XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(hogy kint a szabadban hogy fut majd, nemtom)
Forza.
Eddig mindegyik AC magas színvonalat hozott, amúgy nem is értem hogy merült fel benned hogy megvedd PS3-ra.. láttad a nexten bemutatót belõle! Egyértelmû. Már csak 1 hónap, meg másfél.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hát ha valaki türelmes pár pecs kivárásáig...😊
Multis játék esetén necces, mert addigra a többiek elhúznak...
Szóval tényleg érdemes várni pár javításra. Nem tudom azt megkapják-e a warezosok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
De ettõl függetlenül szerintem az Xbox360 port az elhanyagolt...😊
szerintem ez tök rendben van, simán letolnám így a szinglit (ha kapnék kölcsön egy példányt)
Forza.
BF4 hányás csúnya, Assassin is volt már szebb, látom a WRC is gáz...
Jöhet pár kemény BF4 Shot?
Colin McRae 2 is nézett így ki. 😄

Ha a 2. rész is lesz olyan tartalmas mint az elsõ (20 + óra) akkor elõ is rendelem 😄
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nem azért nem állok neki azoknak a kategóriáknak amiket Te méltatsz és szerinted azok a nagyon nehéz gamák mind acsi mind más szempontból,mert tartok tõle.Szimplán NEM érdekelnek se story szempontból se acsi se semmi miatt.Nem köt le nem akarok azon agyalni,hogy tegnap ugyan mit is beszéltem a fõ hõs unokatestvérének a keresztapjával.Hogy hova is kell mennem és miért,hogy megmentsem a testvéremet aki kiderül,hogy nem is az mert az elején 1 manó közölte velem 20 órával ezelõtt,hogy na majd ezt olvasd tovább és kiderül,hogy nem a testvéred hanem a fõ geci aki az apád vagy valami hasonló.És nem mehetek 1 tetves falun keresztül úgy,hogy ne kelljen az utolsó csövestõl is side questet felvenni,mert különben az elõzõekben leírtak már nem igazak.A másik meg amikor a kedves készítõk idiótizmusukban nem tudnak mást kitalálni mint azt nehezítésnek,hogy 135652578652563 kardcsapással végezd ki a bosst ami utána fél órás átvezetõvel haldoklik és a seggszõrébõl megmaradt darabból újraépül és további 2354643472476243 kardcsapással végezd ki.Köszi ezeket kihagyom ezek nem nehéz feladatok hanem számomra értéktelen faszságok.Na megyek legozni az leköt és megnyugtat...<#kacsint>#kacsint>
Tökéletesen mûködik a hangvezérlés legalább is nálam!A dash felületet mindig úgy kezelem 1 nagy baja van,hogy nem teljesen mélyreható a kezelés tehát van,hogy a guide részre ér és akkor kell a kontroller!De az hogy partyba lépjek lemezt indítsak arrébb léptessek menüt kinect felületre lépjek stb azok hibátlanul mennek.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
megamugyis - itthon nem fog menni xbonen se, nem? mert ugye x360on nem ment a hangvezérlés ha jól rémlik
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Öröm és bodottá! Indul a menet. Kormány beállít, start race.
30 fps és irgalmatlan szaggatás, diavetítés. Itt valami nyiván nem jó. Nem is volt, hisz én galád módon, elsõ dolgom az volt hogy bekapcsoltm a vsyncet. Ez úgy tünik a az olaszoknál más hatást ér el, mint ahogy az a játékiparban megszokott.
Jó akkor kikapcsoltam. Már a menüben szétesett a kép, de nem baj, legalább túlléptünk az akadós 30 fpsen. Akkor újra verseny. És indul és WTF. Nincs FFB. Bazdmeg, vagyis valami van, de még boxon is erõsebb volt. Lehet hogy azért mert G25 driver van fent Fanatechez ( ami amúgy szponzora a játéknak ami az induló képernyõn látható is ). Sebaj, gyorsan felcsaptam a gépre egy fanatec driver.
No akkor harmadjára indulunk, vagyis indulnánk, mert így most a kormányt joynak ismerte fel. Sebaj, talán jó lesz. Akkor most már tényleg mennék 10 métert... indulunk. 1-2-3-4 méter. Alt F4. Ez bazmeg tényleg kontroller emulálsa kormánnyal. Akkor Fanatec driver le, G25 fel, azzal legalább lehet valamit kezdeni.
Pálya tölt, indulás. Mentem egy fél szakaszt. A játék a 60 fps közelében sincs. Akad, szaggat. Ugrál a frém 60 és 50 közt össze vissza. Teljesen játszhatalan + ronda. Néztem egy esõse versenyt is, amire véletlen bukkantam de ha én köpködném a szélvédõt akkor is igényesebb látvány lenne, mert ezen semmi effekt nem volt. Vízátfolyás? belementem, az ablaktörlõ a csont száraz szélvédõt törölte 10 mpig.
Borzalmas, a fizika nevetséges aszfalton olyan szinte gyors és ragasztó, hogy nem bírom idõben fordítani a kormányt!, a grafika ronda, a játék játékként alkalmatlan a játékra. A szokásos Milestone szenny, hozzá nem értõktõl azoknak akiknek semmi féle affinitásuk sincs az autós játékokhoz és az igényes videójátékhoz.
Elcsesztem 3 órát megint az életembel ezekre a gyökerekre. Valamit ki kellene találnom arra hogy ilyet ne tegyet többet, mert mindig átbasznak, és mindig jobban. Könyörgöm, menjenek már csõdbe! Nincs szükség ezekre.
egy 1,5 éves slim x360 320gb-s HDD-val
2 kontroller-el erdeti ms
Halo reach collectors
Halo 4 Collectors
Forza 4 collectors
RedDeadRedemption
Gta IV
Midnight Club
Dantes Inferno
Injustice
Burnout Revenge
ezek mind tokkal vonóval stb
Mennyit kérhetek igy a pakkért EGYBEN?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.