XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Neki szimplán látványra se meg játékstílusra se tetszik.
Szerintem viszont jól néz ki és maga ez a hangulat játékélmény magáért beszél.
Moby
Azt még a múltkor néztem, amikor a firstimpression írtam. Szarulnézki, szarul is fut, és faszjáték. Ebbõl az utolsó nyilván szubjektív, az elsõ kettõ viszont nem. Az nekem sovány vigadz, hgy iszonyatos tömegeket mozgat meg a képernyõn, ha közben egy recefice prevgen okádék az egész.akit szórakoztat ez a fajta játék, az biztos könnyebben nézi ezt el.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
😄
de próbáltátok is vagy alapon fos? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Ja és köszönöm a javaslatot,de maradok konzolon!<#kacsint>
Harlekin
Kb annyira undorító,mint autós játékot kormánnyal játszani konzolon a kontrolleresek ellen.
Vagy fps-t játszani módosított auto fires kontrollerrel.
Esetleg verekedõs játékot Razer Atrox Arcade Stick el és lehetne sorolni tovább!!!!!!!!!!!!
Rengetegen használnak plusz dolgot,miért pont a bill+egés az ami mindenkinél csapkodja a biztit érthetetlen számomra!?
És úgy,hogy EZ IS MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETÕ!!!!!!
De biztosíthatlak 5 éve így használom és ahogy lehet venni a cronus maxot azonnal veszek XOhoz is hogy tovább fojtassam az undorítóskodást!!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Moby
Az egy fos 😄

Nem akarok bunkozni, mert nem ismerlek, de ezt undoritonak tartom... Ha bill+egeret akarsz, akkor menjel pcre..

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Harlekin
Igen csak fps re és ott is szint csak,ha multizok...<#vigyor>
Harlekin
ennyi!<#vigyor>

Vissza térve a kontrollerre rengeteg van fent ebayen!Csak és most ITT a csak tényleges,Van közte szar is ezért,ha találsz olyat amin a frankó eredeti kontroller képe van fent és még ha burkoltan is,de ezt állítja róla és 4000 környékén van akkor azonnal rá kell írni az eladóra,hogy neked csak és kizárólag ez kell ami a képen van nem másolat nem hiányos gombú stb.Mert ha nem ezt kapod visszakéred a pénzt és negatívot fogsz adni.Biztos lehetsz benne,ha szart akart volna küldeni is jót fog.Az eladástó nem akar majd elállni...
arty
fps-re használja tudtommal

Forza.

DarkSector
És DR3?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

Harlekin is billentyû párti?
Mondjuk egy focis vagy F1 játékot is azzal nyomna? 😄

Moby
Nah, megnéztem Harkekinnél a ryset, és a forza5-öt. Csodálatos játék mindkettõ. A ryset indokolatlanul húzzák le a tesztekben, kurvajó, csak odabaszós nehézségen kell nyomni(legendaryben). A graf minõsége meg igazi nextgen. Ami a ps4-en a killzone, az itt a ryse. Õrületes bevilágítás, részletesség, karakterek, mimika. A forza5 meg szimplán gyönyörû, és akárcsak az eddigiek, elképesztõen szórakoztató. Felülbírálom a múltkori kontrolleres posztom, hosszabb játékban tényleg okés, leszámítva a shoulder gombokat.
Naszóval mostmár biztos beugrik a ps4 mellé.

arty
azzal játszanak a pécés luzerek (és Harlekin 😄 )

Forza.

DarkSector
bill+egér, 3 ezerbõl lehet venii mindkettõt akár. 😄
ráadásul azt mondják jobb mint egy kontroller. 😄

arty
komponensen sokkal kevésbé definiált egy-egy képpont, amolyan pacás szerû - vgan viszont látni minden egyes pixel (jó kábellel)

a színeket meg izlés szerint lehet belõni, a dsub/vga RGB-t használ, tehát elvben JOBB 😊

Forza.

arty
tegnap itt volt haver és pécére kéne neki valami ravaszos konti ... (javasoltam neki a boxkontit, ámde az árat sokallja)

és akkor eszembe jutottál! 😄

Forza.

