XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
"The snow is only there on Christmas day, so it will be business as usual tomorrow. It is also country specific, so midnight where you are brings the thaw!"
GTA Online -on volt elvileg csak és nagyon sokan utálták <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
-gép
Kisebb és szebb mint vártam. Halk, az alapjárati hangereje kb ps4 szint, de ez játék közben sem változik, míg a ps4 killzone alatt néha hajszárító. Tetszik.
-kontroller
Viszonylag sokat vártam tõle, ehhez képest hatalmas csalódás. Egy retek. Az elmúlt 7 év legrosszabb kontrollere. Fogalmam sincs hogy baszhatták el ennyire. Kurvaszar a fogása, kicsi, szaranyag, 1 perc után fárasztó, és a vállgombokhoz csuklóból kell a kézfejemet felfelé feszíteni. Amennyit a ds4 fejlõdött elõre, annyit az ms vissza.
-rendszer
Félkész akárcsak az orbis. De az alapok jók, gördülékeny, stb. Tetszik de a hiányosságokat, akárcsak a ps4 esetében, pótolni kell.
-kinekt
Fogalmam sincs, leszarom :D
-játékok
Ez sajnos fájó pont, de nem sokat láttam. A deadrising egy kicsit felskálázott prevgenszar, ami szarul is fut, blöe. Kinekt valami (valami jetskis cucc), jól nézett ki, jól futott. Nájsz. Fifa14-bõl pár mp-t láttam, az alapján nagyon korrektül nézett ki, és 60fps. Meghát Totti ryse videói odabasznak, ezt majd élõben kell látnom.
Összességében tetszett, rendben van a cucc, DE valaki csináljon hozzá egy használható kontrollert (mondjuk másolják le a ds4-et), és ha egyszer lejártnak nyilvánítom a MS embargóm, nem kizárt, hogy bebaszok egyet a ps4 mellé :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mondjuk egy X1 jobban feküdne ott mellette

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Készenlétin nagyon jó,hogy benyomod és azonnal a dashon van vagy csak szólsz neki hogy XBOX ON és bekapcsol.Energia takarékoson viszont várni kell mire feláll.
Elmesélem bár égõ,de a kinectnél,mire Rena elmondta,hogy itt manuálisan kell a döntés állítást csinálni befontam a hajam az idegtõl,hogy szar.<#vigyor>#vigyor>
Gyors személyes kérdés,ha már itt leledzel.Mikor jöttök,hogy úgy melegítsem a halászlét...<#vigyor0>#vigyor0>
De a teljes igazság az,hogy az asszony kiüldözött a nappaliból-idézem "a sok szaroddal"<#vigyor>#vigyor> így csinálhatok magamnak 1 második gyerekszobát.<#vigyor>#vigyor>
UI: Kellemes Ünnepeket Mindenkinek ;)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Akkor most vigyem a ps4-et, hogy azért lássunk valami nextgent is? <#ravasz1>#ravasz1>
/nextgen a faszt, itt már csak curr meg prevgen van :)
Megérkeztem az erdõs részhez. Szikrázó napsütés, vízesés, hatalmas szakadék, nyálkás sziklák, kis folyó, széltõl lengedezõ sûrû aljnövényzet, fák, dzsungel sûrûségû táj. A nyálamban fetrengek... döbbenetesen jól néz ki ( s semmi rece, semmi spórolás árnyékok minõségén stb ) Egyedül a frém lehetne jobb, de hát Crytek...
Ez ugyan úgy üt mint anno a GeoW 1. Óriási az ugrás a 360 legszebb játékaihoz képest is. Remélem a Crytek csinálja már a következõ játékot az MSnek!
Hogy fog kinézni a Halo 5? ha minimum így akkor már bepissantok!
de.... de nekem ez így nem oké! mi az h a meglevõ pénzt az accomon nem tudom elkölteni "normálisan" ?!?!?! :(
Forza.
már kitöröltem mindkét kártyámat, de mostmár annyit mond az xbox.com h sry, de nem tudom megvenni a játékot, lévén nincs fizetõ eszközöm ... WTF MS?!
Forza.
Úgyhogy Tom mellett én is SZERETNÉM megkérni a legnagyobb operatõröket, Tottit, Artyt és aki még szokott szúrni, hogy inkább linket tegyen a feltöltött videójáról!
Köszönöm felebarátim! :)
Na nézem elölröl megint,thx
Ha már nekünk szól konzolra légyszives használja mindenki külön a link opciót.kösz!