XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pénteken Castlevania collection :)) DLCket nyomta már belõle valaki? Mennyit dob idõben a kalandhoz?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az erõs fekete kontrasztos szín,vagy színek,lehet hdmi-kábel probléma forrása?
Vagy,hogyan veszem észre ha rossz a hdmi-kábelem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fut mint a veszedelem nincs akadás nincs textura hiba nincs faszombasza csillámszórás semmi csak a gama.
Szerintem nem szebb mint a BO2,de azt a szintet tutira hozza.Viszont vannak újdonságok amik,már most nagyon tetszenek.VÉGRE van kihajolás!!!!baszott jó baszott jól használható.Saroknál megállsz és a célkereszt jelöli merre hajolhatsz ki,ha rányomsz a célzásra kihajolsz tehát úgymond félig automatikus.Ha eleve célozva mész fedezékbe akkor ez nincs akkor marad a sima oldalazás.És akkor a kutya!Jó,használható pont annyira mint ahogy 1 dront használnál játékba + minimális intelligenciával,önállósággal felruházva.Nincs mindig nem zavaró nem lehet baromságra használni.Nem emlékszem,hogy eddig volt e de végre az is jelzést kapott ahogy fõzõd a gránátot.Nagy harcba,nem kell ezt is agyba tartani,hogy most mennyi is az annyi pár másodpercrõl beszélünk,de néha nagyon tud hiányozni az az 1 mp amit még tartanád,hogy pont betaláljon.Nagyon jó lett a fedezékbe vonulás futásból,nincs túllihegve nem tekereg a kamera nem csúszol mint 1 baseball játékos csak pont annyira,hogy megérkezz lábbal elõre a fedezékbe.Na EZ kell minimális frissítés semmi több.Nem is akar többnek látszani mint ami.1 dolgot akar hosszú hosszú órákra lekötni,hogy darálj...
Azt hiszem holnap indul a multi!Ismét 400 órának nézek elébe.
Az lett volna gáz, hogy ha GAME-tõl kaptam volna refundot, mert nem jött meg a játék, közben meg már rég kihozta a postás. :D
Akkor még azért is írhattam volna nekik, hogy szeretném visszaadni a refund-ot, mert közben megjött a játék. :)
Amúgy a kezét törném el annak a postásnak aki trehányságból máshova dobja be a levelet. Egyes postások lusták értesítõt írni így inkább beadják máshova. Aztán ha esetleg a kedves szomszéd nem olyan kedves akkor letagadja és eltûnik a csomag.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amúgy én sem nagyon eszem édességet,de a sütemény nem számít ,de csoki meg stb nem.:)
Sokáig voltak vendégek is meg ugye mind a két játékot feltelepítettem, hogy tutira jó legyen. Aztán nyomtam egy másfél órát a Saint's Row 2-vel, hogy legyen véleményem róla és utána írtam ide. A lényeg, hogy örülök neki nagyon. :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Uramisten, te szegény, elég volt 6 óra ehhez? :D
Aztán a szomszéd meg nem tartotta fontosnak, hogy szóljon róla csak most."
Ezen mit nem lehet érteni? :D
Tróger a szomszéd. Ha tudtam volna, hogy megjött akkor csütörtökön nem írok GAME-nek emailt, hogy nem jött meg a csomagom.
Pont anyám születésnapját ünnepeltük. (60 év)
5-6 emberrel, pont kajáltunk nagyban és akkor hozta át. :D
Eléggé megörültem, mert sajnáltam volna ha nem kapom meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
am örülök hogy legalább ez a csomag rendben van^^
Gears 3 Limited+Saint's Row 2
Gears 3 külsõ kartontok már nem fért a képre. :D
13 fontot megért postával.
Tökéletes állapotban van mind a kettõ, olyannyira, hogy még hajszálkarc sincs a lemezeken. :C
A lényeg, hogy a kedves postás még szerdán a szomszédhoz dobta be a csomagot. wtf
Aztán a szomszéd meg nem tartotta fontosnak, hogy szóljon róla csak most.
Na mindegy, az a lényeg, hogy rendben van.
Gears 3-ról nem írok, mert ismerjük viszont mai szemmel a Saint's Row 2 érdekes lehet.
A véleményem róla, hogy abszolút vállalható grafikája van és nagyon élvezetes.
Hozzátenném, hogy nem ismerem a GTA V-öt még, így azért tetszhet ez.
De GTA V után biztos csalódás lenne.
Tutira végigjátszom. 3. részt meg kb 1 éve nyomtam le. Az is jó volt nagyon.
4. rész meg 15 font alatt jöhet majd.
Halo 4 miatt megkaptam az emailt GAME-tõl. Mondták, hogy küldjem vissza a játékot és kifizetik a postát és újraküldik a játékot ha lesz készleten. Ha nem lesz akkor refund. Szóval korrektek. :R
Mi személyesen cseréltünk, mert kiderült, hogy 15 percre lakunk egymástól kb. :D
Szóval ajánlom akár kölcsönbe is.
Majd a végén meglátjuk.
Forza.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PSN elõfizu meg úgyis egy éves, és úgyis meghosszabbítja az ember 90%-ban.
Értékelendõ azért is, mert ez örökre a tiéd. Voltak azért már frankó címek is, sajna régiek, de voltak. Ha lenne goldom, ezt a Keflings-et tuti megnézném.
PSN+ hiába szórja a jobbnál jobb címeket, ha rajtad a kényszer, hogy ott és azonnal játssz velük, különben, ha lejár az elõfizu el se tudod indítani... akkor már jobb a Box-os verza, hogy örökre a tiéd, és akkor tolod, amikor neked tetszik.
És akkor bizonyíték gyanánt cirka 260 perc végigjátszás videó mintakép
És szegény ezeket a hozzászólásokat kapta a videóhoz!
"Omg its like watching my grandma playing battlefield."
Én tényleg örülök annak,hogy neked tetszik minden cinizmus nélkül!
De számomra ez egy 10x12 es méretû 3 rétegû papírlapnak sem felel meg aminek viszont a reggeli kávé megivása után sokkal nagyobb örömmel veszem hasznát.<#vigyor0>#vigyor0>
Persze ne is foglalkozzatok PGR-rel,forzaban mindent lehet van tucat pálya,idõjárás,napszakváltás,karier,többféle játékmód.Nem geci unalmas a statikus környezet.PGR4ben nem volt egy olyan pálya sem amit meguntam volna.
Remélem tényleg a horizonos vonal folytatódik és esetleg összeolvasztják a pgres dolgokkal.
Xbox one touron sem gyõzött meg a forza hogy ez nekem kell 0day.Stabil,szép,jók a hangok de kurvára unom már hogy nincs karrier,esõ,hó,éjszaka.Majdnem bealudtam a két kör alatt.
XBOX Live Gamertag:Waczkor