XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Titanfall mivel nincs PS4 és más gyártó gpépre, és csak X1en lehet majd játszani nextgen konzolok közül, X1 exluzív lista egyik tagja.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
vs.
"már nem illik odatenni a MICROSOFT exluzív listához."
<#wilting>#wilting>
Adversus solem ne loquitor
Xboneexkluzív? Nem.
Multiplatform? Igen
Ennyi.
Én ebben nem látok, sem Sonyt, sem Nintendot.
Ettõl sokkal nagyobb baj, hogy már pc-n sem érdekel, a 6vs6 humanplayer miatt 😞
Ezt a Titanfall-t is még bevállalom sz.tem 360-ra aztán már tényleg váltani kell majd.Mondjuk azt még nem tudom melyikre-.-
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

durva lett volna, ha ezt is ki kellett volna maxolnod 😄
(amugy nekem is van temp accom, sajnos ezen szemetek miatt kell - pontosabbat már day1-tól kellett volna, így nekem rendesen össze van szemetelve az accom )
Forza.
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
RDR viszont dobozosan egy önnálóan futtatható kiegészítõ. 😊 csak digitálisan kell hozzá az alapjáték.
Marad az Undead kieg meg a Harci paripa amit veszek
Viszont néztem és van még hozzá valami ...&cheats ilyesmi cím.Ez is kampány lehet?
Az nagyon sirály, az Undead Nightmare. 😛 kb 10-15 óra plusz, illetve több is ha felkutatod a benne rejlõ állatoknak a véresebb változatait. 😊
Viszont a sztorit menti automat. azt hiszem.
Nagyon durva game,mindent meg fogok benne szerezni amit csak lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma viszont segítek tovább a Marshall-nak meg keresek kincset
Éppen néztem kicsit youtubeon walkthrough-t, semmi baja nincsen.
ha valóban elviszik innek az x1-et, akkor.... totti? neked elvitték?
utolso mondatért meg: kabbe <#idiota>#idiota>
Forza.
Pedig megnézném milyen ez a Dead Island
Konkrét példa van arra,hogy x1 hez itthon supporton keresztül érvényesítették a headsett beszarása miatti garanciát.10 nap múlva megjött az új headsett!!!
De hidd el minden további nélkül eljön x1 ért is a futár mivel kitöltöd a javítási procedúrát és meg is kapod a visszaigazolást a futár érkezésérõl ide magyar címre...
De tényleg totálisan lényegtelenek ezek a dolgok Ti úgy gondoljátok Mi így éljük meg.<#kacsint>#kacsint>
Ja meg nekem aztán végletekig megfelel ez a fajta igénytelenség hogy már most is játszhatok x1el!:-P