XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Nekem csak akkor ha melege van.
Pl Resi 6 után megy a SLIM még 10-15mp-ig.
De más játéknál nem nagyon szokott.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Neked módosítatlan géped van, nem? Szerintem az azért megy tovább kicsit kikapcsolás után, mert be van kapcsolva a háttérben történõ letöltési opció.
arty
Thrustmaster TX 458 Italia - 400$

négyszáz. amennyi egy jó(!) fanatec (volt)

mocsokféreg MS 😞((((((((

Forza.

Totti5
Nekem kikapcsolás után egy 20 mpig még mennek a fanok. Neked is?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
alapon 65-70 fok perfekt, szerintem felesleges emelgetni a fordulatot
s mivel mostmár a forrasztás is vszeg sokkal jobb, nem lesz gond talán a hõingadozás se - mindenesetre én is szoktam járatni a boxot 5-10 percet dashboardon játék elõtt/után)

(amugy dashboardon TÉNYLEG visszaesik a hõmérséklet kikapcs elõtt? nézted már? ha nem - megnézed? csak mert lehet h feleslegesen járatjuk .... )

Forza.

Harlekin
Amúgy mi van veled megy a gta te meg sehol.Pár apró szösszenet az új patch óta.A nyilvánosságra hozott dolgokon felül.
Balázsnak a patch után eltûnt minden autó a garázsból.Semmit nem mókolt!!!
A missionok után kapott RP és pénz lutri alapján van szétosztva.
Tegnap 4 en küldetésbe Én meg se mozdultam az indulási pontról,de tényleg 1 lépést nem tettem(kajavolt).A többiek elloptak 1 repülõt kinyírtak 40 enemit elszámolásnál kaptam 20000 dolcsit(ami elvileg már nincs is a küldetésekbe,mert 10000 a plafon) és kaptam 4270 RP-t a többiek meg mindennek a felét.És számtalan hasonló eset van.Jah tegnap rengetegszer volt,hogy nem ment a mentés.Majd kisvártatva kiírta(10 pec) hogy save rendbe.De dokinak a 94 es szintje vissza eset 90 re köv belépésnél.Úgy hogy a tegnapot 92esel kezdte.Tehát nem hogy az aktuálist bukta hanem az elõzõ napit is valameddig.Nem boostoltunk ezeket mind missel szedtük össze!Tehát nagyon sok baj van még!!!
Harlekin
Titkon a színfalak mögött fanatec dörzsöli a markát...ONEra még több új kormányt adhat majd el(az biztos,hogy csinál hozzá)...Mert akik hozzá szoktak a minõséghez azok duzzogva,de 1 idõ múlva beruháznak itt is majd rá.Maximum ha nagyon nagy lesz a felháborodás kiadnak 1 sántikáló félmegoldást,hogy használható legyen a régi kormány a x1hez,amivel szintén afelé terelõdik a használó réteg hogy lecserélje az újra.A kör bezárult és "mindenki" jól jár kivéve a vásárlók...<#kacsint>
Totti5
FFB és kormánytámogatás terén már a GT5 is jobb volt, a GT6 pedig erõteljesen fejlõdott ezen a téren. Forza 4 éppen hogy elment. Ez annyit jelent számomra hogy tesznek rá. A játékot kontrollerre fejlesztik dreampage féle embereknek, akik majd verhetik a brét a T10 fórumon hogy milyen nagyon jó, azok akik hatalmas autós játékosoknak érzik magukat, de életében nem látott még kormányt, közben meg F1 2013-at szakért a Codienak hogy milyennek kellene lennie fizikában... nyilván akkkor nem lesz kuplung támogatás sem az FM5be mert felesleges, hisz nincs hozzá pedál, nincs hozzá H váltó sem. Ezzel sem lenne gond, a PGR4et sem akartam kormánnyal játszani, de akkor felesleges fizikát tenni az FM alá, ha nem lehet kihasználni, váltsanak irányt.

Macccy
Hiába gyönyörû, én se várok semmit a Forza 5-tõl amiért vennem kéne új dobozt. Sõt ha így megy tovább esélyes lehet késõbb majd egy PS4 akár .... janem ... Óóó ... Halo! 😮

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ez tényleg buziság, UGYANAKKOR várható volt. Csak átalakítóval vagy integrált átalakító procival vagy valami hasonlóval tudtam volna elképzelni a kettõ közti áthidalást ... de persze annyira nem "HUGE technologically advanced" az új doboz, durvaannyát!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
<#levele><#levele><#levele><#levele>

Akkor erõteljesen várom a GT7et PS4re.

