XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
ja, kint van PS3-on a CoD Ghost
aki próbálja, jöhet quick-review 😊

Just do it :)

Muttley
rajzszög egyszerûségû 1-1 gomb nyomkodós agyhalott Quick-time e. helyett
sokkal jobban díjaznék egy Ninja Gaiden/ Deadpool/ MGS: revengeance harcrendszert
több tucat combo-val
de mint láttuk, sajnos nem az utóbbi lesz ...

Batman Origins második lemezt(multiplayer) NEM lehet installálni merevlemezre. Ez milyen már? <#szomoru2>
Harlekin
Na Assassins C. black flag csak be került tegnap a boxba.
Ami biztos,hogy lényegesen ehetõbb számomra a story már most itt az elején mint AC 3 ba.Eleve az elején indítanak egy meglepõ dologgal.És számomra sokkal jobban azonosulhatóbb Edward karaktere mint Conor volt AC 3 ba.
A hajós küldetések maradtak a régi megszokott izgalmas dolgok.Ami számomra elsõre kicsit szembetûnõbb volt az az hogy nincsenek annyira elhatároltan "kiemelve" a megmászható dolgok.Nem azt mondom,hogy ez rossz inkább furcsa volt,de csak az elején.Ami pozitívum,hogy direkt a szarabb kontrollerel próbáltam a free runos részt,mert AC 3 ba az valami istenverte szarul volt megoldva,hogy FR nal ha elfutottál 1 kerítés vagy valami magasabb dolog mellett azonnal ráugrott és ott szarakodott.Na ez itt nincs itt "konkrétan" rá kell fordulni,hogy tudja mi a terved.A képi világ megpróbál az AC 1-2 re hajazni szerencsére. Ac 3 világa nem jött be.
Grafról inkább nem írok semmit max,hogy furcsának találok pár dolgot.Ma elõszedem AC 3 at és ahhoz mérem majd és mondok véleményt.
Feltéve,ha nem kap el ismét AC 4 be a gyûjtögetés láz,mert tegnap másfél óra volt mire kikapcsoltam a boxot " a na most megyek aludni kijelentéstõl"<#vigyor0>
DarkSector
BF is ezzel vacilál, sötét részeket kivéve ramaty.

Amúgy a Halo Spartan, csak 1500-é megéri?
Mert warezba nem lehet kipróbálni ahogy néztem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
+1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Techno meg art mi a különbség? 😄 melyik a jobb? 😄

TDC Geronimo
Embertelen... nextgen RDR-t kérek köszi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
"GTA 5 has sold-in 29 million copies" <#wow1>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
az a baj, hogy ez mind nagyon szubjektív.... én szívem szerint azt mondanám, hogy a forza5 a legszebb, mert az is remekül fest 😉

csakhát nem akarok reklámot a kormányom szanálása miatt annak a fosnak 😉)

Forza.

Renjike
az meg a másik legszebb nyitócím... attól hogy még nem 1080P lehet valami kibaszott szép .. ez ilyen tipikus leáld topikos gondolkodás...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Teknóban nagyon ott lesz az. Killzone is mindig a fényekkel és az effektekkel vaciált, ahogy a Bungie is, és ettõl nagyon dúrcán jól néztek ki a játékaik mozgásban. Nagyon hasonló a két csapat stílusa ilyen szempontból.

arty
ezért mondtam, h egyezünk meg a bf4-ben, az mindenki számára elfogadható 😄

Forza.

TDC Geronimo
És? Ryse meg konzol ex.

Renjike
az belsõs cím.

TDC Geronimo
Destiny artban erõs nagyon, technóban mivel multiplat KZt nem éri fel.

DarkSector
Valóban a Killzone a legszebb, amíg nem jön a Destiny.

DarkSector
Ez mutatja mi lesz a generáció végén? 😄

TDC Geronimo
"Nextgen láncscímek, idei címek legszebb darabja,"

Killzone SF köszöni szépen jól van a maga 1080p felbontásával, 60 fps-es multijával és a nextgen nyitócímek egyik legszebb grafjával

arty
nanananana! az idei legszebb a bf4 <#idiota>

Forza.

