XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Mi maszatolás van abba,hogy NEM minden ománi régiós magyart bannoltak ki!?Nyilván akiket kiraktak történt más is esetleg haveroknak download historys megosztás.A lényeg,hogy nem mindenkit raktak ki aki csinálta.

Konkrét példa van arra,hogy x1 hez itthon supporton keresztül érvényesítették a headsett beszarása miatti garanciát.10 nap múlva megjött az új headsett!!!
De hidd el minden további nélkül eljön x1 ért is a futár mivel kitöltöd a javítási procedúrát és meg is kapod a visszaigazolást a futár érkezésérõl ide magyar címre...

De tényleg totálisan lényegtelenek ezek a dolgok Ti úgy gondoljátok Mi így éljük meg.<#kacsint>

Ja meg nekem aztán végletekig megfelel ez a fajta igénytelenség hogy már most is játszhatok x1el!:-P
arty
Ománi régiónál nem voltak "más dolgok", csak az ománi ingyenélés, nem kell maszatolni.

Viszont UK/US soppingolásért még én se láttam kirakott accot, pontosabban nem hallottam ilyenrõl. A pénz - egyelõre - nem büdös a mikrofosnak.

Forza.

arty
megnézném, hogy magyarban is kijön-e a futár az xbónért... (a 360ért jön, az oké)

Forza.

arty
nojó, ha nincsenek igényeid, arról nem én tehetek 😊

Forza.

Harlekin
<#eljen><#vigyor>
Botond
Szeretnék pár dolgot leszögezni.

1. Nekem édesmindegy, hogy mit csináltok, nagyok vagytok, el tudjátok dönteni.
2. Viszont én is nagy vagyok, én is el tudom dönteni, és az hogy én másképp döntöttem, az nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen helyes döntés.
3. Ez az utolsó kommentem ebben a témában.
4. Amirõl ebben a hozzászólásban írsz az egy természetes emberi viselkedés. Többek között ez amiért nem érdemes bankrablónak menni, mert az ember hajlamos egyes múltbéli eseményekbõl kivetíteni a jövõt. Tehát mondjuk, ha mégis bankrablónak mész, és nem kapnak el az elsõnél, akkor jogosan gondolod, hogy a másodikat is meg lehet úszni, aztán amikor már mögötted van 100 sikeres bankrablás, akkor fel sem merül benned, hogy pont a 101.-nél fogsz megbukni. Miért pont akkor? 100x sima volt, majd pont most. Aztán másnap egy túlbozgó biztonsági õr homlokon lõ. Váratlanul. Mert mindig az elsõ sikertelen bankrablás az elsõ sikertelen, és ennek semmi köze ahhoz, hogy 100x sikerült avagy sem.
Pont ugyanez történt ománnál. A kínai AC3at vette vitta mindenki, aztán jött marokkó talán (nem emlékszem az országok sorrendjére), aztán omán. Kína, marokkó, bosznia meg mittomén mi simán lement, miért pont omán után bannolnának? Teljesen valószerûtlen, nem? Hát mégsem így lett. Szóval ez a 6 éve nincs baj az angol accal dolog az én világomban azt jelenti, hogy "még nincs semmi gond".
5. Pont azért adok meg mindenhol valós adatokat, hogy tudjak reklamálni. Pl PC-re vettem online játékokat, kiderült, hogy régiózáras írtam, hogy nadegyerekek magyar címmel regisztráltam, itt meg nem megy a játék, kérem vissza a pénzt. Visszakaptam másnap, mert nem volt mibe belekötni, nem kellett magyarázkodni, hogy miért angol/amerikai a címem, megtévesztettem õket.

