176881
banner
  • Botond #149448
    Xbox alapnyelve angol, megpróbáltam átkapcsolni magyarra, hátha onnan veszi a default nyelvet, és nos hát nincs magyar nyelv a dashboardhoz. :D Szóval nincs több tippem hol lehetne átállítani, marketen meg nem írja milyen nyelvek vannak.
  • davidka003
    Ez szomorú. Úton van 3 fontért GAME-ről de megvettem volna magyar Live-on ha magyar lett volna. :(
  • Botond #149446
    Meg és angol, és nem látom optionsban a nyelvváltás lehetőségét.
  • Harlekin
    Tisztába vagyok vele.Az eset után belemerültem a témába és rájöttem,hogy elérhető áron a félmegoldások vannak.A teljes védettség viszont megfizethetetlen...Így inkább a jó biztosítást ajánlom mindenkinek...
    Nekem szerencsém volt mindent kifizetett a biztosító,mert nagyon jó biztosításom van.Viszont az idegeskedés még így is ami vele volt na az brutális...
  • Harlekin
    Semmit nem ér a villám ellen.Mivel a jó esetben is csak a 2 érpárt válassza le a kapcsoló ami ráadásként a 220 hoz méretezett leválasztásra van tervezve így a túlfeszültség simán átugrik nyitott állapotba is...És a földelése meg teljesen zárt...
  • davidka003
    Gears of War 3-at vett valaki magyar Live-ról? Van benne magyar felirat? Lemezes verzióban ugyebár van.
  • davidka003
    Melyik mondatra nem? :D
  • arty
    Hátezaz, nem tudod hermetikusan lezárni az elektro-cuccaid. Biztosítást tudsz kötni max, de figyelni kell, mert van amelyik banda elvárja a speckó, villámvédős aljzatot és csak akkor fizet, ha az volt és nem használt!
  • Totti5
    Nem.
  • davidka003
  • davidka003
    Ezek a kapcsolós hosszabbitók érnek valamit? Ha az le van nyomva akkor is átmehet rajta a villám?
  • Harlekin
    Mióta nálunk ez történt mindig minden teljesen áramtalanítva van ami mindig áram alatt van az csak a hűtő meg a lakás riasztó.
    Minden más elektronikai dolog úgy lett kialakítva,hogy teljesen hálózat mentesíthető ha kell és ha nem vagyunk itthon.
    De mint a példám mutatja bejön sajna a vízcsövön is meg a gázcsövön is a túlfesz...
  • Harlekin
    ezekre nincs magyarázat az elektronika bonyolult 1 állat faj próbál próbál indulni aztán mégse sikerül.Pont a napokba írtam le 1 hdmi anomáliát minden jó és valami mégse.
    Pár dolog biztos a villám becsapott ez eleve soha nem jó.
    2 hogy a boxod a tv-d nem azt teszi amit a villám előtt tett.
    Nincs sajna ezen mit agyalni beszart.
    Én is szarakodtam átérzem a helyzeted,ha van biztosításod amin van másodlagos villámkár akkor szard le a dolgot,mert még ahogy Moby is írta pluszosan ki lehet jönni.
  • arty
    haver Pécs környéki, neki is becsapott a villám a parabolába tegnap, ami kinyírta az STB-t, az a hdmi-n a tévét, ami minden rádugott cuccát :((

biztosítóval most egyezkednek...
  • kirol
    De akkor egy pillanatra miért indul el?
  • Moby
    Fizettesd ki a biztosítóddal, vegyél másikat. Nem kellemes, de ha van benned pici komkunikációs készség még akár profittal is kijöhetsz a dologból :)
  • Harlekin
    "Szerintetek mi baja lett?"

Leírtad bele csapott a villám...

3 éve nálunk is ez történt...Nálam minden ki volt húzva a lanon keresztül sütött ki mindent amit tudott Viszont a mosogatógép fűtőszálát a vízvezetéken keresztül pukkantotta el.A fali elemes órába ki pukkantak az elemek...A gázkazán panel úgy nézet ki minta éget volna!És itthon voltunk az első dörgés után mindent téptem ki a falból...De iszonyat mi jött utána még.Az utcánkba semmi elektromos dolog nem maradt ép...
    Nekem 800 ezer volt a kár...Jaaaa és a kanddalónak a keringető szivattyúja villám védett szünet metesre van rakva és megdöglött mind a 2 :-D
  • davidka003
    Teljesen áramtalanítsd és utána próbáld meg visszadugni.

