XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokkal jobban díjaznék egy Ninja Gaiden/ Deadpool/ MGS: revengeance harcrendszert
több tucat combo-val
de mint láttuk, sajnos nem az utóbbi lesz ...
Just do it :)
Ami biztos,hogy lényegesen ehetõbb számomra a story már most itt az elején mint AC 3 ba.Eleve az elején indítanak egy meglepõ dologgal.És számomra sokkal jobban azonosulhatóbb Edward karaktere mint Conor volt AC 3 ba.
A hajós küldetések maradtak a régi megszokott izgalmas dolgok.Ami számomra elsõre kicsit szembetûnõbb volt az az hogy nincsenek annyira elhatároltan "kiemelve" a megmászható dolgok.Nem azt mondom,hogy ez rossz inkább furcsa volt,de csak az elején.Ami pozitívum,hogy direkt a szarabb kontrollerel próbáltam a free runos részt,mert AC 3 ba az valami istenverte szarul volt megoldva,hogy FR nal ha elfutottál 1 kerítés vagy valami magasabb dolog mellett azonnal ráugrott és ott szarakodott.Na ez itt nincs itt "konkrétan" rá kell fordulni,hogy tudja mi a terved.A képi világ megpróbál az AC 1-2 re hajazni szerencsére. Ac 3 világa nem jött be.
Grafról inkább nem írok semmit max,hogy furcsának találok pár dolgot.Ma elõszedem AC 3 at és ahhoz mérem majd és mondok véleményt.
Feltéve,ha nem kap el ismét AC 4 be a gyûjtögetés láz,mert tegnap másfél óra volt mire kikapcsoltam a boxot " a na most megyek aludni kijelentéstõl"<#vigyor0>#vigyor0>
Amúgy a Halo Spartan, csak 1500-é megéri?
Mert warezba nem lehet kipróbálni ahogy néztem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
csakhát nem akarok reklámot a kormányom szanálása miatt annak a fosnak 😉)
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Killzone SF köszöni szépen jól van a maga 1080p felbontásával, 60 fps-es multijával és a nextgen nyitócímek egyik legszebb grafjával
a cryengine megmutathatja igazi szépségét
élvezetes játék?
na, itt lesz egy "kis" bibi
- telis tele lesz kib.szott látványos cutscene-nel (amikor ugye a gamer pislog, mint hal a szatyorban, DE NEM játszik)
- a harcrendszer olyan egyszerû lesz, mint egy teáskanál - tele lesz quick-time elemmel
az eddigiek alapján - sztem 😊
Just do it :)
2-3-4 frémmel sok helyen (ahol beesik) jobban megy a ps4es - BÁR teljesen frém2frém összehasnolitás nincs, csak nagyjából játszák ugyanazt, szal....
Forza.
Gépezésre is ezt a monitort használom,meg régebben játszani,de akkor semmi baja nem volt,tehát biztos a konzolon kellene valamit állítanom.
Ez a hdmi color space mit takar?
Lenne egy kérdésem a display beállítással kapcsolatosan!
Mivel játék közben túl kontrasztosak a képek gondolom,h magán a konzlolon lehet valahol állítani az érzékenységet vagy akármit,tudnátok segíteni,h mit érdemes,és hova állítani a onsole settings/display-en belûl,mert van sokminden.
Köszi!
a ps4 változat nagyobb felbontásban, plusz effektekkel, kicsit jobban fut. lásd még totti összefoglalója alant!
Forza.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"Halo: Spartan Assault kijön konzolokra is, konkrétan Xbox 360-ra és Xbox One-ra"
"Megjelenés decemberben, a konzolos (letölthetõ formában kínált) verziók tartalmazni fogják az Operation Hydra DLC-t, és egy teljesen új koop módot is bedobnak bónuszként."
Néztem multkor a DLC/peccset. Már pöpecül megy kontrollerrel Win8on. Neki kelk feküdni! 😊
Alapok:
- A használt PS4 / X1 kódok "majdnem a véglegesek".
- A használt PS4 / X1 gépek fejlesztõi rendszerek.
- Mindkét konzol menüjében Full-RGB lett a beállítás, a fényerõ 30.
- A videobeállítás a konzolokon 1080p.
Eredmény:
- PS4 felbontás: 1600x900, X1 felbontás: 1280x720.
- PS4 "képzizegés": nincs, X1 "képzizegés": van.
- PS4 képélesség: gyengébb, X1 képélesség: erõsebb.
- PS4 anti aliasing: gyengébb, X1 anti aliasing: erõsebb.
- PS4 objektum textúrák: gyengébb, X1 objektum textúrák: erõsebb.
- PS4 pixeltörés: nincs, X1 pixeltörés: van.
- PS4 talaj: gyengébb, X1 talaj: erõsebb.
- PS4 fps: 50-60, X1 fps: 50-60 (mindkét esetben egy alkalommal 30)
- PS4 teljes képminõség és teljesítmény játék közben: erõsebb, X1 teljes képminõség és teljesítmény játék közben: gyengébb (single player mindkettõnél)
- PS4 effektek: erõsebb, X1 effektek: gyengébb.
Extra:
- Kampány játékidõ: 5-6 óra.
- PS4 multiplayer: mûködött, X1 multiplayer: nem mûködött.
Mennyire lol, most vettem észre milyen találó az Xbox One.....=== XO, ez egy smile. 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Leírtam számtalanszor NEM MINDENEM a maxolás szimplán szeretem maxolni a gamákat.
De ennek a feltételei nem a nehézség,mert számtalan guide alapján 1-2 es szintû gamám is van ami nincs maxolva vagy befejezve se pedig 8 óra alatt 1000 lenne,mert kicsit se ragadott el a hév vagy szimplán akadt valami jobb.
Legfontosabb szempont az idõ a következõ érdekel szintû game meglétéig.
Amúgy elsõ fél órában eldõl a game sorsa nálam,mert ha semmi,de semmi késztetést nem érzek iránta és még szar is vége van megy a levesbe...
De nagy általánosságba amibe belekezdek azt végig tolom még ha kicsit szar is,ha eljutok az elsõ fél óráig vagy kipattan pár acsi.
Ha eljutottam a tetszik szintig végig nézem az acsikat és tudatosan nyomom végig elsõre a lehetõ legtöbbet kiszedem belõle.
Ha végeztem és tetszett annyira,hogy van hozzá még kedvem akkor neki állok maxolni.
De ha eközben megjelenik 1 új game amibe belenézek és megtetszik akkor gondolkodás nélkül hagyom az elõzõt úgy ahogy van.
Viszont vannak ellen példák is pl a cod BO2 ami nincs maxolva mégis van benne 340 órá mert ott a multi tetszett és érdekelt.
És elmondható még az is,hogy 1 acsi megnyitásához vezetõ út sokkal jobban érdekel,mint a játék végkimenetele azaz a story vezetés...
Most is itt lesz 1 példa valószínûleg hisz eddig minden (5) lego maxolva van.Itt az új is ennek is neki álltam,hogy maxolom háromnegyedig kész is!De 2 napja húzom halasztom az AC BF elindítását,mert ha megtetszik akkor a legot abba hagyom ez biztos.
Ennyi...