XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
demoknál ez a history online weben megtekinhetõ? vagy boxon van valahol?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De ha tetszett ott a Bikini Samurai Squad, fillérekért hozzájutsz és csapathatod azzal is.
"Szimplán NEM érdekelnek se story szempontból se acsi se semmi miatt."
Ez azért fura, mert egy raklap játékban eljutottál elég messze/letoltad, aztán hagytad a fenébe a maxolást. Ha eleve nem tetszik a sztori, akkor végig sem tolod nem?
Elég szélsõséges példákat hoztál fel, de tény, hogy ilyen is van. Ezeket én is rühellem. Nem ezekrõl regéltem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Abszolút el tudom képzelni, hogy úgy gondolják, hogy elég visszatartó erõ lesz legközelebb ha az a pár 100 ember sír a fórumokon, hogy Oman miatt kapott BAN-t.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Példa gyanánt!!!!
Pistabá hibázik és nem zárja be a kertkaput!Az utcából a páros oldalról mindenki be megy hozzá és lelopja a paprikáját egyenlõ részben.Ezt a páratlan oldal végig nézi,mert kint van az utcán.
Pistabá rájön,hogy a páros oldal lopott és elkezdi a páros oldali szomszédok ablakát bedobálni kõvel,éjszaka titokba,de csak 5 nek random,és kirakja a kapujukra,hogy Code of conduct! A maradék 95öt nem bántja egyék csak a paprikát nyugodtan!Nehogy a komplett szomszédság gyanút fogjon és kiderüljön,hogy Pistabá dobál!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
A fele utca lopott a másik fele látta ki elõl kellene ezt eltitkolni!?
Konklúzió tehát,ha valami bûnt követsz el akkor azt csak sokan szabad elkövetni,mert a nagy számok törvénye alapján megúszod!
(A cselekmény kitalált történeten alapul. A hszben említett szereplõk is kitalált személyek, valóságos személyekkel való mindennemû hasonlóságuk pusztán a véletlen mûve!😊))
gamer365-ön 3 emberrõl tudunk. amibõl 2 tuti, hogy okoskodott még valamit. tehát akkor elvileg 1.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Kirakhatták volna csak akkor kurva nagy lett volna a negatív sajtó visszhang. Így meg csak befosatták a népet és többet ilyet nem mernek majd kihasználni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És ugyan miért ne merték volna!?Ha 1 et kibasznak vétséggel akinél megállapították a vétséget akkor a többit miért ne rakhatták volna ki aki ugyan azt a vétséget elkövették????
"Még az is megfordult a fejemben hogy az MS embere/emberei a forumokba bent vannak, figyelgetik a dolgokat, mert érdekes nekem még máig az hogy itt közülünk 1 embert bannoltak, tudomásom szerint aki pont közzétette a dolgot."
JAJA a télapó is itt van és nézi ki volt jó meg rossz,hogy mit hozzon neki!!!
Ha valaki figyeli ezt és tudatosan teszi kérdem Én Én velem mi van meg jó pár emberrel!?<#kacsint>#kacsint><#vigyor0>#vigyor0>Pedig aztán már más fórumokon szóvá is lett téve,hogy Én kérkedek bizonyos dolgokkal és ezt hol lehetne JELENTENI,hogy bajom legyen!!!<#vigyor>#vigyor>
Darki ne drogozz,mert komoly tudatbefordulást okozhat és üldözési mániád lesz.<#vigyor>#vigyor>
Mondjuk ebbõl az 5%-ból hány magyar volt kb ismeretségi körökben az kérdéses.
Még az is megfordult a fejemben hogy az MS embere/emberei a forumokba bent vannak, figyelgetik a dolgokat, mert érdekes nekem még máig az hogy itt közülünk 1 embert bannoltak, tudomásom szerint aki pont közzétette a dolgot.
Nem furcsa?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak érdekességképpen, még mindig nem lettem bannolva a Rayman végett!
BF3 is nagyon felemás volt konzolon. Az nem mentség hogy a frostbite nextgen motor. És?! be lehet azt lõni rendesen, de hát FC3-nál is fontosabb volt az ilyen olyan, amúgy a látványon nem sokat dobó csicsa, mint az igényesség.
A kurrens, és nextgen verziók közt látványos az eltérés, amúgy meg 1 dologgal tudják hülyebiztosan a népet átszoktatni, az pedig az hogy a jelenlegi gent hanyagolják. Nem adják ki rá.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy szaros papírt nem bírt megírni. Ráadásul azt se mondhatja, hogy sok csomagot rendelek, mert havi max 2 esetleg 3 szokott jönni. Nem kéne megszakadnia a munkában miattam.