Amúgy LAN-on is jöhet villám. :(
  • kirol
    Ma jövök haza erre látom, hogy a ház előtt hever a kémény alu védősapkája. Mondom mi van. Kizárt hogy ekkora hurrikán volt itt. Aztán mondja a szomszéd, hogy belecsapott a villám. Villanyóra levágva. Visszakapcsolom, erre a TV meg se nyikkan. Hát a szívem megállt. Aztán nézem xbox360 se kapcsol be, a DVDlejátszó sem, az xboxba dugott külső HDD se és a router is elszállt. Teljesen kész vagyok. A tv meg az xbox idegesít. A tv készenlétben volt, de a box ki volt húzva. Lehet hogy lan on tönkremegy? A táp sárgán világit, amikor megnyomom a bekapcs gombot egy pillanatra zöld lesz a táp és felpörög a gép, majd kikapcs. Ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor kb. 3 mp ig zúg a gép és ennyi. Szerintetek mi baja lett?
  • Harlekin
    A régió zár a mérvadó másodlagos az ntsc pal!
    Palos gépen is megy ntsc,ha nem régió záras...
  • Harlekin
    NTSC lelehet Japán régió záras is!
  • Tcsm
    Csak,az a fura,hogy bizonyos játékokat viszont enged venni.Meg régebben elindított olyan játékot is amire az volt ráírva,hogy csak PAL-on működik.
  • davidka003
    Ezen nem.
    USA acc-al vehetsz rá szerintem játékokat. Bár franc tudja IP-t mennyire nézi.
  • Tcsm
    Gondolom,ezen nem lehet segíteni.
  • Tcsm
    Igen,én is arra gondoltam,hogy az a baj,hogy nem Magyarországról való.
  • davidka003
    NTSC-s géped van.
  • Tcsm
    Pontosan ezt írja:
    Ez a tartalom nem érhető el az Ön régiójában használt konzolokhoz.
  • Tcsm
    Az én, acc-om szerintem magyar,de nem is azt kifogásolja,hanem a hozzá tartozó konzolt.
  • davidka003
    658 Ft hogy jön ki?
    Silent 2 meg a 3 van a csomagban csak.
  • Tcsm
    Ok,köszi a választ.
  • davidka003
    Fight Night Champion 5 dollárt megér? Sztori mód fasza?
  • davidka003
    Magyar store-on olcsóbb az tény de nekem van 25 dollárom amit a Gamestop játékán ingyen szereztem. Azt kéne költeni nem igazi lóvét. :D
  • davidka003
    Biztos régiózáras. Csak magyar acc-ról tudod megvenni.
    Bár nekem egyszer úgy működött a dolog, hogy USA acc-al xbox.com-on az oldal nyelvét átraktam magyarra és úgy engedte. Meglehet próbálni. Általában nem működik de 1 játékomnál engedte így.
  • Tcsm
    A witchernél miért írja,hogy rossz a régió?
    Hiszen más országokban le sem árazták.
  • davidka003
    Ezek a játékok csak ma akciósak:

Fable Trilogy Games on Demand 33%
    King of Fighters XIII Games on Demand 75%
    Assassin’s Creed IV Black Flag Games on Demand 38%
    Zoo Tycoon Games on Demand 50%
    Halo Spartan Assault Arcade 66%
    TMNT Out Of The Shadows Arcade 66%

Holnap újak lesznek. Úgyhogy érdemes gyorsan dönteni annak akinek kellenek.
  • davidka003
    Nekem a SLIM-nél (2010) egyszer jött elő. Azóta soha. Úgyhogy előfordulhat tényleg ilyesmi. Nem kell aggódni.
  • Tcsm
    Hello,ha egy játékot nem enged letölteni a régiódban akkor mit lehet tenni?
    Régióváltásnál elvesztem a teljes egyenlegemet?
  • gibson9
    Most egyelőre hagyom hűlni, ahogy a linkben írták (bár nem volt meleg egyáltalán), aztán játszok megint és kiderül csinálja e még. inkább menjen tönkre a táp és veszek újat, mint a boxnak legyen baja. Elsőre kicsit megijedtem :D
  • Moby
    Vagy volt egy pillanatnyi szüneted azon a fázison, vagy döglődik a táp. Ha sűrűn előjön, veszel hozzá egy tápot párezerért. De valszeg semmi baja.
  • TomStorm
    Esetleg kérj kölcsön egy tápegységet valakitől és próbáld azzal,ha nem jó akkor szervíz