XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
az oké, csak az xbone-rol azt "hallottam" csak 1 év garis

Forza.

Botond
2015.03.11ig
Botond
2012.decemberében regisztrált xbox360 garanciája 2015.03.115ig tart. Ugyanígy, regisztráció után.
arty
xmedia360 -> megcsináltat -> utána lehet beárazni

ha nem javithato, akkor kb a 3 kontinak van értéke.... tápkocka, dvdolvaso pár fillért ér manapság (ha egyáltalán)

Forza.

arty
na, végre egy korrekt lépés MS-tõl :)

Forza.

DarkSector
Ugyazant adták vissza. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Beüzemeltem a gépet tegnap. Bejelentkeztem és MINDEN beállítás, minden egyéb dolgom ugyan úgy ott volt ahogy hagytam a másik gépen, minden jéték mentésemmel egyetemben. Jó dolog ez az autómatikus klúd.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
E74em volt 4 éve az elsõ szériás gépen, azt az MS javította. Semmi gondja nincs azóta, és még kamu hûtésbuhera sem kell bele:) ( elég hangos anélkül is... )

Harlekin
"Az új tulaj javított falkonnal jól jár."
Eleve a box 1 ipari hulladék amit így még sárral is bekennek ezzel senki se járhat jól...Mert még mindig lényegesen több a 3 ledbõl javított boxok végleges elhalálozása mint a 1 év túlélési aránya X ezerér...
Harlekin
Nincs konkrét ár dugig a piac a használt boxokkal fõleg ezekkel a félholtakkal vagy esetleg újraélesztettel!Annyi az ár amennyiért elmegy meg lehet hirdetni annyiért amit tom írt,de semmi esetre se ajánlom a hiba eltitkolását,mert csak a baj lesz belõle(zaklatás és társai).Ki kellene olvasni a másodlagos hiba kódot,mert létezik olyan e74 es hiba ami nem vagy csak talán javítható és a stabilitása is kérdéses... A képek alapján biztos hogy nincs rajta HDD és a gyártási dátum alapján és,hogy hdmi-s is biztos hogy falcon.Javíttassa meg ha lehet és használja ameddig megy szerintem.Majd kuka...És utána árulja ki a dolgokat.
1 kontrollert mindenképpen külön adjon el így nyerhet még pár ezret
Én inkább Premium FAT-nak nézem a gépet.
Most van ajándék visszahütés KSZ-ben.
Ha egybe adnám és el is vinnék az 37e.ft de ez nem irányár ebbôl alku nincs.Persze ha hibátlan esztétikai állapotban van minden kontroller!
Javítás nélkül pedig olyan 18-20e.kb az egész
Képek alapján necces azért így megmondani de ilyesmi árakban gondolkodjon.

Most nézem a tálcát amúgy és nem szürke tehát az se biztos,hogy ...többi privátba írok csak ez ügyben
The Protector
ÉS mondasz nekem konkrétan egy árat?
Meg mi ez a gép?xbxo 360Slim?Lehet benne vincseszter?stb.........én ennyire nem vágom.A gazdája meg mégúgysem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Természetesen küldeni javításra és egyben így eladni.Mondjuk annyi,hogy én a 2 kontrollert külön adnám el és a géphez csak egyet adnék.
Amit még figyelembe kell venni árszabásnál ha kész,hogy 2008-as tehát lehet már Falcon lapos.
Az,hogy spanod csatolja javításról garit vagy sem az ô dolga de tippre sz.tem érdemesebb megmondani és hütés mod-ot is kérni bele HA belefér a költségbe.Amúgy elhallgatni is lehetséges.
Az új tulaj javított falkonnal jól jár.Game-k persze ajándék de kalkulálja bele az árba teccikérteni;)
The Protector
Erre valaki?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Harlekin
Na de akkor ha apád felvenné a fülest amit ecseteltél elsõ hszbe a gyárit amin van 1 méter kábel és jó szar minõségben hallaná a játékot akkor nem jobban jár ha felvesz 1 normális headsetett és van 5 méter kábel a tv-hez??
Normálisan hallja a játékot és csend van a lakásba és tudsz dolgozna anélkül,hogy megsüketülnél!!!5 méter kábel megoldja de arra a szarra is megoldja ha nagyon akarod csak tudni kell melyikek a bemenetek és kell hozzá 1 csatlakozó és kész.Valami hasonlóra van szükségetek...
Vagy cseréljetek helyet!!!<#vigyor>
Harlekin
Az a bajom hogy most Én is csont elõröl kezdtem,mert a saját profilommal léptem be és ott szedtem le az upot.Pont azért hogy kiküszöböljem az asszony profilján lévõ teszt mentést stb.De ez pont olyan szar maradt így is szerintem.
Seth
Nekem segített, de mint írtam korábban, csont elõlrõl kezdtem. Ha betöltöttem a régi mentésem, ami a Barlow-akármi "nagyváros" -ban volt éppen,akkor szénné szaggatott. Friss kezdéssel eljutottam oda és semmi akadozás (persze nem hiszem hogy a 30 fps megvan,de nem rángatózik ,popupol ,mint korábban, folyamatos), az elején, a Guild-ban sem tapasztaltam, pedig az is borzalmas volt

