176622
-
farferi #173976 A mutant year zero folytatást simán venném..fene se várna 2 évet,,de Bercy véleményét osztom én is amúgy,szép lassan beleszoktam a boxba, kijött az egyik gyerekkori kedvencem és egye-fene megvettem(más kérdés , hogy a kipróbálás óta nem játszottam vele időhiány miatt..de majd) -
#173975 Ha egy game game passba van már csak azért se venném meg a következő részét teljes áron vagy félárón mert úgyis tudom ,hogy az is GP-os lesz idővel.... De én én vagyok én pc-n is 3-4 évet várok amíg filléres bundleba nem lesz bármi hogy ingyen juthassak hozzá.. -
#173974 Szerintem itt inkabb ok-okozat tenyezorol lehet szo. Az olcso GamePass esetleg jobban beleviszi az embereket a jatek vilagaba. Tobb idot tolt x box-szal es ezert kesobb tobb nem game pass jatekot is megvesz. Vagy megismer egy jatekot game pass-ban. Es a kovetkezo reszet ami megjelenik mar elorendeli, mert megszerette. -
#173973 "A GamePass tervezési vezetője szerint az Xbox Game Pass növelte az eladásokat és a játékokra szánt időt
- Az összesített játékban töltött idő 20 százalékkal nőtt,
- 40 százalékkal több játékkal játszik egy adott felhasználó,
- Egy adott játék aktív játékosainak száma megkétszereződik, amint bekerül a GamePass katalógusba,
- Az előrendelések 25 százalékkal nőttek,
- 10 százalékos növekedés történt a franchise-ok értékesítésében."
Ezt máig nem értem de csak nem hazudnak. Nekem pl soha a büdös életbe nem jutna eszembe 10+kért megvenni azt amit 200ftért már letoltam...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.15. 02:44:11 -
#173972 Crackdown 3 review-ek is szállingóznak már.. -
#173971 +Discover your next great game. Buy 1 month of Xbox Game Pass for $2 and you’ll automatically get another month for free.* -
#173970 US és UK régión ismét elérhető az 1 havi gold $2/2£ áron, amiért plusz 1 hónap jár grátiszban valentin nap alkalmából. Ez az akció 02.22-ig tart, hazai régión bezzeg nem elérhető. -
#173969 Ja hogy csak a gyorsuláson van a hangsúly. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.13. 15:17:39 -
#173968 Tudott ez nem arról szól, ez csak frissítés. A cikkben le van írva mik javultak. Pár játék 4K-ban gyorsul...hogy mik és milyen szinten arról nincs szó csak hogy javul a teljesítményük.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.13. 13:41:50 -
#173967 Eddig nem tudott 4k-t a box? Vagy ez miért újdonság? -
#173966 Igen X360nál játszhattál a gold lejárata után is.
Ezt a buziságot a sony kezdte.
Ahogy a multi előfizetéshez køtést meg a microsoft.
Vicces hogy megvettem régen pl a cod advanced warfare-t és ps4en kellett psn, ps3on meg free multi... -
#173965 Nem emlékszel rosszul ez így van..
GOLD-os ingyen beszedzett XBOX ONE játékokat csakis addig tudod játszani amíg van aktív goldod.
Xbox 360-as játékokat meg bármikor gold se kell hozzá már.
New Xbox One System Software Update Improves 4K Visual Performance In Games
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.13. 12:14:46 -
#173964 Oh, én abban a hitben voltam hogy goldnál amit ha leszedek addig játszhatom amíg le nem törlöm, akkor is ha lejárt a gold :o -
#173963 lehet, hogy rosszul emlékszem, de a 360-as játékoknál nem az van, hogy ha megszerezted golddal, akkor bármikor játszhatod?
tehát amit mondasz, az a one játékoknál jogos, de pont a 360-nál nem. -
#173962 Miért bosszankodsz? Ez így ahogy van tök normális!
Mert mi van akkor, ha te goldosként valóban meg akarod venni azt a játékot, mert teszem azt 1 hét múlva lejár a goldod és nem akarsz többet goldot venni, viszont a játékkal szeretnél továbbra is játszani. És még csavarjunk annyit, hogy a gold alatt teszem azt van egy 24 órás villám akció is 70 % kedvezménnyel. Akkor te nem tudod megvenni, majd csak, ha lejár a gold??? És természetesen bukod az akciót is! -
toza #173961 interesting... -
Hay #173960 A 360-as játékoknál nálam is kéri a bejelentkezést, és olyan, mintha fizetni kellene érte, de NEM kell érte fizetni. Persze, csak ha free gold-os. Ezen mondjuk én is bosszankodok minden esetben, de ez van. -
#173959 Azt írja hogy a visszafele kompatibilitás program vagy mi része, esetleg azért kell fizetni? Ha igen akkor játékonként vagy egyszeri?
