XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan a turbo, mint mikor a biciklipumpát simán csak üresbe nyomogatod, ugy hogy nem rakod a keréen lévõ szelepre. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezt kaptam:
- Mondták, hogy majd bepeccselik
- Tekintsd úgy, hogy ez a játék másban jó
- De nemáááááár, hogy a hangokat szóbahozzátok ilyen telefonnal egy nagy teremben és tömegben felvett filmeknél...
- Igazi energiavámpír vagy
- Nehogy középfülgyulladást kapjál ha hallgatod
- érdekes hogy mindent lehúz
- páran tudunk eggyütt élni ezekkel a dolgokkal te pedig nem
Aztán következõ fokozatra kapcsoltak:
- Te egyébként melyikben ültél versenypályán a Paganiban vagy a Deltában?
- Azért gondolom hogy ültél valamelyikbe hogy ennyire tudod milyen a hangjuk.
- Írd már le hol hallottad a pagani motorhangját.
- Egyébként nem tudom hogy reális e
S most hallgassátok:
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Beszoltatok rá, késõ bánat, ezt már nem lehet helyrehozni!
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az az anyahajós rész a leguruló repcsivel neten bemutatóban sokkal szebb volt.
Nem haltak volna bele ha adtak volna híresebbet. Shadow Complex pl.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nos a single.
Elsõ 30 perc egész jó volt, már kezdtem kedvelni, aztán kicsit nézegelõdtem, mentem jobbra balra stb...
1, "az mindenit de jól suhan 60 fpsel közepes PCn" hát még szép. Maga a környezet és a kidolgozás úgy agyon van spórolva és trükközve ahogy illik. Crysis 3 ezt keresztbe ketté harapja teknóban.
Nézzük:
- rakat tereptárgyba bele lehet mászni, átmegy rajtad, nincs ott fizikailag...
- a víz. Statikus, átlagszint amit a generációban láttunk.
- esõ... k jól trükköztek, látványos, de az is csak dísznek van. Egyrészt minden takony, de az esõ fizikailag nem esik a földre, és ehhez effekt sincs hozzárendelve. Olyan nincs benne amit ne láttunk volna kurrens genen.
- fizika... a rombolhatóság tényleg jó, ez talán az egyetlen olyan elem ami kimagaslik, csak bugos. Amikor kilõnek egy beton valamit mellettem és a törmelék egy darabja ott lóg bennem, és remeg a földön az kiábrándító.
Én nem tudom hol van ebbe a nextgen, mert ez édes kevés ahhoz. Ennél lényegesen többet várok. Ez egy jó optimalizált játék PCre, ami nem fekteti meg az átlag gémer PCt, sõt elég jól suhan mindenen, de ez azért van mert nincs mögötte az a teknó ami pl egy Crysis 3 esetében ott volt.
Szó se róla nagyon szép és látványos dolgok vannak benne. Karakterek azok baromi szépek, az arcok is, a fények, színek azok nagyon el vannak találva, a csillogó, takony textúrák remekül festenek.
Nade a single... AI. B.O.R.Z.A.L.O.M. Nyomorékok, agyilag 0-ák, nincsenek ott. Nevetséges.
Aztán olyan dolgokról nem is beszélve, hogy autókázás megint dísznek van, mert még mindig rettenet gagyi. Ha már van belsõ nézet, akkor miért más az animáció, mint ahogy az ember nyomja eki az irányokat?! aztán volt egy résza hol ótóval kellett menekülni és az út menti sziklák lélekben nincsnek ott. Átmész rajtuk, nem borul fel, nem lesz vége a pályának akármit csinálsz... förtelmes.
