XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A box hátújára csak egy A/V van írva.
Esetleg headsettel nem tudok játszani,vagy a joystickból valahogy hangot kihozni?

DarkSector
Hát ahogy nézem nem az, mert egy fekete kis dugonak kéne lenni benne, meg ugye oda is irnák elvileg hogy (Optical) , csak a képen nem kivehetõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Honnan tudom,meg h optikai -e az a csatlakozó vagy nem?

DarkSector
Te ez már szopás, ezen nincs AV kimenet csak HDMI, ez így szívás, csak optikán tudsz vagy HDMI-n kivinni hangot. 😞
Már ha az a kis fekete csatlakozó a HDMI mellett optika, ha az nem optika, akkor kizárólag HDMI-vel fog menni, vagyis új Monitor-TV kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ma már sajna nem tudok képet lõni,mert hnap melózom,és alszok.
De a héten majd töltök fel,nem tudom esetleg neked küldhetek privátban képet segítenél megoldani?
Számítógépnél is úgy oldom meg a hangot,h egy sima fehér,piros kábel megy az 5.1 es hangrendszerembe,és annak a vége meg egy jack dugos.Szval 2.1 van de szétszórja az összes hangfalra.
http://www.geek.com/wp-content/uploads/2013/06/xbox360e_teardown_01.jpg
itt van egy kép milyen a Boxom hátúja,tehát a hdmi csatlakozás mellet van az a kicsi kis a/v,na most innen kéne valami speckó kéábellal a hangfalamba vinni a hangot.

DarkSector
Ha nincs VGA akkor az nem egy tv amúgy? 😛
na mindegy.

Nos van egy gyári AV kábel elvileg a BOX-hoz.

Aminek a végén van 3 darab RCA sárga-fehér-piros.

ebbõl max stereo-t tudsz.

Vagy pedig optikát használsz, de olyan erõsítõd tuti nincs.

Vagyis 2 RCA lesz, fehér-piros....bal hang-jobb hang.
Ezt csak akkor tudod hangfalra kötni, ha van egy szetted, aminek a mélyládájában egy kis beépített erõsítõ van, vagy a 6 hangfalhoz van egy külön erõsítõ.
Ezeknél van bemenet, vagy 6 rca, vagy jó esetben mint nekem 2 rca, amin fogadni tud stereo hangot, és szétszórja a 6 hangfalon....

Vagy csinálj képet a boxod hátuljáról, a tv-csatikról, meg a hagszetted csatlakozóiról, és megmutatom a képeket, mit hová, ja és a kábelekrõl képet maiket a boxhoz kaptál , vettél.

A Monitoromon csak,Rgb,hdmi és egy tápegység csatlakozás van.Itt egyértelmû,a monitor meg a box egy hdmi kábel segítségével össze vannak kötve eddig világos teljesen!
Na most a Xboxból ugye az a/v keresztül lehet hangot varázsolni. na most az a/v-helyére milyen kábelt dugjak?
A hangfalam az 5.1-es de elég lesz ha csak 2.1 ben is szól.Így azt lehet csinálni h a két apa kábelt tehát a piros meg a fehér végût bedugom a hangfalba,de annak a végén ugye egy jack kialakítás van és arra kéne valami átalakító,hogy bemenjen a Box a/v csatlakozásába?

DarkSector
Akkor ha van AV.

HDMI -> Monitor.
AV csak a 2 RCA rákötöd a hangfaladra. (RCA fehér-piros)
Vagyis mind2 kimenetet használod egyszerre!

De Usb-t felejtsd el...az pc-n lehet max, USB hangszóró, konzolok USB-n csak néhány saját készüléket kezelnek.
Az hogy valamin van USB nem azt jelenti hogy minden szir-szar megy rajta mert rá lehet dugni, ha a szoftveres része nem kezeli akkor hiába.

DarkSector
Hát hogy gondoltad ezt? mibe dugod az usb-t?

Ez az új fajta XBox 360E,és ezen ugye az av,nem olyan mint a fat gépeken,itt csak egy kis bemenet van.

Esetleg úgy meg lehet oldani,h veszek egy usb-jack átalakítót,és azt kötöm rá a hangfalamra? Úgy szerintetek lenne hang?

DarkSector
Igen? Mindegyiken van?

DarkSector
Microsoft X360 HD VGA kábel, van VGA (kép) + RCA (hang)

davidka003
Persze. A magyar forgalmazó megdumálja velük, hogy rakjanak rá magyar feliratot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kicsit bõvebben azt megköszönöm!

DarkSector
VGA kábel.

Hali!
Vásároltam nemrégiben egy új Xbox 360E-tipusú konzolt.Olyan kérdésem lenne,h van ugye egy sima 24 colos monitorom de csak sima monitor nincsenek rajta hangszórók,és így ugye a hdmi-nem visz át hangot.
Hogy lehet megoldani,hogy tudjon hangot lejátszani a box?(5.1-es hangrendszerem van amúgy).
köszönöm elõre is a válaszokat!!
hali!

