XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrét példa van arra,hogy x1 hez itthon supporton keresztül érvényesítették a headsett beszarása miatti garanciát.10 nap múlva megjött az új headsett!!!
De hidd el minden további nélkül eljön x1 ért is a futár mivel kitöltöd a javítási procedúrát és meg is kapod a visszaigazolást a futár érkezésérõl ide magyar címre...
De tényleg totálisan lényegtelenek ezek a dolgok Ti úgy gondoljátok Mi így éljük meg.<#kacsint>#kacsint>
Ja meg nekem aztán végletekig megfelel ez a fajta igénytelenség hogy már most is játszhatok x1el!:-P
Viszont UK/US soppingolásért még én se láttam kirakott accot, pontosabban nem hallottam ilyenrõl. A pénz - egyelõre - nem büdös a mikrofosnak.
Forza.
1. Nekem édesmindegy, hogy mit csináltok, nagyok vagytok, el tudjátok dönteni.
2. Viszont én is nagy vagyok, én is el tudom dönteni, és az hogy én másképp döntöttem, az nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen helyes döntés.
3. Ez az utolsó kommentem ebben a témában.
4. Amirõl ebben a hozzászólásban írsz az egy természetes emberi viselkedés. Többek között ez amiért nem érdemes bankrablónak menni, mert az ember hajlamos egyes múltbéli eseményekbõl kivetíteni a jövõt. Tehát mondjuk, ha mégis bankrablónak mész, és nem kapnak el az elsõnél, akkor jogosan gondolod, hogy a másodikat is meg lehet úszni, aztán amikor már mögötted van 100 sikeres bankrablás, akkor fel sem merül benned, hogy pont a 101.-nél fogsz megbukni. Miért pont akkor? 100x sima volt, majd pont most. Aztán másnap egy túlbozgó biztonsági õr homlokon lõ. Váratlanul. Mert mindig az elsõ sikertelen bankrablás az elsõ sikertelen, és ennek semmi köze ahhoz, hogy 100x sikerült avagy sem.
Pont ugyanez történt ománnál. A kínai AC3at vette vitta mindenki, aztán jött marokkó talán (nem emlékszem az országok sorrendjére), aztán omán. Kína, marokkó, bosznia meg mittomén mi simán lement, miért pont omán után bannolnának? Teljesen valószerûtlen, nem? Hát mégsem így lett. Szóval ez a 6 éve nincs baj az angol accal dolog az én világomban azt jelenti, hogy "még nincs semmi gond".
5. Pont azért adok meg mindenhol valós adatokat, hogy tudjak reklamálni. Pl PC-re vettem online játékokat, kiderült, hogy régiózáras írtam, hogy nadegyerekek magyar címmel regisztráltam, itt meg nem megy a játék, kérem vissza a pénzt. Visszakaptam másnap, mert nem volt mibe belekötni, nem kellett magyarázkodni, hogy miért angol/amerikai a címem, megtévesztettem õket.
Szóval örülök, hogy nektek minden problémamentesen megy, de nehogymár hülyének nézzünk vkit, mert a szabályok mentén éli az életét.
Itt meg fizetsz nekik, valószinûleg bannolnak érte.
Reggel sülni fog,de sajna délig várnod kell mert dolgozok.<#kacsint>#kacsint>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vissza vihetem a boltba!Meg kérhetem a lakásomra a futárt,hogy vigye el MS-nek.Totál szar csak össze zavarják az embert,hogy most mit is csináljon!Na de nem,hát minek 2 féle lehetõség erre<#vigyor>#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Mindenesetre jó, hogy sokan írnak ökörségeket, fõleg, akik nem is láttak még xone-t
Sõt lehet eladom a mostani boxot és veszek egy magyar boxot.Remélem lesz nemzeti színû olcsó box,de minimum 1 matyó mintázatú vagy puli szõrû!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
gari problémás????Lol mesélhetnék,hogy mennyire nem!!!
rossz érzés, h MS ennyire szarunk ránk!Kire?rám biztos nem!<#kacsint>#kacsint>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ja de igen,mert azok akik erre várnak majd csak késõbb kapnak mint azok akiknek jó volt így is.És õk is ugyan azt a garanciát kapják mint Mi és õk is ugyan úgy tudják majd a gépüket itthonra beregisztrálni MS hez mint Mi akiknek már most van,hogy még itthon nem is lehet kapni.<#vigyor>#vigyor>
Na de majd csak jön az a fránya kinect nélküli box és megindul itthon is a vásárlási áradat!!<#vigyor>#vigyor>Remélem annyira olcsósítani fogják,hogy se kinect se BD lejátszó nem lesz benne sõt hanyagolhatnák a kontrollert is felesleges sallang mentes legyen a X1!<#vigyor>#vigyor>
ez faszság, elsõ 5 konzolbolt, amire rákerestem: 4 helyen raktáron
Nem illegális amúgy de itthon nem igazán lehet kapni. Csak külföldrõl behozottat árulnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most illegálisan árulják a boltban, vagy mi??
Mindegy 17.-én már vissza tudok váltani magyarra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.