176617
-
#150011 jaja olyan multi játék mint az RDR szingli kategóriában! -
#150010 Áh, annyit nem toltam, hogy érdemi képet tudjak alkotni, de amit az elején láttam, az tetszett. -
#150009 És csalódtál benne? -
#150008 Annyit hypeoltátok, hogy bár teljesen távol áll tőlem a stílus, de még én is kipróbáltam. :) -
#150007 Sony says EA Access program isn't "good value" And that's why it's not on PlayStation 4.
Azt nem olvastam h csak akkor lesz trial, ha megvetted. Akkor lesz trial, ha van előfizud jelek szerint minden megjelenő EA címből ( ebből idén 5 db lesz ) és ha utána megvetted akkor az addigi játékodat átviheted és nem kell 0áról kezdeni.
Nem kell hozzá GOLD előfizu, tehát a multin kívül minden használható lesz.
Itt egy dolgon bukik vagy áll a dolog, hogy milyen játékokat kapunk hozzá időről időre. Kezdésnek a Battlefield 4, Peggle 2, Madden NFL 25, FIFA 14 megéri nem hogy az 1 hónaposat, de az 1 éveset is.
Jön itt sok EA cím a jövőben amik gigacímek, ha ezzel az évi 7 ezerrel mindegyikből kapok "kötelező" demót ( az MS most minden játékra engedélyezte a TRIALT, ami sajnos nem kötelező, de teljes játéknál is működik, ezért is ment rá az EA, ami persze azt jelenti h le kell szedni a 40 GBot ha annyi... ), megkapom ezért a pénzért az előző évi sportjákékokat BF-et és mást, akkor egy jó és sikeres szolgáltatás lehet, hisz 1day játék vásáslásra ösztönöz, 1 éves előfizetésre, de ha jól járunk ezzel akkor miért ne. Ilyen dolgokkal kell előre vinni a digitális vásárlást ( PS+, Gold játékok, leárazások ).
-
#150006 A vég csak a kezdet. :) -
#150005 Nincs szeparálva platformokra?Pusztán csak kíváncsiságból? -
#150004 4.638.937 ember játszott a Destiny bétával! -
#150003 Hááááát. :) -
#150002 Szeptembernél előbb úgyse tudnék játszani,plusz a fifa 15 fontos nekem. -
vg #150001 Nagyon tetszik ez a COD, de basszus ettől a Troy Baker gyereket már nagyon unom. Mindenhol ott van, mindenhol hallani a hangját, mindig ugyanaz. -
#150000 A másik,hogy a destiny egy béta ahhoz nincs mit hasonlítani ott,ha kiesel a pályáról sincs mit gondolkodni,mert ezért van a béta,hogy a bajok nagy része kiderüljön!Na de a BF már 1 éves és jött hozzá javítás is, de még mindig simán kiesel a pályáról teszem azt és a többiről meg nem is beszélve... -
#149999 Semmi háááát nincs! -
#149998 De ez egy újságíró találgatása eddig, nem? (Bár EA-től kitelik ... de akkor is.) -
#149997 hááát. :D -
#149996 na de most, amit te mondasz az az ,hogy minden játékra lesz vétel nélkül kipróbálási lehetőség, de szerintem ez nem úgy megy. Csak akkor tolhatod 5 nappal előtte (2 órát) ha már megvetted. -
#149995 Igen :( -
#149994 Trial. Leszedheted a teljes gémet és játszod egy ideig, utána megjelenés napján unlockolod és folytatod, vagy azt hitted 5 nappal hamarabb kapod a fullt??? -
#149993 Geoff Keighley @geoffkeighley 35 mp
EA Access is an interesting idea. But now it comes to light that 5 day early access may only allow you to play 2 hours of some games.
Na ennyit az 5 napos early accessről -.- -
#149992 Tisztába vagyok a játékok defektívitásaival és nincsenek nagy igényeim, pontosan ez miatt.Hiszen tőlem nem látsz picsogó hszt,hogy jaj miért nem 200 fpsen fut miért csak 30 meg miért csak 720zs és nem 1000000p.És lehetne a tényleg totálisan irreleváns igényeket sorolni a semmi JÁTÉKÉLMÉNY hez.
Na de a bf4 az mindenen túltesz!Nincsenek rá szavak ennyi csak,hogy szar...Pedig lehetne kibaszott jó is...Csak idióták csinálták másra nem tudok gondolni vagy analfabéták. -
#149991 Crysis 3-nál konkrétan mikor a tornyot kilövöd az idegen fegyóval utána jön egy nagy pocsolya katonákkal, és ott a víz felszíne ilyen fos.
Destiny-ben is emlékszem egy részre, a hajós résznél hátul a hajók mögött van egy vizmenti kanyon elpusztithatatlan ellenfelekkel, ott is egy nagy hegy árnyéka szar, mikor kimész az első 2 elpusztithatatlan ellenfél elé. -
#149990 És nem csak ebben a játékban.