Pendrive-ra lehet telepíteni játékot?Ismerös venne 4GB Elite-t de GTA5 is lenne hozzá amihez ugye kell install
ha neked komponensen recesebb volt a kep az azt jelenti hogy elesebb volt mint vga-n. amugy pont vga-n elesebb a kep atlagban, viszont komponensen meg szebbek a szinek.
Totti5
AC harca buta, esetlen, ritmustalan, egy gombos unalom. Ryse harcai dinamikusak, pontosak, s van kihívás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Gyere...
Ész nem sok kell a játékmenethez az biztos viszont ügyesség annál inkább a harchoz,de pont ez miatt nagyon jó!Ha elbaszod a védekezést vagy szar idõbe támadsz és körbe vesznek akkor véged van mint a botnak.Tegnap lábon kihordtam 3 stroket meg 2 infarktust az ideg miatt a legendari fokozaton és még csak a felén vagyok túl...<#vigyor>
Moby
Ez így videóról eléggé assacreedes egygobmharcnak tûnik, de ha mindenigaz ma leszaldok, megnézem.

Kegyetlen.Az elsö game lesz amivel megveszem X1-t😊
Thx a linet külön!

Azt lehet tudni,hogy van/lesz cross szerver multira?Tehát együtt játszható X360 tulajokkal pl:Titanfall,AC4 és amit terveznek még kiadni mind2 gépre?
Harlekin
Így lefekvés elött...

És akik miatt:-D

Egész jól kiadta a focus mód<#vigyor>Ez baszott nagy élvezkedéseket ad...Viszont belekezdtem a legendary fokozatba és az agyfaszos...<#idiota>
DarkSector
abból is 2x lehet 32 GB-ot. 😊 egyszerre.

gduck
+32GB pendrivonként 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Botond
Veszel egy 4 gigásat, meg egy 320as vinyót és vmivel közelebb vagy az 500hoz.
gduck
+1

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Totti5
Drágák... annyiért nem kell + egy 500 GBos lenne a jó belõle, amire ráférne az összes megvett xbla és god játék, mert a 250es HDD kevés most is. Olyan meg nem létezik:I

Totti5
VGA képe nekem jobban bejött 360on, recementesebb a kép.

Harlekin
Megpróbálom elõhalászni,mert leraktam már ebayen az arhivek közé és ott most csak a termék id-t találom(nem tudok közvetlen rányomni)A termék id meg már nem aktív vagy kivette vagy más id-vel került újra fel.Szólhattál volna elõbb is...
maradj a komponensnel, kar ezen rugozni 😊
Totti5
Nem HDMIs a gép.

a komponens nekem szebb kepet adott a vga-nal anno, es olyan orbitalis kulombseget nem tapasztaltam a hdmi vs komponens kozott.
arty
akkor marad a komponens 😞 vagy! cseréled a 360at, ha hosszu-hosszu távra megtartanád, akkor egy x360E lehetne véglegesnek 😊

Forza.

arty
(vagy legalább az eladót)

Forza.

arty
Harlekin!

be tudod linkelni azt a boxkontrollert, amit multkor vettél ebayen?
azt írtad nagyon jó minõség.... lehet vennék egyet! (mert olcsónak pofátlanul olcsó volt)

thx! 😉

Forza.

Renjike
VGA hdmi átalakító nem létezik ( tizenezer alatt nem) de szerintem menne . Miért nem simán HDMI kábellel?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Egy dolgot elnéztem, nincs az új TVn VGA port.

VGA - HDMI átalakító amit a 360 VGA kábellel aplikálnék össze az menne? ugyan azt a minõséget adná?

Totti5
Dedrázin3-ba miért nem tettek primitív módot?😊 már megkönnyebbülés hogy nem kell idõre rohangálni, de egy jót autózni nem lehet, mert azon nyomban 8 zombi kapaszkodik és mászik rá, az utcán nem tudok felfedezeni, meg guberálni, hisz 1 négyzetméterre 10 zombi jut ( ami impersszív persze ). Ne támadj rám ha nem csesztetlek fokozat lenne a megfelelõ nekem😊

( hardkóroknak amúgy benne van az idõre menõ nehezített változat is )

Totti5
Apró részlet

Mûszerfal bõrözött felülete

Sziasztok.
Meg szeretném kérdezni, hogy van egy amerikai regem xboxra és ahhoz van gold. A mostani ingyenes gold játékot nem engedi letölteni a régió miatt (gondolom az ip címet érzékeli hogy nem usa), ha VPM managerrel átállítom az ip címet és letöltöm a játékot utána az xbox-on játszva bannolhatnak? Megnéztem a magyar régióban is ugyanaz a játék az ingyenes.

