XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Tehát novemberben ingyenes játékok:
A World of Keflings ,
Iron Brigade
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
részemrõl 1-2 cur.gen címet veszek még meg az elkövetkezendõ 1-1.5 év alatt + kijátszom a már meglévõ, de még polcon fekvõ játékaim (12!) és csak utána váltok nextgen-re
Forza.
Jöhetnek a vélemények.
Szerintem a grafika is jobb lesz, mint a BF4-nél.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2 eshetõség van szerintem itt mindent valami szinten majd a next genbõl visszaszabják cur genre.Ami messze nem fogja azt a szintet hozni amit most gen végén vért izzadva kihoztak belõlük.Vagy a cur gent a készítõ brigád eddigi szendvicsér,kévéért szaladgáló segédekre fogják rábízni akiknek a szendvicshordás ugyan úgy a feladatuk lesz a FÕ team felé, akik nyilvánvalóan a nextgent kalapálják majd.EZ A VAN!<#kacsint>#kacsint>De aki álmodozni akar szíve joga.<#vigyor0>#vigyor0>
És akkor még az is meg ér 1 misét,hogy akiknek a gépén(MS) ezek a dolgok(gamák) használhatók NEKIK CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ AZ ÉRDEKÜK,hogy a nextgen grafikonok(bevétel) az eget verdessék minden téren.
Nem nagyon hiszek a Harlekin összeesküvés-elméletében (no offense Harli!) <#nevetes1>#nevetes1> azt illetõen, hogy szándékosan csinálnak ótvaros szart egyes fejlesztõcsapatok, azért hogy a NextZsen felé tereljék a népet, de ez olyan, mintha a DICE beleszart volna a jelen generációs pénztárgépbe! Ezt remélem így senki nem veszi meg innen! <#idiota>#idiota> Há'hogynézezkii?!
Pedig ez a "yeah" faszagyerek azt mondja egész addig a szarokat telepítgette, akkor azért a HD pakkot csak felcuppantotta már. Vagy az multiban nem aktív, hogy jusson erõforrás a ... de mire is? Itt semmi nincs szinte a képernyõn, de az is homályos másodpercekig. Ezt a pocomról bármelyik játék multija megeszi ... pedig az Alan Wake-ben nincs is multi, de az is megenné ha lenne!
Még jó hogy a BF3-at skippeltem, mert most lehet komolyan sérelmezném ezt ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezzel a kormánnyal menne az F1 2013?
Már 2 napja el sem indítottam, azt sem tudom hol lehetek a "sztori"ban, multi része meg nem hoz lázba.
PSN ID.: Beegabor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

OFF. Amúgy menses elején lehetsz! 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