XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360(Slim)-omban 250GB-os merevlemez van.Sok demo-t letöröltem róla,hogy legyen hely a teljes játékoknak.Valahol olvastam,hogy ilyenkor lehet valami (töredezettség mentesítést vagy apró "programdarabkák törlését") valamilyen gombkombinációval lehet törölni.Lehet hülyeséget írok de majd ti kijavítotok.Vagy mit kell ilyenkor tenni,hogy jobban ,könnyebben fusson a gép.Válaszokat elõre is köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
najó pár pixellel talán több lesz, mint 360on <#hehe>#hehe>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
én tuti 360on nyomom le - nem zizis (eddigi codok nem voltak), szépen 60fpsel suhan, nincs macera, gamepad.... és el lehet adni kis buktával 😊
Forza.
Ebbõl is a nextgen verza érdekel majd, persze majd talán, annyira sem igazán mozgat meg a dolog.
Ja igen, a zûrös rész az elején az frankó volt, 1-2 pillanatra ott volt a Gravity feeling, de ez csak egy 10 perces szöszenet volt ám, sajnos.
Felébredtem, bejövök mindjárt LIVE-ra ...
Van már CoD Ghost amúgy ?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nem jut eszembe, mi volt az a játék ami hasonlóan igénytelen volt, ilyen hogy az elõzetes ultra full beharangozás után valami recska volt ...
Ja és hogy idevágóbb is legyen, a végére meg kell említenem, hogy a GTA V single is szebb ennél szerintem, ha nem is ilyen közeli kiragadott csúcs képek szintjén, de folyamatos összhatásban mindenképpen!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Egész kellemes élmény volt annak ellenére hogy az AI egyenlõ egy tál pörköltel , néha úgy halok meg hogy meg sem kellene halnom és néha pedig nem halok meg amikor rohadtul meg kellene halnom ... 😄D
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
haverja tömi a fejét hogy fúú de kurva jó majd belehal a gyerek,közbe tiszta fos a multi is,de hát én amúgysem szeretem a multis gameket sem az BF vagy COD
Fostenger BF4 nem érdekel senkit.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
EZ TÉNYLEG 1 IGÉNYTELEN RAKÁS SZAR MINDEN TÚLZÁS NÉLKÜL!!!!!!!!
PSN ID.: Beegabor
Mely FPS játékok a legnépszerûbbek most online?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Üvegen a mögöttem elvõ város tükrözõdése
Csak egyik pillanatban gyönyörködtet a másikban szemen köp. Nyilván itt a spórolás volt a cél, hogy jól fusson minden gépen. Ezt el is fogadom, ha nem lennének bugok bugok hátán. Így ebben nekem 0 nextgen élmény van. Ez nem az, még nem. Crysis 3 mint írtam ketté töri techben.
Ne menj közel az ablakohoz:
Közel mentél? így jártál... ( vázolom: az ember az épületben áll, a karja az ablakban a fegyver kint az esõbe )
Nyilván valami nem volt rendben
Goa'uld
A fák biztos nem eszik a powát!
A low felbontású JPG sky nagyon hatásosan néz ki

Amúgy mi lesz ha elfogynak a hangzatos "titan" meg efféle nevek a gördeszka méretû videokártyákra? 😊
Mai BF single élmény:
Azt hiszem ebbõl elég volt egy életre.
Mennyi lesz a postaköltsége 1 játéknak?
nevetséges. ahogy a gémeres hozzászólók fanbojkodása is. ami szar, az szar.
Forza.
Techet meg.... hello, ez az xbox360 topik, itt nem a titán sli-s pécés verzát szidják ám az emberek.
Forza.

Amúgy nem hiszem, zombihetem van és nem a Halovín miatt ... tudod éjszakás hét, ilyenkor felébredek valamikor délután és nincs kedvem semmi egyébhez, mint kajálni és feküdni a kanapén ... <#buck>#buck> Ha sikerül most este aludnom, akkor talááán ...
10 óra amibe benne van minden!!! 3-4 óra közötti multi + fürdés kaja egyebek amikor a gép ment,de nem gamáltam. Szerintem cirka 4-5 óra között letudható Hardon kényelmesen.

Holnap elvileg megint multizunk már nagyon várom.<#vigyor0>#vigyor0>
Leszel holnap vagyis mindjárt ma?
Mondom még jó, hogy mivel alapvetõen multis cucc és én béna vagyok lövöldében, ezért sose voltam rászorulva a BF-ekre, inkább tolok le két CoD kampányt kutyákkal-macskákkal helyette! <#vigyor>#vigyor>
De szerintem ne írj mindig a single hibáiról, mert még jön valami elvakult BéeF hívõ (van ilyen sok!) és megmondja, hogy a single az direkt van "visszafogva" hogy a multi legyen a világverõ ász! <#nevetes1>#nevetes1>
A gyûlölt CoD Ghosts ezek után akkor is csak jobb lesz szerintem, ha a halak scriptelt vonalon úsznak félre és Jerry Lee mozgása fura lenne.
- emberem áll a lépcsön és darál, én 1 szintel felette... jön az AI támadása, a kommandósok betörnek az épületbe és az emberem mellett 4 katona elrohan felfele és nagyon fedezékbe vonulnak, jó hogy fel nem lökték... -.-
- nem látom honnan lõnek, de lõnek... jaaa hogy ott lõ az ember a tûzben állva😊
Az nem baj hogy scriptelt a végtelenségig, de a pálya, az én és a társaim állapotával semmi nincs összhangban. A gép oda áll oda megy ahova meg vagyon írva, azt hogy irreális mindvégig amit mûvelnek, az már lényegtelen...