176622
-
Zozo76 #174016 Na:
1. Mit ersz a fizikai peldannyal ha onmagaban mar hasznalhatatlan, mert mar az elso inditas elott is patch jon.
2. en nem banom ha mas meg akar fizikai lemezzel kinlodni, lenne hozza egy kulso egyseg es meg van oldva.
ennyi az egesz. aki meg a lemezre izgul, ott lenne a lehegoseg egy kulso egyseggel. viszont azert 2019-ben, vagy 2020-ban mar el kene felejteni legalabbis a beepitett BL meghajtot. lasd a kisebb modell mar nem is tartalmazza. es igen, vagy legyen annyival olcsobb a konzol, de mondok meg jobbat, legyen ugyanannyi vagy meg dragabb is lehet felolem, de akkor tobb ram legyen vagy barmi mas ami ertelmes penzkoltes. konyorgom, 2020-ban mar ne legyen az a problema hogy meg mindig nem merik kihagyni azt a tetves, elavult optikai meghajtot. -
#174015 Nem erre a játékra mondom hanem általánossan. -
#174014 360on egy speciális xbox os futott, ami 32mb-ot használt ...
a one-on (és felteszem a two-n is majd) win10 variáns fut, ami eleve benyalja a ram majdnem felét ... (lehet mamár kicsit kevesebbet, nem tudom, induláskor mindenesetre a 8-ból 3-at elvitt!), a mostani gen sokkal inkább "pc", mint volt a korábbi -
#174013 Szerinted mikor Xbox-ban 512MB volt PC-n mennyi Ram kellett a játékokhoz? :) -
#174012 Semmiképpen sem deal egy gyengébb minőségben játszani.
Mindez azért gáz mindössze mert helyette jöhetett volna 200 másik. -
#174011 Arra nekik elég hogy pc-re és boxra is csak nekik gyártsanak bármit...
Sajnos a számok azok a játékiparban amiket nem szeretnek soha közölni.. :( -
#174010 nemtom mennyire kell egy - elsősorban - rts-gyáros az ms-nek... hiszen ők konzolon is szeretnének - gondolom - eladásokat, azt pedig szvsz egy age of empires nem xboxon fog hozni.... (kíváncsi lennék pl a halo wars 1-2 számaira) -
#174009 ha már nem garis, akkor én azért más elemmel/akkuval kipróbálnám, ill. szétszedném, hátha látni valami kontakthibát... (elem->nyák) -
#174008 tehát borzastóan irritál a 165ezres vételár, miközben akár 159ezerbe is kerülhetne?
kevesebb usb-t nem szeretnél? esetleg olyat amin nincs ethernet port? (vagy épp wifi?)
lehet neked pécét kellene építeni ;)
(néha megdöbbenek, hogy emberek nem elég, hogy önként lemondanak "minden" jogukról (konzol -> fizikai játék-példány, ami nem kötött egy accounthoz, aminek elvesztése/visszavonása bármikor megtörténhet), de szeretnék, ha ez a jog másnak se járjon.....) -
#174007 az xbox two mai játékokat futtat vagy esetleg elképzelhető, hogy 2024-ben megjelent címekkel kell megbírkóznia? ;)
mesélj, mi lesz az átlag gépigény az xbox two "windows"-nak és a játékoknak?
az xbox one x 12 gigájához képest a +33% szerinted generációs ugrás?
összehasonlításképpen:
xbox 64MB ram -> xbox360 512MB ram = 8x ugrás. NYOLCSZOROS.
xbox360 0.5GB ram -> xboxone 8GB ram = 16x ugrás. TIZENHATSZOROS.
és most meg lesz egy duplázás vagy egyharmadnyi plusz... ahogy vesszük... szánalom előrelépés, pláne ha hozzáveszed, hogy pécén a 16+6/8 GB (cpu+gpu) elég általános "elvárás" a játékoktól... 2019-ben! -
#174006 Ha drágán megvetted a Veronica-t 360ra, most INGYEN játszhatod a one-on is - ez szerinted nem kurva jó deal???
Ha mondjuk érdekelnek a fizikai kiadások, szintén nem opcio a one-os.
