájöttem,hogy elérhető áron a félmegoldások vannak.A teljes védettség viszont megfizethetetlen...Így inkább a jó biztosítást ajánlom mindenkinek...
Nekem szerencsém volt mindent kifizetett a biztosító,mert nagyon jó biztosításom van.Viszont az idegeskedés még így is ami vele volt na az brutális... -
Semmit nem ér a villám ellen.Mivel a jó esetben is csak a 2 érpárt válassza le a kapcsoló ami ráadásként a 220 hoz méretezett leválasztásra van tervezve így a túlfeszültség simán átugrik nyitott állapotba is...És a földelése meg teljesen zárt... -
Gears of War 3-at vett valaki magyar Live-ról? Van benne magyar felirat? Lemezes verzióban ugyebár van. -
Melyik mondatra nem? :D -
Hátezaz, nem tudod hermetikusan lezárni az elektro-cuccaid. Biztosítást tudsz kötni max, de figyelni kell, mert van amelyik banda elvárja a speckó, villámvédős aljzatot és csak akkor fizet, ha az volt és nem használt! -
Nem. -
-
Ezek a kapcsolós hosszabbitók érnek valamit? Ha az le van nyomva akkor is átmehet rajta a villám? -
Mióta nálunk ez történt mindig minden teljesen áramtalanítva van ami mindig áram alatt van az csak a hűtő meg a lakás riasztó.
Minden más elektronikai dolog úgy lett kialakítva,hogy teljesen hálózat mentesíthető ha kell és ha nem vagyunk itthon.
De mint a példám mutatja bejön sajna a vízcsövön is meg a gázcsövön is a túlfesz... -
ezekre nincs magyarázat az elektronika bonyolult 1 állat faj próbál próbál indulni aztán mégse sikerül.Pont a napokba írtam le 1 hdmi anomáliát minden jó és valami mégse.
Pár dolog biztos a villám becsapott ez eleve soha nem jó.
2 hogy a boxod a tv-d nem azt teszi amit a villám előtt tett.
Nincs sajna ezen mit agyalni beszart.
Én is szarakodtam átérzem a helyzeted,ha van biztosításod amin van másodlagos villámkár akkor szard le a dolgot,mert még ahogy Moby is írta pluszosan ki lehet jönni.
-
haver Pécs környéki, neki is becsapott a villám a parabolába tegnap, ami kinyírta az STB-t, az a hdmi-n a tévét, ami minden rádugott cuccát :((
biztosítóval most egyezkednek... -
De akkor egy pillanatra miért indul el? -
Fizettesd ki a biztosítóddal, vegyél másikat. Nem kellemes, de ha van benned pici komkunikációs készség még akár profittal is kijöhetsz a dologból :) -
"Szerintetek mi baja lett?"
Leírtad bele csapott a villám...
3 éve nálunk is ez történt...Nálam minden ki volt húzva a lanon keresztül sütött ki mindent amit tudott Viszont a mosogatógép fűtőszálát a vízvezetéken keresztül pukkantotta el.A fali elemes órába ki pukkantak az elemek...A gázkazán panel úgy nézet ki minta éget volna!És itthon voltunk az első dörgés után mindent téptem ki a falból...De iszonyat mi jött utána még.Az utcánkba semmi elektromos dolog nem maradt ép...
Nekem 800 ezer volt a kár...
Jaaaa és a kanddalónak a keringető szivattyúja villám védett szünet metesre van rakva és megdöglött mind a 2 :-D
-
Teljesen áramtalanítsd és utána próbáld meg visszadugni.
