XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem viszont jól néz ki és maga ez a hangulat játékélmény magáért beszél.
Adversus solem ne loquitor
de próbáltátok is vagy alapon fos? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy fps-t játszani módosított auto fires kontrollerrel.
Esetleg verekedõs játékot Razer Atrox Arcade Stick el és lehetne sorolni tovább!!!!!!!!!!!!
Rengetegen használnak plusz dolgot,miért pont a bill+egés az ami mindenkinél csapkodja a biztit érthetetlen számomra!?
És úgy,hogy EZ IS MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETÕ!!!!!!
De biztosíthatlak 5 éve így használom és ahogy lehet venni a cronus maxot azonnal veszek XOhoz is hogy tovább fojtassam az undorítóskodást!!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Vissza térve a kontrollerre rengeteg van fent ebayen!Csak és most ITT a csak tényleges,Van közte szar is ezért,ha találsz olyat amin a frankó eredeti kontroller képe van fent és még ha burkoltan is,de ezt állítja róla és 4000 környékén van akkor azonnal rá kell írni az eladóra,hogy neked csak és kizárólag ez kell ami a képen van nem másolat nem hiányos gombú stb.Mert ha nem ezt kapod visszakéred a pénzt és negatívot fogsz adni.Biztos lehetsz benne,ha szart akart volna küldeni is jót fog.Az eladástó nem akar majd elállni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Harlekin is billentyû párti?
Mondjuk egy focis vagy F1 játékot is azzal nyomna? 😄
Naszóval mostmár biztos beugrik a ps4 mellé.
ráadásul azt mondják jobb mint egy kontroller. 😄
a színeket meg izlés szerint lehet belõni, a dsub/vga RGB-t használ, tehát elvben JOBB 😊
Forza.
és akkor eszembe jutottál! 😄
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ész nem sok kell a játékmenethez az biztos viszont ügyesség annál inkább a harchoz,de pont ez miatt nagyon jó!Ha elbaszod a védekezést vagy szar idõbe támadsz és körbe vesznek akkor véged van mint a botnak.Tegnap lábon kihordtam 3 stroket meg 2 infarktust az ideg miatt a legendari fokozaton és még csak a felén vagyok túl...<#vigyor>#vigyor>
Thx a linet külön!
Azt lehet tudni,hogy van/lesz cross szerver multira?Tehát együtt játszható X360 tulajokkal pl:Titanfall,AC4 és amit terveznek még kiadni mind2 gépre?
És akik miatt:-D
Egész jól kiadta a focus mód<#vigyor>#vigyor>Ez baszott nagy élvezkedéseket ad...Viszont belekezdtem a legendary fokozatba és az agyfaszos...<#idiota>#idiota>
Forza.
be tudod linkelni azt a boxkontrollert, amit multkor vettél ebayen?
azt írtad nagyon jó minõség.... lehet vennék egyet! (mert olcsónak pofátlanul olcsó volt)
thx! 😉
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
VGA - HDMI átalakító amit a 360 VGA kábellel aplikálnék össze az menne? ugyan azt a minõséget adná?
( hardkóroknak amúgy benne van az idõre menõ nehezített változat is )
Mûszerfal bõrözött felülete
Meg szeretném kérdezni, hogy van egy amerikai regem xboxra és ahhoz van gold. A mostani ingyenes gold játékot nem engedi letölteni a régió miatt (gondolom az ip címet érzékeli hogy nem usa), ha VPM managerrel átállítom az ip címet és letöltöm a játékot utána az xbox-on játszva bannolhatnak? Megnéztem a magyar régióban is ugyanaz a játék az ingyenes.
Valakinek van tapasztalata?
ui. ha nem voltam érthetõ akkor megpróbálom részletesebben leírni.
Zavaró hogy megy a railshúting a kötött pályán, de még közbe én irányítsam a sárkányt TPS nézetben, kerülgessem a lövedékeket vagy éppen gyorsan "guruljak" jobbra balra... nekem ez egy katyvasz, mert vagy a sárlánnyal szalomozok, vagy analóggal koncentrálok hogy a célokat bemérjem és tüzeljek.
A körítés is hagy némi kívánni valót, mert olyan esetlen a felvezetés hogy halálra unja az ember.
Igazi japó oldszkúl elbaszott cucc.
60 fps? dehogy... még a 30 is épphogy.
A kefét meg mostmár nem kell bántani, amúgy is a cimborám utána elmesélte részletesen, hogy vagy 1 órát melózott vele, lehet tényleg ennyibe kerül a meló. Az is kérdéses volt hogy meg tudja csinálni azon a Slimen!
Legfeljebb ha legközelebb ha mész hozzá, cápázzad meg a csávót privibe! 😄 😄 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
+ 7 világ, mind teljesen más
+ átgondolt level desing, jó irányítás
+ varázsfilc segítségével a föld, tûz, víz, növényzet manipulálása a feladatok megoldásához
+ ami úgy mûködik hogy ezeket az elementális erõket az analóggal kell megrajzolni avagy kitörölni, ahogy éppen tetszik, vagy szükséges, így egy feladat több féle képpen is megoldható
+ kizárólag fizikai platforming / nem kell benne lövöldözni ( ami nem 100%ig igaz ) /
+ mozgalmas BOSS csaták, korrekt fõBOSS
+ pár helyen megtréfált
+ nagyszerû zene
- frém droppok néha
- lehetett volna néhány nehéznék és monumentálisnak tûnõ puzzle valóban izzasztó
- egy teszter sem vette észre, hogy ha kikapcsol a kontroller, mert áll a gép 10 percet, utána képtelenség folytatni a játékot??? írja hogy nyomd meg a bekapcsolás gombot, hogy folytasd a játékot, de ez sosem fog megtörténni, mert nem ragál rá... újra kell indítani a játékot
Hasonlít a Trine-hoz mind játékmenetben, mind grafban, de nem ugorja meg azt. A játékidõ kb 7-8 óra volt.
8/10 , erõsen mászthev a mûfaj kedvelõinek!
Na csak nem bírtam és nem hittem a sok faszságnak és kipróbáltam a külsõ tápolást az XO kontrollernek(kicsit szartam,hogy elbaszom),de nem és MEGY, MÜXIK!!!!!!!!Ki is vettem az elemeket és minden funkció mûködik.
Tehát basszák meg a leírásikat.Lehet ha a boxal össze van kötve akkor teljes értékû vezetékesként müxik,de így viszont csak tápot kap szimplán....yes yes yes<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Nekem jól nevelt postásom van!
Minden nem szabvány levél(tértis,elsõbbségi,ebayes külföldi)esetén ahogy reggel felveszi a hivatalba megcsörget telefonon Én vissza hívom és egyeztetünk,hogy mikor hol tudja a kezembe adni,ha sürgõsen kell vagy nem tartózkodok otthon.<#kacsint>#kacsint>És ez nem vicc ez tényleg így van!!!Még soha semmi levelem csomagom nem tûnt el.Pedig aztán nem kevés dolog érkezik hetente...