Sokan talán már el is felejtették, hogy ezt anno megvették... most a kompatibilitás apropóján elég sokan elővették (resetera vonatkozó topikja alapján).... -
#174005 "... Hamarosan pedig újabb bejelentés érkezhet, a Relic Entertainment ugyanis vendégeskedni fog az Inside Xbox sorozat következő részében, és egy megbízható forrás szerint ennek apropója az lesz, hogy csatlakoznak a Microsoft Studios (pontosabban most már Xbox Game Studios) családhoz.
A Relic Entertainment jelenleg az Age of Empires 4-en dolgozik - mivel Microsoft franchise-ról van szó, ezért több mint kézenfekvő döntés lenne a felvásárlás." -
kjhun #174004 Magában, az elemtartóban kizárt hogy ilyen baja volna, mivel eléggé beleszorulnak az elemek. Lehet, alatta az adott panelon van a kutya elásva, csak böszme csavarokkal van összefogatva, még nem tudtam eddig szétszedni. -
Zozo76 #174003 Hat lehet nem is kap aramot onnan. Lehetseges hogy nem erintkezik jol az elemtarto valamelyik erintkezoje. -
#174002 Állítólag hamarosan direktben játszhatók lesznek az Xbox One-játékok PC-n is -
kjhun #174001 Egy, érdekes hibával szenved, egy ismerősöm vezeték-nélküli kontrollerje. (XONE S-e van neki, a kontroller is fehér.)
A hibajelenség konkrétan az, hogy 2db AA 'tartós' elemről, egyszerűen nem hajlandó működni. (Full újak, 1.64V/cella) Hiába, nyomom az X-es gombot, semmi reakció. Ha, USB-t kötök rá és a gépre kötöm, akkor be lehet kapcsolni és villog a fehér LED-je a gombnak. Elemről, semmi, még műszerrel se mérhető hogy fogyasztaná az elemet. Akksi nincs hozzá, hogy azzal is ezt csinálná-e. -
#174000 Azaz én is így ggondolom -
Zozo76 #173999 Nem az zavar hogy benne van, hanem az hogy ki kell azt is fizetni feleslegesen. Ha mar az olcsobb verzioban ki tudja hagyni, ebbol is kihagyhatna. Lenne inkabb egy kulso egyseg, aztan akinek kell az megveszi maganak. -
#173998 Jaja pontosan. -
#173997 Az nem valami "fejlesztés" :)
Így néz ki belülről az Xbox One X
Debilül megfogalmazva: Szimplán "egybe" van minden és "szinte semmi" kommunikációs akadály nincs ....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.23. 14:17:19 -
#173996 Mondj egy játékot ami a Ram miatt bukik meg mai játékok közül.
Az elég, a cpu meg vga a kevés.
Ne pc viszonylatba nézd.
Ráadásul az xbox x-ben valami fejlesztés miatt m3ég gyorsabb elér3s van a cuccok közt. -
#173995 Mit kapott volna?
Mi3ért kapott volna? Akkor minek a visszafelé kompatibillitásba ujra megcsinálni?
Ettől még értelmetlenebb
Ha beteszed a lemezt és ad ingyen a one-ost, akkor ki a gyíkom fogja az x360-ast elinditani a lemezzel? :) -
#173994 "Navi-ban lesz-e raytracing" Nem kell hogy legyen benne+ 100% nem is lesz..Ez szoftveres dolog..Már a mostani amd-k is támogatják... Az hogy az nv külön egységet tett a VGA-ira ebből a célból az nem jelent semmit. -
#173993 :D
amúgy kíváncsi vagyok, a Navi-ban lesz-e raytracing... ha lesz, több játék marad 30fps-en, mert amit ma RT-ből/-ben egy hw tud, az édeskevés (legalábbis gddr6-on - lásd 2080ti...)
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.02.23. 13:08:25 -
farferi #173992 Ezért kell megvárni az xboxaztakurvát:D
-
#173991 16 gb ram??? édeskevésnek tűnik :( (bónx-ben 12gb van... hogy lesz elég a 16gb 2025-ben? vagy a nextgen bónból 7 féle lesz a gen végére? idióták ezek, MEGINT....) -
#173990 akinek a 360as van meg, ingyen kapott (volna) a one-os verzióból?
nekik szerinted felesleges? -
#173989 lángvágóval ki tudod szedni biztosan...
