XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xxdani
már várom mikor lesz elõször, hogy BEZZEG A PS + <#idiota><#kuss>

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Renjike
VÉgre valami amit mindenki szeret és vártuk ! Ja , nem. 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

xxdani
Szupi. Ez van ha itcafe-ról másolok.
Tehát novemberben ingyenes játékok:
A World of Keflings ,
Iron Brigade

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Novemberi free game “A World of Keflings” és “Iron Brigade”

Botond
RE6
Botond
helló wien! szél van xbox liveon is. DMC 6k, resident evil 5k, remember me 7k, mindegyik 33%-al olcsóbb most.
Totti5
4 részes filmmel erõsít az Rsye, elsõ epizód Nov5.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Hát két okom máris van rá, de ez a preview képen is látszik 😄

PSN ID.: Beegabor

Renjike
errection.

Helló <#guluszem1>

Tedd fel valahova! Gépet, és a játékokat külön külön add el ne egybe a géppel, mert akkor tényleg nem kapsz érte sokat!

Az csodás akkor.

Renjike
már pedig nem ér többet , 55e körül..

Most nem azért, de nézzétek meg a piaci árukat újonnan azoknak amiket leírtam... Indokolatlanul alacsony lenne az ár amit az elõttem szóló is írt még ha használt is az xbox...

Seth
Próbálkozni lehet 😄

Ópardon.
Annál többet ér szentem jóval. Legalább egy 70 k-t.

50-55k körül
Sziasztok. Ezt az xbox 360-at mennyiért volna érdemes eladni szerintetek ? Mennyit tudnék kapni érte ? 1 db xbox 360 slim 250 gb,1 db vezeték nélküli kontroller, AV kábel, headset, vga kábel (bármely monitorra ráköthetõ), Játékok: battlefield 3 premium edition, ghost recon future soldier, gta 4 complete edition, left 4 dead, forza 3 plussz a merevlemezen található még az Assassin's Creed 2, HALO 3, Rainbow Six Vegas, Crysis 2. A gép rendelkezik továbbá 12 hónapos gold live accounttal, ami még 2014 júniusáig érvényes. 2011-ben volt vásárolva. Nincs bannolva liverõl mellesleg.

rastaman
egyértelmû, hogy ugyanannyi, vagy kicsit több emberrel kettõ játékot elkészíteni ugyanolyan jó minõségûre nem lehet, és nem kérdés, hogy az X1 vagy az X360 verzióba fognak több energiát belefektetni.

részemrõl 1-2 cur.gen címet veszek még meg az elkövetkezendõ 1-1.5 év alatt + kijátszom a már meglévõ, de még polcon fekvõ játékaim (12!) és csak utána váltok nextgen-re

arty
a bf1942 2003ban szépnek számított, mára viszont ezt csak a megszépült emlékeid mondatják 😛 (tudom, mivel pár havonta játszok vele 1-1 kört)

Forza.

Nincs grafikailag semmi gond a bf4-el, bár a multi-ban néhány helyen valóban érdekes megoldásokat használnak(gagyi). A gátas résznél a vízesés vállalhatatlan. Nézem is pár percig, gondolva mi ez már, aztán jól leszúrtak. <#pardon1> Azért javít rajta sokat a 2gb-os hd textura csomag ami a beta-ban nem volt. Inkább a baj a marha szokatlan az irányítás, mert természetesen (ki tudja kinek a barom ötlete alapján) megváltoztatták az eddigi irányítást. Be lehet állítani veteran-t pár helyre, de mondjuk a spot véglegesen átkerült a RB-re. Frusztráló amikor nyomogatod a harc közben a back-et és bejön a battlelog képernyõ és persze egybõl szitává lõnek...
davidka003
Kint van boxra a COD: Ghost
Jöhetnek a vélemények.
Szerintem a grafika is jobb lesz, mint a BF4-nél.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Én nem szövök semmit objektíven értékelem amiket most így,hogy még next gen itt sincs,de már kapunk cur genre. Bf 4 re nincs mit mondani akinek van szeme az látja. Batman origins se üti azt a szintet amit az elõdök hoztak és SAJNOS AC BF re is így,hogy összevetettem elõdökkel ezt kell,hogy mondjam visszalépés.Apró dolgok,de ott vannak!!zizis az árnyék a textura,elõdbe ha beleugrottál egy szénásszekérbe megszámolható volt a széna.Most csak van ott 1 széna utánzatú ponyva vagy pálmalevél rakat a víz tenger se hozza azt amit kell és stb.Nem szõrszálhasogatás,de ez nem az óvoda,hogy a gyerekem rajzára azt kell mondjam ami csak 1 fekete pont hogy szebb mint a ovistársa Boris Vallejot megszégyenítõ alkotása.De tényleg mit is várnak sokan!?Van 1 kiadó aki párhuzamosan megjelentet 1 adott dolgot,ha csak azt veszem alapul,hogy game végén a stáb lista vetekszik 1 mozifilmessel.Akkor szerintük dupla annyi ember készíti és ugyan annyi törõdéssel mind a 2 genre a cumot,hogy ugyan úgy nézzen ki!?Nem vagyok graf függõ,de az ember 1 vizuális lény és az alapján ítél elsõre és másodikra is.A gamák mércéje ezért sajnos nagyon a graf ami ezért a legnagyobb törõdést kel,hogy kapja és ha azt kapja akkor a legtöbb munkaórát is.Na erre mérget veszek,hogy ez nem lesz így párhuzamosan a 2 eszközön...
2 eshetõség van szerintem itt mindent valami szinten majd a next genbõl visszaszabják cur genre.Ami messze nem fogja azt a szintet hozni amit most gen végén vért izzadva kihoztak belõlük.Vagy a cur gent a készítõ brigád eddigi szendvicsér,kévéért szaladgáló segédekre fogják rábízni akiknek a szendvicshordás ugyan úgy a feladatuk lesz a FÕ team felé, akik nyilvánvalóan a nextgent kalapálják majd.EZ A VAN!<#kacsint>De aki álmodozni akar szíve joga.<#vigyor0>