Szóval örülök, hogy nektek minden problémamentesen megy, de nehogymár hülyének nézzünk vkit, mert a szabályok mentén éli az életét.
Harlekin
6 évig angol profillal szedtem 360 ra a dolgokat storrol.És 2 évvel ez elõtt se híre se hamva nem volt a magyar livének.A mostani magyar livesek 90%-a mind más régióból migráltak át magyarra.Milyen orosz rulett,meg milyen kifogás!!???Ománi régiónál se mindenkit raktak ki ott más dolgok is voltak azoknál akiket kiraktak.De semmi gond igazatok van sose vegyetek boxot Én ezt javaslom totál szar az egész csak a kibaszás<#kacsint>
Botond
Én mindent értek, mindent megértek, és elfogadom, hogy mindenre van kifogás, hax, okosítás, de én ezt így konkrétan leszarom. Ha nekik dedikáltan nem kell a pénzem, és még nekem kéne kuncsorogni hogy fizethessek, akkor kapják be. Itt az 360, arra van még 100 végigjátszatlan játékom, azzal elleszek októberig, sõt szerintem egyenesen karácsonyig. Nem nagy dráma ez, de szerintem ezeket a megoldásaitokat kb annyira érdemes reklámozni, mint a "thereifixedit" feliratos képek megoldásait. Nekem ez a kedvencem. Autóklíma, hût is, problem? Na xbox one is van, lehet játékot is venni, problem? Hát vagy a cél szentesíti az eszközt, vagy az ember nem ad le az igényeibõl mindenáron barkács megoldások miatt.
Ománi régióból ingyen szedték a játékot.
Itt meg fizetsz nekik, valószinûleg bannolnak érte.

Botond
Mintha nem olyan rég bannoltak volna xbox360okat tömegesen, mert okosítottak az ománi régióval meg ilyesmi. Szóval persze, lehet 5 golyóval oroszrulettezni, meg túl is lehet élni, de azért én nem tenném kötelezõvé. 😄
D3 kieg.nem lesz X360-ra?
Harlekin
Szeretnéd mi egybõl rám keresnél fészen és bombáznál a magasztalós üzikkel.<#vigyor>
Harlekin
jön már 20 perc és lent van<#vigyor>
Reggel sülni fog,de sajna délig várnod kell mert dolgozok.<#kacsint>
DarkSector
nem vállalod a nevedet vagy mi? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Ja meg ez is már mennyire szar a gariztatás!
Vissza vihetem a boltba!Meg kérhetem a lakásomra a futárt,hogy vigye el MS-nek.Totál szar csak össze zavarják az embert,hogy most mit is csináljon!Na de nem,hát minek 2 féle lehetõség erre<#vigyor>
Seth
Nem, nekem most azonnal kell, mert így nem tudok aludni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
persze,hogy jó

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
leszedem és holnap megnézem,ha az úgy jó!?
Seth
Totti vagy Harle, nézze már meg vmelyikõtök a Fable Anniversary-t, én nem hiszem el,hogy ez ennyire rossz framerate-tel fog kijönni. Már a kezdõ falu sem semmi, de mikor a nagyobb városba érünk olyan szinten akad,hogy elmegy minden kedvem a további játéktól

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
NM!Ne küzdj vele ha garis küld el javításra.
Köszi,a választ,lehet tényleg elküldöm a Konzol szervizbe.
Tényleg nincs, még a visszaigazoló mailt is magyar nyelven kapom <#nyes>

Mindenesetre jó, hogy sokan írnak ökörségeket, fõleg, akik nem is láttak még xone-t

Harlekin
Ha 1 lemezt se ismer fel akkor beszart vagy minimum koszos lett a fej.Ha garis akkor xbox.com és jön a futár.Ha nem garis akkor konzol szerviz és raknak bele 1 új komplett dvd olvasót vagy csak fejet cserélnek.Amire már kérheted is a továbbképzést.
Harlekin
Konkrétan nekem angol a profilom,tyrantnek meg magyar és mind a 2en amcsi storrol vásárolunk.Vagyis a játékot,mert tyrant a live miatt 2 percre átugrott angolra,mert ott volt olcsóbb.<#kacsint>
És semmit sem ismer fel.
Eredeti.
Harlekin
Igen,ha szarul írtam ki!<#kacsint><#vigyor>
Harlekin
oks,de végül is mindegy hogy hol szar nekünk az olcsóság és az áfamentesség.Már úgy várom a magyar livet azonnal jövök magyarba,mert hátha kapok pulit meg fizethetek sokat!<#vigyor>
Sõt lehet eladom a mostani boxot és veszek egy magyar boxot.Remélem lesz nemzeti színû olcsó box,de minimum 1 matyó mintázatú vagy puli szõrû!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Gyere át alaszkába, itt sincs áfa, viszont hideg van <#nyes>

