XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
köszi
Seth
Ha megvetted a Mirrors of Fate HD-t,akkor le lehet tölteni

PSN ID.: Beegabor

Rage47
nincs is demoja
Seth
Remélem majd itt is lesz olyan,hogy nem Gabriel-lel kell csak menni. Pl végigjátszás után kicsit más oldalról, Alucard-dal

Végigtoltam már kb 10-szer Castlevania 2 demot, megunhatatlan. Ha telepakolják tartalommal és ilyen színvonal lesz végig, akkor talán a jelenlegi generáció egyik legjobbja lesz. Ha pedig nem zárják le(erre kevés az esély sajnos), és továbbviszik a történetet nextgen-re az brutálisan jó lenne.
arty
youtuben spamnek jelölik a teljesen korrekt hangnemben megemlített kétkedésem ... nincs uj a nap alatt :)

Forza.

Muttley
nem bántani Codemasters :)
idén már végre valahára eltalálták a fizikát

Just do it :)

Totti5
Akkor béna kanadaiak:) node ilyen bugok csak nem lesznek benne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ha egy termék ára akciós, akkor az akciós is marad egészen addig, míg az akció tart. AZ AKCIÓ MOST IS TART! Mégis 2x az ár.

Ez pontosan olyan, mintha meghirdetnék akciós árat Ci7 procikra, majd amikor már eladtam párat, azt mondanám a következõnek, hogy bocsi, 2x-es az ára.

- Miért, már nem akciós?
- De az, de az ár 2x-es.

Az ilyen kereskedõnek szokták aztán másnap leönteni az autóját kromofággal :-/

Gy.k.: Nem szimpatikus üzleti magatartás. Nagyon nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
már a 2. részt sem japán csapat csinálta

Totti5
Errõl szól az akció nem? nem gondolkozni kell és várni, hanem megvenni.

Tinman
2.5 órája még annyi volt Goldosoknak, most néztem megint és tényleg dupláztak... mekkora gyökerek... pffff.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Jól néz ki és hangulatos is, bár irtózatosan bugos a ragdoll vagy minek is lehet ezt nevezni: pl 12:05 <#falbav> japóóó powa.
http://www.youtube.com/v/ZoBTcXPfpw0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Botond
Reggel kellett volna megvenni, már 1245 Ft. :(
LeventeV
1:51 - Na Codemasters... ilyen F1-es játékot akarok jövõre. XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Totti5
Most voltam városban amit elnyelt a v... brutál volt.

Totti5
Ez gyönyörû! Lesz benne F1es autó, Lotus Rönó... hát kíváncsi leszek.

http://www.youtube.com/v/__6lyUbBdWM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Totti5
"vannak az autós játékok és van _A_ GT. Aki nem ÉRZI a GT-t, az menjen - de komolyan - autós játék-kal játszani."

Az ilyet élve kellene eltemetni.

Muttley
ez akkor olyan, mint a zájfóóón...? <#idiota>

Just do it :)

rastaman
uhh. az a Luigi ... szexualizálnám. <#idiota>

Totti5
+1 ennyiért vétek kihagyni.

Totti5
Lehetne egy Mario remék velük:D

Seth
A single része kicsit uncsin indul, de a játék második fele annyira durvajó hangulatbomba, hogy megeszi reggelire a BO mindkét részét, BF4-el meg leöblíti.
Multi részéról viszont inkább azt hallom,olvasom, hogy rosszabb lett,mint az eddigi favorit BlackOps 2. Nyomtam pár kört, de nem kötött le egyik se, úgyhogy ebben inkább nem nyilatkozom

Totti5
Média hozza a formáját. COD-nál a singlét megszólják hogy nem annyira jó mint pl elõtte a BO részek, de a multiban sok a tartalom. Átlag 78 metacritic.

BF4 bugkirály a koncepció nélküli singlével 85% , mert ott legyintettek és nevettek egyet a singlén ( COD elsõ 15 percében több story és öszefüggõ koncepcióval rendelkezõ jelenetsor volt remek rendezéssel, mint a low budget pixeles átvezetõ videós BF4 elsõ másfél órájában ).

Persze a BF4 szebb, a bugos, gamebrake-s rombolás az a minõség netovábbja, ergó több pontot neki. Grafribanckodásból hozzuk a formánkat! Elõre hát utánam!!!

Persze 78 és 85 közt nincs sok elétérs.

Totti5
Hétvégén pont Button rádiózott a 2. edzés alatt a csapattal hogy túl hangos a DRS hangjelzése.

Jön a köv F1 2013 peccs

Added a DRS Bleep sound to inform the player via audio that the DRS is available. This sound is quite subtle so that players who do not rely on this are not distracted, you may need to lower the engine volume and raise the effects volume to make this clearer during gameplay.

