176910
banner
  • barmi
    A negyedik ládát tegnap nem nyitottuk ki ! Nem tudtuk, hogy van még 1 :-) :::

• DarkSector
    E-bay-en van fém. :D
  • DarkSector
    Ja nem tudtam hogy One-ra céloztál. :D

Itt tekints még körbe, fontban az ár (x400ft-al)

Xbox Live Exclusive fémtok!

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.29. 01:02:05
  • Firerock
    Hát azért xbox onera nem nagyon vannak olcso jatekok liveon :(
  • DarkSector
    :S
  • gduck
    Persze az is lehet én látom rosszul a dolgokat. De az is érdekes, hogy a terepverseny is hiányzik belőle. Az első részben is volt rally, igaz az csak szabályozottan erdei úton. Pedig azt hittem megveszem még, de így erősen kétséges. XO-val meg az a gond, hogy összes spórolt pénzem rámenne, picit sajnálom. Pedig erre gyűjtök már egy éve...
  • DarkSector
    Hát akkor ez vicc.
  • gduck
    Direkt nem csinálták ilyenre a környezetet. Elég csak az első részhez hasonlítani! Abban iszonyat szépek a fák is, nem ilyen 100 méterre ültetett pálcikák mint a 2. részeben :)
  • LMNO
    Nem néz ki olyan gázul.
    Jó lenne itt is olyan akció, mint a Destiny-nél, hogy ha megveszem, akkor később letölthetem One-ra is. Bár itt azért többmindenben különbözik a 2 verzió, az is igaz.
  • DarkSector
    Nem csak "olyan".
    Ez sok a prevgen-nek ennyi.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 20:26:43
  • The Protector
    Ez csak szerintem iszonyat ronda?Olyan mintha effektek nélkül futna a játék.
  • DarkSector
    Sajna egy hely van csak LIVE.

Kivéve pár játékot, aminek létezik Redeem Code-os változata, csak nem éppen olcsóbb kodba venni.

Annyira olcsó akciós játékok vannak Live-on hogy nem nagyon érdemes máshol kutakodni!
  • Firerock
    Ez Gáz. Köszönöm a választ. Digitálisan hol tudnom olcsón megvenni a játékokat?
  • DarkSector
    Na lehet nekem volt valami, végülis ment feltöltés csak nem figyeltem. Meg CS GO steam-en. :D
  • DarkSector
    hát max postával 1500-ért. :D
  • Renjike
    Postával együtt nem ? :DDD
  • gduck
    Elméletileg megy minden: KATT IDE!
  • DarkSector
    adok 1000-et a kettőért.
  • DarkSector
    nektek is LIVE off van?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 16:08:52
  • Renjike
    nekem van eladó :D mennyiért viszed?
  • DarkSector
    alig maradt valami. :D

Nekem Resistance 2-3 várja hogy ps3-ra megrendeljem majd 1x.
  • davidka003
    2 for 5 font

Van pár jobb cím.
  • DarkSector
    Igen Reach-nél már a bevezető pályán elsírom magam hogy a magyarok rettegnek, bezárkóznak, világvége hangulat. :D

Halo 4 meg 1 személyes Arnold Swarzenegger kaland.
    Viszont ahogy indul a 4 az durva adrenalin pumpáló, mikor a csaj felébreszti Chief-et.
  • arty
    Visszagondolva, ha a legjobb halót kellene megjelölni, szerintem a reachet választanám, pedig a négyest is borzasztóan élveztem, a grafot állejtve csodáltam, stb. Akár mennyire is jó volt mindenben a halo4, a reachen végigkísért a melankólia, a reményvesztettség érzése... nekem ez egy játékban telitalálat, minden mást háttérbe tud szorítani.

---

Horizon 2 pedig ahogy látom (kösz totti!) egy alibi port. Legyen 360ra is, de odafigyelést, azt nem kapott.
    Két kattintással odabutitották a tájat one-ról, majd a prevgen képességeihez már nem finomították, nem hozták ki a legöbbet a gépből... :(
    Remélem lesz akinek örömet okoz és h mégse dolgoztak feleslegesen vele, de aki tud várni, szerintem majd one-on tolja le!
  • Harlekin
    Én kaptam az első 360 as boxom az anyósomtól!Az x1 et meg a barátnőmtől!
  • DarkSector
    csodálkoztam is az elején. :D
  • gduck
    Ok, ezzel én is így vagyok, akkor valakivel összekevertelek itt a fórumon :( Remélem nem haragszol ;)
  • Totti5
    Egy utolsó videó. Jöhet az X1 verza!

