XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
középen a fejed bubján szar az elválasztás. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
meg beesik az esõ a két lukon :o
Macccy
És mennyire néztek az OTPénél mikor bementél? 😄 😄 Sukár!
Amúgy sapkának is használható? Gondolom akkor már bazivastag a felhajtott széle ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
kértek oldalról is képet???
Harlekin
Az isteneteket!!!<#vigyor>
Renjike
Az AVP-t kifejezetten szerettem 😊 de szégyenkezem mert napokban játszottam ki a CMet és akármilyen szar is volt én élveztem.<#falbav>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Macccy
Nabasszer, ha megkínzol se mondtam volna énse hogy ez símaszk 😄 Legalább nyúlik rendesen és felveszi a búrád alakját? Mert így a képen úgy néz ki tényleg mint egy dokkmunkás sapka és közelebbrõl szemlélve az arányokat eléggé fura a kémlelõnyílás is. Mintha túl közel lenne a kettõ.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Én meg így:

Alien játék? 2 pont. .............. A 100 ból. 😄D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Valóban, én így értékeltem volna:

Aliens Colonial Marines 4 pont
AVP 2010 5 pont

😊

PSN ID.: Beegabor

Renjike
Az Edge nem egy reaálisan értékelõ oldal.
Aliens Colonial Marines 5 pont
AVP 2010 4 pont

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Ja hogy ez egy maszk, azt hittem sapec. 😄DDDDDDDDD

Ezt még bevállalnám utcára. 😄

Harlekin
és aránylag tiszta vagy használt már? 😊
szerinted???Persze hogy új gondolod felvennék más után 1 símaszkot...Tegnap jött,be volt csomagolva 1 feltéphetõs fólia tasakba,de már nem volt idõm átöblíteni és ez miatt rendesen az a "büdös" új ruha szaga volt...
Felhúzod és kész mint az a rendes símaszk ami a játékba is van rajtuk...
DarkSector
Valami kibaszottjó polót kéne szereznem.

DarkSector
állat. 😄

és aránylag tiszta vagy használt már? 😊
te ez olyan silusu hogy fel kell az alját hajtani, vagy ilyen betyárosan a fejedre és a teteját hátrahajtani a tarkódra? nemtudom másképpen leirni, remélem tudod mikre gondolok.

Harlekin
ebay 2200 ft
DarkSector
honnan , mennyiért, nekemis. :!

Harlekin
Na megjött!
Ma már ez volt rajtam a bukósisak alatt...Volt pár érdekes arc szemben velem.<#vigyor0>
Csúcs az is.
Seth
EDGE értékelésekre kicsit sem szoktam hagyatkozni,ezt is csak azért írtam be,mert ez az elsõ review. Bár közben Gameinformer is befutott, az meg 6/10 re értékelte.

Nemár, 4/10? Mondjuk kicsit féltem, hogy ez lesz, az eddigi "ennyi volt nekünk a Castlevania" nyilatkozatok után. Ilyenek mindig beszédesek szoktak lenni. Mindegy, te majd úgyis ledemózód már 25-én, aztán írd meg spoilerek nélkül milyen.
Seth
EDGE

LOS2 4/10
What is a man?

>Stealth:

>Good stealth games afford the player a flexible approach and a viable, if fraught, means of getting out of trouble if things go wrong. LOS2 omits the former - there is only ever 1 solution, and forcibly disables melee powers

>Platforming:

>Banal and unfailable linear platforming...

>Plot/Script:

>Voice talent wasted on a hokey script....

>Visuals:

>Even more shocking than the unimaginative visual design is how rough it all looks: Running at 720p but seemingly rendered some way south of this, this is a jagged mess with textures that, at times wouldn't look out of place in a PS2 game

>Unlockable concept artwork...squirelled about the place....we found one piece in a bin bag, which felt appropriate in a sad sort of way

>Combat

>The sole saving grace is the combat system.

>The boss fights are the high points of both character and combat design...

>General

>There may be a half-decent 10 hour game in here somewhere, but instead what we have is streched beyong breaking point and padded with dreary filler

DarkSector
DMC jobb is. Még a szerintem soványka 5. rész is.

Totti5
Ha nem lenne biznisz akkor nem lenne ennyi bolt! Estergomba is a 2.! konzolbolt nyílt meg nemrég.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Ezt lehet játszani gép ellen játszani, live nélkül?

Macccy
Na, van WORLD OF TANKS, X360 ... NOW! 😊

Macccy
Nagyon túlbeszéljük, miez, a Klubrádió? 😊 A srác azt kérdezte miért ennyi, hátezért. Peace bro! Az hogy a konzolboltok (feleslegesen) egymást fojtogatják annyi van csak Pesten az nem egy kötelezõ életpálya, csinálhat webshopot ahogy többen teszik és a 20 játékhoz máris nem kell eladó és üzlethelység és nem lesz szükségszerûen drágább a magyar bolt. (megjegyzem a Zavvi baszottnagy apparátussal operál, nem 50m2 bolt-szervíz egy madárszaros pesti bérház udvarán) Persze ahogyan Tyrant mondta, okosan kell vásárolni.