Szia
Köszönöm a választ,próbáltam már de mindegy melyikre kapcsolok pukkadozás van csak vagy erõteljesebb vagy gyengébb...
A gépet tavaly kaptam LG tv-hez ajándékba(LG promo),vadi új volt.
Neked így van bekötve?Már arra is gondoltam,hogy csak dísz rajta az optikai kimenet.
Waczkor
Microsoft confirms Xbox 360 wheels aren\'t compatible with the Xbox One

Microsoft has confirmed that all of the peripherals that were compatible with the Xbox 360 won\'t work on that console\'s imminent successor, the Xbox One.Revealed in a staged video interview with Microsoft\'s Larry "Major Nelson" Hryb and the Xbox division\'s Director of Strategic Alliance (the guy who deals with the third-party partnerships and tech) Branden Powell, the primary cited reason why the likes of the Fanatec CSR aren\'t compatible with the new Xbox is due to the huge technological advantages the new console has over the Xbox 360.

To perhaps dampen the tears of many a dedicated racing game enthusiast who invested heavily in racing peripherals for, say, the PGR and Forza Motorsport games, a new generation of Xbox One compatible racing wheels are on the horizon, with two examples - the Thrustmaster TX 458 Italia and Mad Catz Force Feedback Racing Wheel - showcased in the video:A new third-party piece was also briefly discussed: the Polk N1 Sound Bar, a device that not only emulates aims to provide a seemingly similar aural experience to a surround sound system, but also has a dedicated "Forza Mode" that was co-developed by Polk with some of the sound engineers at Turn 10 who worked on Forza Motorsport 5.

Of course, we\'re interested in hearing what your take on the upcoming Xbox One third party hardware, the old gear for the 360 not working on the new console and whether the upgrades cited in the video are enough to spend big money on high-end equipment, so do let us know in the comments below, on our Facebook page and in our forums.

Na ez azért kurva szánalmas,gondolom ez a két fostalicska kormány lesz csak használható one-on,mindkettõ két pedálos....
Ezek szerint ha lesz forza horizon 2,nem kell hozzá vennem drága kormányt fanatectõl.

PS4en meg gondolom minden menni fog,logitech,fanatec,meg lesz saját kormánya is.Mondjuk játék nem lesz rá😄

Egyre nagyobb vicc ez a next gen.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

vagy már romlik a hallásom ,két esélyes a dolog.
én fülhallgatót használok játékközben, szóval ez a veszély nem fenyeget engem hogy zavar a hangja
davidka003
Ergo baszottul zavaró lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

és kb annyira zajos igy a venti mint amikor lemezrõl megy a játék
az alapon ennyi a hõmérséklet , viszont ha emeled a egy kicsit fordulat számot akkor 10-fokkal kevesebb
arty
az emelt ventifordulat mellett?
és alapon?

Forza.

62-68 fok között mozog a hõmérséklet a Cpu-nál és Gpu-nál is , MEM az 73 fok
arty
amikor optikán van a gép: próbáltad h dolby digital-t, dolby digital 5.1-et állítassz be? véletlen nem wma5.1-en van?

(értelemszerûen DD 5.1 legyen)

Forza.

Sziasztok!
Új vagyok itt legyetek szívesek segíteni.Xbox360 Slim-em van,és az a gondom,hogy ha optikai kábellel csatlakozok az erõsítõhöz csak pukkadozó hangokat hallat a hangszórókban(vezetéket már cseréltem u.a.).Ha HDMI-n megy a hang TV-n keresztül az erõsítõbe akkor semmi gond.Valakinek van így bekötve az xboxa?
Mi lehet a gond?
Totti5
A gyenge forrasztási pontonk miatt volt a szériahiba. Hõingadozás, és nem pedig hûtés. A gép hûtése lényegében semmit nem változott a kezdetek óta.

Macccy
Hány fokos amúgy a CPU/GPU egy kiadós játék közben? (normál hûtésen)

Macccy
Úgy értette szerintem, hogy a KONZOLODNAK sose volt a hûtéssel gondja. Hisz még mûködik! Azok a gépek amik "felpúposodtak" mint cica a víz alatt, azok már valószínûleg kihaltak ... Jasper (2009) óta nincs igazán para

a hûtésért külön nem fizettem , rgh-ás lett konzol , és van olyan funkció amivel tudod szabályozni a venti fordulatszámát , emellett még látod a CPU, GPU, MEMO hõmérsékletét is . Nem használom üvöltõ üzemmódban , hanem azt csinálom mint régen , hogy amikor ki lépek a játékból , várok 10 percet a dashboardon és utána kapcsolom ki. Azt nem értem hogy a konzolnak a hûtéssel sosem volt gondja , hát egy csomó olyat lehet olvasni, látni hogy 2005, 2006-os féle xenon alaplapú gépeknek egy részének a magas hõmérséklet miatt estek ki, igaz nem mindegy hogy a felhasználó hogyan használja a gépet , hogy szellõs vagy zárt helyre teszi.
Totti5
Az nagyon jó és ki és mit hazudott hogy neked jó lesz ha üvoltõ módban használod a ventiket? mert az hogy hazudott az nyilvánvaló, hisz semmit nem számít, a hûtéssel sosem volt gondja a gépnek. S még fizettél is érte?