PSN ID.: Beegabor

Firerock
Engem zavar hogy tõlem 1 méterre ordít a lövöldözés és nem tudok dolgozni. De 100%-ban akkor sem tudok koncentrálni ha ordít a zene a fülesembe a lövöldözés elnyomása céljából :D (én a géprõl hallgatom a zenét és a Tv a fejem fölött van közvetlenül amin apám játszik)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Harlekin
Na de ezt akkor nem értem.Akkor most kit zavar és mi?<#vigyor>
Firerock
Hát akkor marad nekem a fülesben az ordító zene... Köszi srácok :)

Harlekin
Na csak nem hagyott nyugodni a fable és leszedtem az upot.Sejtettem,hogy ez csak a szokásos 4 megás lesz ami semmi érdemit nem tartalmaz így számomra ez pontosan ugyan olyan szaggatásos szar maradt...Sajnos<#rinya>

Harlekin
Ok akkor marad a TV-rõl levett hang azt akár 15 méterre is elviheted kábelen.De az nem megoldható,hogy a gyári fülest a kontrollerbe bedugva azaz vezeték nélkül oda játék hangot küldj ki...
Firerock
Az ok az elõzõ HSZ-emben van. Chat hang nem kell,csak a játékhang,a mikrofonra sincs szükség.

Firerock
Na igen,csak sajnos ahonnan apám játszik,az 5 méterre van a boxtól,én meg a TV alatt dolgozom a számítógépen.

Harlekin
Maga a box nem képes arra kivinni a hangot se magából se a kontrollerbõl!Csak közvetítõ eszközzel tudod oda a hangot kijuttatni.De itt jön az,hogy akkor meg minek arra a szarra monora kivinni a hangot.Csak találgatok,de ha teljes csendbe akarsz játszani akkor lényegesen egyszerûbb a tv-rõl levenni fülesre a hangot és nem arra a szarra ami csak a chatre van kitalálva,de ha nagyon akarod akkor arra is megoldható.
Itt akkor csak a játék hang van megoldva.Viszont ha a chat hangot is akarod akkor ugyan ez a séma csak átállítod,hogy a tv-n jöjjön a chat hang is és meghagyod a kontrollerbe a fülest csak micnek.
Veszel egy 2-3e forintos fülest(vagy jobbat), azt rádugod a tv-re, az eredeti mikrofonost meg a nyakadba veszed. Fapados, hülyén is nézel ki így, de legalább frankó.
Firerock
Sziasztok!
Valószínûleg kicsit buta kérdés lesz,de van rá valami lehetõség hogy a gyári fülesen(a mikrofonos) menne a játék hangja nem a TV-n? Ha igen akkor hogy?

Harlekin
2013 dec 24 én vettem és akár hogy nézem ez is több mint 2 év gari...
The Protector
Sziasztok.