(más feature nem zavar benne, amit nem használnál és ellehetetleníti a játékod? ;) )
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.02.23. 12:12:14 -
Zozo76 #173988 csak az a baj hogy az erosebbik xbox allitolag optikai meghajtoval jon ki. namost nekem az erosebb kell de az optikai meghajtot is benne lesz. az meg kell a francnak. legalabbis nekem nem. -
farferi #173987 Jó lesz nekem az xbox s amíg nem kön az xbox aztakurva:D
-
#173986 In progress.... E3
Xbox Lockhart And Anaconda To Be Revealed At E3 2019; Halo Infinite To Be A Launch Title
Xbox Lockhart specs
CPU: Custom 8 Cores – 16 zen threads 2
GPU: Custom NAVI 4+ Teraflops
RAM: 12GB of GDDR6 memory
Storage: 1TB NVMe 1 + GB / s SSD hard drive
Xbox Anaconda specs
CPU: Custom 8 Cores – 16 zen threads 2
GPU: Custom NAVI 12+ Teraflops
RAM: 16GB of GDDR6 memory
Storage: 1TB NVMe 1 + GB / s SSD hard drive -
#173985 Code vera van HD remaster, full felesleges pocsékolás volt. Ehejett inkáb jöhetett volna olyan aminek nincsen hd felujitása, de logikát kár ebben keresni! -
#173984 Új játékok BC-be:
RESIDENT EVIL CODE: Veronica X
Lost Planet (Magyar store-ban nem elérhető) (4 multiplayer DLC ingyenesen elérhető)
Lost Planet 2
Lost Planet 3
A Microsoft állítólag Switchen is elérhetővé teszi az Xbox Game Passt -
#173983 New Age of Empires info are coming to next Inside Xbox -
#173982 Game Pass
Batman: Return to Arkham (February 21)
Headlander (February 21)
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two (February 21)
The Walking Dead: Season 2 (February 28)
Alien: Isolation (February 28) -
#173981 NFS Rivals, nem kérdés. Én végigtoltam anno, eleinte gyűlöltem az openworldségét, később viszont az árkádos-driftes fizikát megkedveltem. Rendőrök elég idegesítőek...
Baja az egy elég low budget cucc volt már előző genben is, nagyobb felbontástól nem lesz jobb a félbéna fizikája.
Assetto Corsát szerintem unnád. Az elsősorban szimrajongóknak egy jó ffb-s kormánnyal adhat élményt. -
#173980 Mikor lesz a következő "nagyobb" akció a storeban? Húsvét előtt semmi?
Sose szoktam másra hallgatni mert úgyis azt fogom venni amelyikre rányomok ,de kíváncsiságból megkérdezem (bár titkon 100%-os lesz a válaszok arány az egyik játékra biztosan)
Van pár fontom és ahogy néztem a leárazásokat a következő akcióban ezek egyike beleférne simán.
Ti melyiket vennétek és miért és amit nem miért nem? (Tehát érvek ellenérvek)
Baja Edge of Control HD
NFS Rivals
Assatto Corsa
Vagy ha van már olyan game bármilyen kategóriában amit kb 8 fontig (akciós áron) ajánlotok meghallgatom -
#173979 nálam is van 300 ft-os banner az xboxon, rányomnék, ott már csak 3000ft-os havi verziót tudok venni :)
naggggyon ügyes, grat MS! -
#173978 OFF: ez pléhsztésönön teljesen normális, ott előfizetés mellett neked nem jár az akcio :D
sőt! ha egy bundle egyik játékából valaha kipróbáltál egy TRIAL-t, már nem veheted meg a pakkot :DDD
a sonynak nem kell a pénzem..... persze a visszafelé kompatibilitás miatt amugy is amit csak tudok boxra veszek..... -
#173977 hardon nyomod? a záró pálya kemény lesz, "imádni" fogod :D