XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultima Sports hivatalos Facebook oldalán az olvasható, hogy a sportautókat gyártó cég és a Microsoft együttmûködése az idei évben egy újabb videojáték keretein belül fog folytatódni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Két homlok egyenest más játék.

Az a Beyond sokkal gyengébb, a TLOU minden téren kb 5x jobb max technikailag nem, de a TLOU-ban több játékidõ van, normális gameplay, nem csak terelgeted a karaktert.
Sõtt a TLOU-ért még fizetnék is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Forza.
Én speciel több eszközt is használtam már komponens kábellel HD felbontásban, semmit nem vettem észre 😄 <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
-kell?
-nemkell. mire kéne? Most adtad el a nyócadikat
-újrázásra
-újrázasra? Ennyi idõd van?
-ja nem, ennyi nincs 😞
-hátakkor?
-legalább tottit megmenteni a barmoktól
-de már biztos eladta
ééés mostörténtmeg. Örülök, így legalább a skizofréniám is alábbhagy 😊
Adversus solem ne loquitor
-Helló
Érdeklõdni szeretnék a playstation 3 felöl hogy megvan-e még?? ( postán akarta én meg személyesen, ezért mondtam hogy várjunk 1-2 napot )
-Helló,nos elvitték ?? ( komolyan érdeklõdik? oh, akkor menjünk tovább )
-Postán esetleg lehetséges lenne az adásvétel ???
Kérem a címet, már dobozolom be mert egész hétem nem volt egy értelmes veveõ, ennek meg van pár plussza, eladása, s nem ma regelt. MPL futárral küldtem volna neki...
Erre:
-Köszönöm még a hétfõt megvárnám vele,hétvégén még megnéznék egy gépet,helyben.
Nade ez még semmi, OKés, de ma reggel.............
- Amúgy még esetleg lehetne-e egy olyan kérdésem hogy a playstation cfw-s,vagy pedig gyári fw található rajta ??
A hírdetésem második mondata: Legfrisebb gyári FW
ANYÁD
Szerencsére, ma végre írt egy ember délbe, felhívott megbeszéltük és már nála is van a gép. Ennyi.
'Mindkét új platform remekül startolt. Az egészséges, vibráns ipart kéne ünnepelnünk. A Sony jó munkát végzett, és dicséretet érdemelnek. Az online felületeket fertõzõ gyûlöletnek el kell tûnnie.'
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Eeeejha, azért nem szarral gurítasz, azt megadom! Segghülyék topikja meg "-fav" után már fogyatékosok a Nintendo DS használók?
"The best selling handheld game console to date, and the second best selling video game console of all time" - erre haloványan emlékeztem, de a forrás a wikipedia Seth! 😊
Nem az a baj, hogy nem volt igazad, nekem sem volt, azonnal el is ismertem. De hogy még most is megmagyarázod, hogy "mi a lényeg" szerinted és hogy a sorozat és aki megszámolja az segghülye meg fogyatékosok? ... Ugyan már! Tinman is leírta, hogy mi a lista, hogy valami tök másról beszélsz, platformfüggetlenül, de mégis platformokat kizárva.
Nah, de legyen béke! ... Én itt a topic elõtt bocsánatot kérek, amiért le lettem segghülyézve! 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Egy dologban azonban egészen biztosan igaza van: túl lett táncolva a kérdés!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
2. Ugyanazt a játékot takarja. a WiiU-s blackflag sem másik játék, meg a 360 sem, mint a pécés csak azért mert kevesebb pixelbõl áll.
Túl lett táncolva a kérdés egy szimpla értetlenkedésbõl kifolyólag, aztán már belekeveredett itt olyan is, mint a "hányrészejelentmeg". És én ezt elég pontosan tudom, lévén, a sorozat (volt)rajongójaként letoltam MINDEN részét, ahogy elérhetõ lett. Najó egy kis csúsztatással, a vitát kicsit a liberation megjelenése után vettem meg. Pontosan a liberation miatt(meg a psn+ -on összelapátolt címek miatt, de azokért megvehettem volna korábban is).