Amúgy LAN-on is jöhet villám. :( -
Ma jövök haza erre látom, hogy a ház előtt hever a kémény alu védősapkája. Mondom mi van. Kizárt hogy ekkora hurrikán volt itt. Aztán mondja a szomszéd, hogy belecsapott a villám. Villanyóra levágva. Visszakapcsolom, erre a TV meg se nyikkan. Hát a szívem megállt. Aztán nézem xbox360 se kapcsol be, a DVDlejátszó sem, az xboxba dugott külső HDD se és a router is elszállt. Teljesen kész vagyok. A tv meg az xbox idegesít. A tv készenlétben volt, de a box ki volt húzva. Lehet hogy lan on tönkremegy? A táp sárgán világit, amikor megnyomom a bekapcs gombot egy pillanatra zöld lesz a táp és felpörög a gép, majd kikapcs. Ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor kb. 3 mp ig zúg a gép és ennyi. Szerintetek mi baja lett? -
A régió zár a mérvadó másodlagos az ntsc pal!
Palos gépen is megy ntsc,ha nem régió záras... -
NTSC lelehet Japán régió záras is! 
-
Tcsm #149427 Csak,az a fura,hogy bizonyos játékokat viszont enged venni.Meg régebben elindított olyan játékot is amire az volt ráírva,hogy csak PAL-on működik. -
Ezen nem.
USA acc-al vehetsz rá szerintem játékokat. Bár franc tudja IP-t mennyire nézi. -
Tcsm #149425 Gondolom,ezen nem lehet segíteni.
-
Tcsm #149424 Igen,én is arra gondoltam,hogy az a baj,hogy nem Magyarországról való.
-
NTSC-s géped van. -
Tcsm #149422 Pontosan ezt írja:
Ez a tartalom nem érhető el az Ön régiójában használt konzolokhoz. -
Tcsm #149421 Az én, acc-om szerintem magyar,de nem is azt kifogásolja,hanem a hozzá tartozó konzolt.
-
658 Ft hogy jön ki?
Silent 2 meg a 3 van a csomagban csak. -
Tcsm #149419 Ok,köszi a választ.
-
Fight Night Champion 5 dollárt megér? Sztori mód fasza? -
Magyar store-on olcsóbb az tény de nekem van 25 dollárom amit a Gamestop játékán ingyen szereztem. Azt kéne költeni nem igazi lóvét. :D -
Biztos régiózáras. Csak magyar acc-ról tudod megvenni.
Bár nekem egyszer úgy működött a dolog, hogy USA acc-al xbox.com-on az oldal nyelvét átraktam magyarra és úgy engedte. Meglehet próbálni. Általában nem működik de 1 játékomnál engedte így. -
Tcsm #149415 A witchernél miért írja,hogy rossz a régió?
Hiszen más országokban le sem árazták. -
Ezek a játékok csak ma akciósak:
Fable Trilogy Games on Demand 33%
King of Fighters XIII Games on Demand 75%
Assassin’s Creed IV Black Flag Games on Demand 38%
Zoo Tycoon Games on Demand 50%
Halo Spartan Assault Arcade 66%
TMNT Out Of The Shadows Arcade 66%
Holnap újak lesznek. Úgyhogy érdemes gyorsan dönteni annak akinek kellenek. -
Nekem a SLIM-nél (2010) egyszer jött elő. Azóta soha. Úgyhogy előfordulhat tényleg ilyesmi. Nem kell aggódni. -
Tcsm #149412 Hello,ha egy játékot nem enged letölteni a régiódban akkor mit lehet tenni?
Régióváltásnál elvesztem a teljes egyenlegemet? -
Most egyelőre hagyom hűlni, ahogy a linkben írták (bár nem volt meleg egyáltalán), aztán játszok megint és kiderül csinálja e még. inkább menjen tönkre a táp és veszek újat, mint a boxnak legyen baja. Elsőre kicsit megijedtem :D -
Vagy volt egy pillanatnyi szüneted azon a fázison, vagy döglődik a táp. Ha sűrűn előjön, veszel hozzá egy tápot párezerért. De valszeg semmi baja. -
TomStorm #149409 Esetleg kérj kölcsön egy tápegységet valakitől és próbáld azzal,ha nem jó akkor szervíz