Totti5
Akciójáték lesz. Mész és hentelsz, láthatóan nagyon autentikus körítéssel, tán még egy kellemes story is lesz benne. Ami a lényeg, hogy változatos legyen, és legyen benne nehézség. Onnantól kezdve meg mehet a kasza, s nem is kell ennél többet várni. Nextgen láncscímek, idei címek legszebb darabja, ami teknóban igen dúrvát mutat, de hát ez kell nem? grafribanckodás van vagy nem? hát itt van, igaz egy 50%al gyengébb nem játékkonzolon, hanem egy set top boxon😊

Muttley
eyecandy lesz, az 1x biztos 😊
a cryengine megmutathatja igazi szépségét
élvezetes játék?
na, itt lesz egy "kis" bibi
- telis tele lesz kib.szott látványos cutscene-nel (amikor ugye a gamer pislog, mint hal a szatyorban, DE NEM játszik)
- a harcrendszer olyan egyszerû lesz, mint egy teáskanál - tele lesz quick-time elemmel

az eddigiek alapján - sztem 😊

Totti5
Hétvégére hangolódva😊

DarkSector
Igen ezt nehéz, pont ugyanannyi robbanaás, mozgás, amortizálást nehéz ugyanazon idõben elõhozni.

arty
dice 😄 legaálbb a szándék már megvan a 60ra, ne becsüld le õket!

2-3-4 frémmel sok helyen (ahol beesik) jobban megy a ps4es - BÁR teljesen frém2frém összehasnolitás nincs, csak nagyjából játszák ugyanazt, szal....

Forza.

Videót nézve "szinte" lényegtelen

DarkSector
Pontossan, mert most maga a gép is jobb, nem csak a multi cimek.

DarkSector
EDDIG IS EZ VOLT.

Totti5
Az összegzésbõl pont nem ez jön le, vagy én olvasok valamit félre. F2F frém videó van valahol? 50-60, ez nem mond el semmit... de amúgy miért nem fix 60?

Monitorom feszt állítom,h nem-e ott van a baj,de akárhogy állítom,csak rossz.
Gépezésre is ezt a monitort használom,meg régebben játszani,de akkor semmi baja nem volt,tehát biztos a konzolon kellene valamit állítanom.
Ez a hdmi color space mit takar?

arty
a monitorodon nézed?

1920x1080 / 1080p
expanded
RGB/AUTO

Forza.

Szevasztok!
Lenne egy kérdésem a display beállítással kapcsolatosan!
Mivel játék közben túl kontrasztosak a képek gondolom,h magán a konzlolon lehet valahol állítani az érzékenységet vagy akármit,tudnátok segíteni,h mit érdemes,és hova állítani a onsole settings/display-en belûl,mert van sokminden.
Köszi!

Myselor
srácok van itt olyan aki tervez AC4et venni?😊vagy esetleg megvan már neki ?lenne pár kérdésem
arty
mármint a fordítottja, nem? most a ps3 portok általában a jelentõsen gyengébbek

Forza.

arty
jól látod, df elcseszte a kepcsört (állítólag), ezért ilyen

a ps4 változat nagyobb felbontásban, plusz effektekkel, kicsit jobban fut. lásd még totti összefoglalója alant!

Forza.

arty
akkor ha a w8 árát nem számolom, pécén igencsak olcsóbb lenne (thx)

Forza.

TDC Geronimo
Ja csak fordul a kocka 😛

DarkSector
Ugyanaz lesz mint a mostani régebbi generációnál.

TaRka0107
Nekem a XO jobban tetszik. Élesebbnek, világosabbnak tûnik. Ha nem igazán így van akkor, lehet, hogy nem látok a másnaposságtól!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ezt mindenképp veszem a géphez, a másikon még gondolkodok, de nagy valószínûséggel a forza lesz

Totti5
Ez egészen elképesztõ! Remélem a játék is élvezetes lesz!

Renjike
1700 ft

arty
navééégre 😊 thx

amugy w8ra mennyiért lehet megvenni?
boxon gondolom 2500ft lesz ....

Forza.

Totti5
Arty!!!

"Halo: Spartan Assault kijön konzolokra is, konkrétan Xbox 360-ra és Xbox One-ra"

"Megjelenés decemberben, a konzolos (letölthetõ formában kínált) verziók tartalmazni fogják az Operation Hydra DLC-t, és egy teljesen új koop módot is bedobnak bónuszként."

Néztem multkor a DLC/peccset. Már pöpecül megy kontrollerrel Win8on. Neki kelk feküdni! 😊

Totti5
Eurogamer elemzés összegzése:

Alapok:

- A használt PS4 / X1 kódok "majdnem a véglegesek".
- A használt PS4 / X1 gépek fejlesztõi rendszerek.
- Mindkét konzol menüjében Full-RGB lett a beállítás, a fényerõ 30.
- A videobeállítás a konzolokon 1080p.