1. Milyen platformról van szó? Az összesrõl? XBOX-os topik révén az XBOX360-ra megjelentekrõl?
2. AC Lib alatt a HD-t vagy a PS Vita-s verziót értitek?
Senki nem tudhatja, hogy gondoljátok, mert az tök jó, hogy ti gondoljátok valahogy, csak mind a ketten másképp, több ponton is. Ettõl viszont nem "segg hülye" a másik :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ugyanezt érezném ha egy új Max Payne-ben más adná a hangot.
Storyt se követem mert nem érdekes,nem tetszik ez hadiszállásos menü sem.
Aztán lehet velem van a baj,maradi vagyok,már nem élvezem annyira a gémelést,kiöregedtem belõle így 27.születésnapom közeledtével😊
Bár a gta v-öt képtelen voltam lerakni,volt hogy 4 órákat csak random bolyongtam,alig várom hogy jöjjenek a story dlck<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
hangulattalan
eddig a Black Flag a király
Dear Ubisoft,
Assassin's Creed? - We want 15th 16th century JapanNinja and Samurai
Just do it :)
Forza.
NA! Jó amiket mondtok, ennek örülök. Nekem is megvan, de kölcsönadtam és én még nem próbáltam ki, de a srácnak akinek odaadtam (imádta az Epic féle trilógiát) nagyon tetszik ez a rész is. Örülök akkor! <#wink>#wink>
Seth: Tessék a pattintottköves játékod 😊
Mondjuk megnyitottam valami "következményt" ez a gears 3-hoz van.
Itt már sokkal jobb a helyzet, na ez állat.
Mármint a pályák, az egész...ez jobban bejön.
Elõször azt hittem az Alan Wake-el játszom. 😄
Elsõre mentem mindenhol aktiváltam a piros fogaskereket.
így 98 csillag jött össze elsõre.
Nem tudom ez mennyire jó értékelés.
Maga a játék nálam szarabb mint az elsõ 3 epizód, minden téren, de javítsatok ki ha rosszul látom a helyzetet.
Nekem ez eléggé úgy tünt hogy a fejlesztõk már csak megszokásból nyomtak egy sablon részt, igazából se eleje se vége. Kár érte.
1x jo volt.
Harli tanácsa viszont hasznos, egyfelé kell koncentrálni és nem csapongani ... 😊
TomStorm! Mikorra csináljak szabadidõt majd a Splinter Blacklist co-opnak? Majd szólj, mert éjszakás leszek jövõhéten, szóval tervezni kell a bent alvást 😛
Seth: Nyilván internetbûl' toltam, de nem is mondtam hogy nem <#papakacsint>#papakacsint>
Azt hiszem Tinman nyert 😄
PSN ID.: Beegabor
Assassin's Creed
Assassin's Creed II
Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Revelations
Assassin's Creed III
Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassin's Creed Liberation HD
Assassin's Creed: Altair's Chronicles
Assassin's Creed: Bloodlines
Assassin's Creed II: Discovery
Assassin's Creed: Project Legacy
Assassin's Creed: Recollection
Assassin's Creed: Multiplayer Rearmed
Assassin's Creed III: Liberation
Assassin's Creed: Pirates
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-fav
Elõször is a #145996 mirõl is szólt, tisztázzuk? Assassin's Creed Liberation HáDé! Tehát mennyi jelent meg elõtte? A helyes válasz nem 4 hanem csillió egy, de minimum a 6 fõ epizód, ami XBOX-on volt!
DE ... ha mindenképpen szeretnéd a PS Vita Liberation-tõl visszafelé összeszámolni a játékokat, minden szappantartóra és Sokol rádióra ám legyen: Assassin's Creed I (2007) Altair's Chronicles (2008) Bloodlines (2009) Assassin's Creed II (2009) Discovery (2009) Project Legacy (2010) Brotherhood (2010) satöbbi satöbbi ... Tíz!
Nem "kõ" ám erõltetni ha nem úgy van, én is beismertem, hogy tévedtem. Próbáld ki! 😛
Nem kõ okoskodni papa! 😛