Multiba biztos jó lesz 10 peccs múlva, de ez jelen formában és a single az a szokásos DICE minõség. Ez sem jött össze nekik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Rávettek a BF4 re hogy multizunk legyen.Oké hogy szarul néz ki leszarom,de élvezhetetlen attól,hogy minden textura villog ezt senki nem nézte át az biztos ez a game kész lett és dobták piacra.Borzasztó és akkor ha már ennyire belemerültem akkor mondom folyt köv single.Na ez a vicc kategóriát sem éri el. Egyszerûen a tököm tele ezzel a kamera effektes nézéssel minden fénylik villog és semmit nem lehet látni,mert olyan mintha 1 karcos plexin keresztül néznék.A játék 1 bug tenger nincs 5 perc ahol ne lenne valami bõdületes szarság.Azon már meg se lepõdök amikor az enemi átszalad a beton falon,mert arra van dolga számtalanszor.De olyan hibák amik képtelenség hogy legyenek és mégis vannak.Nem akarok spoilerezni,de azon a pályán ahol csónakkal menekülünk és ránk repül 1 vadászgép amit szétlõnek.Mindenkinek ajánlom,hogy elõtte nézzen balra,mert ott 1 másik vadászgép függõlegesen leszáll a víz alá úgy hogy a pilóta széttárt karokkal áll a gépen 4 szer mentem vissza megnézni mindig ez volt!(láttam tankot is hasonló összetételben)köv. reptérre haladás valamiért az istenverte csapattársak nem jöttek és Én nagyon elõre haladtam,Nézem is megyek elõre és guggolnak az enemik és várják a szerencsét ugrálok a várakozó tankok elõtt és semmi na mondom most mi van. Visszanézek ja,hogy a nyomik ott maradtak és ezek nem fosnak tõlem így egyedül,jó visszamegyek fél úton eszükbe jutott,hogy még is csak ott vagyok igaz azért,mert közbe a csapatom,már elém teleportálódott.Na mondom ez jó persze azonnal minden rám rontott"hardon nyomom" az eddig kávézó tankok is.Felmenekültem 1 felüljáróra ahol dekkolt 1 széttárt karú enemi "szerintem ikrek" nézem semmi hát mondom meglövöm.Ahogy ez megtörtént elkezdett osztódni,de tényleg mint az amõba így vált ki belõle a többi.Na de a legjobb amin sikítva rohantam ki!enemi közé rontok és leguggolok mellé néz rám majd gondolt 1 et és elkezdet szaladni a tenger felé.Meg se állt beszaladt a vízbe,de mint a nyúl és a víz alatt meg került a parton félig elmerült hajót és a túloldalon kiszaladt ahol gondolom megszáradás gyanánt beleállt fedezék gyanánt 1 lángoló tankba!
És volt számtalan hasonló bõdületes szarság tehát mindenki megnyugodhat ennek a BF4 nek a legkisebb baja az,hogy nem úgy néz ki mint ahogy azt sokan várták.Na megyek is vissza nyomni,mert szenzációs ez így.<#vigyor0>#vigyor0>
Kézikönyv nincs. Lemez karcos. Lemez lefele hajlik. A meghajtóban csak kerreg és nem olvassa be a box.
Raktam rá súlyokat. Egyéb ötlet valakinek?
A 3 hete feladott csomag miatt írtam nekik(Gears 3 limited, Saint's Row 2), hogy még mindig nem jött meg. Azt írták, hogy ha 1 hónap múlva se jön meg akkor adnak refundot vagy újraküldik.
A feladás után csak 45 nappal foglalkoznak az elveszett csomagokkal.
Forza.
Az Xbox Live Gold tagok exkluzív ajándéka, hogy minden hónapban letölthetnek és örökre megtarthatnak két játékot. Ez akár havi 9700 Ft értékû pompás játék hozzáadását jelenti digitális gyûjteményedhez.* Gondoskodj róla, hogy ne szalaszd el, mert a játékok csak rövid ideig lesznek letölthetõk.
Havi két játékhoz juthatsz hozzá
Akár 9700 Ft értékû remek játékkal játszhatsz
Örökre megtarthatod õket – csak Xbox Live tagsággal
Hozz létre lenyûgözõ digitális játékgyûjteményt
Castlevania LoSMoF lesz az elsõ arcade címem , az még érdekel is !
Dark:Igazad van neked is.Szerintem is gáz,de ha mondjuk örökbe adnák a játékokat akkor biztos nem 1 éves nagy AAA címeket adnának.Valamit valamiért.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nem mondod, h xbla-ra em vettél még soha, semmit... ?
mondjuk youtube gameplayek alapján egyik mostani ingyengame se jön be, még a demora is sajnálom az idõt... :/
totti - mivel a keflingset te nyomattad, két mondatban kb mirõl szól?
valami avatáros logikai játéknak tûnt....
Forza.
Izlés kérdése mi a pofánszarás. 😊
Sajanálom,hogy ez a raklap szar cég ilyen szemeteket dob nektek.
PS+:Remember Me.Metal Gear Rising Revengeance
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
vaterán szétnézve 45ért nem kellenek az 1 éves 250GB-sek senkinek.
afölött is csak akkor, ha valamit ügyködtek bennük...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Bezzeg a PS+!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.