XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
irány a jatekaim.hu és zsákolj be gyorsba egy cod3at!
DS, teis!
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
és ha pár napon belül letolja, elmondhatja h currgenen nyomta le :P
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
késõ az. :D
nincs ps2-õm....:D
Forza.
cod1 (kieg nem)
cod2
codmw
codmw2
codbo1
codmw3
codbo2
cod3 és waw nem csúszott le egyedül, pedig próbáltam "lenyelni" :))
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Hát ez ott volt a szeren. Nyilván ugyan az a játékmenet mint eddig, de ebbe MINDEN volt. Földön, vízen, ûrben ( nem csak az elején van ÛR!!! ), jámrûben stb stb... nagyon sok pálya, de nem hosszúak. Mindenbõl egy szelet, mindig más, és mindig van valami fasza jelenet. Story is teljesen rendben volt ezzel a családi szállal, meg egészáben is. Ez mögött van koncepció... szinkron, zene is nagyon rendben volt. Kutya nem sok szerepet kapott, de az is jó volt azon a pár pályán amikor velünk ment.
Külön kiemelném az átvezetõ CGI-ket a pályák közt, amit rettentõ hangulatosak.
Graf okés, a végére k látványos lett és odabaszós pályák voltak, de a frém ott már nem is volt stabil 60... játék javarészén viszont az.
Elsõ COD amit végigvittem a WaW óta, pedig nem akartam, de meló után nyomtam mindig egy kicsit, aztán ma vége lett:D
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Röhej, de itthon nagyobb boltok közül csak párban van egyáltalán címként megemlítve.
A medve nem játék.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Miért raksz be mindig képeket a borítókról? :D
Feltünési viszketegség? :D
További jó méricskélést és elégedetlenkedést mindenkinek.<#vigyor0>#vigyor0>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
btw: ha telefonon csinálok egy wifi hotspotot akkor azon tud csatlakozni.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
támogassátok az MS-t a day1 vásárlásotokkal! :)
Forza.
volt mikor ez volt a best game! Mikor többen voltunk a gép elõtt, mentek a verekedések, hogy ki üljön le elé :DDDDD
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Jahogy az igények változnak, ééééértem.
Forza.
Szerintem elég lenne 1 pálya akkor mindenkinek az lenne a kedvenc érthetõ módon.És 2 autó persze ugyan az mind 2 csak a színük legyen más fekete és fehér természetesen ezt is csak a színvakok miatt a többi dolog lényegtelen.Autós játék egyenes,jobb kanyar,bal kanyar és ezek váltakozása.
Kész is a minden igényt kielégítõ vitathatatlan megoldásokat tartalmazó autós game.<#vigyor0>#vigyor0>
Kötelezõ végignézni!!!Mi ezzel napi több órát is játszottunk!!!
Istenem de szép korszak volt ez minden igényt kielégített...<#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor>
Nekem rakjanak már be egy bevásárló kocsit, meg egy golfautót!
OFF :D
gondolom elfogadod, h nagyobb az esély 500ból 15 kedvencet megtalálni, mint 200ból ;)
Forza.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
perszepersze....
Forza.
Forza.