DarkSector
Zavvi-n a filmekben van magyar felirat?????
Vagy te angolul is megveszed?

Macccy
OFF

Hallod Haarli! 😊

Szidtátok a Rockstar-t, hogy hogy lehet így indítani egy GTA Online -t <#vigyor>

"Tegnap óta bárki hozzáférhet a Crytek free-to-play FPS-éhez, a Warface-hez."
"Ez van, ha F2P... Mindenki regisztrál, fellép a játékra és túlterhelõdnek a szerverek. Tegnap 16 óra óta nem lehet fellépni a játékba sem, nem hogy regisztrálni 😊 Lehet, hogy a Crytek stoppolta le egy idõre."

És ez nem egy sandboxos single játék kiterjesztett online világa, hanem egy MMOFPS vagymi! Erre készült! Szóval business-as-usual ... <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Supportal még nem beszéltem, nincs tapasztalatom😊))

Ami biztos hogy ilyen patent használt játékokat eddig máshol nem láttam, ráadásul potom pénzekért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Téged jobban szeretnek GAME-nél, mint Zavvinál. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Megjött a Game pakk. A szokásos. DLC kód, matrica, tartalom hibátlan, hiánytalan, a lemezek karcmentesek.

Totti5
Hát úgy látszik, hogy WRC demó idõversenynek nem sok értelme lett miután nevezetem. 40 alá sem tudtak menni, így hála isten nem kell komolyabban nekifeküdnöm és gyakorolni rá😄 mág jó pár másodperc lenne benne, ha hibátlanul megyek végig.

Jött azért a kérdés. Kormány? milyen?😊 nem akartam írni, hogy ez nem kormány, mert MS kormánnyal is ennyit megyek. Ezt érezni kell😊)))

Botond
Köszi a tippeket, akkor van egy hetem töprengeni. Mondjuk a döntésem nagyban befolyásolni fogja, hogy jövõ héten végül szabin leszek avagy sem.
The Protector
HP és RUN.MW-t nem ajánlom,mert értelmetlen idiótaság.Viszont ha egy nfs burnoutot akarsz akkor pedig MW.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
HP-t, MW-t merem ajánlani
Run elég szaggatós/képtörõs, azt kevésbé

carbon/shift/prostreet pedig régiek és ugyse lesz rájuk idõd 😊)

Forza.

Botond
MW dlc-k is leárazva.
Botond
NFS hét van. Hot pursuit, most wanted, the run 2.995 HUF, prostreet 1.495 HUF. Carbon meg shift1 nincs leárazva (2.990 HUF). Szakértõink mit javasolnak, melyikkel érdemes autókázni?
Totti5
Megnéztem a Pacific Rim-et és én is akarok ilyen nagy robotokkal nagy szörnyeket püffölni, miközben a fél város porrá lesz. Félelmetes mennyire jól visszaadták a titánok harca érzést. Ilyen CGI<#wow1>

Transzdormerszes csapattól egy nextgen ilyen játékot elbírnék! Fasza fizikával, rombolással enginnel. Ütõs lenne.

Köszi a segítséget!
arty
akkor pedig gyorsan gariztasd 😊

tudod hogy kell? segítség

telószámot most nem találok 😞

Forza.

Szia
Már próbáltam ,ugyanaz a helyzet.Med 600X(médialejátszó),TV hibátlanul szól.
Muttley
hogy mondtuk annak idején?
már csak 14-et kell aludni 😊

Just do it :)

DarkSector
Bezárt a vöröskereszt?

Muttley
meddig támogatja jelen állás szerint MS az X360-at dátumra pontosan?
mik az eddig ismert X1 exclusive-ok?

Just do it :)

Totti5

Totti5
Idén és jövõre még minden AAA cím megjelenik jelenlegi generációra is. Exeeken kívüül semmirõl nem maradsz le.

davidka003
2-3 évig még adnak majd ki de exkluzívokat nem.
De pl Fifa biztos jön majd vagy need for speed részek is.
Valszeg Assassin\'s Creed részek is jönnek majd. Vagy COD részek.
80 millió embert nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sziasztok! Elég kezdõ vagyok, és csak most kezdek érdeklõdni a konzolok iránt. Szeretnék venni egy Xbox360-at, de nem tudom, hogy érdemes e még. Tudom, hogy jön ki az új Xbox, kérdésem tehát az lenne, hogy mit lehet arról tudni, h meddig fognak még az új játékok kijönni 360ra is? Tehát, ha kijön az új gép, kiadnak 360ra kompatibilis játékokat is? Elõre is köszi!
Ascend és az intel discovered linket a rendszer megtoldotta egy "sg.hu/"
elõtaggal. csak ki kell elõle törölni, amikor behozza a 404 Not Found-ot.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

GOLD: online tudsz játszani, játékokat olcsóbban tudsz venni, mint a FREE member-ök. bizonyos játékok demo-jához hamarabb hozzájuthatsz.

amúgy van pár ingyenesen letölthetõ játék, amivel karácsonyig elszórakozhatsz.

