XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idézet:
1.) A PS3 és PS4 USB-je "más" lesz, nem lesznek kompatibilisek a ps3-as kormányok a ps4-esekkel...
2.) A Logitech bejelentette, hogy nem fejleszt több kormányt konzolokra
3.) az MS licenszelt egy Thrustmaster és egy Madcatz kormányt, mást nem fognak támogatni
4.) a SONY licenselt két Thrustmaster kormányt, egyiket kifejezetten a Driveclub-nak dedikálva, de más kormányokat hivatalosan õk sem fognak támogatni
5.) a Fanatec-es Thomas szerint a box1-hez nem valószínû a kompatibilitás, a Ps4 USB-jéhez még egy Thrustmaster (emulált) firmware-el vagy egy fizetõs Sony licenszel még akár kompatibilisek is lehetnek, DE elõbbivel nem lenne FFB csak "rumble" rezgõs funkció, utóbbi miatt meg pénzt kéne kérniük a kormány tulajoktól....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
van skyrim is.
régen vettem BF3-at, müködött.
Vettem BO2-õt, sajna steam régiós volt, elcseréltem de az új gazdájának ment.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak a Microsoft nagy fasz mert egyenesen megmondja a vásárlóknak amit tesz, a Sony meg csak azután miután a Microsoft-ot lehordták azért amit a Sony is meglép.
Had ne soroljuk.
Eltelt egy nap:
A PS4 nem fogja lejátszani a 3D Blu-ray filmeket - ezt a Eurogamer szúrta ki a
gép online kézikönyvében. Miért nem? Válasz nincs, de mivel az Xbox One sem támogatja a 3D BR formátumot, azt gyanítjuk, pénzügyi / licensz okok lapulnak a háttérben.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Adversus solem ne loquitor
Nézd meg, hogy mik jöttek ki rá és döntsd el, hogy kell-e valami közülük.
Új játékra ne építs, mert biztos jön még pár játék rá de szép lassan átállnak majd a nextgen-re.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Én csak játszom vele, hogy mitõl megy nemtudom - ahogy Csodabogár mondaná - de szinte biztos vagyok benne, hogy a rev.1 új boxok sem fognak 150-200 W fölött indítani.
/mondjuk az "50/60GHz" okán élek a gyanúperrel, hogy ez is lehet hülyeség. Bár ha jó szar a hatásfoka, akkor a 350w-os max-ra egy ekkora kocka elég is lehet.
Adversus solem ne loquitor
Elírták? Lehet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én nem akarom elhinni, hogy ennyit fogyaszt. HÁt mi a faszom? Ennek egy külön erõmû kell?
Eléggé spórolós vagyok, nem szeretem a nagygépet se járatni ha telóról is tudok torrentezni pl.
Az biztos ilyen fogyasztással nekem nem kéne. Majd lesz ebbõl is SLIM 2 év múlva.
Fizika óra, általános iskola 7. osztály.
P = I*U
"Input 100V-127V (min és max tartomány) @ 4.91 A"
P(min) = 100V * 4.91A
P(min)= 491W
P(max) = 127V*4.91A
P(max) = 623.57W
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem tuti nem fogyaszthat annyit. Az nagyon durva lenne.
Több ezer Ft-os villanyszámla nem kéne miatta.
BOX teljes terhelésen ~620 Wattot zabál, egyébként ~490-et!
Az kemény bmeg! A Ci7-em csúcsra járatva, 7870 OC-vel, SSD-vel, HDD-vel, anyámtyúkjával 300W-ból bõvel elvan.
Just do it :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amíg fejlesztenek, és ezt nem javítják, addig ez lehet a megoldás. 😊
A medve nem játék.
DrDreHD profil volt.
Vicces, hogy eddig semmi gond nem volt, most meg van.
- Battlefield 4 – 33GB
- Call of Duty: Ghosts – 39GB
- Dead Rising 3 – 19GB
- FIFA 14 – 8GB
- Fighter Within – 9.2GB
- Forza Motorsport 5 – 31GB
- Just Dance 2014 – 22GB
- Killer Instinct – 3.4GB
- Lococyle – 13GB
- Madden NFL 25 – 12GB
- NBA 2K14 – 43GB
- NBA Live 14 – 9GB
- Powerstar Golf – 3.9GB
- Ryse: Son of Rome – 34GB
- Skylanders: Swap Force – 15GB
- Xbox Fitness – 246MB
- Zoo Tycoon – 2.6GB
- Zumba World Party – 24GB
Forza.
ha TÉNYLEG csak day1-ig tiltották le, azzal semmi gond.
Forza.