• DarkSector
    Nem szarság.

másoknak a drog a jó.
    Bár tény hogy mind2-őbe meg lehet halni ha túladagolod! :D
  • Totti5
    Pénzt eleve nem kapok senkitől mióta van keresetem így nehéz összeharácsolni bármit rokonoktól, nem hogy 150 ezres konzol! ( ez nálunk meg van beszélve és jó dolog is! )

X360at is nyári melóból vettem, némi pótlással a szülőktől. PS3-Xbox ONE és minden ami van és lesz saját keresetből, nem is fogadnák el senkitől semmit. Ez kurta drága dolog amúgy is. Elég ha nekem fáj a fejem amiatt hogy dobálom ki a pénzt minden "szarra" ami géming.

Anyós meg nincs is még :)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.28. 12:59:37
  • DarkSector
    Jajja akkor az durva. :)
    Irigykedünk most.
    Gratulálunk az anyóshoz, szerintem 10000000 anyósból 1 ilyen létezik. :)

Crew PC-n próba, hát nem dőltem hanyat.
    Inkább az a jó benne hogy nagy bejárható terület van....nekem másban nem adott pluszt.

Ja és nem álltak meg ott a fejlesztők, hogy MINDENHOVÁ mehetsz, hanem ovábbmentek!

MINDENEN átmehetsz ebben a játékban, a növényzet olyan mint a sivatagban egy képzelt kis tó. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 12:25:25
  • gduck
    Ha jól emlékszem Tottit ők lepték meg az XO-val (remélem nem keverem mással, 1 éve volt már :D ) , ezért írtam neki ;)

Crew: Kedden 14 órakor indul. (Már 3 napja tudni, csak a Gamestar lemaradt :D ) Ha valaki bejut, majd írjon véleményt róla :)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.28. 12:22:37
  • DarkSector
    PS4+XOne

The Crew zárt béta.
  • DarkSector
    Miért mi van az anyóssal? :D
  • DarkSector
    Ezzel én is így vagyok.

mondjuk nekem a legjobb élmény az volt mikor a végén hősi izét kell izélni, csak nem tudom melyiknk a végén volt.
    Reach vagy 4. :D

Reach-ben viszont a PAJZS sokkal durvábban néz ki, mint a 4.részben, ez kicsit sziven is ütött.
    Mármint az a felvehető bura nem Chief pajzsa.
  • gduck
    Ja, amúgy a Forza5-öt egy évvel ezelőtt még kibírtam, de most jön a Horizon2 és a Halo Master Chief Collection (ez a sorozat kimaradt eddig) úgyhogy nagyon érik már az XO. Csak hát nekem is olyan anyós kellene mint neked van
  • Tinman #151795
    Nekem viszont nagyon könnyen megy.

A Reach-et én kissé untam (sztorit is, nem csak a helyszíneket és a csatákat!), ellenben a Halo 4 csatáinak, helyszíneinek jó részét viszont az életben el nem felejtem és ehhez term. a látvány is bőven hozzáadott, nem csak a kihívás foka.
  • gduck
  • Totti5
    Külsős port. Nincs ebben semmi titok.

NFS Rivals egy moslék volt 360on, akadt szaggatott, míg a Horizon 2 mindig fix 30 fps. S lehet hogy látványba többet pakolt ki a Rivals de emlékezni sem akarok arra a borzalomra olyan szörnyű volt prevgenen.
  • Totti5
    Nehezen tudok élmény szinten különbséget tenni a Reach és a Halo 4 közt, de a többi is csak picit volt alattuk. Halo 4 a Reach vagyis a Bungie motorját használja, csak amíg a Bungie képtelen volt rendesen megírni és kiaknázni a benne rejlő lehetősgeket a 343 jött, látott és győzött, megmutatta hogy kellett volna. Ettől független amikor a Reachot játszottam grafban ütős élmény volt az is.