XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
No panic. Erõsen no panic.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem mindegy? Több évre jutó pótolnivaló van elõtted.
Adversus solem ne loquitor
Nekem olyan kérdésem lenne, h -leszögezem sosem volt semmilyen konzolom- érdemes-e még vajon XBox360-at venni? Vajon meddig fognak még rá játékokat kiadni, vagy ilyesmi?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
a személyeskedést mellõzve - ha már nektek nem sikerült 😄
legyen annyi elég, h mindkettõtöknek lazán kifújom az orrát... 😉
Just do it :)
Tonképp abban bízom, hogy pécén majd meghergelik az ügyesek, de akkor már megfirgelnek mást is, és jönnek a csíterek. meg....áh.
Na majd a destiny.
PSN ID.: Beegabor
De, pontosan azt jelenti. Emiatt érthetetlen az egész. Megmagyarázhatatlan. Indokolhatatlan.
Xbox One 2014-ben? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#idiota>#idiota>
2 féle ember veszi:
1) akinek nincs hová tenni a pénzét és azt gondolja, h ettõl majd mekkora öröme lesz az életben, mert az 1-gyel több kütyü otthon pótolja a magánéleti hiányosságait
2) vmelyik mentális/ fizikális érzékelése, képessége csökkent v. erõteljesen fejletlen
most kb olyan, mintha vennénk egy olyan autót, ami
- maaajd egyszer jól fog gyorsulni
- maaajd egyszer kényelmes lesz
- majd egyszer szép lesz
ez a "majd" lesz kb. 2 év múlva
akinek van már, örüljön neki és szívesen hallgatjuk az excl. játékélményeket
viszont nem kell a habi-duma, h lepetézett a graftól
aki látta már egymás mellett XOne-t és 360-at - úgyis röhögni fog rajta <#nevetes1>#nevetes1>
akinek nincs, az meg nagyon nem késett le semmirõl
hát ennyi és legyen vége most már ennek a kasztosodó
"nekemvananagyobbf@szommeeeenekemosztvanXonenekedmegosztnincsmeeebiztoscsóróvagy" illuziónak
love-peace-and-melody 😊
Just do it :)
Mondjuk a 6v6 human az nem jelenti azt, hogy lesznek bent töltelék botok? Mert mintha ez valami sztoris multi móka lenne, nem?? ... Legalábbis az elsõ videókból nekem ez szûrõdött le, azóta kevésbé követem bevallom. Ha meg ott fog Ryan közlegényt játszani körülöttem még 5-6 bot, akkor már adtak is a háború érzésnek.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na így szûk fél év késéssel pótoltam a Nagy Öreg harmadik részét a set top boxon és csalódtam is meg nem is. Baromira elkapott a nosztalgikus érzés, ahogy 12-13 évesen toltam az iszonyatosan hangulatos és (számomra akkoriban) horroros DIABLO-t, majd 15-16 éves állkapcsomat keresgéltem a DIABLO II átvezetõ videói láttán. Baszottjó volt na, akkoriban minden kicsit jobb volt ... Végsõ soron ezt mondanám erre a harmadik részre is! Az ACT I nagyon tetszett, a zene visszarepítõs a múltba, az egész látvány kibaszottjó, kézzel "rajzolt" látvány 3D világban, ehhez nagyon értenek a srácok. A 60 fps, illetve a törekvés efelé szintén marhajó érzést ad, a képtörés zavaró volt ha volt, de csak kevés helyen láttam. Aztán hajtottam elõre és az ACT II már nem annyira tetszett, nem érte nálam utól a második rész sivatagát és az oázis sem segített rajta. ACT III kellemes felüdülés volt, igazi DII: LoD hangulatot idézett egy rövid idõre. Aztán az ACT IV-nél azt éreztem, hogy én ezt már láttam, hogy a Blizzard hátrányba került a bedöglött Vigil Games / THQ-val szemben? (Darksiders II) Folyamatosan azt éreztem, hogy valaki lop valakitõl, mindegy kié volt elõbb az ötlet, itt már nem nagyon tetszett. A pokoljárás és a "riftek" kurvára adták, de nem volt eléggé Diablós ... Így visszagondolva másfél végigjátszás után, ez a játék túlságosan light lett: maximum ízre törekedett, minimális cukor beáldozásával, a címkét megtartva, mert régen mindenki kajálta, de ez így csak soft-core Diablo. Hollywood, csokimáz, happy-end, semmi sátánság érzés, a kezdeti szenvedés és kínzókamrák hamar eltûntek és vissza se találtak. Kevés. Belek kellenének ebbe, több horror kreatúra, több NAGY boss, több vér és ugyanmár, a végére valami elcsépelt és kiszámítható sátáni sumákságot, Blizzard, könyörgöm, come on!!! Hogy mittudomén Diabló lelke beleszáll egy arra kószáló macskába vagy valami földmûves kitúr egy pentagrammát a tehénszarból a credits után, bááármi!
Egyébként számomra egyértelmûen a LOOT (2.0) vitte végig magán a játékot, nem a sztori és nem a háttér infók - amik néha már inkább zavaró, mintsem érdekes párbeszédek formájában bontakoztak ki.
7/10 és folytatom tovább, legalább Nightmare végéig, de én jobbat vártam.
Ettõl sokkal érthetetlenebb, ami miatt már sírtam: a 6vs6 human player. Erre egyszerûen nincs elfogadható magyarázat.
Látom, megint húúúdemegy a vita a felesleges dolgokról, Moby szúrja ezerrel! <#vigyor>#vigyor>
Na de témánál maradva én azt sajnálom, hogy nem lesz cross platform multiplayer, legalább a két XBOX között ... Ez nem a foliage-ben (értsd fû) kúszásról fog szólni, legalábbis az általam látott trailerek alapján. Szóval ha fixálni tudják a frémet mindkét platformon a maga detail szintjén teszemazt 30 fps-re ... akkor szerintem mehetne XOne vs X360. De nem lesz.
Moby, ennek mi az oka, a dedikált szerver nem tudna "kétnyelven" vagy mi? Te nagyon vágod a dolgokat, hátha tudsz errõl is!
Nehéz a becsületes kalózok élete 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A pc miatt. Ugyanis jelenleg messze az a legszéleskörûbb játékplatform, és minden idegszálam tiltakozik az ellenl hogy bárki bármilyen indokkal is megpróbálja összevonni bármivel. Önállóbb platform, mint bármelyik xbox vagy playstation.
Minek bonyolítani? Sony és MS összehasonlítás van. Egyikre van a másikra nincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
KFDXK-8HK2F-RM4QR-8W67X-RFQ42
Dobnál egy linket ryse-ra, win7 x64-re? Nem találom a store-ban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem minthogyha ebben a kontextusban egy másodpercig érdekel, hogy sony vagy nemsony, hiszen annyira exkluzív kontentrõl beszélünk, hogy ugyan nincs X1-em, ám mégis tudnék vele játszani...De azért X1 exkluzív, mert Totti megmondta, hogy az.
A pécét ki gyártja? A kenyéradó gazdád? X1 exkluzív bármi, ami pécére is van??? Húzd már ki a fejed a seggükbõl lécci.