176776
banner
  • toza #174211
    mar megint no=k ??!

• darkSectorxxx #174210
    Kell hozzá gold?
  • Waczkor
    Van egy extra kulcsom ghost recon breakpoint betahoz ha erdekel valakit.
  • grebber
    A 2db 360 game fain

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.30. 04:42:54
  • grebber
    Előtölthető a Gears 5!

#Gears5 launches on September 10th. Play 4 days early with Xbox Game Pass Ultimate or the Gears 5: Ultimate Edition.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.28. 21:47:59
  • farferi
    Megjött:D,,most lassíthatnak egy kicsit, karácsonyig elleszek.
  • grebber
    Xboxot most nem kapcsolom be ,de a pc-s game passba ott van már .......
  • farferi
    Hol a Bards tale 4?:/
  • grebber
    Nem!
  • darkSectorxxx #174202
    Nem úgy van, hogy a CONTROL a gamepass része lesz?
  • Solten
    Fákje
  • TomStorm
    Ja és egy Blair Witch is nemsokára!
    Egész erős lesz az ősz..
  • TomStorm
    Hosszú idő óta az első game amit várok+Control XB címként(na jó Pc-re de ugye mind1 mire veszem).
    És nagyon tetszik,hogy ilyenkor jön Pc-re is!Már előrendeltem mindkettőt.

Ez a Gears odab...ós lesz az tuti:)
  • farferi
    Ez szlp felhozatal,nyami:D
  • grebber
  • davidka003
    Devil May Cry 5 gyorsan bekerült. Szerintem fos volt mondjuk.
  • grebber

Xbox game pass:

Ma:
    AoE: Definitive Edition
    Devil May Cry 5
    Stellaris

Aug22:
    Ape Out
    Kingdom Come: Deliverance

Aug27:
    Bards Tale IV: Director's Cut

Aug30:
    Blair Witch

Sep5:
    Dead Cells

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.19. 19:08:51
  • grebber
    Forza Motorsport 6 - ősszel lekerül a játék a hivatalos Xbox boltból Szeptember 15-el game over
  • Zozo76
    Itt ugyanaz a hiba mint nalad:

https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/error-status-report-w0000-0021-x0000-f001-y20a8/0901a3a6-267c-4aab-a679-1c1cd921f02e

Regio problemat irnak.
  • grebber
    Mondom én ,hogy a MS nem tud leállni erről a filléres game passról. Most 600ft-ért van még 35 napig (amit tuti megint megtoldanak majd 500 nappal ) Game pass ultimate tehát xboxos ,pc-s game pass + 2 hónap xbox gold tagság....Meg is hosszabbítottam november végéig hátha lesz pár jó régi 360-as game!
  • scramer
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni az alábbi hibához, XBOX 360 E LIVE hibát ír, végig fut a teszt majd a végén az alábbi "Error Status Report" jelenik meg.
    Próbáltam mindent amit az xbox.com-on írtak de semmi nem segített.
    Köszi
  • grebber
  • mrmilan
    Nekem azt hiszem, annak idején 2015 júliusában (akkor vettem egy 500GB-os FAT ONE-t) cirka 25.000 forintért vették be a 250GB-os fekete Slim 360-ast + Kinect (2010. júl 11. gyártású és rá pár hónapra vásárolt). Plusz adtam hozzá egy alig használt 360-hoz passzoló Microsoft Steering Wheelt, + vezetékes kontrollert meg vagy 6-7 játékot is. Az összes cuccért 65 rugót szurkoltam le a teljes árból. Konzolok Szervizénél. Az X meg már full kp-s volt egy az egyben...
  • grebber
    Valaki nem emlékszik amikor voltak a használt konzol beszámítása a One-hoz vagy one X-hez milyen árakon vették be a régi 360-as masinákat?
  • Botond #174187
    Crimson skiest várom goldba, azt kipróbálnám megint, anno sokat toltam pc-n.
  • grebber
    Pár korábban nem megvásárolható BC-s XBOX Classic cím megvásárolhatóvá vált a Magyar storeban. (990FT darabja) Amcsi storeba alapáruk 9.99$

Ninja Gaiden Black,
    Fuzion Frenzy
    Jade Empire
    Black
    Crimson Skies
    Psychonauts
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.06. 23:16:39
  • grebber

Jade empire újra elérhető a store-ba 990Ft-ért!
  • Zozo76
    itt az uj leendo konzolom:

termeszetesen itthon figyel az eredeti (ujabb, lapos) peldany is.
    Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2019.06.29. 07:44:29
  • grebber
    "hol vannak az exklúzív AAA címek?" Szerintem eddig se voltak és eztán se lesznek box-ra..