Eredmény:

- PS4 felbontás: 1600x900, X1 felbontás: 1280x720.
- PS4 "képzizegés": nincs, X1 "képzizegés": van.
- PS4 képélesség: gyengébb, X1 képélesség: erõsebb.
- PS4 anti aliasing: gyengébb, X1 anti aliasing: erõsebb.
- PS4 objektum textúrák: gyengébb, X1 objektum textúrák: erõsebb.
- PS4 pixeltörés: nincs, X1 pixeltörés: van.
- PS4 talaj: gyengébb, X1 talaj: erõsebb.
- PS4 fps: 50-60, X1 fps: 50-60 (mindkét esetben egy alkalommal 30)
- PS4 teljes képminõség és teljesítmény játék közben: erõsebb, X1 teljes képminõség és teljesítmény játék közben: gyengébb (single player mindkettõnél)
- PS4 effektek: erõsebb, X1 effektek: gyengébb.

Extra:

- Kampány játékidõ: 5-6 óra.
- PS4 multiplayer: mûködött, X1 multiplayer: nem mûködött.

DarkSector
Az a szmájlis verzió szebbnek tûnik.... /kontrasztosabb / élesebb (csöppikét) /jobbak a fények / több karc-részlet, de élõben a végleges változat lehet mást mutat majd.

Mennyire lol, most vettem észre milyen találó az Xbox One.....=== XO, ez egy smile. 😄

Totti5
Lehet most ebben a genben a Xone lesz a "gyengébb" gép, de ugyan úgy senkit nem fog érdekelni, mármint akik nem a fórumon számolgatnak pixeleket és frémeket, vagyis a 70 milliós bázisból 69 millió. 50%-al erõsebb PS4. Jah az. Én meg a hófehérke vagyok.

The Protector
Azokat a kibaszott falragaszokat szedném le elsõ körben.Így is tele van a lakás mozi,játékplakátokkal de egy olyan nagyon jól mutatna,még akkor is ha a játék nem érdekelne egyáltalán.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Botond
Lego cuccokat én is maxolni tervezem, ha egyszer kiadja az idõm. Hihetetlen jók azok a gammák!
Harlekin
Az hogy nincs agyalás csak tolod és tolod...egyszerûen az egyszerûsége miatt jó! Hazajövök kiéget aggyal és nincs agyalás leköt kizárhatok mindent.

Leírtam számtalanszor NEM MINDENEM a maxolás szimplán szeretem maxolni a gamákat.
De ennek a feltételei nem a nehézség,mert számtalan guide alapján 1-2 es szintû gamám is van ami nincs maxolva vagy befejezve se pedig 8 óra alatt 1000 lenne,mert kicsit se ragadott el a hév vagy szimplán akadt valami jobb.
Legfontosabb szempont az idõ a következõ érdekel szintû game meglétéig.
Amúgy elsõ fél órában eldõl a game sorsa nálam,mert ha semmi,de semmi késztetést nem érzek iránta és még szar is vége van megy a levesbe...
De nagy általánosságba amibe belekezdek azt végig tolom még ha kicsit szar is,ha eljutok az elsõ fél óráig vagy kipattan pár acsi.
Ha eljutottam a tetszik szintig végig nézem az acsikat és tudatosan nyomom végig elsõre a lehetõ legtöbbet kiszedem belõle.
Ha végeztem és tetszett annyira,hogy van hozzá még kedvem akkor neki állok maxolni.
De ha eközben megjelenik 1 új game amibe belenézek és megtetszik akkor gondolkodás nélkül hagyom az elõzõt úgy ahogy van.

Viszont vannak ellen példák is pl a cod BO2 ami nincs maxolva mégis van benne 340 órá mert ott a multi tetszett és érdekelt.

És elmondható még az is,hogy 1 acsi megnyitásához vezetõ út sokkal jobban érdekel,mint a játék végkimenetele azaz a story vezetés...

Most is itt lesz 1 példa valószínûleg hisz eddig minden (5) lego maxolva van.Itt az új is ennek is neki álltam,hogy maxolom háromnegyedig kész is!De 2 napja húzom halasztom az AC BF elindítását,mert ha megtetszik akkor a legot abba hagyom ez biztos.
Ennyi...