XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Forza.
Ha megszünteted weben a profilt, arról a KIHÚZOTT X-nek honnan lesz fogalma? Attól még az offline profil ott van a gépen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy letörölt profil download historyjában van.
Ettõl függetlenül offline gaming only, azokkal a cuccokkal.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Segítséget szeretnék kérni. Valamiért nem tudok bejelentkezni a Live profilomra,tegnap este óta. Kifagy bejelentkezésnél. Csak tölt,és tölt és semmi. Net van a boxon,teszt szerint.
Elõre is kösz a segítséget!
MS nem azt nézi, hogy mennyit játszol az ebül szerzett játékkal, hanem, hogy egyáltalán megvan, letöltötted, ennyiért-meg ennyiért töltötted le. Szóval ha már benne van a download historydban, olyan mindegy mit csinálsz vele. Ha letörlöd, akkor is játhat már ban. Ha meg eddig megúsztad, akkor szerintem kezdhetsz örülni.
Én is várom már, hogy zúzzuk, na! De most bocsáss meg kérlek ... mennem kell nukleáris szemetet szedni az északi öbölbe! 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Én talán még egy halóban se indítottam el az onlányt, annyira hidegen hagy.
Forza.
Azok igenis online központúbbak (HALO nagyon jól a sztoriba is szövi, de akkoris) és ezért hasonlítgattam a rajtkor tapasztalt szerver problémákhoz, amik jelen voltak simán a játék elsõ 2-3 hetében!
A mögötte lévõ programsor biztos az volt, csak valaki fordítva ragasztotta fel a címkét! "Hoppá!"

Najó, inkább belátom, hogy igazatok van ... Hát hiányzik az nekem, hogy egy Heist után tarkónlõjetek a kocsiban és a hullámat a sivatagban találjam meg a keselyûk alatt egy TRAITOR felirattal a nyakába akasztva??! 😄 😄
#142660 Igen, arra volt pénz, mert ez még mindig nem egy World Of GTA MMO hanem egy alapvetõen offline sandbox játék, mint az elõdök és csak másodsorban online móka. Asszem ez is csak a GTAIV -nél jelent meg elõször, addig még hivatalos multi se volt.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
36) A Hold-fázis is folyamatosan változik a hetek múlásával különbözõ fényviszonyokat teremtve éjjelente.
Na és akkor ezek tükrében is még szánalmasabb ez ami van az online részbe.Ezekre a szar semmitmondó dolgokra oda tudtak figyelni erre volt ember,hogy kivitelezze volt rá pénz úgy hogy,ha ezt nem hozzák nyilvánosságra 1000 emberbõl egy se fogja a hiányát érezni észrevenni.Ennek az online szarnak,hibának viszont igen.
A legjobb ami most kikerült!!!!
Note: Please do NOT use the “Retry” button after receiving the message “Rockstar Cloud Servers are unavailable” as this may result in loss of character data. If you are trying to access GTA Online and Rockstar Cloud Servers are unavailable, please exit to GTAV Story Mode and try entering GTA Online again through the Pause menu in Story Mode. We will be issuing a title update that will fix this issue as soon as possible.
Tehát elindítod az onlint...Nem megy...Kérdem ÉN 1000 emberbõl ki az aki nem a retryre nyom rá,hisz online akar játszani nem offline!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nyomorult gyökerek indították volna el a multit a game megjelenés napján,akkor nem zúdul ekkora tömeg az online részre.Mert a társaság nagy része nekiáll az offnak csak a vérszemû onlinesek estek volna neki és lett volna 3 hét bétateszter brigád.Nem így,hogy 3 hét után amikor mindenki végigvitte az off részt és várta az onlint és rászabadul a tömeg egyszerre.Majd eltelik 1 hét jön 2 up javítás és egyre szarabb...
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mondjuk látványt nehéz kritizálni mert cshaded, de jah nem nagy eresztés.
Elsõ részt max grafikán toltam PC-n megjelenéskor. Ott is gagyi volt a történet de magát a játékot élveztem.
Egyszerûen nem veszi be a gyomrom ugyan ezt pár évvel késõbb.
Totál érdektelen az egész.
Nem volt még online játék rajt (WoW se!) aminél ne lett volna az elején gáz a szolgáltatással, miért lenne pont ez másként, hiszen rohadtsokan vették meg!?
Én addig offline zúzok, mert nagyon sok meló van még 😛
Zavvin 15 font körül van a Complete.
Az a pár küldi nem ér meg nekem annyi plusz összeget.
Lost Planet: Extreme Condition Collectors Edition - 5 font - PC-n tetszett, ráadásul ez gyûjtõi is. Acsik miatt végig viszem majd boxon is.
LA NOIRE - 5 font - tavaly megvolt de el kellett adnom gyorsan így csak egy gyors végigjátszásra volt idõ, csomó mellékküldi kimaradt.
Robert Ludlums The Bourne Conspiracy - 2 font - jókat írtak róla. ennyiért adok neki esélyt.
Killzone 2 - 4 font - Platinum kiadásban már megvan de most meglesz elsõ kiadásban is. A másikat meg eladom.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx