XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én szeretem a bevásárlókocsis versenyeket azt ûzöm minden nap a Kis Opelemmel 😄DDD

arty
ah, elcsusztam egy évet, 2014 karácsonyi, na ... 😄

Forza.

arty
a belsõk összehasonlítását meg hiszem, ha látom ingame és nem promo/replay/kitudja milyen videókon

mivel az xbone olyan, amilyen (drágaságához képest visszafogott hw), én örültem volna ha az FM5 nem nyitócím, csak mondjuk 2015 karácsonyi/októberi - lenne korrekt tartalom, talán fanatec is megoldotta volna addigra a kompatibilitást, a gép ára is esett volna, TALÁN ....

ezt a 200 kocsit - ha már nincs PGR - hozták volna ki Horizon2-höz!!! 😊

Forza.

arty
Vannak akik a bevásárlókocsis versenyeket is szeretik - jó bemelegítésnek tartják a komolyabbak elõtt. Pl én 😛
És pont azért kell sok, hogy amikor a 16-os mezõny elindul, ne csak színekben, de modellekben is változatos rajt legyen. Na, 200 autóval ezt nem lehet hozni...

200 autó kurva jó lenne - egy PGR-be.

Forza.

Totti5
A pályák azok kevesek, eddig is az volt, most még "azabb"...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem ahhoz hasonlítottam. Minden autó ugyan úgy az utolsó csavarig ki lesz dolgozva és nyilván a belsõ nézetben is az anyagok ott lesznek a toppon. Egy F4 autó belsõvel gyengébb minõség lenne a többi mellett. Végignéztem az autólistát, minden benne van ami lényeges, de nincs bevásárlókocsik tucatja és sosem használod mert semmire nem jó autók tucatja. Mivel a T10 2 éves ciklusokkal dolgozik nem sok idõ múlva lesz Forza 6 amire jut kellõ idõ és mindennek benne kell(ene) lennie ( no nem az 1 literes 70 lóerõs autókra gondolok... ).

arty
s hogy teljesen világos legyen, hogyan is nézett ki a Granturismo egyik (jobban 😄 ) sikerült sztenderd autója:

hátigen... az FM4 modellek ehez állnak közelebb, mint az FM5 modellekhez.... 😉

Forza.

arty
vagy ha ez nem elég, itt a másik, mármár polifóni aljasságúan lebutult fm4 modell:

Forza.

arty
Egyébként meg a felháborodásról... rajzolj egy grafikont az FM2-FM3-FM4-FM5 autódarabszámokról, hátha akkor leesik a probléma - A TREND.

Forza.

Sok a hülye a földön! Persze én sem vagyok kivétel xD

arty
Az a bizonyos vállalhatatlan, miõségietlen, prevgen trágyalé autó, ami nyilván nem tudnál elviselni magad elõtt, vagy mögött:

Sokkal jobb, hogy lófasz választék lesz, kevés pályán egy dögunalmas, ismétlõdõ és/vagy rövid karrier.

Forza.

arty
a felsõ kép ... ah, istenem... mennyire nem így ismerem Siebring(?)-et 😄

Forza.

arty
Benne van a pakliban a hdmi kábel hibája is, pláne ha 720p-ben megy ... (kisebb sávszél - kisebb igénybevétel)

Még akkor is lehet a kábel gyenge, ha más eszközzel mûködik !!!

Forza.

Totti5
Megy a sírás hogy milyen rettentõ kevés a 200 ótó. Ugylátom a Ploifóni mégiscsak jól nyomja, ezer kétszáz az még is csak 1200 lehet vele hypoltatni és számháborúzni. Az embereket nem a minõség érdekli hanem a mennyiség. Ahogy látom azt zabálnák hogy ha lenne az F5ben 200 nextgen és lenne benne 300 prevgen Forza4 ótó <#levele>, mert ez a 200 olyan nagyon kevés hogy az már felháborító, szerintük...

<#eplus2><#eljen><#zavart1>

Beálítottam úgy ahogy írtad,változás az annyi,h ugye az expanteden kicsit sötétebb az egész kép,de semmi változás,viszont áttettem 720p-be és úgy meszünt a villogása a képnek,ez miért lehet?😊 tudja a box is az 1080p meg a monitor is,na most a hdmi kábel nem lenne jó 1080p-ben?

Totti5

Totti5

Harlekin
Na eddig tartott a jó rewards rendszer.<#rinya>
Kivették belõle a minden új játék 10 óra game után járó 1000 creditet.
Azért sikerült 12 fontot összehozni így is...<#vigyor0>
a.carkey
Végre! 😄

A medve nem játék.

Myselor
szerintem fantasztikus játék én nagyon imádtam az elsõ részét kb 6x vittem végig,mindent megcsináltam benne meg ilyenek kívülrõl tudom.aztán megjelent a 3 is pcre azt is sokat játszottam bár elég gyenge lett az elsõ kettõhöz képest de az is jó persze.korábban már játszottam a 2vel mert megvolt egy ideig virágboltiverzió a másik boxal nem nagyon gameltem akkoriában.most elkezdtem,de már sokkal jobb mint a 3 és hozza az elsõ hangulatát sõt felülmúlja,szerintem nagyon érdemes igen próbáld ki mindenképp ha szereted a mesés játékokat és az rpgt.😊
Ennyire jó game? 2 hete hoztam a haveromtól játékokat, és ez is köztük van! Még nem tettem a gépembe mert nem tudom, hogy érdemes e?!

Myselor
megjött a fable 2 köszi szépen😊
Muttley
amikor megihlet a cod ghost 😊

Just do it :)

arty
akit egyébként érdekel a téma, itt eolovashatja a rémálmot 5 oldalon át

MS jól megcsinálta az évek alatt 😞((
Gyakorlatilag az h korrekt képet kapj minden játékkal/filmel, képtelenség. Kb minden film és játék elõtt nem árt, ha ujrakalibrálod a készülékedet 😞((

Forza.

arty
hja és az kimaradt, hogy a monitort is be kéne lõni (ha lehet és kell) h full range / 0-255 RGB jelet várjon a hdmi bemenetén!

tévéknél ez a HDMI NORMAL BLACK szokott lenni (tehát nem a LOW!)

Forza.

arty
de egyébként az x360 életciklusa során az ms dash updatekkel vagy 3x elbaszta a fullrgb/video color rangeket, szal nemtudom most épp hol állunk

meg kell nézni tesztábrával és sötétebb játékokkal is, h melyik tûnik korrektnek 😊

Forza.

gduck
Hát igen, az autóvista... irigyellek 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

arty
állítsd be kézzel 1920x1080-ra, az a biztos! (meg a többit is arra, amit írtam: RGB/Extended)

Forza.

A legfelsõ opció az asszem h optimal resolution,aztán azt nyomtam neki,de a többi beállításhoz még nem nyúltam,na majd délután megnézem!
Addig is köszi! 😊

Bárcsak ne kéne annyit várnod 😊

#143709 gyönyörû

Renjike
csinos 😊 már csak 1 év 😄D(nekem)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Dead 3

Dead 2

Totti5
Én már ezzel álmodok😊, pedig... de ez a minõség amit felvonultat az elképesztõ lesz TVn látni. 200+ autóvista autó, és a részletek.

Waczkor
Lauda és Hunt autója is benne lesz,plusz day 1 jön a LaFerrari.

Nagyon minimálisan érzek némi bizsergést a Forza 5-tel kapcsolatban,de még mindig kevés hogy 0 day vegyem.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

arty
mit jelent h az xboxot optimális felbontásra lõtted be?

1920x1080-ra állítsd, RGB színek, Expanded "színekkel"

Forza.

Totti5
Totti5
Lesz még
1976 McLaren #11 Team McLaren M23
1976 Ferrari #1 Scuderia Ferrari 312T2

Totti5
<#wow1>

Olyan problémám lenne a konzollal kapcsolatban,hogy egyszerûen nem tudom összehangolni a monitorommal.Egy Samsung 24"-os full hd led-es monitorról van szó.Hdmi kimenet van rajta,olyan gond van vele,hogy akármelyik beállításba állítom a monitort,egyszerûen szemmel láthatólag villog,halványan,és a színek sem megfelelõek rajta. Optimális felbontást állítottam a konzolon,a többi beállításhoz még nem nyúltam,nem tudom,h esetleg van valami speciális beállítás ahol ezt meg lehetne csinálni?
Számítógépezésre is ezt a monitort használom,és itt nincs ilyen problémám.
Sztem a konzolon kéne valamit állítani,de nem tudom,hogy hol?!
Esetleg tudna valaki valami tanáccsal ellátni,h mit vagy miket állítsak a konzolon?
Köszi!

értem,köszi!

Totti5
Minõ szép nap ez a mai. Már majdnem temettem az évet autós szempontból, de a Forza 5 most nagyon nagyon az láncs trélerek és gameplayok után, s amire nem számítottam:

Idén megjelenik, igaz még csak bétában

35 EURO steamon

35 cars
16 vehicle classes
11 circuits
3 additional scenarios.

Other extra contents will be added in 2014, in order to guarantee a long-life to
this simulation.

The first build of Assetto Corsa includes the main
structure of the game and 8 classes of cars for a
total number of 11 vehicles, with the aim to
guarantee just from the beginning the chance to
enjoy the dynamic model of the game racing with
different kind of vehicles.
As part of the early access program, an update
with new cars, tracks and features will be available
every two weeks, adding new contents and
improving the existing ones.

Szóval idén béta, jövõre a teljes verza. Lesz AI, lesz multyi, lesz törés, lesz rakat csoda verda, showroom szinten baromi szépen kidolgozva, lézer szekkenelt pályák pl Spa, Monza. Fizikában és vezetési modellben a fél éves Lotus demó is nagyon ütõs volt, és grafban is szép volt már akkor is.

Húde jó hír ez, végre lesz egy IGÉNYES autós játék PCre.

arty
sehol és nincs is rá szükség. ez már nem a CRT korszak 😊

Forza.

Seth
Sehol. NTSC játékot nem tudsz lejátszani PAL gépen és fordítva (persze kivétel ha region free)
JTAG/RGH gépen lehet csak

PSN ID.: Beegabor

helló!
Merre tudom állítani az Xboxon az ntfs-vagy pal rendszert?

Seth
és írtuk is egy pár sorral lentebb 😉

PSN ID.: Beegabor

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

xxdani
Photoshop <#alien>

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hazudok...

Rage47
köszi