176877
banner
  • Totti5
    A lényeg hogy most se kell a nextgen, mert 360on is tök jó a Horizon 2. Erre megy ki az egész:)
  • Totti5
    Tehát ÉN is szándékosan butítotottam vissza amikor képeket csináltam és videót. Kösz, ez jól esett...
  • Harlekin
    Végül is igen minden rendben vele jó szarul néz ki és ennyi!Ja meg kicsit kevesebb tartalom van benne mint x1 en,de ez meg már csak mellékes ahhoz képest ahogy kinéz.
    Jó játékot hozzá neked meg annak aki megelégszik az üres tölcsérrel a fagyizóba.Én inkább fagyi kelyhet eszek cukormázzal,pedig aztán ingyen van a tölcsér számomra!
  • Muttley
    Én láttam az X360 verziót - élőben-
    minden rendben vele
    a video szándékosan le van butítva színekben
    ennyi :)
  • Totti5
    Teljesen más a két játék bevilágítása, de biztos én is direkt vissza vettem a színeket:)
  • Muttley
    ez a video 1 naaaaagy-nagy röhej
    x360-nál szándékosan vissza van véve a TV színtelítettség beállítása
    élőben havernál láttam 360-on a H2-t, nagyon szépek a színek
    amiben az X-one jobb nyilván, h 8 GB-hoz képest 40 GB
    amibe belefér a dúsabb növényzet ill. a kontrasztosabb táj

nem baj, majd jön a tömeges Vér Pistike roham, akik megkajálják

"ányáááááá, vegyééééééééé IkszbokszVánt, meeee' nézzed csak, h mennyireasztadeszép ez e "

• Totti5
    Tegnap előjött a gólvonal bíró ( felső lécről pattant be ). Bár egyértelmű volt a dolog anélkül is, de tényleg beletették:) tök jó, látványos ahogy mutatja.

• barmi
    A negyedik ládát tegnap nem nyitottuk ki ! Nem tudtuk, hogy van még 1 :-) :::

• DarkSector
    E-bay-en van fém. :D
  • DarkSector
    Ja nem tudtam hogy One-ra céloztál. :D

Itt tekints még körbe, fontban az ár (x400ft-al)

Xbox Live Exclusive fémtok!

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.29. 01:02:05
  • Firerock
    Hát azért xbox onera nem nagyon vannak olcso jatekok liveon :(
  • DarkSector
    :S
  • gduck
    Persze az is lehet én látom rosszul a dolgokat. De az is érdekes, hogy a terepverseny is hiányzik belőle. Az első részben is volt rally, igaz az csak szabályozottan erdei úton. Pedig azt hittem megveszem még, de így erősen kétséges. XO-val meg az a gond, hogy összes spórolt pénzem rámenne, picit sajnálom. Pedig erre gyűjtök már egy éve...
  • DarkSector
    Hát akkor ez vicc.
  • gduck
    Direkt nem csinálták ilyenre a környezetet. Elég csak az első részhez hasonlítani! Abban iszonyat szépek a fák is, nem ilyen 100 méterre ültetett pálcikák mint a 2. részeben :)
  • LMNO
    Nem néz ki olyan gázul.
    Jó lenne itt is olyan akció, mint a Destiny-nél, hogy ha megveszem, akkor később letölthetem One-ra is. Bár itt azért többmindenben különbözik a 2 verzió, az is igaz.
  • DarkSector
    Nem csak "olyan".
    Ez sok a prevgen-nek ennyi.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 20:26:43
  • The Protector
    Ez csak szerintem iszonyat ronda?Olyan mintha effektek nélkül futna a játék.
  • DarkSector
    Sajna egy hely van csak LIVE.

Kivéve pár játékot, aminek létezik Redeem Code-os változata, csak nem éppen olcsóbb kodba venni.