GOW miatt fosok nagyon, mert elég szuper kiadás és bár a GAME visszaadja elvileg a pénzt ha nem jön meg de nem vagyok kisegítve 4 ezer Ft-al. Nekem a Limited kell.
GeoW meg csak megjön...
Szaggatni szerintem nem fognak a játékok, azért annyira nem lesznek gecik a fejlesztõk, mert abból nagyon nagy negatív visszhang lenne.
Viszont minden játék úgy fog kinézni Xbox 360-on, mint 2007-ben.
Rátudják majd fogni arra, hogy a nextgen fejlesztés mellett nem volt elég idõ/ember rendesen optimalizálni a 360-ra és lejjebb venni a grafikát volt a legegyszerûbb.
Ha, feltéve HA ez tényleg ilyen gyors akkor jóféle.
én egyelõre ezt nem látom - bár sok játékot nem is néztem, mert alig van valamibõl demo 😞
Forza.
Csomagot mentem feladni a postára és mondja a postás kisasszony, hogy van egy külföldi csomagom csak múlt hét kedden elfelejtett szólni róla mikor ott voltam. Mondom az nagyon jó, hogy a kedves postás úr egy darab értesítést nem hagyott. Már visszaakarták küldeni a feladónak. Mákom volt, hogy bementem.
Nevetséges, hogy lusta volt írni egy értesítõt a postás.
A lényeg, hogy megjött:
The bourne conspiracy - 2 font
Lost Planet collectors edition - 5 font
LA Noire -5 font
Killzone 2 - 4 font
Mind szép állapotú bár LA Noire-nál látszik azért, hogy keményen polírozni kellett.
Viszont a Lost Planet nagyon durva. Tökéletesen olyan, mint a bontatlan játék.
Minden porcikája tökéletes és semmilyen kód nem lett lekaparva. Nagyon örülök neki.
Video
Viszont a 15 napja feladott csomagról még nem is hallottak. Reméljük az is megjön. (Gears 3 Limited, Saint's Row 2)
a dice fosbájtja évek óta mocskot ad konzolon, ebben semmi sem változott (csak nõtt a mocsok szintje)
a többi játék nem ekkora retek....
Forza.
de semmiképpen sem KELL, vagy AJÁNLOTT 😊
Forza.
Teljesen kezdõ vagyok, a fiamnak szeretnék konzolt vásárolni kinetickel, tudna valaki segíteni hogy milyet és hol vegyek ???? Kösz
Totti, már régóta mondom neked, h - A Rally Sim - az RBR
nyomába sem érnek még manapság sem
a fizika nagyon élethû
grafikailag hangyányit elavult - de az autók textúrája szép, mivel újak
ami tényleg nagyon gyenge benne viszont
és ebben bõven agyonveri a WRC 3 - az a sebesség és gyorsulás látványelemei
az RBR-ben nem nagyon van
140-nél olyan, mintha 90-nel poroszkálnál
a Forzán miért nem lepõdtem meg...? 😊
Ryse érdekel(ne), de majd 2 év múlva, mikor már
kiforrott lesz az X1 technikailag és árban is
#143351: magyarul egy rakás sz.r az egész singlep
amolyan BF3 módra?
Just do it :)
És valóban, a Halo 4 és GTA V játékokhoz mérten ez nem olyasmi, amit a hardverre lehetne kenni! .... Szégyen
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Komolyan BF:BC2 sokkal jobb grafban. Az legalább nem ilyen trehány a külsõ tereken.
Jah, csak a hajók hiányoznak a képrõl. Éppen tegnap csináltam meg ezt a pályát, a néger csóka üvöltözik,meg kalimpál az ott nem lévõ hajóknak hogy kövessék õket. LOL
Bugos mint a fene, a tengeri szakasznál a végtelenségig lehetett volna menni a hajóval, miközben a társak mondogatják,hogy lõdd a helikoptert,mert végünk. Ja, de helikopter meg sehol 😄
3x kellett restartolnom azt a küldetést,mire végre rendesen mûködött minden. Az a baj, hogy a grafika néhol nagyon meggyõzõ, néhol meg ilyen trehány
PSN ID.: Beegabor
Szóval ez megint a trógerség, hogy szarnak abba, hogy régi konzolra is megcsinálják normálisan.
Elég moslék,de mi másra lehetne számítani?Ps3-on sem lesz jobb.....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Arra számítottam,hogy legalább az életenergiát feltölti boss-onként,de ló*aszt.Nem is próbáltam másodszor nekimenni
Egyedül Trevor-nak van energiatöltõ módszere, kösz,de kösz nem
PSN ID.: Beegabor