XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Wolf among us sokkal jobb.
Lehet, hogy jó játék de konkrétan az episode 3-nál beleuntam az unalmas mászkálásba, az unalmas párbeszédekbe.
Mondjuk a kannibálos rész tetszett.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megéri azt a 1e forintot. A szar, hogy most jó sokat kell várni a második részre. Venném az ilyen cuccost minden héten.
Ezek tényleg csak látszólag egyformák.360 eleve egy felém dõlõ forma és felületû eszköz,ehhez képest XO 1 minimálisan elõre dõlõ fogású lapos felületû eszköz már eleve ez miatt se fog ugyan azt az érzést biztosítani.
XO magasabb lett és a fogáshoz mérten is magasabbra kerültek az analóg gombák fogás pontjai 360 hoz képest.A gombák távolsága 4 milliméterrel közelebb kerültek XO-n.Viszont a kontroller szélétõl mind a 2 távolabb került.Gombához képest D pad lényegesen lejjebb került ez adódik az eleve süllyesztett kialakításból.Az AXYB gombok is 2 mm-el közelebb kerültek egymáshoz,de közelebb a kontroller széléhez és ebbõl adódóan minden gomb eleve dõl jobbra ehhez képest 360 on csak a B gombra volt ez jellemzõ...És ezek amik elsõ ránézésre nem látszódnak és akkor még ott vannak a ravaszok amik aztán totális átalakuláson vettek részt.<#kacsint>#kacsint>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bazze hát nincs 2 egyforma kezû ember akinek tökéletes ergonómiát biztosítana 1 ehhez hasonló több funkcióval ellátott eszköz elsõ perctõl.
Adversus solem ne loquitor
Leszarom, hogy az ms csinálta, vagy a sony, egy új fejlesztésnél NE kelljen megszokni semmit. Legyen JOBB mint az elõzõ, ha már háromszor-négyszer annyiba kerül. Ez lenne a normális, nemde? Azzal volt tele a sajtó, hogy százcsilliárd ûrdollárt költöttek a kontrollerre.
Mire? A rezgõ ravaszra? Ha ennyit költöttek rá, miért nem lett ezerszer jobb? Miért kell megszokni...bármit? Én nem pártállást vszek meg a konzollal, vagy bármivel, hanem egy nyavajás eszközt, és ha az a legdrágább jelenleg a piacon, akkor az a minimális elvárásom, hogy a seggemet nyalja ki kérés nélkül, tökmindegy, hogy kinek a logója van rányomtatva. És ha ezt nem teszi, akkor ne kelljen már leírnom, hogy micsoda remekkiválóbaszottjó. Az meg ne legyen már pozitívum, ha valami használható arra a célra amire megalkották, basszameg.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Jelen pillanatba nincs releváns mértékû használatból eredõ minden eszközt érintõ tapasztalat senkinél szerintem.Ezért minden észrevétel tényleg csak egyedi és "önös".
Én se azt mondtam,hogy nem jó XO kontroller!!!Jelenleg ez a pár óra amit eddig tudtam használni nem mondatja velem azt,hogy jobb de azt se,hogy rosszabb mint a 360 ennyi se több se kevesebb.Szimplán érzek hiányosságokat 360hoz képest,de ez megint csak nem az,hogy szar csak máshoz vagyok szokva.
(Pl: ha téged éveken keresztül otthon vaníliás cukorral ízesített marhahúslevessel etetnek,nyilván szarul fog esni étterembe 1 rendes sós húsleves)
Viszont ami valóban messze veri a 360 kontrollert az a D pad XO-n az most tökéletes lett az 360on számomra 1 anomália volt.
Az LB RB nél ott valóban sántít a dolog XO-n.És ezt az is észrevette aki most elõször vette a kezébe és kipróbálta a fifat elsõ perc után mondta,hogy nem mindig érzékeli a benyomást az LB RB.
De ez is megszokással orvosolható.
Mobynál amikor próbáltam a DS4 et az valóban annyira idegennek tûnt,hogy számomra használhatatlan volt,mert nem ahhoz vagyok szokva.Képtelen voltam az ujjaimat oda tenni ahova kell.De messze nem szar ez miatt!!!Mint eszköz és ha csak szemmel nézem nagyon jó.