Sok másikban, Crysis 3 pl, a Destiny Beta, csak hogy párat emlitsek amivel találkoztam az elmúlt héten. -
#149989 Semmi extra reakcióm nincs bf et pc-n játszottam iszonyat mennyiséget,de ahhoz volt spéci egér+bill meg spéci botkormány a repcsihez meg a hellihez...Úgy nagyon ment itt biztos nem lenne akkora sikerélmény kontrollerrel..És a szép emlékeket nem akarom itt a kontrolleres baszakodással elbaszni...Plusz rengeteg idő lenne,ha csak azt veszem alapul,hogy TF-be 260 órám van...Szívesen nyomom a bf storyt is nem magával a storyval van a bajom hanem ahogy az egész meg van csinálva.Hiba hiba hátán...Idióta AI 1 dolog azon simán átlépek.Na de az hogy eltűnnek a falak lebeg minden 5 méterenként villognak a textúrák.LŐ A SEMMI nincs ennemi csak a torkolattűz majd,ha közel megyek a távolból odacsúszik a teste és reggelig lehetne sajnos sorolni.Illúzió romboló és ez a legnagyobb baj,mert tényleg azt érzed,hogy 1 szar.
Jah és a slussz poén 4.5 óra alatt végigszaladtam rajta easyn,hogy összeszedjem collecteket erre a kurva acsi is bebugolt tehát leszarom az egészet...
2 apróság csak úgy...És ilyenek 5 méterenként vannak!!
-
priluki #149988 köszi :( hát ez szomoru.. ezért nem veszek másik kormányt.. szerencsére csak kölcsönbe van a box.. -
#149987 Sehogy.
Keress Fanatec GT2 kormányt (40-50ezer ftért megy), az megy x360al és átalakito kábellel a g25 pedáljai is mennek vele. -
#149986 Csak kiváncsi voltam a reakciódra :) Bár szerintem azért ennyire nem volt sz@r, én öreg BF rajongóként mai napig azt tartom, hogy NEM KELL single a BF-ekbe, egyedül a Test Range valamint talán egy BF2 féle botok elleni móka, hogy megtanulja az ember a mapokat ! Minden egyéb felesleges. A BF nem single játék.
Bár érdekelne miért nem, max tőmondatokban mesélhetnél róla. Az hogy bugos sz@r, az nem kifogás, sajnos nincs más... xD -
priluki #149985 üdv, megtudja mondani valaki,hogy tudnék logitech g25-el forza 4 -ezni? -
#149984 Letoltam a storyt igen és ha ez a játék annyira multis akkor minek raknak bele storyt főleg így...A bfnek leszarom a multiját talán ez az egyetlen aminek nem játszok a multijával nagyon szívesen leírom,hogy mik miatt,de az hosszadalmas lenne.Tehát az alap eset,hogy ez 1 játék amibe van story és multi is a multi nem érdekel a story része meg 1 összeeszkábált szar...És ne mennyünk bele,hogy ki mennyivel és mikor játszik nézz nyúgottan utána,hogy mivel és mennyit játszottam.Van bőségesen viszonyítási alapom... -
#149983 szar.
de 30ért egy évre már nagyon nem - feltéve, h majdan a fifa15 és a bf5 is jön hozzá :) -
#149982 Túl nagy "arcság" lenne most megkérdezni, hogy a "letoltam" egy multis FPS esetében mit jelent? -
#149981 Na ma xo-n is letoltam a bf4 et.
Mivel 360 on már megvolt így becsukott szemmel is ment minden és szerintem jobban is jártam volna,ha úgy tolom...
Édes istenem,hogy 1 kurva egy éves játékba még mindig ennyi hányás szarság van ez borzasztó.Ez nem,hogy javult az upokal hanem még szarabb lett.De legalább az a szerencse benne,hogy több az átvezető semmitmondó dolog mint maga a játék így legalább ott nem nagyon tűnnek ezek fel,mert ott ittam ettem aludtam,mert bőven van rá idő.
A végére már nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek...Komolyan mondom szégyen gyalázat...
Ez így még 1 béta tesztnek is a vicckategória lenne amit így most produkált.
-
#149980 Játék bérlés :
EA Access membership unlocks The Vault, a collection of EA’s biggest games on Xbox One ready for you to download and play. During the beta, gamers will have unlimited access to four great EA games: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 and Battlefield 4™, with more titles being added soon. That’s over $100 worth of games for $4.99 a month. You can play these EA favorites as much as you want with the click of a button.
5 dodóért 1 hónapra ezek a játékok? -
#149979 -
#149978 Először elolvastam mondom wtf. Aztán elolvastam még egyszer és annak aki sok EA játékot vesz, sport, évenkénti fps stb annak egész jó üzlet hosszabb távon, főleg, ha DLCt is vesz hozzá. +5 napos early access se hangzik rosszul. Ez + US storeból való digitális vásárlás elég sok spórolást ad 18ks bolti árakhoz képest. -
#149977 2 napja?
mondjuk lehet tegnap nem játszottam.... mindegy , ez így nem állapot, elő kell rendelni. -
#149976 ez egy évenkénti fifavásárlónak maga lenne a kánaán.... 6600/év + a többi game :O -
#149975 EA has just announced it will launch a subscription service on Xbox One that offers up a slew of EA games for one flat rate. EA Access will launch into beta today but will soon be deployed to all Xbox One users, according to the publisher.
Four games will be included during the beta: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 and Battlefield 4, though others are in the works. EA Access membership also includes a 10 percent discount on digital EA content (even full games). Members will also get early access to trials of games like Dragon Age: Inquisition up to five days before retail release.
The service will be available for $4.99 a month or $29.99 annually. In a surprising move, retailers like GameStop will sell the memberships, which will be available in the U.S., Canada and Europe. -
#149974 Igen,már 2 napja! -
#149973 huha nem rossz . most megnyugodtam, mert az egy kibaszott jó játék.
ne vedd sértésnek ez a mikiéknek fricska inkább. -
#149972 16 tól dishonored :)