176617
-
#149745 (komolyan nemérdekelt a destiny, de ezér' most nekiálltam vadászni bétakulcsot, hálistennek ps topikban mondták h már nyilt a béta, szal én is megnézem mittud a bungie, ami nem halo... havert is ráizgatom, neki már előtte is ajánlgattam... a cumi, h csak 12 gigás gépe van, ma rohangált 2.5" hdd után :D ) -
#149744 Na pontosan ott nem látszik ez az 50 %
Ez és ehhez hasnoló a félelmetes 50 %????Ami miatt a ps front szerint az x1 nek nincs létjogosultsága a nextgenben.
Aki ezt 50% nak látja az neo ésittpróbál meg létezni!!!
-
#149743 amik mennyibe is kerülnek majd?
mert amugy tetszene az üzleti modell, de ha a végére 140$ lesz a pakk, akkor mégiscsak a jó k. anyukájukat! (noha nem érint, de nem örülnék hasonló húzásnak egy forzában pl.) -
#149742 9300 Ft a G2A-n a 12 hónapos kód. -
#149741 nézzél felbontás és frém összehasonlító videókat.
ott lesz az a +50% ... -
#149740 Lehet nekem ez a játék system seller lesz. Egyelőre marhára bejön. Kár, hogy Quantum Break még nagyon messze van. -
#149739 nem lehet a marsra menni vagyis ma majd egy pvp pálya erejéig igen mivel ma este megint lesz Iron Banner event -
#149738 -
#149737 Pár óra és open lesz a Destiny beta -
#149736 Destiny:
Most nézem el lehet menni a mars-ra!
Kell valami SPECIAL WEAPON UPGRADE
Az mi? és hogyan? -
#149735 Mi valahogy leszedtük az egyiket a speederről, aztán felültem rá, azzal leszedtem egy másikat, haver felült arra, majd megkergettük a harmadikat, utána azzal robogtunk amíg ki nem lőtték alólunk xD -
#149734 Köztudottan nem vagyok híve ennek a nagy multi témának, meg ilyenek, de ez a játék kibaszott kemény.
Ezt annyira eltalálták hogy ihaj, szenzációsan nagy pályák, ahoz képest kegyetlen látvány.
Nagyon fasza hogy télleg sokan ott vannak körülötted játékosok, a toronyban is futkároznak.
Valamint ha mentek haverokkal csapatban küldetésezni vagy csak keresgélni, akkor kurva jó dolog hogy pl 3 másik fickó is megy egy küldetésre és amikor tüzharcba keveredtek és éppen arra járnak besegíthetnek, nem gyenge ahogy megcsinálták ezt a Crossplay módot.
Igazából ezt az tudná feldobni ha a küldetések pl random generálódnának nem ugyanazon az útvonalon ugyanoda kellene menni.
De így sem rossz, hiszen ez csak még egy demo.
Van rengeteg cucc lehet gyüjtögetni.
Hát erősen gondolkodom hogy egy live tagság keretében előrendeljem-e. :D
Ma elkezdtem és itt vagyok 23:00 óra és nem ismerek magamra, ez a kis izelítő, nevezzem demonak beszippantott, és még nem is mentem sokat.
Level 7-nél járok. :D
Nagyon durva, remélem a full játékban nem kell előről kezdeni a fejlődést.
Tower-ben az a 20-as tárhely a cuccoknak szerintem kibaszott kevés.
KÉRDÉS:
Ja és hogy kell eladni cuccokat?
Valamint hogy kell a játékról leszokni, ha már függővé tett? :D -
#149733 -
#149732 Na igen sejtettem, csak vannak olyan helyek is amik nem visznek másik területre és ott vannak ezek a dögök. Ma pl egy barlangban leltem rájuk. :D instant halál persze. :D
Sőt délután belefutottam egy csoportba akik fegyveres járművekkel tolták.
