XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Ez XO-ról szól 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

davidka003
Szerencsére nem tartom sokra a játékot úgyhogy maximum akkor játszanék vele ha ingyen volna.
The Wolf among us sokkal jobb.
Lehet, hogy jó játék de konkrétan az episode 3-nál beleuntam az unalmas mászkálásba, az unalmas párbeszédekbe.

Mondjuk a kannibálos rész tetszett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szar lehet ilyen felfogással élni.
davidka003
Fogadni mernék 1-2 hónap és ingyen lesz Live-on.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

The Walking Dead Season Two elsõ rész: 10/10

Megéri azt a 1e forintot. A szar, hogy most jó sokat kell várni a második részre. Venném az ilyen cuccost minden héten.
Botond
gduck
Linket dobjál róla, mert én nem találom 😞

Harlekin
Jó!Itthon vagyok és összesen ha 4 órát játszottam...Minden más baromságot kell csinálnom,mert a szokásos irányított szabadidõs elfoglaltságba veszek részt...
Moby
Szerezzél ryse-t, ne a kontrollert vizsgáld! 😊

Adversus solem ne loquitor

davidka003
Még az MS is adott ki közleményt, hogy meg lett hosszabbítva határozatlan idõre.

Harlekin
Na most elkezdtem tüzetesen vizsgálni a 2 kontrollert...
Ezek tényleg csak látszólag egyformák.360 eleve egy felém dõlõ forma és felületû eszköz,ehhez képest XO 1 minimálisan elõre dõlõ fogású lapos felületû eszköz már eleve ez miatt se fog ugyan azt az érzést biztosítani.
XO magasabb lett és a fogáshoz mérten is magasabbra kerültek az analóg gombák fogás pontjai 360 hoz képest.A gombák távolsága 4 milliméterrel közelebb kerültek XO-n.Viszont a kontroller szélétõl mind a 2 távolabb került.Gombához képest D pad lényegesen lejjebb került ez adódik az eleve süllyesztett kialakításból.Az AXYB gombok is 2 mm-el közelebb kerültek egymáshoz,de közelebb a kontroller széléhez és ebbõl adódóan minden gomb eleve dõl jobbra ehhez képest 360 on csak a B gombra volt ez jellemzõ...És ezek amik elsõ ránézésre nem látszódnak és akkor még ott vannak a ravaszok amik aztán totális átalakuláson vettek részt.<#kacsint>
Harlekin
Te tiszta kész vagy semmi belekötés nincs semmibe(szerintem neked bejgli mérgezésed lett<#vigyor>) Én is leírtam amik nem tetszenek,de ezek nem olyan mértékû dolgok amitõl ez az eszköz használhatatlan lenne...Furcsa mivel 6 éve 1 bizonyos dolgot tartottam eddig a kezembe,ha kérnék akkor kontroller nélkül is beállítom tökéletes méretpontos állapotra a kezem és légirányítást végzek tökéletes pontossággal álmomból ébresztve is...Ehhez mérten most 1 hasonló,de teljesen más eszközt tartok a kezembe releváns,hogy idegen és más.
gduck
Én még pletykán kívül mást nem találtam neten arról, hogy jövõ évben is folytatódik. Még a boxon is 12/31-ig dátum szerepel. Látott már valaki errõl HIVATALOS infót?

Totti5
Semmit nem kell megszokni, ugyan az az elrendezés, ugyan az a funkció, ugyan úgy vannak ugyan ott a gombok ( kivéve az RB,LB ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Jó rosszul fogalmaztam akkor nem megszokni kell hanem átszokni azoknak aki már elõtte évekig 1 másik hasonló eszközhöz voltak szokva.Hidd el aki most élete elsõ konzoljának kontrollerét tartja a kezébe XO esetébe annak a gyönyör ez az eszköz mint ahogy ez elmondható DS ek esetébe is.
Bazze hát nincs 2 egyforma kezû ember akinek tökéletes ergonómiát biztosítana 1 ehhez hasonló több funkcióval ellátott eszköz elsõ perctõl.
Moby
Egyébként írtam egy halom pozitívumot is, abba nem akar belekötni senki. A kontrollertémába még az is, aki csak youtube videón látta. 😄D õrület amit mûveltek 😄

Moby
>De ez is megszokással orvosolható.

