XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max ránézésre tünhetett jobbnak, mert ha nem nativ akkor létezik hogy ez végett "mosottabb a kép" nem látszodnak mondjuk élsimitási gondok...
Az hogy sötétebb-fátyolosabb meg ilyenek amiket emlitettél azt nem tudom miért van, biztos ilyen a tv. Mondjuk plazma tv-knek is van elõny-hátrány, meg LCD-nek is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1080p-be én hiába teszem rá a x360-at 1080p-re tudom hogy nem megy a játék nativba, de a menübe 1080p-t fogok beállitani, hogy ami lehet úgy menjen. 😊
Nekem pl a mostani fullhd-s monitorom-ra ráteszem az x360-at és fullhd-ba elcsusztatja a képet, érthetetlen....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
tökmindegy csak nativba köss mindent mindenre, az a lényeg.
a problémát meg szvsz 6 éve is jól látták, de tenni ellene nem akartak/nem könnyû -> a boltok haragja igencsak visszaüthetne...
az akciók tényleg jók (boxon jobbak mint ps3on), csak reménykedek h felzárkóznak a steam mellé
Forza.
Bár elméletben az lenne a helyes, ha a játékok digitális példányaiért kevesebbet kellene fizetni, a gyakorlatban ez így nem igaz. Lehet, hogy változások jönnek.
Ha a leárazások idõszaka jön, mindenki figyelme a Steam felé fordul, de amikor egy frissen megjelent játékot teljes áron árulnak, érdemes inkább elsétálni a boltba egy dobozos példányért.
Az Xbox Live-on még rosszabb a helyzet. A Call of Duty: Ghosts Xbox 360-as változata például teljes áron 19990 forintba kerül, a héten az Xbox Live Gold elõfizetéssel rendelkezõk 33%-os kedvezménnyel 13393,30 forintért tölthetik le, ami még mindig elképesztõen sok, tekintve hogy a dobozos változat 12999 forintos ajánlott fogyasztói árral van forgalomban. Azért valahol a Microsoft is érzi, hogy ez nem annyira jó, Major Nelson a napokban igyekezett megnyugtatni a Reddit dühös fórumozóit. Elmondta, hogy felismerték a problémát, tudnak a közösség aggodalmairól, és napirenden van ennek felülvizsgálata. Decemberben az Xbox One játékok is drágábbak lettek az Xbox Games Store-ban, aminek szintén negatív visszhangja volt a játékvilágban."
Na végre!
persze PV60 lehet más - lehet eleve nativban nem is hajtható vagy ha igen, akkor nem bugos.
ki. kell. próbálni.
de az automata képernyõfelismerés, 1280x1024, 1280x768 _BIZTOSAN_ szarok, ezt látatlanban is meg lehet mondani 😊
(és ez most nem neked, mert te szerintem tudod 😉 )
Forza.
az 1280x1024 5:4-es képarány, azt utána hiába állítod 16:9-re enyhe torzulás mindenképp marad (durva: játszottam boxon anno a 19"-es 1280x1024es lcdmen is, szal azzal IS van gyakorlati tapasztalatom - én mondjuk 16:9-re nem lõttem át, hiszen a kijelzõm nem 16:9es volt, de a kép foszarhugy volt, mivel sok játék 1024x768 fullscreent adott, 4:3-on, enyhén torzan - minimális ment 1280x720-ban, alulfelül fekete csíkokkal, s ezzel kikurt jó képet adva
de nekem tényleg mindegy... anno ezeket Tomnak egyszer már leírtam, akkor se ért semmit és nyilván most se fog 😄
Forza.
Sz.tem így hagyom
Kicsit különleges kérdéssel fordulok hozzátok.
Van egy Panasonic TX P42X60E plazma TV-m amit nem tudom milyen felbontással tudnék használni X360-al.Ha 720p állítom akkor szerintem 1024×768 felbontást használ de át lehet tenni 1280×1024-be is ha átállítom screen opcióba a normal-t widescreen-be.
Azt se tudom ez a TV egyszerüen milyen felbontást tud:S
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Magyar Live-on tudod csak megszerezni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Dead Rising
Dead Rising 2
Dead Rising Case Zero
Dead Rising Off the Record
Dead Rising Case West
+ az össszes fellelhetõ DLC mindegyikhez
Mondhatni elég jó a 24 milliós Xbox után. Megcsinálták azt ami kb lehetetlennek tünt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ha még nem oldottad meg esetleg, akkor nálam az segített, hogy a network settingsben kell egy factory resetet nyomni. Ezután letölt egy update-et és utána már menni fog a bejelentkezés.