Nade az iPhone itt miért drágább mindenkinél, hogyrohadnameg!!? 😄 😄 😄 😛

Totti5
Állat volt a demó, bár ez nem az én játékom a dmc ezerszer jobban tetszett. Viszont parádésan néz ki és gyönyörûen fut, csak a kissé suta mozgás animációk nem tetszettek ( amikor nincs harc)

arty
az angol (web!)kereskedõnek 3000 példány adja a bevételét, a magyar (bolti!)szerencsétlennek 20 😞
ördögi kör 😞

(és nem csak az áfa a gond: drága az alkalmazott, a bérleti díj, a mindenféle egyéb adó - drága az élet is itthon, talán a lakhatást kivéve (angolhoz képest))

és amig egymást váltogató, korrupt maffiabandák vezetik a dicsõ tízmilliót, nem is lesz soha elõrébb 😞

Forza.

arty
1 vagy inkább mert a forint IS jobban teljesit manapság 😊) hiszen már CSAK! 310 az euró!
2 azt max te fizeted ki, de sok bolt az államnak már nem
3 sajnos hiába volna olcsóbb, akkor se lenne nagyobb piaca az eredeti játékoknak a konzolboltokban 😞( lásd 1-es pont 😞

Forza.

Macccy
Nem rúgdostam. 18 ezer az, nem 17.

UK (20% VAT) 15K
HU (27% ÁFA) 18K
Mindkettõ kisker ár, tehát az angolnak is benne van már a haszna, sõt még ingyen is szállít(tat)! Ár differencia tehát 20%, adó különbözet 7% ... Én nem rúgdosom, csak nem csodálkozom, ha nem nála veszi akinek van esze!

Ez tehát a válaszom Novotsik kérdésére ... rúgdosás nélkül.

DarkSector - Nekünk nemhogy ingyen nem csinálnak játékot, de egyenesen drágábban csinálnak, mint nyugat Európának! <#vigyor> Szerinted is?

Senkit nem kell rugdosni, ésszel kell csinálni.
Day1 Tomb Raider Definitive 6700 Ft-volt letöltve a store-ról :-D

DarkSector
Nem beszélve arról hogy minnél komolyabb egy játék annál drágább a fejlesztés, azt meg senki nem csinálja nekünk ingyen.

Totti5
17 ezren nincs túl sok haszna, szóval ezért a magyar kereskedõt nem feltétlen kell rúgdosni. Viszont vannak már használtak, vannak akciók, lehet külföldrõl vagy letöltõkódban. 10-13 körül lehet szerezni játékokat.

Macccy
Összetett:
1. Mert jólélünk! ...
2. És mert az adócsalást azzal legalizálták, hogy az ÁFA lett 27% ...
3. És mert ÉHES a kibaszott magyar kereskedõ, ahelyett hogy adná 16-ért és többen vásárolnának nála ...

A nexdzsenség már csak hab a tortillán

DarkSector
mert nextgen csodák, bevezetõ ár, tudod ps2, x360 mennyibe került újonnan régen? mert éáén ezekre vettem régen eredeti játékokat

miért 18000 Ft-be kerülnek az új játékok? itthon legalábbis
DarkSector

Már van, tõcsétek mert jó portéka!
Már csak 16 nap! Ma lesz mindenkinek elérhetõ LoS2 demó is!
Harlekin
Hétvégére ígérték...hiszem ha látom.....
jaja egy egész szettet lehet gyártani bármennyiszer.Mindig más bonuszokat kapsz rá érdemes többször legyártani még nem lesz pl.egy full strenght-es szett barbárnak vagy int.wizardnak.Mindegyik karakterre érvényes a recipe😊

Nekem eddig egy van valami cain szett vagy mi de nem használom mert pont nem barbár skin sajna.Minden más de nem barbárhoz illô.Majd jó lesz viszont csajszi Wizardnak😊

Szerzek v.hogy mindenképpen headsetet
Macccy
Van zöld? És recept?? ... Hmm. Miket tudok meg! 😄 Szerezz egy headsetet, hogy ilyeneket elmondj! 😄

ok
Hard-nak nincs értelme mert ugyanaz a drop rate mint medium.Master viszont már más ott eshet zöld szett recept és minden más jó.Sz.tem ezt kellene erôltetni
Macccy
Sietek holnap haza, remélem nem lesz hosszú szarakodás délután azzal a színpaddal. Szétkapjuk mint foxi és jövök! 😊
De olyan 18:20-kor el kell kezdjek készülõdni, mert be kell érjek nyolcra és én veszem át a mûszakot!

Macccy
Kéne az a headset pedig. Nem olyan vészes az ára (oké, anyagához képest drága szar persze) és más gémhez is kellhet még. Én benne lennék egy Hard-ban. Az nehezebb mint Medium és könnyebb mint a Master 1 ...!
😊

Mondjuk oda kell headset ami nkem ugye nincs.Lehet anélkül nem menne Master
Maccy jók voltunk ez a 2 Barbár felállás brutál.Ahoz képest,hogy Nightmare sz.tem nagyon könnyü.Lehet Master 1-et meg kellene próbálni holnap..
Akkor nem tudni,hogy mikor? Mára igértég!