És akkor még az is meg ér 1 misét,hogy akiknek a gépén(MS) ezek a dolgok(gamák) használhatók NEKIK CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ AZ ÉRDEKÜK,hogy a nextgen grafikonok(bevétel) az eget verdessék minden téren.
Macccy
Háttööö ... namost én nem szoktam csakúgy fikázódni megminden ... deee ... öörmm ... ez milyen viszonyítási rendszerben tud "nem annyira elképesztõen szar" lenni ?? <#vigyor> Emlékeim fakulnak bár, de ahogy így visszagondolok milyen volt 1942-ben. Najó, annyira nem vagyok öreg, de a Battlefield 1942-ben milyen volt PC-n még 10 évvel ezelõtt ... Hát szerintem az is szebb volt, de legalábbis nem okozott ilyen csalódást!

Nem nagyon hiszek a Harlekin összeesküvés-elméletében (no offense Harli!) <#nevetes1> azt illetõen, hogy szándékosan csinálnak ótvaros szart egyes fejlesztõcsapatok, azért hogy a NextZsen felé tereljék a népet, de ez olyan, mintha a DICE beleszart volna a jelen generációs pénztárgépbe! Ezt remélem így senki nem veszi meg innen! <#idiota> Há'hogynézezkii?!
Pedig ez a "yeah" faszagyerek azt mondja egész addig a szarokat telepítgette, akkor azért a HD pakkot csak felcuppantotta már. Vagy az multiban nem aktív, hogy jusson erõforrás a ... de mire is? Itt semmi nincs szinte a képernyõn, de az is homályos másodpercekig. Ezt a pocomról bármelyik játék multija megeszi ... pedig az Alan Wake-ben nincs is multi, de az is megenné ha lenne!

Még jó hogy a BF3-at skippeltem, mert most lehet komolyan sérelmezném ezt ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Jah thx. 😞

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Nem lesz jó. Logitech kormány nem megy Xboxon.

DarkSector
Haver akar venni x360-at formával, és ilyen kormánya van , hogy x360-hoz jó lenne-e. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Van FFB, korrekt cucc, nekem sok évig volt.

DarkSector
Logitech Formula Force EX.

Ezzel a kormánnyal menne az F1 2013?

Totti5

Botond
Godos dió3 árát felnyomták 15król 18kra. 😞
Seth
Battlefield-ben az én szavamra nem kell adni (meg másban sem nagyon 😄)
Már 2 napja el sem indítottam, azt sem tudom hol lehetek a "sztori"ban, multi része meg nem hoz lázba.

64 játékos ezeken a pályákon. Az komoly! Amúgy 360-on akkor maradt a 24?

Annyira elképesztõen nem szar azért

xxdani
+1

Tinman
Pászmek! Percekig csodáltam! Zseniális és hihetetlen nagy elégtétel <#eljen><#worship><#vigyor1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Most ezt keresgélted? Ügyes vagy! Tudsz még valami extrát?

Háttérben az admin figyel. <#vigyor3>
Akkor látom neked sincs pénzed új platformra xD

OFF. Amúgy menses elején lehetsz! 😄

Hülyék véleményére ne adjál. Megveheted, én is ma este megyek érte(remélem nem leszek forever alone a multiban, lol), aztán eladod ha nem tetszik kicsit olcsóbban. Majd Seth jól megmondja, hogy érdemes e megvenni, bár, õ se dicsérte nagyon a kampányt pár napja. <#vigyor5>
Hát pedig arra gondoltam, de next gen-re nincs keret szóval ez most kimarad 😊 Ott van még a battlefield 3, az még jó xbox 360-ra is 😊

Idióta.
Persze vegyél de ne 360-as platformra :S

Sziasztok. Kérlek segítsetek a következõben. Nem tudom eldönteni hogy megvegyem-e a battlefield 4-et mivel véleményem szerint a grafika a 3-hoz képest sehol sincs, a textúrák is nagyon gyengék illetve hiányolom a suppress effektet, ami a 3 ba is volt, illetve a 4-nek a pc-s illetve next-gen változatainál is látható. Alapjába véve a játék tetszik maga, az apróbb újítások nagyon jók. (videók alapján mondom ezeket). A 3-at nagyon szerettem de ebben nem tudok döntésre jutni. Kérem aki már játszott vele az írja le a véleményét 😊

davidka003
De most nem jár hozzá játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
15 font GAME-en a Kinect Slim only.

arty
lehet harlekinnek mégiscsak igaza lesz, hogy beleszarnak már a genbe? 😞((

Forza.

Seth
Itt emberek a szereplõk, nem szupererõvel rendelkezõ kiborg nindzsák 😄