SZeretnék tõletek egy kis segítséget kérni.
A napokban írt egy haverom rám,hogy tönkremet az xbox-a.Sajnos nem nagyon ért hozzá,csak játszani tud rajta,tehát semmit sem tudo róla.
E 74-es hibakódot ír ki neki,Utánaolvasva már tudom,hogy ez is egy LED-es hiba és 8000Ft-ba kerül a javíttatása dolognak.El akarja adni gépet,de nem tudja,hogy javíttassa és eladja,vagy így hibásan adja el.
Sajnos semmit nem tud a géprõl.Ami biztos,hogy AV kábellel játszik rajta(kábelt másikat is próbált hozzá)
Az lenne a kérdésem,hogy mennyit érhet hibásan,mennyiért tegye fel eladni a gépet hibásan?Vagy esetleg jobban megérné javíttatva eladni?
Amit tudok a géprõl,hogy Flashelt,és ezzel kilõve.Csináltattam vele képeket a géprõl,mondva,hátha itt a fórumon vki meg tudja mondani ránézésre.Az a baj h nem tudja milyen box ez és az eladásnál az elsõ úgyis azokat az adatokat kérdezi meg amiket nem tud.

Teszek be képeket.

Elõre is köszönöm a segítséget a nevében is!
Utóirat.A boxot 3 gamepaddal,kábelekkel,21játékkal és egy e74-es hibakódú géppel adná.És bocsánat a wareza miatt,tudom h tilos.
(Azok nem eredeti játékok,flashelt a box)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

xboxcom-on regisztráltam a gépet
2016. február 26-ig van gari, azt írja

arty
x1-re ugytudom 1 év van - tévedek?
hol kaptál kettõt?

Forza.

Macccy
ÚÚú, az elsõ rész nagyon nagyon bejött nekemis! <#eljen> Most beszereztem a képregényekbõl egy csomót az ájfónra, majd nekimegyek éjszakásban szerintem. Viszont büdös skót vagyok megvenni a játékot epizódonként, szóval megvárom az elsõ akciót ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Shan
Nekem egyik sem hiányzik, de ha esetleg mégis, akkor biztos az X1 topikban kerestem volna.
1 év csak?
Novemberben vettem a gépet, de még több, mint 2 év gari van rá.

Kurva jó a Wolf Among Us második része, igaz kicsit rövidnek éreztem. A végén teljesen olyan wft érzésem volt mint a Lost sorozat legtöbb részének végén. Remek cucc, jöhetne ilyen havonta.
Harlekin
Mi is volt vele?Már nem emlékszem...
arty
ilyenkor ujraindul az 1 év, ugye?

Forza.

Totti5
Csere.

Seth
javították, vagy cserélték?

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Na visszakaptam az X1et gariból <#vigyor5>

Harlekin
Eladom a forza 5-t ha netán valakit érdekel!!!
13000 <#kacsint>
Valahogy csak megy 360-on!Ha már hülyeség most X1-t venni<#vigyor>
De viccet félre téve tényleg eladó!!!Eladás oka meg van storrol...
Botond
Még meg se jelent, de már van hozzá 6 dlc 2600 forintért. Pfffft.
Macccy
Mostmá' így 5 rész után be is akadhatnának má', igazán, egy sziklába! <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
a felbontás EGY(!) tulajdonság...

Forza.

Waczkor
De hát az nem lehet tíznyócvanpé xbone-on!!!

Gyenge a gíp,nem bírgya kihajtani!

:D

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Nextgen tréler. Érdekes, igaz pont ezeket szokták elrontani:D
http://www.youtube.com/v/Doi-A8hi3bc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mivel ez a legnagyobb hírérték mostanában egy játékéknál:

PS4 : 1080P

Xbox One : is természetesen 1080P

arty
crx, jajdenyomnám <#rinya>

(anyád, MS)

Forza.

Totti5
Unalmas vagy nem unalmas, még mindig 100szor a kifforrott és jól mûködõ Halo AI mint a hút buta odahányt scripthalmaz, mindenféle koncepció és megírt kód nélkül... az a gond hogy szar AIval minden héten találkozok, jó AIval havonta 1szer.

Totti5
Ingyenes Honda DLC Forza 5höz

- 1984 Honda Civic CRX Mugen
- 1994 Honda Prelude Si
- 2014 Honda Civic Si

http://www.youtube.com/v/8j1CutRXaCk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Term. mind a három az utolsó csavarig, autóvista.