Valakinek van tapasztalata?

ui. ha nem voltam érthetõ akkor megpróbálom részletesebben leírni.

Totti5
Hát ez a Crimson Dragon nem olyan jó mint a Child of Eden vagy a REZ.

Zavaró hogy megy a railshúting a kötött pályán, de még közbe én irányítsam a sárkányt TPS nézetben, kerülgessem a lövedékeket vagy éppen gyorsan "guruljak" jobbra balra... nekem ez egy katyvasz, mert vagy a sárlánnyal szalomozok, vagy analóggal koncentrálok hogy a célokat bemérjem és tüzeljek.

A körítés is hagy némi kívánni valót, mert olyan esetlen a felvezetés hogy halálra unja az ember.

Igazi japó oldszkúl elbaszott cucc.

60 fps? dehogy... még a 30 is épphogy.

Harlekin
Igen igen!
Ok OK!
<#vigyor>
Macccy
Szóval mégis múkodik??! Én meg tegnap sörital közben pont meséltem kollégának hogy milyenszar hogy nem tudja már ezt se az XO. 😄

A kefét meg mostmár nem kell bántani, amúgy is a cimborám utána elmesélte részletesen, hogy vagy 1 órát melózott vele, lehet tényleg ennyibe kerül a meló. Az is kérdéses volt hogy meg tudja csinálni azon a Slimen!
Legfeljebb ha legközelebb ha mész hozzá, cápázzad meg a csávót privibe! 😄 😄 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Max: The Curse of Brotherhood ( Xbox One )

+ 7 világ, mind teljesen más
+ átgondolt level desing, jó irányítás
+ varázsfilc segítségével a föld, tûz, víz, növényzet manipulálása a feladatok megoldásához
+ ami úgy mûködik hogy ezeket az elementális erõket az analóggal kell megrajzolni avagy kitörölni, ahogy éppen tetszik, vagy szükséges, így egy feladat több féle képpen is megoldható
+ kizárólag fizikai platforming / nem kell benne lövöldözni ( ami nem 100%ig igaz ) /
+ mozgalmas BOSS csaták, korrekt fõBOSS
+ pár helyen megtréfált
+ nagyszerû zene

- frém droppok néha
- lehetett volna néhány nehéznék és monumentálisnak tûnõ puzzle valóban izzasztó
- egy teszter sem vette észre, hogy ha kikapcsol a kontroller, mert áll a gép 10 percet, utána képtelenség folytatni a játékot??? írja hogy nyomd meg a bekapcsolás gombot, hogy folytasd a játékot, de ez sosem fog megtörténni, mert nem ragál rá... újra kell indítani a játékot

Hasonlít a Trine-hoz mind játékmenetben, mind grafban, de nem ugorja meg azt. A játékidõ kb 7-8 óra volt.

8/10 , erõsen mászthev a mûfaj kedvelõinek!

Harlekin
ooooohhhhhhhhhhh jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Na csak nem bírtam és nem hittem a sok faszságnak és kipróbáltam a külsõ tápolást az XO kontrollernek(kicsit szartam,hogy elbaszom),de nem és MEGY, MÜXIK!!!!!!!!Ki is vettem az elemeket és minden funkció mûködik.
Tehát basszák meg a leírásikat.Lehet ha a boxal össze van kötve akkor teljes értékû vezetékesként müxik,de így viszont csak tápot kap szimplán....yes yes yes<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Harlekin
Ja és bazzzdddd meg,hogy felmotoroztam(halál volt) érte és még mindig nem vagy itt!Lassan már ide is ért volna a postás is...<#vigyor0>
Harlekin
Igen!
Nekem jól nevelt postásom van!
Minden nem szabvány levél(tértis,elsõbbségi,ebayes külföldi)esetén ahogy reggel felveszi a hivatalba megcsörget telefonon Én vissza hívom és egyeztetünk,hogy mikor hol tudja a kezembe adni,ha sürgõsen kell vagy nem tartózkodok otthon.<#kacsint>És ez nem vicc ez tényleg így van!!!Még soha semmi levelem csomagom nem tûnt el.Pedig aztán nem kevés dolog érkezik hetente...

arty
xbón árzuhanásig a ps3as exklukat is mindenképp ejtsd útba 😊

Forza.