XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy hónap múlva itt a LOS2, a PC verzió kenterbe veri ezeket.
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
A ryse nem vette be???????????????
Hallod itt azon röhögtünk,a partyba és nyugodtan ide írhat az is aki ott volt,mert többen is kipróbáltuk,hogy a ryse a fire volley parancsot bevette a MÁJER JÓZSI hangutasításra!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>Nem tudom mi lehet azoknál akiknél nem megy rendesen. Kinect sportba is tökéletes a speed boost felismerés tényleg érthetetlen,hogy másnál mi lehet a gond.
Harlekin
Na de pont ez a lényeg,hogy ezért bukik most baszott nagy!!!!!
Totál értelmetlen volt megvenni erre a 2 hónapra!!!!Maradt volna pc-n vagy semmin és szarta volna le az x1 et és a zsebébe marad ez a 35 ezer forint.
Totti5
A játák feléig mondogattam, aztán meguntam, hogy 3adjára sem vette be a dolgot... jelenleg a kinect nem jó, nem sokat ér, mert nem mûködik. Én nagyon remélem hogy szinte minden RPGbe lesz hangvezérlés, mert a Mass Effect 3 egy ÉLMÉNY volt úgy, de ebben az állapotban mint ahogy most a Kinect v2 van én inkább tökönszúrnám magam ha valamit játszani kellene hanggal. Még a dashon sem tudok normálisan naivgálni, pedig a rendszer jó egyes funckiók szóban gyorsabban elérhetõek lennének, csak nem mûködik még.

DarkSector
Jó te fogsz bukni a legnagyobbat. 😄
/ csak viccelek. 😄

De ha valakinek a tucat multi cimek pc-re is megfelelnek nem is látom értelmét meghagyni egyenlõre a gépet... 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Én nem tudom megérteni, hogy valaki évente vesz konzolt.. végigvisz pár játékod eladja, majd ha lesz más megint vesz. Sok ilyet látni, de hogy mi értelme azt nem tudom. 1 konzol szolgáljon ki 7 év alatt s utána is legyen ott ha szükség van rá. Csak akkor csere ha megdöglik, és nem javítható, nem gariztatható.

2 hónapra venni X1-et a lehetõ legértelemtelebb pénzkidobás.

Harlekin
Semmi gond ezzel!Pontosan mindenki annyit vár a vásárlással amennyit akar addigra már Én lehet,hogy unni is fogom,vagy ha sose vesz se érint engem.Viszont 1 dolog érint,hogy Én már 1 hónapja használom és eszemben sincs eladni!<#kacsint>
Harlekin
Semmi gond,de itt ezen akkor is bukik és ez a vonal lett elindítva .Én is szoktam bukni a hoby váltásoknál de 5-6 évenként!!!Ami 1 reális és ésszerû döntések elõznek meg.Nem 2 hónap alatt...Na most akkor pontosan annyiba fog neki kerülni a bukás miatt a ps4 mintha várt volna 1-1.5 évet a box vásárlással...Sikersztori kezdete...<#vigyor>
DarkSector
Oks ha bukik 10-20k-t amit kétlek, mert addig kell várni, amig nem lesz olcsó, és akkor sem lesz nagy exclusive olyan hamar, ebben biztos vagyok, kiszartak 1-2 nagy játékot fejenként, azt most jönnek egy ideig a Multi cimek. 😊

arty
és ha hoszabb távra most inkább ps4et akar? vagy motorozni? vagy mittomén? 😊

Forza.

Harlekin
Nem tudom pontosan 1 dolog biztos most bukik!!!!És a többi is a jövõ zenéje amit szintén se Én se Te nem tudsz.<#kacsint>
De figyelj már ezt a gépet csak a NAGY címek miatt KELL megvenni!?Ennyi erõvel az is marhaságot csinál aki csak a másik platform gépét azért veszi,hogy az exeket végigtolja...<#kacsint>A másik fele meg nem hót mind 1 hogy ha tucat szar akkor az tucatszar pregenen is.Viszont 1 biztos és tényszerû jelenleg 3 olyan cím is van ami itt van és nálatok nincs és az is biztos,hogy olyan nem lesz ami ott van és itt nem lesz.
DarkSector
Honnan tudo elõre? ja pénzénél lesz annak ellenére hogy azt a 150k-t most beleölheti addig másba, vesz kaját rajta vagy biciklit vagy bármit.
Belátható idõn bellül semmi extra nem jön, szerintem, mire kijön a sok nagy cim ráér 1-1,5 évet várni és megvenni, vagy megvan egy gép amin játszhat tucatszar multiplatform játékokat. 😄