Hello,volt már valakinek olyan problémája,hogy az xbox nem ismerte fel azt a játékot amit beleraktak?(CD-s)
Harlekin
ja ebbe igazad van de van oregonba letölthetõ jó olcsón és még áfát se fizetsz.Ja ja tök szar!Totálisan szar volt a maxet a halot meg a peggle 2-t megvennem.Majdnem zokogtam,hogy azt a 9000 forintot amcsinak fizettem...<#vigyor>
Harlekin
felárat fizetsz most.És mi ebbe a probléma ha meg tudom fizetni!?
gari problémás????Lol mesélhetnék,hogy mennyire nem!!!
rossz érzés, h MS ennyire szarunk ránk!Kire?rám biztos nem!<#kacsint>
Renjike
Gondolkodom hogy megvegyem a Halo : Spartan Assaultot de xbox.comon nem jelzi hogy nekem olcsóbb lenne pedig megvan WP8ra is. Elvileg 5 dolcsi kéne legyen.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Botond
És nincs Xbox liveról letölthetõ játék magyar accal.
arty
felárat fizetsz most
gari problémás
rossz érzés, h MS ennyire szarunk ránk
ennyi 😊

Forza.

Harlekin
Igen azok és lehet kapni!De majd ha itthon is hivatalosan lehet kapni szintén külföldrõl behozott gépet lehet majd kapni.Tehát pontosan az ég egy adta világon semmi,de semmi nem fog változni.<#vigyor0>
Ja de igen,mert azok akik erre várnak majd csak késõbb kapnak mint azok akiknek jó volt így is.És õk is ugyan azt a garanciát kapják mint Mi és õk is ugyan úgy tudják majd a gépüket itthonra beregisztrálni MS hez mint Mi akiknek már most van,hogy még itthon nem is lehet kapni.<#vigyor>
Na de majd csak jön az a fránya kinect nélküli box és megindul itthon is a vásárlási áradat!!<#vigyor>Remélem annyira olcsósítani fogják,hogy se kinect se BD lejátszó nem lesz benne sõt hanyagolhatnák a kontrollert is felesleges sallang mentes legyen a X1!<#vigyor>
arty
ettõl ezek még behozott gépek csupán

Forza.

"de itthon nem igazán lehet kapni"

ez faszság, elsõ 5 konzolbolt, amire rákerestem: 4 helyen raktáron

davidka003
Igen.
Nem illegális amúgy de itthon nem igazán lehet kapni. Csak külföldrõl behozottat árulnak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kirol
Mi az hogy "Magyar Xbox One premier idén októberben"?
Most illegálisan árulják a boltban, vagy mi??

nekem a GoW óta nem írja ki magyar IP-röl, és elõtte is csak egy -két játéknál hisztizett, hogy nem UK-ben vagyok.

davidka003
Magyar IP-vel itthonról az összes ismerõsnek kiírta, hogy nem megfelelõ régió USA acc-al a többi játéknál.
Mindegy 17.-én már vissza tudok váltani magyarra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mivel ez nem ph! (vagy de? 😄) így azt tudom tanácsolni, hogy VPN, bár nekem az elõzõ pár játék is simán lejött VPN nélkül is.

Botond
Volt 990 Ft itthon, én akkor vettem.
davidka003
Dead Island-et leszedem azért ha engedi majd USA acc-al. Kizárt, hogy végigvigyem újra de lehet bohóckodok a szigeten.

arty
na, toy soldiers, végre valami! 😊

Forza.

Még mindig azon az állásponton vagyok, mint a ph!-n ís. attól, hogy nem egy AC4/BF4/vagy, bármilyenen ...4, attól még ingyen van...

davidka003
hát hát hát

Tinman
Nahfene... éreztem valamit. Nájsz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ez de beteg! Öröm nézni ezt az õrületet amit ez a játék ad. Audió, vizuális élmény. Kár hogy játszani nem tudom, semmi érzékem az egészhez.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10