Amúgy akit érdel nézegetheti ezt az oldalt, ezek alapján dögivel lesz tartalom teljes játékban.
http://destinydb.info/ -
Lamech #149731 Azok jóval magasabb szintűek mint a játékos, gondolom majd későbbi szinteken lehet levadászni őket. Nem bétás max szinten. -
#149730 Nagyon magas szintűek.Gondolom így oldották meg,hogy ahova nem "kel" még bejutnod ne is tudj.És Jobb ez így mint 1 fal,hiszen itt párszor legalább teszel kamikaze próbát mire feladod! -
#149729 Destiny-ben a kérdőjeles mobok szerintetek easter eggek? Mert megölni nem lehet őket. :D -
TomStorm #149728 Ja egy kicsit meglepett engem is a game.Mármint jó irányba.Ennél rosszabbra számítottam:-)
Gyakorlatilag délután óta vagyok a játékban és el se intéztem a teendőimet mára ez miatt:P -
#149727 Hát szerintem a PvE része a storyval együtt nagyon lapos. Legalábbis beta alapján. PvP meg jó lenne... ha nem lagolna meg késne, mint a barom. -
#149726 Multi? Csak a story küldetések egyes részei olyan zónák ahol nem tudsz összefutni más emberkékkel ... De lvl 5 után mehetsz PVP multiba is, ha erre gondolsz :)
Nekem tetszik hogy ez a játék nem arról szól, hogy majd itt most jön egy világrengető újdonság, hanem hogy meg merték azt lépni, hogy összeszedtek egy rakás jó játékot, és a legjobb részeiket összegyúrták :) Haverral régóta ilyesmiről álmodoztunk :)
A loot dobozok vadászata külön jó kis móka, nincsen teleszórva vele minden placc, keresgélni kell, náha ugrálni érte, vagy ott vannak a random eventek mint a GW2-ben, az explore missionok is jók, bár még alig tudtam játszani vele (lvl 6 és lvl 4 ...) de eddig tetszett benne jóformán minden.
Lehet hogy a kötelező szabimat szeptember 9 után veszem majd ki :) Pedig ekkora kocka nem vagyok :) -
#149725 The Crew BETA ( PC )
Fizika : meglepően lett, amit már sejtettem az utóbbi időben a videókról hogy beletaáltak és teljesen. Szigoróan kormánnyal 900 fokon, maximális FFB, hardkore módban. Jól kezeli, pontos, az FFB kellően erős, és a visszajelzések is okésak. Nyilván nem szim, de árkéd játékhoz képest nagyon jó. Sajnos a kuplung / manuális váltót nem sikerült belűni, így autómatán ment. Ha ezt a részét nem butítják, hanem még fejlesztik is, akkor nagyon rendben leszünk! Belső nézet viszont használhatatlan ebben a formában. Ide pontosan kellene egy 900 fokos animáció és normális kamera rázkódás ( ami nem fordul kanyarokban és hasonlók... ) de ilyen valszeg nem lesz így hiába van benne teljesen hasznavehetetlen, s marad a motorháztető ami perfekt.
Offroad : megcsinálták, az autó máshogy viselkedik, FFB itt már elég virgonc, s Camaróval érezhetően kisebb volt a tapadás és nem működött az autó a földes úton. A buggy és az erre tunningolt vas pedig pont oda van kitalálva. Ég és föld a kettő vezetésileg. Beletaláltak!
Hangok : nagyon jók, motorhangok valósak, a Camaro amivel mentem szépen muzsikál ( zene szigorúan off persze ).
Versenyek : SOLO módban mentem mindent, tehát single, AI ellen. Rendben volt, bár bugok vannak. Ami rettentő jó, hogy tele van környezeti hangulati elemmel a verseny pl: városi verseny és el kell menni egy olyan szakaszon amit sűrű füst borít... h miért? mert égett egy épület, ott voltak a tűzoltók. Másik pl offroad állatok, szántáson repülő zúg el a fejünk fölött, légballonok emelkednek fel, hatalmas tűzijáték egy stadionban stb stb... rettentő sokrétű és hangulatos dolog, ami mindig feldobja a szakaszt. Ha ezeket még fokozzák és mindig belecsempésznek valamit akkor WOW!
Térkép : hatalmas! nyilván csak pár kilómétert tettem meg, de a helyén van minden. Szép, látványos, van rendes forgalom, gyalogosok, a nagyvárosok tényleg azok a hatalmas toronyépületekkel, a tengerparton át a vidéki tájig. Hatalmas lesz és ahhoz mérten nagyon korrektül, látványosan és szépen ki van dolgozva.
Grafika : szép, bár a BETA csak 30at érte el, és nem is volt folyamatos, de ha ezt belövik normálisan akkor rendben lesz. Nyilván nem kell számítani Forza 5, Driveclub szintű grafra, de méretekhez képest nagyon jól fest. Fények, dinamikus napszak, sűrű növényzet ha beborul és jönnek a viherfelhűt akkor tényleg azt az érzetet adja hogy itt egy nagy bumm lesz mindjárt, igazán látványos.