Nem lepődnek meg ha 2020-ra minden létező X360 címet kihoznának BC-be. Sajnos más ütőkártyájuk nincs és nem is lesz.
    Pedig szerintem bőven lehetne annyi jó stúdió van már náluk ,de úgymond kreativitás nincs. Pl ott a Ninja Theory tőlük lehetne valami igazi giga jóság,de ezek is azt a csoffadt multis fost hegesztik...totál nem is értem. Egy single player cuccal felkerültek az olümposzra és multis szar miatt a mélybe vetik magukat.
  • Harlekin
    Vagy esetleg pont úgy vannak vele, hogy most is az övék az erősebb gép igy aki gyengébb szart akar az vesz PS-t!
  • rastaman
    amíg f.s játékok jönnek boxra, jobban is fog fogyni a ps... hol vannak az exklúzív AAA címek? ja, hogy nem nagyon van más a forza-gears-halo trión kívül?! ez a baj.
    Utoljára szerkesztette: rastaman, 2019.06.25. 02:51:34
  • grebber
    Fele arányban fogy a pshez képes így elég nekik egyel vergődni... következő genre úgyis még jobban el fog lépni a sony mivel elég sok cucc jön pc-re és akinek erős gépe van nem fog konzol venni még annyira sem mint most.
    De legalább jön minden pc-re így nem tud érdekelni az se ha egy db scarlet se megy el :) Mondjuk 1 el fog mert becserélem majd az X-em amint lesz lehetőség. Valahogy nincs már meg a lelki erőm 200 ezreket kiadni VGA-ra a többi alkatrészről nem is beszélve.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.24. 20:31:31
  • Harlekin
    Őszintén szólva én soha nem is értettem ennek mi a lényege.
    Mi értelme 2 eltérő tudású, de hasonló platformot istápolni.
    Csak a problémákat hozza magával...Mert ésszel kell a kontrasztot kezelni a játékoknál, nehogy már sokkal jobb legyen a másik!
    És ebből következőleg adu ászt adnak a fejlesztőknek a lustaságra, mert pont erre hivatkozva tudnak szart kiadni a kezükből a jobbiknál is...
    De szerencsére megjött az eszük...
  • grebber
    A Microsoft véget vet a dupla konzolos korszaknak
  • grebber
    Xbox One mouse and keyboard support is now live for these titles, after installing Xbox One's November 2018 update.

Bomber Crew
    Deep Rock Galactic (Xbox Dynamic Lighting)
    Fortnite
    Metro Exodus
    Minecraft
    Paladins
    Sea of Thieves
    Sniper Elite V2 Remastered
    Strange Brigade (Xbox Dynamic Lighting)
    Surviving Mars
    The Sims 4
    Vermintide 2 (Xbox Dynamic Lighting)
    Warframe
    War Thunder
    X-Morph Defense (Xbox Dynamic Lighting)
    Upcoming Xbox One mouse and keyboard titles

A number of developers have also announced intentions to support mouse and keyboards in the future.

Children of Morta (Xbox Dynamic Lighting)
    DayZ (Xbox Dynamic Lighting)
    Gears 5 (Xbox Dynamic Lighting)
    Minion Master
    Moonlighter (Xbox Dynamic Lighting)
    Realm Royale
    Roblox (Xbox Dynamic Lighting)
    SMITE
    Vigor (Xbox Dynamic Lighting)
    Warface
    Wargroove
  • grebber
    Igen és hamarosan jön majd steamre is a többi jósággal együtt. (Bár ez csak a pcseket érdekli igazán)
  • toza #174175
    gow 4 csak 3 euro cd key oldalon..?!

win 8.1 en nemtudom cross platformni?nem indul el a store...powershell leirasok csak win 10 hez.

win 10 re updatelni kell mindenkepp?

van aki meg most is win7 hasznal pedig... :(
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.06.15. 15:56:30
  • Harlekin
    Neked...
    És vannak a többiek!
  • grebber
    Azt jó lett volna nekik ? Mint most a MSnak hogy mindenki szarozza mi volt ez a semmi?
    Nem telhetetlen csak biztos voltak akik vártak pl akár 20 másodperc ingame anyagot pl a Haloból.
    A legviccesebb hogy a legjobb dolog az az első percben volt a Blair Witch ,mert erről egy deka szó nem volt eddig hogy a Layers of Fear gárdája heggeszt egy ilyet... a többi kb nulla hírértékkel bírt.
    De nem gáz elment rá 2 óra meg sok sok $ fölöslegesen...

A Sony nagyon jól döntött ,hogy nem égették magukat ugyanilyen nulla előadással.
  • Harlekin
    Nem az E3 lett gyenge, mert a tendencia évekre vissza nyúlik.
    Inkább mi felhasználók váltunk telhetetlenné! És nem is kell, hogy ez sokkal többről szóljon mint töményen nagy vonalakban rálátást kapjon a jövőre.
    Tehát E3 egy közös nagy buli és pont ezért szánalom, hogy a Sony arra nem méltatta a célközönségét, hogy megjelenjen a rendezvényen...
    De hát ez legyen az ő bajuk...
    A legnagyobb kérdés, hogy mikortól lehet a SCARLETETT előrendelni!?
    Nagyon bíztam az idei megjelenésben.....
    Én olyan 250000-es lélektani határt lőttem be rá amit gyorsan asszony mentesen el is különítettem a "dugi" pénzemből!