Harlekin
Na nézzük csak megjelent a gép nov 22.-én most van jan 22 ez akár hogy számolom 2 hónap a legjobb esetbe.(ha csak nem van 1 deloreanje fluxus kondenzátorral a sufniba)Igen Én tudom is és ezért mondom,hogy ez így bukás.Ha olcsón vette(de nem mert 576 ba vette 170-ér)volna és viszonylag olcsóban adja el a jelenlegi árakhoz viszonyítva akkor beszélhetünk értelmes dologról,de ez így nagyon nagy bukás...1-1.5 év múlva szerinted a most elbukott cirka 40000 forinttal olcsóbb lesz a box akkor is max pénzénél van és nem volt 1.5 évig boxa!Hurrrrááá
Nekem kell Kinect.Annyi jó dolgot olvasok róla,hogy egyszerüen kell és ezért lesz X1-em majd ha be lesz árazva módjával és ha kinnt lesznek minimum ezek:Titanfall,D3+Kieg(viszem mentést acc.-al együtt itt is ugye hatalmas+ az X1-re!),TES online,WD.Ezeket biztos megveszem ezek a N1-ok.
De addig elvagyok még kis X360-al😊
Harlekin
A Kinect nélküliség várást se értem.Konkrétan Rysbe szopóka van nélküle szerintem,mert 3-4 x tovább tart az LB vel kiadni az íjászoknak az utasítást(mert nem csak megnyomni kell hanem feltölteni 1 sávot konkrétan kb 5-6 másodperc)Mint a parancs hanggal kiadása(fire volley v. Catapult fire).
Vagy DR 3 ba azt nézni hogy ha elkap a zombi milyen gombot nyomj mint csak szimplán körbeforgatni a controllert.
És a kényelmi szempontokról nem is beszélve a TV hanggal hangosítása halkítása némítása menü kezelés és számtalan dolog ami nagyon használható és JÓ!!!
Mind ezt ha a kardoskodók számításával számolom 30000 ftér ami nem sok ha azt veszem alapul,hogy totál elfogadott az,hogy valaki többet bukik jelenleg a box és 2 játék eladásával 2 hónap múlva...<#kacsint>De nyilván sokkal jobb pénzt bukni mint évekig ugyan annyi pénzbõl valamit használni...Nyilván....
DarkSector
2 hónap ki beszélt 2 hónapról? 😄

Most veszit 20k-t de utána az eladott árból visszavásárolja a gépet a játékokat akciósan kb 1-1.5 év mulva és akkor marad is a zsebébe...
neked ezt tudni kéne...😄

Ha valaki egy jateknal csinalja, ott kijohet belole nagyon jol, de egy ekkora tetelnel mar nem annyira.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Harlekin
Hol a logika bukni 2 hónap alatt 20000 forintot???Még akkor is ha szénné játszotta magát vele!
És akkor a játékokat nem is vettem latba!Amiket szintén nyomott áron ad!
Úgy,hogy tegyük hozzá nem karácsonykor jönnek a következõ új játékok!?
Na de mind 1 is megyek inkább Forza 5-öt nyomni a ryset már úgy is kitoltam 1000 GS-re.És utána jön a Deadrising 3...<#vigyor>
DarkSector
Logikus és eszes tag.

Ugyanaz mikor megveszel egy játékot végigviszed és utána frissen eladod.

Ha lemegy az ára lehet 75%-áért megveszi a mostani árnak és akkor vesz más játékokat.
Ha lenne 200ezrem befektetni hogy majd utána el tudom adni énis megvenném és végigvinnéák gyors mindent, sõtt utána ps4-et is és eladni, majd mikor lemegy 20-30 ezreket megint ráér ugyanabból a pénzbõl megvenni és még marad is pénze.

Szerintem jól gondolkozik a srác. 😊

arty
én valahol megértem, ha pl csak az exkluk miatt vette, azoknak mostanra simán vége 😊 majd visszaveszi jövõ karácsony elõtt, százhuszér'

Forza.

Tinman
SG-s.

"Eladás oka: kihasználatlanság."

Nc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megvárjuk a magyar premiert és a kinect nélküli verziót.
arty
DarkSector
😄

Harlekin
Nem vagy a szívem csücske,de ehhez grat!
Botond
The bureau: xcom és bio:inf is akciós, 8k darabja. Borderlands2 is, ezeröt.
davidka003
Köszi, azt írtam akkor.

#146077: Tales of Vesperia jó lett volna de nincs GOLD-om sajnos a magyar accomon. USA accon meg régiózáras pedig ott 5 dollár lenne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman

<#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Gold exclusive akcióban már olcsóbban elérhetõek a következõ címek:
- COD Ghost - 13400 ft.
- The Witcher 2 - 990 ft.
- Final Fantasy XIII-2 - 1650 ft.
- Tales of Vesperia - 1980 ft.
- Dark Souls - 750 ft.