Tunning : az autót tényleg szét lehet kapni atomjaira ( persze nem szó szerint, de amit épp fejlesztünk az a blokk le lesz csúpaszítva és minden látszik a kaszni alatt ) pl látszódik a dugattyúk mozgása is.
Online : erősen épít a szocial vonalra, mint a TDU előző részei is, biztos nagy fun lesz majd többen csapatni ilyen hatalmas tartalom és tér mellett, most hogy már fizika is került bele és nem a kasznió kivitelezése vitte el a fejlesztők legtöbb energiáját ( TDU 2 .... )
Tele van buggal, optimalizálatlan is, de ebből is látszik h az irány nagyon jó, a játék jó lesz, de hogy mennyire majd az idő eldönti. Jó lenne ha kvázi készen adnák ki és nem kellene 1 évig foltozni bugok miatt.
Maximálisan meggyőzött és idén nagyon, nagyon jó autós gémernek lenni, ráadásul tartalmas alkotások jönnek: The Crew, Forza Horizon, F1 2014, Driveclub. -
#149724 Köszönjük szépen! -
#149723 Huh nekem bejön így elsőre ez a Destiny.
Nekem kb: Star Wars + Mass Effect + Halo egybegyúrva....
Töröm a fejem vegyem-e majd meg, mondjuk azt hittem lehet majd repkedni az űrhajóval is.
Végleges játékban lesz csak multi?
Mert azt hittem ez is multiplayer
:D
Vagy itt nem találkozhatok játékosokkal? -
#149722 Melyik jobb szerintetek?
Batman: Arkham Asylum
vagy Batman Arkham City . Nem tudok dönteni . Régebben játszottam az Arkham asylum-nak a horda mód-os (nem tudom a nevét) pontgyűjtős részével pár órát, de azon felül nincs tapasztalatom. Az Arkham city-ben is van ilyen opció és van olyan élvezetes? -
#149721 Ennyi, azt hogy az AI jó egy játékban avagy nem pár perc alatt kiderül. 5. enemynél láttam már h ez k mód rendben lesz. pl a Bioshock, Metro, Borderlands-nál pedig 5 enemynél láttam hülye primitív szarok. -
barmi #149720 Akit esetleg érdekel :
Destinyhez:
" Ingyenes cuccok a végleges játékban!
A következő kódok különböző gyűjtői kártyákon jelentek meg. A Bungie azt igérte, hogy aki érvényesíti őket, a végleges játékban egy-egy kisebb jutalomban részesül. Még nem lehet tudni, hogy melyik kód mit aktivál majd. A lényeg, hogy a http://www.bungie.net/en/User/coderedemption oldalon aktiválni kell őket, úgy, mint a retail béta kódokat. "
Warlock
YKA-RJG-MH9
Hunter
3DA-P4X-F6A
Titan
MVD-4N3-NKH
Rixis
TCN-HCD-TGY
Old Russia
HDX-ALM-V4K
Hive
473-MXR-3X9
Moon
JMR-LFN-4A3
Gjallorhorn Launcher
HC3-H44-DKC
Duke Mk. 44
69P-KRM-JJA
The Tower
69P-VCH-337
Hive Ogre
69R-CKD-X7L
Valley of the Kings
69R-DDD-FCP
The Fallen
69R-F99-AXG
Red Death
69R-VL7-J6A
The Cabal
69X-DJN-74V
The Devastated Coast
6A7-7NP-3X7
Vex Minotaur
6A9-DTG-YGN
-
Lamech #149719 Jó ezt olvasni, igaz a Bungie-ba eddig még nem csalódtam, augusztus elején érkezik is a One. A Destiny indulásig van egy két cím amit pótolni kell, de utána indítom az Exo Titanomat. :) -
#149718 Videóról videóra egyre jobban tetszik , 360 verzió mérföldekkel jobb mint a ps3 de még így is PC miatt fáj a szívem. -
#149717 Mostanában töltök le valami tartalmat live-ról és 70-80 %-ról sokszor hirtelen felugrik 100%-ra és ugye kiirja hogy kész, és valóban megy is a játék...mi ez? a tartalom végét már a háttérben tudja töltni akár a használata körben is? :D -
#149716 Nm
közbe találtam gameplay-t.