Annyira olcsó akciós játékok vannak Live-on hogy nem nagyon érdemes máshol kutakodni!
  • Firerock
    Ez Gáz. Köszönöm a választ. Digitálisan hol tudnom olcsón megvenni a játékokat?
  • DarkSector
    Na lehet nekem volt valami, végülis ment feltöltés csak nem figyeltem. Meg CS GO steam-en. :D
  • DarkSector
    hát max postával 1500-ért. :D
  • Renjike
    Postával együtt nem ? :DDD
  • gduck
    Elméletileg megy minden: KATT IDE!
  • DarkSector
    adok 1000-et a kettőért.
  • DarkSector
    nektek is LIVE off van?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 16:08:52
  • Renjike
    nekem van eladó :D mennyiért viszed?
  • DarkSector
    alig maradt valami. :D

Nekem Resistance 2-3 várja hogy ps3-ra megrendeljem majd 1x.
  • davidka003
    2 for 5 font

Van pár jobb cím.
  • DarkSector
    Igen Reach-nél már a bevezető pályán elsírom magam hogy a magyarok rettegnek, bezárkóznak, világvége hangulat. :D

Halo 4 meg 1 személyes Arnold Swarzenegger kaland.
    Viszont ahogy indul a 4 az durva adrenalin pumpáló, mikor a csaj felébreszti Chief-et.
  • arty
    Visszagondolva, ha a legjobb halót kellene megjelölni, szerintem a reachet választanám, pedig a négyest is borzasztóan élveztem, a grafot állejtve csodáltam, stb. Akár mennyire is jó volt mindenben a halo4, a reachen végigkísért a melankólia, a reményvesztettség érzése... nekem ez egy játékban telitalálat, minden mást háttérbe tud szorítani.

---

Horizon 2 pedig ahogy látom (kösz totti!) egy alibi port. Legyen 360ra is, de odafigyelést, azt nem kapott.
    Két kattintással odabutitották a tájat one-ról, majd a prevgen képességeihez már nem finomították, nem hozták ki a legöbbet a gépből... :(
    Remélem lesz akinek örömet okoz és h mégse dolgoztak feleslegesen vele, de aki tud várni, szerintem majd one-on tolja le!
  • Harlekin
    Én kaptam az első 360 as boxom az anyósomtól!Az x1 et meg a barátnőmtől!
  • DarkSector
    csodálkoztam is az elején. :D
  • gduck
    Ok, ezzel én is így vagyok, akkor valakivel összekevertelek itt a fórumon :( Remélem nem haragszol ;)
  • Totti5
    Egy utolsó videó. Jöhet az X1 verza!

• DarkSector
    Nem szarság.

másoknak a drog a jó.
    Bár tény hogy mind2-őbe meg lehet halni ha túladagolod! :D
  • Totti5
    Pénzt eleve nem kapok senkitől mióta van keresetem így nehéz összeharácsolni bármit rokonoktól, nem hogy 150 ezres konzol! ( ez nálunk meg van beszélve és jó dolog is! )

X360at is nyári melóból vettem, némi pótlással a szülőktől. PS3-Xbox ONE és minden ami van és lesz saját keresetből, nem is fogadnák el senkitől semmit. Ez kurta drága dolog amúgy is. Elég ha nekem fáj a fejem amiatt hogy dobálom ki a pénzt minden "szarra" ami géming.

Anyós meg nincs is még :)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.28. 12:59:37
  • DarkSector
    Jajja akkor az durva. :)
    Irigykedünk most.
    Gratulálunk az anyóshoz, szerintem 10000000 anyósból 1 ilyen létezik. :)

Crew PC-n próba, hát nem dőltem hanyat.
    Inkább az a jó benne hogy nagy bejárható terület van....nekem másban nem adott pluszt.

Ja és nem álltak meg ott a fejlesztők, hogy MINDENHOVÁ mehetsz, hanem ovábbmentek!

MINDENEN átmehetsz ebben a játékban, a növényzet olyan mint a sivatagban egy képzelt kis tó. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 12:25:25
  • gduck
    Ha jól emlékszem Tottit ők lepték meg az XO-val (remélem nem keverem mással, 1 éve volt már :D ) , ezért írtam neki ;)

Crew: Kedden 14 órakor indul. (Már 3 napja tudni, csak a Gamestar lemaradt :D ) Ha valaki bejut, majd írjon véleményt róla :)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.28. 12:22:37
  • DarkSector
    PS4+XOne

The Crew zárt béta.