Codie<#worship>

Totti5
Mi az ismérve a seggnyaló Yamaucsi Gran Turismo fanatikidiótának?

Király a hang, te vagy a hülye ha megszólod. Király az 1200 autó, te vagy a hülye, ha a minõségre megjegyzést teszel. Király hogy lesz benne HOLDJÁRÓ, te vagy a hülye, ha ezt feleslegesnek tartod. Király a felemás minõség, te vagy a hülye, ha ezt szóvát teszed, mert a GT egy életérzés és mert sokkal többet adnak el belõle mint a Forzából.

Ja igen úgy fest a nem lesz megjelölve a prémium és nem prémium autó. Így ha látsz a menüben egy szép verdát, majd jön a meglepi miután betölötte a pályát, hogy ez nem prevgen félkész, de ez is KIRÁLY dolog, mert nem az a lényeg hogy ven e belsõ vagy nincs.

Régen bosszantottak fel ennyire, de ez most nagyon betett. Egyetlen dolog tart vissza, hogy habár minden 2. ember hazugnak tart autós témában a gamer365ön, azért még nem akarom magam bannoltatni, pedig lenne mit írnom ezeknek...

Metal gear rising revengeance Jetstream Sam és a Blade Wolf DLC ingyenesen letölthetõ (legális) a gamestar híre szerint.
xxdani
jah vagy úúúgy :D.
(Azért beletehettek volna már magyar nyelvet is <#bee1> , de ettõl függetlenül kur*a jó játék :) )

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Seth
Magyarok csinálták, így érti :) (Zen Studios)

xxdani
tuti, hogy magyar? Vagy mostanában lett magyar? kb fél éve vettem meg és nem találkoztam benne egy magyar szóval se :)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

arty
korrekt!

castlestormot vegyen mindenki - fun és magyar!

Forza.

egy hete vettem meg a castlestormot 2500-ért <#falbav>

Botond
Castlestorm és Serious Samek a heti gold akció. 622 és fél forint darabja.
davidka003
Assassin's Creed Anthology Xbox 360
£34.98
Ennyiért nem rossz, nem?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
fasza. :D

nekünk a trabantunknak van ilyen hangja, csak annyi hogy ekkora terheléskor, nem csak a kipufogó lángolna be. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Van még hova fejlõdni a játékoknak...

http://www.youtube.com/v/-FvanLGow54&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

arty
igen, MS ügyfélszolgálatot kontaktáld!

Forza.

xxdani
Ha mondjuk fél éves a kontroller amit adtak a box-hoz és balra húz a jobb oldali stick van esély a garanciáztatásra? Ha igen akkor, mi annak a menete? Mert mondjuk, ha elviszik bevizsgálják stbstb és 2 hét múlva lesz belõle valami akkor inkább hozzászokok mert csak ez az egy van. :)

Totti5
Ne kínozz...

Seth
Ááá, de jó az AC4 jövõbeli része. Végre ugyanazt éreztem a szgépek feltörésénél,üzenetek lehallgatásánál, mint a 2. részben a The Truth felderítésénél. Nagyon érdekes olvasmányok,hangfájlok vannak. Nem beszélve az iroda kidolgozásáról, olyan mint egy art book a képekkel a falakon, figurákkal a polcokon :D

savazzzzz mégggggg :DDDDDDDDDDDDDDDD

DarkSector
ja volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
volt

Forza.

DarkSector
Van már GT6 demo?

Totti5
Offical: Gran Turismo a GT fanok maitt igénytelen. Még most is kapom az oktatást mert le merem írni egy GT6 videó alá hogy nem jó az amit hallok.

Nem hogy lázadának, hogy igényelik a valós hangokat így 2013ba, nem õ nekik ez tetszik, és elfogadják mert "a GT szinte már a születése óta egy FOGALOM "

Iidóták, mind. Fujj, de primkók.

DarkSector
Oksa, de még mindig jobb lenen pixit pixelekkel egy nextgen mint 720p-ben egy mostgen, ?D

Botond
Már vagy két hete így néz ki. :)
Totti5
15 perc, azaz a bevezetõ, benne az ûrben játszódó rész

http://www.youtube.com/v/3NuEnPzb0Xs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Totti5
Stream halott ügye, fõleg ebben a közegben ahol pixeleken megy a vérrem menõ háború... stream jelenleg erõteljes minõségi romlás. Én nem akarok olyat, legalább is a köv 10 évben nem. Aztán majd meglátjuk hova fejlõdünk.

DarkSector
Az lenne poén ha az x360 átváltozta és futnának még hacsak streamként is az xbox one játékok! :D