Olcsóbb lett és nem kell hozzá gold:
- Ghost Recon: Future Soldier - 1300 ft.
- Splinter Cell Conviction - 1300 ft.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mass Effect

Kitoltam összes acsit, 72 óra. Tömör gyönyör, jön a második rész.

arty
meg kell irnod, h "I can confirm, item hasn't arrived yet." 😊

Forza.

davidka003
Nyitottam Zavvin ilyen panaszt 2 órája, hogy nem jött meg a csomag.
Írtak rá választ:

I can confirm that the item should of been with you by today.
Can you please confirm if the item has been received as we will need to look into this further if the item has not arrived?

Na most mit is akarnak? Mert direkt írtam, hogy nem jött meg a csomag. Tisztára értelmetlen (számomra) a 2. mondat. Most akkor mit is kéne erre válaszolnom?
Meg ki az akinek már volt ezzel dolga? Hogy megy ez Zavvin?

Eh, végül megoldottam, bocs a paláverkedésért. 😊

Kb. két órája próbálok a netre csatlakozni egy 360-assal de sehogy nem sikerül.

Megadom a wifi jelszót, ezután kidob egy hibaüzenetet hogy nem kap a routertõl ip címet. Jólvan tezsvírem, mongyad mikell, kapol egy fix ípét nesze! Buzi 'boxnak persze ez sem jó, ismét az ip miatt nyekereg valamit.

A furcsa az egészben hogy a router connection statusában látszik az a kurva konzol, legalábbis a MAC address-e.

Mást is szopatott az xbox-a ilyen ípés faszságokkal? Valami tipp esetleg?

DarkSector
<#eljen>

Botond
Liberation már van arcade címként, 4k.
Amiket várok és hamarosan jönnek(x360 mivel itt kérdeztél rá,most a többi platformra nem térek ki):
-Assassin Creed Liberation
-Castlevania 2 (feb.25)
-Thief (feb 25)
-Dark Souls 2 (marc 11)
-Titanfall (marc 11)
-Sherlock Holmes:Crimes (Q1)
Meg nagyon remélem,hogy Watch Dogs is lesz májusban
Muttley
tényleg nem értelek, Totti... 😊

Just do it :)

Muttley
abban igazad van, h a lopakodás kritikán aluli az összes AC-ben
süketek, vakok és debilek az enemy AI
ha ezt megcsinálnák normálisan
mehetne a méltó ninja - samurai korszak 😊

Just do it :)

kirol
De régen nem jelent meg egyetlen egy értelmes játék sem. 😞
A legutóbbi 2013 októberében az Assassins Creed IV Black Flag volt.

Lassan jöhetne valami jó!

Na ez a Trilogy ami engem most nagyon érdekel mivel csak a Fable1-el játszottam és a többivel nem
DarkSector
Nem hinném.

Totti5
Assassin's Creed III: Liberation, most nem jelent meg lemezesen?!!!

DarkSector
FABLE Anniversary és Trilogy:

"Elsõ lépésben február 7-én megjelenik a Fable Anniversary, ami lényegében az elsõ rész, és annak Lost Chapters címû kiegészítõje Unreal Engine 3-ra átültetve, kétféle harcrendszerrel (Fable, vagy Fable 2), átdogozott kezelõfelülettel.

Ha még ez sem hozná meg az ember kedvét ahhoz, hogy felkeresse Albiont a régmúltban, ha majd esedékes lesz, akkor talán megteszi azt a Fable Trilogy névre keresztelt csomag, ami az említett Anniversary mellett a Fable II és a Fable III epizódokat is tartalmazni fogja. Az árra, megjelenési dátumra, az esetlegesen hozzáadott DLC-kre vonatkozó részletekrõl a Lionhead az elõttünk álló napokban rántja le a leplet."

Azt választottad amit kellett mert megérdemled😊
Garantált jó élmény lesz Beyond,többet ér bárminél.
Kit--Kat
Sziasztok! Használ valaki USB stickes Wifi adaptert netes csatlakozáshoz?

Eddig kábellel volta net a gépre rákötve, de most szeretném ezt megszüntetni, és az említett technológiára átállni, de nem vagyok benne biztos, hogy egy nem gyári terméket is tudok használni.

Ebben számítanék a tapasztalataitokra.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DarkSector
Game.co.uk-n.

Van 3 játék = 10 font + posta!!!!!!!!

**************************************************************************************

PS3-ra is. 😊

Összes Uncharted ~4000ft ! 😊

BONO
Sziasztok!

Az lenne, a problémám, hogy van egy hónapos XBOX LIVE Gold-om amit sikeresen érvényesítettem, de amikor elindítom a FIFA 14-et ( a profilommal) azt írja ki, hogy, "pillanatnyilag nem érhetõek el az EA szerverei" ezután át megyek a boxon lévõ másik profilba ott pedig simán bejelentkezik!
Mi lehet a probléma? Válaszért elõre is köszi!<#worship><#worship>