Aegis Wing
Harms Way
Doritos Crash Course
Happy Wars
Hexic HD
The Walking Dead EP1.

a következõ játékokhoz GOLD szükséges. /tehát te az 1 havival le tudod szedni õket./

Spartacus Legends
World Series of Poker. Full House Pro
Ascend: Hand Of Kul
Doritos Crash Course 2

ehhez mikrofon kell:

Karaoke

a következõ csak Kinect-tel mûködik:

Intel Discovered - Kinect kell hozzá.

XBOX Live Vision kamerával mûködõ game:

Totemball -

ennél meg talán a karakterek fizetõsek... vagy valami ilyesmi.

Crimson Alliance

amúgy idõben vagy, szerintem a 2 hetente GOLD elõfizetõknek járó free játékos idõszakba még pont beleesel...

amúgy meg a FIFA bõven elég addig... 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

arty
hogy te mennyire vagy fifás, azt neked kell tudni ...

egyébként persze h érdemes, rengeteg jó játék van a gépre!

(pl vehetsz hozzá kezdetnek egy használt Red Dead Redemptiont vagy mást, ami miatt vonz a konzolvilág 😊

Forza.

Akarok venni egy XBOX 360-at a Media Martktban. Azt írják, hogy adnak hozzá 1 havi ingyenes Xbox LIVE Gold tagságot. Ezt meg tudja mondani valaki, hogy mire jó?
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-360---FIFA-14,103952,460821,940564.html?langId=-19&et_lid=94&et_cid=71&et_sub=1124688_MMHU+Home

Illetve érdemes mellé most rögtön beszerezni még valami játékot, vagy ki lehet bírni az ajándékba hozzá adott FIFA 14-gyel karácsonyig?😊
grebber
<#worship>

Next PC upgrade: 2022

A gépen van egy gomb, azt meg kell nyomni, majd a kontroller-en is meg kell nyomni a gombot, hogy szinkronizáljon. Ha nem megy, akkor el vagy átkozva.
grebber
Haver kölcsönadta az xboxát pakoljak rá játékokat.És a saját xboxomhoz való kontroller "nem kompatibilis" vele. Magyarán nem érzékeli.

Ez mitõl van lehet ellene tenni?

Next PC upgrade: 2022

Renjike
ha esetlegesen megvenném a Battlefield 4-t 360ra és késöbb be akarom szerezni Onera hogy van ez a játék upgrade és meddig érvényes?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
Na közbe tegnap elértem a 100 as szintet én is.Megvan az acsi<#kacsint>
1,584,582 RP
PLAY TIME: 67H 3M 0S

Race laps: 732! 99% az a bizonyos verseny <#vigyor0>

Nagy baj most már nem lehet minden megvéve 400 as kecó 10 autó a garázsba(nem az olcsók) maxra húzva mind fegyverek szintén,buzzard heli,hajó,repcsi + 3.6 milla a bankba.<#vigyor>
Harlekin
Magába nem kimondottan a magas hõmérséklet volt ami kinyírta a boxokat régen.(mellékesen a szar forrasztás)A hõ ingadozás vágta gajra õket vagy is a hõ ingadozásból eredõ anyagfáradás és változás.A magas hõmérséklet annyiban járult ehhez hozzá,hogy a box eleve rossz szellõzéssel volt megáldva ehhez adódott az úgymond magas hõmérséklet ami bent rekedt a boxba.Ezért kikapcsoláskor még tovább tudott adott esetbe melegedni a forrasztás lehûléskor nagyobb lett a dilatáció...
Erre hogy a box irreálisan magas hõmérsékletet is kibír a bizonyítékok az elsõ idõkben bevett szokás,hogy a barmok törölközõbe tekerték a bokszot és "megfõzték",hogy a forrasztások visszaálljanak.Ideig óráig mentek is azok a boxok,de elképzelheted,hogy ott mi hõ termelõdött...Tehát nincs baj az úgymond magas hõmérséklettel most már,hisz az új boxok eleve teljesen más technológiával készülnek.Nyilván jobb az alacsonyabb hõmérséklet,de nem annyira szükséges mint régen volt...rgh-s boxoknál ezért jó az hogy látod a gép maghõmérsékleteket,mert ha nagyon megugrik többször is akkor tudod hogy ráfér a fosládára 1 alapos belsõ takarítás ami csodákra képes.<#kacsint>
davidka003
3k-t pedig adtam volna most érte.
Bánom, hogy nem vettem meg múltkor.