Sorry ha hülye a kérdés de sosem volt xbox-om ez előtt :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2019.02.12. 18:25:22 -
#173958 Rogue 1-15-ig free GOLD-al szóval valami bibi lehet nála.. -
#173957 Valamelyik játék a hónap második felében lesz majd free. Nem mind2 30 napig, hanem a hónap első felében 1 meg a másodikban 1.... -
#173956 Üdv!
Vettem egy ONE-t és kaptam hozzá live goldot.
Sikerült is leszednem a WRC6-ot de az AC:Rogue-rt pénzt kér.
Hogy működik ez pontosan?
Köszi -
farferi #173955 Tegnap olvastam a mutant year zero játékról itt az sg-n, tetszett..erre mit látok a gamepasson?..szedem is lefele:D
-
#173954 Tudom már régi játék de anno félbehagytam 1 óra után. Bioshock Infinite.
Bár még csak kb 2-3 órát játszottam vele a sztori kezd alakulni. De a rettenet sok lövöldözés unalmassá teszi. -
farferi #173953 Wasteland, Walking dead fos?..pes 19-et csak azért nem mondom, mert nem tudom hogy, a gpass miatt tudtam játszani vele vagy mindenki megtehette:D,,nekem hatvanért hozták németből egy éve, de a forint csak romlik, romlik
-
#173952 Te nem adnál, sokszázezer meg millió ember meg igen szóval gecijó pakk -
#173951 +1 kontroller még jó, Gamepass meg a sok fos játékért én nem adnék pénzt, még ingyen sem kell, de sok más játékosnak se, szóval nagyon eladni se tudnám... :) -
#173950 Szerintem ez bőven megéri..
2 db Xbox Wireless Controller
Battlefield V: Deluxe Edition
Battlefield 1: Revolution Edition
Battlefield 1943
Fallout76
EA Access 1 hónap
1 éves game pass (15k kb az értéke és ott a 2 forzád benne)
Akkor szopom le magam ha hamarosan ilyen one x csomagok jönnek majd -
#173949 Múltkori sokkal jobb volt 54000-ért volt 2 fasza Forza játékkal asszem, ez sokkal drágább még ha a gamepass-t is nézem. -
#173948 Német MM Xbox One S 231€ Ez a csomag kegyetlenül megéri.. -
#173947 nem valami fényes :) -
farferi #173946 Azt megnézném..pffuuuu -
toza #173945 megoldhato... csak hosszab toltes ido :) ... viszont halkabb.. ami szempont. es nem is hal be feltetlenul tul gyorsan...
-
#173944 Mondok jobbat: Nekem a februári hónap ingyen kapott hónap.. ez mégkeményebb -
#173943 300 forintért letolhatom a tombraidert??? kemény :/ -
#173942 várjuk szeretettel az xbox classic vs. ssd tapasztalataidat ;)
(arra azért kíváncsi lennék, hogy egy mai ssd trim nélkül mennyire képes magát karban tartani... ill. hogy a dvd helyett hdd-ről töltődő játékok már így is tök gyorsan indulnak/futnak, mennyit adna még ehez hozzá az ssd egy 733mhz-es cpu mellett? vannak kétségeim ;) ) -
#173941 DMC V demo v2 (baloldali a mostani, jobboldali meg a decemberi)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.07. 20:23:51 -
#173940 "SKYBOUND GAMES ANNOUNCES NEW PUBLISHING DEAL WITH BEAMDOG TO BRING BELOVED PC ROLEPLAYING GAMES TO CONSOLE FOR THE FIRST TIME
Konzolokra várható:
Baldur’s Gate
Baldur’s Gate ll
Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear
Icewind Dale
Planescape: Torment
Neverwinter Nights" -
#173939 Srácok Miért van az, hogy ezelőtt pár héttel még müködött a dolog, hogy egy roterre van kötve az Xbox One X-em, egy Windows 10 Pro PC-vel.
És simán látta a routeren a konzolt.
Amióta meg volt ez a rendszerszünet a live-on, most bármit dugok bárhová, ki-be jelentkezek, vagy frissítek, nem akarja látni, IP-t meg nem tudok megadni, mivel egy hálózaton vannak eleve.
Valaki találkozott ilyen problémáva?
(nem tudom, hogy ez a live problémája-e csak feltételezem...) -
#173938 Ingyen beszerezhető a Crackdown -
#173937 "Alig öt hónappal a megjelenés után máris bekerül Lara Croft legújabb kalandja, vagyis a Shadow of the Tomb Raider az Xbox Game Pass kínálatába. Ráadásul erre csak csütörtökig kell várnunk, február 7-én már be is toppan Lara kisasszony.
Persze a Shadow of the Tomb Raideren kívül már játékok is érkeznek a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába. A Telltale-féle The Walking Dead: The Complete First Season, valamint a Pumped BMX is február 7-én válik elérhetővé a Game Passen keresztül. Nem sokkal később, február 14-én a Blob jön. Nyilván nem marad ki 15-én a Crackdown 3 sem, majd február 21-én befut a Batman: Return to Arkham is - utóbbi ugyebár a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City Xbox One-os változatait tartalmazza."