-
#149715 Köszi szépen itt is! -
#149714 Miez van single? -
#149713 WHAT? merthogy? -
#149712 X360-on ugyanez, csak rondább. De nem sokkal. Én imádom, elsőnapos vétel. -
#149711 Nos, mi haverral 360-on coopban toltuk idáig ...
Eddigi egyetlen negatívum, hogy nem tudtunk egymásnak átadni lootot ... Nincs trade. Remélem a véglegesben lesz :) (És eladni sem nagyon lehet ...)
Coop része a Borderlands-okra hasonlít, közös XP, nincs killsteal, stb, eddig igen tetszik.
Én ugyan nem vagyok nagy Halo-s (Eddig még csak a reach-et játszottam ...) ellenben nekem is az jütt le, hogy sokminden onnan van, de nem mondanám ezt negatívumnak.
360-on ugyan nem nextgen, néha kicsit megröccen, de ettől függetlenül nem csúnya :) nagyon jól játszható, és igen élvezetes :)
Az első óra után haver, aki a karácsonyi One akciókat meg akarta várni, csak annyit mondott: "Bakker, ehhez venni kell egy új konzolt ... :)"
Csatlakozom Tottihoz :) Ami külön plusz, az az AI ... volt hogy az első sniper lövés után minden enemy elbújt, és kivárták míg odamegyünk :)
Tetszik! -
#149710 Xbox 360-on egyébként nem jó a trial GOLD a Destiny bétához. Minimum 1 hónapos kell hozzá. -
#149709 x360-on ugyanez csak 4x távolabb kell ülni a tv-től? :P -
#149708 Destiny Xbox ONE
Na, kedves Bungie fákkjú, tálcán nyújtom a pénzem nektek!
Gyönyörű ( részletek, fények!, környezeti effektek, fények!! felületek, árnyékok, fények!!!, növényzet-szél, FÉNYEK!!!!!!!! ). Minden a helyén van, aprólékos, részletes, gazdag, teknós, igényes. Nextgen! A frém hibátlan ( lenne, de ugye ebbe is benne van az amit már említettek a PS4esek, fix 30 éreztre, meg sem reccent soha semmikor ). Ez "csak" 900p, de meg nem mondja az ember, éles a kép, élesek a textúrák, nincs rece, a teljes 1080p lesz.
Zene a fántásztikus, de ez eddig is nyilvánvaló volt.
Irányítás pontos, jól kezelhető. AI frankó, bár nem tudom milyen nehézés, vagy hogy változik ( ahogy haladunk előre? )
Najó nem bírom tovább kimondom: HALO. Baffa meg le sem lehet tagadni. A hangulat nem Halo mert ez nem Chief és nem is az a story, környezet, de a mechnaika az. Kezelés, élettöltődés ( mint ahogy az enemy élete is, pajzs lelövés stb... ). A fizika is kb ugyan az, bár talán itt a karakterünk nem olyan "gyors" mint Chief.
AI kiköpött Halo. Imádom!!! simán körbekergettem egyik senciit egy szikla körül! Meglátott erre hátat fordít és elszaladt, nézem hova hát a szikla másik felére! Nagyon beadta:) elbújnak, eltünnek, másik oldalról jönnek. Mondom a nehézséget nem látom át, nem tudom hol lehet állítni, vagy kell e... az egy dolog hogy nagyon jól mozognak a reakciójuk könnyű fokozatot idézte.
Érdekes a koncepció, egyedül mentem AIk ellen, tehát single feeling, átevezetők is voltak. Aztán a küldi végén a földi közponzba mentünk ahol már láttam a többi játékost. Ez lényegében egy menedék, ahol lehet fejleszteni, vásárolni, küldiket felvenni és gondolom itt lehet multiplayert is megszervezeni. Érdekesség h itt 3rd nézetben vagyonk, a küldiket pedig FPS. Ötletes és hangulatos.
Ezen 1 órácska alapján azt mondom, hogy a Bungie belenyúlt a tutiba ebben minden lesz ami kell, s ha ez nem robbant kasszát és nem lesz bombasiker akkor nem tudom mi. Megvettek kilóra.
Ja és igen, ilyan egy igényes BÉTA!
-
#149707 1havikat meg eladtam már, ami régen 2 euro volt. -
#149706 őőő bocs most használtam el pont erre tartottam
:P