Leszarom, hogy az ms csinálta, vagy a sony, egy új fejlesztésnél NE kelljen megszokni semmit. Legyen JOBB mint az elõzõ, ha már háromszor-négyszer annyiba kerül. Ez lenne a normális, nemde? Azzal volt tele a sajtó, hogy százcsilliárd ûrdollárt költöttek a kontrollerre.
Mire? A rezgõ ravaszra? Ha ennyit költöttek rá, miért nem lett ezerszer jobb? Miért kell megszokni...bármit? Én nem pártállást vszek meg a konzollal, vagy bármivel, hanem egy nyavajás eszközt, és ha az a legdrágább jelenleg a piacon, akkor az a minimális elvárásom, hogy a seggemet nyalja ki kérés nélkül, tökmindegy, hogy kinek a logója van rányomtatva. És ha ezt nem teszi, akkor ne kelljen már leírnom, hogy micsoda remekkiválóbaszottjó. Az meg ne legyen már pozitívum, ha valami használható arra a célra amire megalkották, basszameg.

Myselor
nemtudjátok mi lesz a gold member gamek?
gduck
Hát én már szívesen "szenvednék" az új kontrollerrel 😄 Lehet veszek is magamnak és csak nyomkodom gép nélkül 😄 😄 😄

Moby
Hát én végigkínlódtam a ds3-al az elõzõ generációt, tudom milyen az, amikor szar, meg amikor nemszar 😊

Harlekin
Látom ez a dolog megint kezd elmenni a kinek a nagyobb dolog felé.
Jelen pillanatba nincs releváns mértékû használatból eredõ minden eszközt érintõ tapasztalat senkinél szerintem.Ezért minden észrevétel tényleg csak egyedi és "önös".
Én se azt mondtam,hogy nem jó XO kontroller!!!Jelenleg ez a pár óra amit eddig tudtam használni nem mondatja velem azt,hogy jobb de azt se,hogy rosszabb mint a 360 ennyi se több se kevesebb.Szimplán érzek hiányosságokat 360hoz képest,de ez megint csak nem az,hogy szar csak máshoz vagyok szokva.
(Pl: ha téged éveken keresztül otthon vaníliás cukorral ízesített marhahúslevessel etetnek,nyilván szarul fog esni étterembe 1 rendes sós húsleves)
Viszont ami valóban messze veri a 360 kontrollert az a D pad XO-n az most tökéletes lett az 360on számomra 1 anomália volt.
Az LB RB nél ott valóban sántít a dolog XO-n.És ezt az is észrevette aki most elõször vette a kezébe és kipróbálta a fifat elsõ perc után mondta,hogy nem mindig érzékeli a benyomást az LB RB.
De ez is megszokással orvosolható.
Mobynál amikor próbáltam a DS4 et az valóban annyira idegennek tûnt,hogy számomra használhatatlan volt,mert nem ahhoz vagyok szokva.Képtelen voltam az ujjaimat oda tenni ahova kell.De messze nem szar ez miatt!!!Mint eszköz és ha csak szemmel nézem nagyon jó.
Moby itt megkopogtatta az XO kontrollert valóban üres vékonyka hangot hallat magából.És leginkább ez miatt érti azt hogy gagyi.
(Példa gyanánt elsõ siklóernyõmön a zsinórzat 1.5 mm vastag szálakból állt össze a következõ pedig már 1 kevlár zsinórzatú 0.6 mm vastag zsinórzattal rendelkezett amikor megláttam azt mondtam ÉN ezzel nem repülök nincs az az isten 3 méterrõl nem látszottak a zsinórok.Pedig nagyobb volt a szakító szilárdságuk mint az elõzõnek.Szimplán a vizualitás ezt váltotta ki elsõre...)
XO nál nem tudom,hogy ezt most spórolásból vagy csak a lekönnyítés miatt lett ilyen,de ettõl számomra nem gagyi 1 eszköz,mert viszont nem recseg nem ropog.Majd a gagyi jelzõt akkor mondom ki rá,ha elsõ agyfasz játéknál kicsit idegrohamba ketté tudom tekerni,mert ezt a 360 azért elég jól elviselte.<#vigyor>
Totti5
Szimmetrikus mint a DS3é. elhelyezkedése, mérete is kb ugyan az ( látom kapott egy kis ergonómiát, be van mélyítve végre... ), de mondom ha használható ( már pedig az mert az ellenkezõjét nem olvastam eddig ) akkor az már világraszóló újítás.