Moby itt megkopogtatta az XO kontrollert valóban üres vékonyka hangot hallat magából.És leginkább ez miatt érti azt hogy gagyi.
(Példa gyanánt elsõ siklóernyõmön a zsinórzat 1.5 mm vastag szálakból állt össze a következõ pedig már 1 kevlár zsinórzatú 0.6 mm vastag zsinórzattal rendelkezett amikor megláttam azt mondtam ÉN ezzel nem repülök nincs az az isten 3 méterrõl nem látszottak a zsinórok.Pedig nagyobb volt a szakító szilárdságuk mint az elõzõnek.Szimplán a vizualitás ezt váltotta ki elsõre...)
XO nál nem tudom,hogy ezt most spórolásból vagy csak a lekönnyítés miatt lett ilyen,de ettõl számomra nem gagyi 1 eszköz,mert viszont nem recseg nem ropog.Majd a gagyi jelzõt akkor mondom ki rá,ha elsõ agyfasz játéknál kicsit idegrohamba ketté tudom tekerni,mert ezt a 360 azért elég jól elviselte.<#vigyor>#vigyor>
a 360 analogjai amugy furák ... eleinte azok is jók, csak "kikopik" a középállásuk, utána lesz holtjátékuk 😞
Forza.
Forza.
Én inkább aztmondom akit érint nézze meg, próbálja ki, és alkosson róla fanbojmentes véleményt, mert ezzel fogja irányítani a játékait évekig.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
- fogása kézre cuppanósabb mint a 360as, kisebb, formásabb igen, de nem kicsi
- ravaszok össze sem hasonlíthatóak ( sem a 360al, sem a DS3al ( ami ugye használhatalan volt ) ( DS4et nem tudom, de képrõl nem változott, persze ha használható már akkor az óriási elõrelépés ), annyira minõségiek X1en. Nem csak pihe puhán mennek és ütköznek, nesztelenek, de még ergonómiailag és kézre állnak mert nem "egyenforma" + a feedback rezgések.
- gombáknak nincs holtjátéka, a pereme pedig segít és biztos fogáspontot ad ( azt hogy mikor kopik el, mennyire senki nem tudja... egyenlõre a DS4-rõl tudni hogy ott minõségre nagyon gyenge a borítás )
- d-pad okés, a 360aséval szemben ez használható, de pl a VITA d-padja más minõség és más szint... mivel nem használom semmire nekem mindegy milyen
- ami nem jó az az RB-LB gombok, nagyon a szélén van a mikrokapcsoló így csak ott lehet nyomni
- az elemtartó eltünt, már teljesen beleépül a kontrollerbe
- start gomb ami már nem start, a back ami már nem back rendben vannak, most már nem PRESS START van hanem PRESS "A"
- ja igen az akciógombok ugyan olyanok
- Xbox gomb pedig szintén igényesebb, nem csak a fehér világítás miatt, de nyomása és a kidolgozása is
Mit hagytam ki? semmit😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A yetinek nincs akkora ujja, hogy ezen összeérjen 😄
Forza.
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PS4et is kipróbáltam,sokkal jobb lett mint az elõzõ az tény.Nekem mondjuk a ps furcsa mivel sose volt playstationöm.Szenvedtem is vele rendesen eurogameren mikor írta a játék mit nyomjak pedig ugyanannyi gomb van meg majdnem ugyanott😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Még annak is fölé lehet lõni, lásd DS4. És biztos vagyok benne, hogy még ezt is lehet fokozni. Szóval ez csak simán túlgondolás, túlakarásos elbaszás eredménye.
Kisebb analog kar?Jesus,kinek volt ennyi esze,hogy így tervezze meg.
Na keresek v.mi összehasonlító vidit.Úgyse lesz lehetöségem kipróbálni..
XO<DS3<<<<<<X360<<<DS4
Nyilván más másképp értékeli, de nem hiszem, hogy él ember a földön, aki szerint nem rosszabb ergonomiaiIag, mint a 360-é volt. Ahhoz nagyon elvakultnak kell lenni.
Elég lesz megvenni a konzolt de még az se biztos.Számomra ez a játék kínálat mind2 konzolon nagyon gyenge meg túlárazott is mind.