Persze tönkre mehet , de hûtés szempontból sokkal jobb így a helyzet , mint alapesetben. Volt olyan akinek konzolja a felpúposodott a cpu környékén a melegtõl és tönkre mehet .
DarkSector
konzol életét?
ez baromság ám... nekem 6 éve megy töretlenül.
Ha valamitõl beszarik az pont azért történik ha belenyúlnak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Nagyon jól tetted. Ha egy tisztességes embert bannolnak akkor abszolút jogos, hogy soha többet nem támogatod õket. Én is így tettem volna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

És a chippelt konzol mellett nem árt ha van 16 gb-ás pendrive , vagy egy külsõ merevlemez .
Mivel engem bannoltak sajnos , igy én át alakitottam , és eddig nem bántam . Persze nincs online multi , viszont minden játék megy . Valamint mellékesként van olyan opció is hogy tudod szabályozni a ventilátor fordulatszámát , igy nem melegszik annyira mint alapesetben, igy kicsit megtudod hosszabitani a konzol életét
DarkSector
És meg fogják ezt kérdezni/azt fogják hinni hogy jó vásárláshoz is, 7 éve, 5 éve, 3 éve 2 éve tegnap s ma is. Sõt holnap is és 1 év múlva is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
2 napos gold csak online járékra jogosít, 7 éve, 5 éve, 3 éve 2 éve tegnap s ma is. Sõt holnap is és 1 év múlva is.

Ricsi234
Van már magyar accom..Van egy 2 napos goldom is, azt most elhasználtam, de még mindig 3000ért van a Halo 3 wtf?

Magyar ország.....................
arty
ha most lettél xboxos, van vagy "20 játék" amit pótolnod kell - ezeket használtan fillérekért megveheted mostanra
utána akár el is adhatod

nem éri meg csippeltetni, szvsz

Forza.

xxdani
Magyar országon magyar accountal tudod letölteni a Halo3-at.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ricsi234
Szevasztok! Mik az ingyenes játékok? Csináltam egy Holland accot és rábukkantam a Halo 3ra,de nem engedte letölteni,mert azt írta hogy a helyzetben nem elérhetõ vagy mi.. A másik kérdésem meg..Megéri ki chippeltetni az xboxot? Kockázatok,Mennyi pénz stb..Mondjatok el mindent thanks

TaRka0107
WRC 4-hez egy demo letöltési linket tudna dobni valaki? Persze ez is gold exkluzív.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Új logoja van a CryEngine-nek?

davidka003
Nekem is ez a bajom egyébként. Forza 4-et akarom játszani meg F1-et is de a sima játékokat is vinnem kéne végig, hogy tudjam eladni minél hamarabb.

arty
+1 😄

Forza.

Totti5
Jó lenne... az a baj hogy GTA5h9z, Raymanhoz hozzá sem értem a héten. Amióta kijött a F1, csak azt nyomom. Hazaértek 6ra a melóból 7re a gép elé kúszok és F1. mindjárt 11 óra olyan gyorsan elmegy és már vége is a napnak. Gémer gyilkos dolog az ótókázás, mert ugyan annyi idõ kell neki mint a sima gémingnek, csak egy ótós játékot sosem lehet megunni, egy gémet meg végig lehet vinni pár nap alatt😄

davidka003
Jó hogy mondod majd azzal is játszogatnom kéne ha végignyomtam a Resi6-ot. 😄

arty
ebben a rayman is bennevan? <#eplus2>

Forza.

Totti5
Eddig 20 millió letöltést értek el a kiadott játékok.

Totti5
Havi 2 gold játék 2014ben is folytatódik!

Totti5
Demo.

WRC3 túl lett hypolva meg megütött egy gyenge közepes szintet, az azelõtti 2 szégyenletes rész után.

WRC3 az a szint se, amit a Dirt 1 produkált gen elején.

WRC4? azaz WRC3 idei autókkal. Amíg az F1 2012-2013ná látod a részleteket a minél aprólékosabb kidolgozást, itt semmi sincs. Ugyan az ugyan olyan sután.

Attól hogy ez a rally liszenszelt játék, még a Dirt 2-3 ezerszer jobb rally élményt ad fizika, audió és graf terén.

Ez olyan budget. Közepes graf, gyenge hangok, érezhetõen nem találják a fizika és az irányítás balanszát.

Ami jó a több pálya, bár elég unalmasak, ez a demó pálya fõleg az volt a folyamatos hajtû kanyarokkal... ez a közeli belsõ nézet meg játszhatóvá teszi belülrõl, ez tetszik.

Változás az nincs hisz Milestone az olasz fejlesztõipar legalja.

a.carkey
Ez marha jó!

A medve nem játék.