arty
jó, nem szar, nyilván azt csak költõi tulzásnak szántam 😊

a 360 analogjai amugy furák ... eleinte azok is jók, csak "kikopik" a középállásuk, utána lesz holtjátékuk 😞

Forza.

arty
bejelentés utáni "összeméréseken" nem látszott különös elõrelépés a gombák távolságában a ds3->ds4 viszonylatban...

Forza.

Ki fogom,DS4-et meg ezt is amiröl szó volt.Fanboj mentesen😊
Moby
Tényleg? Úgy láttad Harlekinnek is tetszik? 😄
Én inkább aztmondom akit érint nézze meg, próbálja ki, és alkosson róla fanbojmentes véleményt, mert ezzel fogja irányítani a játékait évekig.

n000rbi
DS4 ravasza nem változott? Szerintem rossz képet néztél.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Kontroller

- fogása kézre cuppanósabb mint a 360as, kisebb, formásabb igen, de nem kicsi
- ravaszok össze sem hasonlíthatóak ( sem a 360al, sem a DS3al ( ami ugye használhatalan volt ) ( DS4et nem tudom, de képrõl nem változott, persze ha használható már akkor az óriási elõrelépés ), annyira minõségiek X1en. Nem csak pihe puhán mennek és ütköznek, nesztelenek, de még ergonómiailag és kézre állnak mert nem "egyenforma" + a feedback rezgések.
- gombáknak nincs holtjátéka, a pereme pedig segít és biztos fogáspontot ad ( azt hogy mikor kopik el, mennyire senki nem tudja... egyenlõre a DS4-rõl tudni hogy ott minõségre nagyon gyenge a borítás )
- d-pad okés, a 360aséval szemben ez használható, de pl a VITA d-padja más minõség és más szint... mivel nem használom semmire nekem mindegy milyen
- ami nem jó az az RB-LB gombok, nagyon a szélén van a mikrokapcsoló így csak ott lehet nyomni
- az elemtartó eltünt, már teljesen beleépül a kontrollerbe
- start gomb ami már nem start, a back ami már nem back rendben vannak, most már nem PRESS START van hanem PRESS "A"
- ja igen az akciógombok ugyan olyanok
- Xbox gomb pedig szintén igényesebb, nem csak a fehér világítás miatt, de nyomása és a kidolgozása is

Mit hagytam ki? semmit😊

Na látom azért X1 tulajoknak tetszik,egyébként néztem videokat és tényleg jónak tünik.Meg tudtommal D-pad is jó már rajta.Kiváncsi leszek élöben mit mutat
Totti5
Nem szar!, inkább vicces hogy a DS3 befér egy nextgen kontroller melyik a jobbm és jobb! listába valakinek. Prevgenen is kínos volt, nem hogy most.

Totti5
Akkor érzem hogy visszamegyek a kõkorszakba amikor a 360asat veszem kézbe a One után. One analógoknak nincs holtjátéka, beleállnak az ujjaidba, nagyon jó a fogásuk.

Moby
Ugyanez a lófaszt...rohadtmessze van a kettõ egymástól. Beférne közéjük ellbillentve mégegy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A yetinek nincs akkora ujja, hogy ezen összeérjen 😄

Moby
Ugyanez a lófaszt...rohadtmessze van a kettõ egymástól. Beférne közéjük ellbillentve mégegy.

