XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
#143178: olvastam. Szerintem sem jogosan kötöttek beléd.
Modikon meg nem kell csodálkozni.
SQJ meg MerlinW normálisan kb. csak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Boosttalanság" <#ticking>#ticking>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az viszont tény, hogy kevés a mod, újakat nem akarnak felvenni, ellenben sokszor rémesen lassan reagálnak.
Ennek most annyi értelme volt, hogy még nagyobb önbizalommal fogja nyomni a fikáját és a hazudozását. Kinek kell ez? nekem nem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Leírtam hogy tetszett a Pacific Rim a filmes topikba.
Erre jött a két nagyokos:
1, "Jaaaa, mekkora zsirkiralysag volt mar, mindenki kicseszett oszom volt, a robotok meg amikor egymast gyaktak az mennyire zsircápa volt mar, nemigaz?! Meg sok ilyet elneznek en is 0-24-ben!!!
Dogoljon meg a kreativitas a tortenet a szineszet es a dramaturgia egyarant, CSAK ZUZAS LEGYEN!"
2, "Hogy mondod Istencsaszar ? Jah elfelejtyettem hogy mar nem ezt a nicket hasznalod, mert azzal is szarra egetett mindeki az Uwe Boll rajongasod miatt. 😛
Amugy hogy ? Fordithatnad a makogasod, hamar ugatasrol regelsz te igenytelen maki."
Mivel egyetlen modit sem érdekelt hogy ez a két jóember mindenkit kioszt aki pl a Pacific Rim-et pozitívan értkeli, kérdtem a moderátorokat hogy intázkedjenek.
Intézkedtek:
Cifu 1 db büntetõpontot adott neked. ( IGEN NEKEM! )
Indoklás:
"Miért kell 1-2 embernek szétbarmolni a topikot a folyamatos ugatásával, mert õk valami felsõbbrendõ egyedek, valami megvilágosodott tudással és sznob izlésficammal? ráadásul alpári módon teszik."
Stílus, provokálás...
Én bazdmeg? Én?????
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
csinálom a 100% ot minden ufo,lapok összeszedve hidak kész kés repülést csinálom kb a 40. vadászgépet saját repülõt töröm össze és csak a fele van kész azaz 8 és még vissza van a hulladék szedés de az sima ügy lesz ezekhez képest és jön a 100 GS <#vigyor0>#vigyor0>
Remélem hamar kész leszek vele azt megyek online csinálok még vagy 10 millát az csak elég lesz megveszek mindent ami eladó csak az a baj,hogy így is tele a garázs + busz repülõ tank ami van...Kiváncsi vagyok R* meddig nézi el a "pofátlanságot" igaz akkor sok mindenki megy a lecsóba láttam videót ahol a gyerek tankal megy és van vagy 50 millája ehhez képest én a satnya eddigi 14 millámal csóró vagyok.<#vigyor>#vigyor>
Paypal-al fizettem. Viszont ír egy olyat, hogy "This offer is valid online in the UK only and can be withdrawn at any time without prior notice. This offer cannot be used in conjunction with any other offers. The offer is not valid if you are purchasing through PayPal. This does not affect your statutory rights."
Elvileg paypal vásárlással nem használható.(miért? Hülyék)
De nem is az a poén hanem, hogy GAME megerõsítõ mail jött de paypal email nem és paypal tranzakcióknál se látszik. Pénzt se vett le a kártyáról.
Majd holnap kiderül mennyire szopatnak meg. 😄
mióta kijött az 1000 club ingyenes dlc, már 70 óra felett járok 😊
Forza.
Kb 1 éve lett integrálva a déli hídra.
Bár az is tény, hogy jóideje hana sincs már a gépekben 😊
Adversus solem ne loquitor
Na majd ma este bejövök és meglátjuk, hogy az aczélos huszonvalahanyas szintembõl veszítettem e! 😊 De olyan 9-nél korábban ma sem érek haza ... !
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De lehet 30 ha minden megakarsz maxra csinálni
Chrome-ban meg ie10-ben próbáltam.
Valaki regisztrált már erre a Eurosport app-ra? Kaptam a live gold-hoz ilyen kódot, amivel elvileg 3 hónapig megy, de hiába írom be a eurosportplayer.com-on, rányomok a "Proceed"-re és nem történik semmi.
Thx
De 5 játéknál többet ne rendelj egyszerre.
6-nál törlik az egész megrendelést, mert nem fér bele a postába.
Halo 3 collectors: 4 font
Gears of War 3 steelbook 8 font
Assassin\'s Creed Revelations Collectors Edition 10 font
ezeseben jogos amit írsz, valóban jó profilostul eladni!
Forza.
elvileg itt leírják hogy sima av kábel esetén kijön a sztereó audio jel is a kimeneten, de h ez akkor is kijön-e, amikor a hdmi van bedugva - nem tudom
Forza.
Forza.
Te semmit nem vesztesz ezzel.
Amúgy szerintem van neten pass ehez a digitális cuccokhoz, multihoz.
Max maga a lemez ér kevesebet mintha egybe lenne mindennel.
De hogy a te profiloddal ki akar majd játszani egy játékot, az kérdéses.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van arra lehetõségem, hogy a profilomat eladjam? Szoktak ilyesmit csinálni?
Pusztán csak abból indulok ki, hogy van egy Battlefield 3 premium dobozos verzióban. Viszont ez így magában eladva nem ér semmit. Ha adom mellé a profilt is akkor jó csak igazán.
Nem szokatlan dolog? Mire kell figyelnem, ügyelnem?
néztem neten ezt a Sharkwater-t
érdemi dolog nincs róla
ez mi ez? 😊
Just do it :)
Walking Dead 400 Days DLC - 465 Ft
Ezek a nyomik meg mit csináltak volt 3 hetük felkészülni mérhették a várható rohamot látták mennyi fogyott mennyi ember lógott liven ps rendszeren azok nyilvánvalóan online is lesznek amikor indul.tehát 1 hiba!
mivel vártak 3 hetet csak nõtt az eladott darabszám és nõtt azok száma akik már unták a storyt vagy végeztek is vele tehát maradt az onlin nekik.2.hiba
kijött 3 patch és még mindig szar ne legyünk szõrös szívûek csak +1 hiba és nem 3!!!Tehát szerintem 3 orbitális balfaszság amit csináltak.Messze behozhatatlan az elõnyük elbaszás terén...Szerintem.És akkor még arról szó sincs,hogy a gama teljes keresztmetszetbe mûködne se tõzsde se a nagy balhék és kitudja még mi nincs visszatartva<#vigyor0>#vigyor0>
De hála istennek miután kiadták a patchet és nagy kuss volt,hogy lehetett a pénzt boostolni(mert ez jobban zavarta õket mint az hogy a társaság szinte sehogy nem tud normálisan gamálni).Most ismét talált rá módot a társaság hogy 20 másodpercenként lehessen 150000 dolcsit csinálni.Ez annyiból jó,hogy ez megint zavarja majd õket és jön 1 patch amibe majd talán ismét mellékesen tesznek bele valami javítás féleséget a karakterek dolgok elvesztése ellen...<#vigyor0>#vigyor0>
Joy-ba nem megy a gépbõl hang, mármint játék meg ilyenek.
Sajna csak HDMI.
A/V az valszeg táp akkor. A/V =/= AV
Van itt egy ilyen kép,így lehetne valahogy hangot csinálni?