Moby
Jóra. De minimum egy prémium minõségû cuccra, de semmiképp nem egy kellemetlen tapintású, kopogós vérgagyi fröcsiöntött lófaszra. Az xbox classic legelsõ, kis ideig létetett, ordenáré kontrollere volt ilyen kellemetlen élmény. Remélem...sõt, hiszem, hogy ezt ugyanúgy lecserélik. Egyszerûen nem illik a cucchoz. Ez egy kifejezetten rossz termék. Remélem a tulajok nem fanbojkodnak, és nyomják a feedbacket az ms-nek.

arty
jobbra strafe + balra fordul = összeérnek az ujjaim és ettõl megõrülök (ds3on, de nyilván ds4 echte ugyanez lesz)

Forza.

Harlekin
Messze nem szar inkább csak szokatlan és furcsa.
Moby
Mármiért lenne az? A kezeid nem szimmetrikusak?

rastaman
nekem is "fat" x360-am van, nyugi 😊

arty
DS4 -> szimmetrikus analogok -> FAIL.

Forza.

arty
Nem tudom mire számítottál. 100 millába egy normális csapatépítés se fért bele a kontitervezõ bandának, nem kell csodálkozni, h a termékük is sz*r lett. <#ravasz1>

Forza.

The Protector
Miért nem meztelenül guggolva fotóztad?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Waczkor
Gombák furcsák nagyon,meg a felsõ ütközõk,szokni kell.De amúgy szerintem jó lett az új kontroller.Kopásra kíváncsi leszek én is,bár az mindenképp jó hogy nem kis bizbasz bütykök vannak a gomba tetején,hanem olyasmi mint az aberdeen kontroller.

PS4et is kipróbáltam,sokkal jobb lett mint az elõzõ az tény.Nekem mondjuk a ps furcsa mivel sose volt playstationöm.Szenvedtem is vele rendesen eurogameren mikor írta a játék mit nyomjak pedig ugyanannyi gomb van meg majdnem ugyanott😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Moby
>Tehát a 360-as ami tökéletes volt minden téren ezért csak negatívba mehetett a dolog
Még annak is fölé lehet lõni, lásd DS4. És biztos vagyok benne, hogy még ezt is lehet fokozni. Szóval ez csak simán túlgondolás, túlakarásos elbaszás eredménye.

Én meg azt hittem micsoda csúcs kontrollerel álltak itt elö a népnek.
Kisebb analog kar?Jesus,kinek volt ennyi esze,hogy így tervezze meg.

Na keresek v.mi összehasonlító vidit.Úgyse lesz lehetöségem kipróbálni..
Harlekin
A kontroller számomra is az egyetlen szegmens ami a nem tökéletes kategória.A 360 as kontroller hibátlan volt itt XO-n azt érzem,hogy csak azért változtattak,hogy változás legyen.Tehát a 360-as ami tökéletes volt minden téren ezért csak negatívba mehetett a dolog lehet,hogy csak az újdonság teszi,de most ezt érzem.Zavarnak a kicsi analóg gombák.Már most látom,hogy áprilisra nem lesznek rajta a gumis peremek és recék.
Moby
A prev es currgen kontroller viszonylatában kb így áll a dolog most (szerintem):
XO<DS3<<<<<<X360<<<DS4

Nyilván más másképp értékeli, de nem hiszem, hogy él ember a földön, aki szerint nem rosszabb ergonomiaiIag, mint a 360-é volt. Ahhoz nagyon elvakultnak kell lenni.

Hát arty a legvalószinübb,hogy next.gen-nek is az lesz.Mert,hogy én le nem cserélem az biztos😊)
Elég lesz megvenni a konzolt de még az se biztos.Számomra ez a játék kínálat mind2 konzolon nagyon gyenge meg túlárazott is mind.
Mondjuk erre nem számítottam,hogy ilyen a kontroller.Muszáj lesz kipróbálnom.Nem tudom Ps4 milyen de Ps3-as joy-tol rosszul voltam egy megváltás az x360 ismét az után
Moby
Azt én leszarom. Ps4-en ne menjen. Remélem a sonynak volt annyi esze, hogy titkosítva kommunikálnak az eszközök.

Harlekin
Ez a cucc a mai napig megy ps 3on.