XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valami hasonló érzés van bennem miatta!<#vigyor>#vigyor>
Sok a Noob.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
GT: Halboy
360 on már tettem próbát és ott is 10 halálból 8 jármûtõl származott...
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ha hagynak valakit játszani akkor lehet így atakhelizni!
Szégyen hova jutottunk, hol tartunk. Forma 1 kapcsán a magyar TV hivatalos oldalán két pofával megy egy pilóta, csapat, vagy más F1es emberke anyázása stb stb...
Sehova nem lehet írni, mert vagy neked esnek, vagy eleve az egymás baszogatását olvasod elképesztõen legalja módban.
Bocs de ezt így le kellett írnom:(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Végre teljes a trilógiám, igaz még csak a harmadik részt toltam le, de azt legalább 2x. :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Grafika, animációk parádésak, ahogy eddig is, csak most még jobban.
Ha jól olvasta a gép hibátlan, így az aki erre azt mondja hogy max 15 ezer azzal többet nem szabad szóba állni...
45-öt mindenkép ér azzal el lehet indulni, hisz van hozzá +1 konti és play&charge, aztán meglátni mi lesz + dobj mellé egy játékot mondjuk a COD-ot
45öt mondtak játékokkal együtt? mert az is kamu... lényegében a GTA5öt ingyen adnád oda nekik...
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
És most jut eszembe, hogy a végén, mintha lett volna egy kis videós utalás a folytatásra. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elsõ fele még úgy ahogy elmegy de az utolsó 20% meg a végsõ boss az egy nevetséges fos.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na mindegy, a horror mûfaj amúgy sem egy nagyon jövedelmezõ iparág, pláne ha rugdossák is még a meglevõ próbálkozókat... jó úton haladnak hogy kinyírjanak mindent ami még jó ( média elsõsorban ).
Ha lesz játék, akkor még korán van róla beszélni.
Jövô hét is jó lesz.
Figyelj, jövõhéten H-K elméletileg teljesen otthon leszek, de legfõképp este 7-8 és azután, akár hajnalig. Ha ráérsz én valószínû online leszek és játszok REMEMBER ME -t (fantasztikus), szólj rám!
Mégegyszer bocs!
Ui: asszem HALO 2 Anniversary se lesz 360-ra, de akkor én morcos leszek!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De leírom még 1X falcon mégpedig azért mert 2008 01 es a gyártása és már hdmi-s.Fat az miért volt számodra kérdéses?????????????????
Beírod a gogleba hogy xbox fat és csak ilyen képeket ad ki mint az OTT.Ha azt írod be hogyxbox slim akkor meg nem olyan képeket ad ki... már csak van ennyi összehasonlítási képességed hogy nem ugyan az a 2 gép.De szerintem ennek a töredékét nem éri az a gép eladás mint amennyi kérdés és válasz ment rá...Ezek szerint teljesen feleslegesen!!!<#kacsint>#kacsint>
Van egy tökéletes metódus az eladásra!!!!!!!
Csináld azt hogy felteszed 100000 forintér (vannak még csodák)Majd hetente,ha nincs érdeklõdõ leviszed 10000 forinttal,majd amikor már van érdeklõdõ,de nem veszik még mindig meg akkor hetente már csak 5000 forinttal viszed le.Ha már nagyon nagyon sok az érdeklõdõ és még mindig nem veszik meg és eléred az 1ft-ot akkor senkinek nem kell és dobd ki.Ennyire egyszerû!!!!<#vigyor>#vigyor>
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Leírnátok ha a saját tulajdonod lenne mennyiért adnád?
-javítva:
-így ahogy van
Más:rohadtul zavar,hogy Witcher3 nem lesz X360-ra.
Mirôl tudunk még,hogy nem lesz?
Nem vagy online
Lehet kissé sokat mondtam de ez körül szabhatod az árat.
Attól is függ mennyire sürgôs..
-Xbox 360 Fat (Falcon alaplap) 60GB HDD
-Eredeti tápegység UK-s dugasszal
-Eredeti componens kábel eredeti SCART átalakítóval (HDTV <->SDTV kapcsolós)
-Utólag vásárolt Hama DVI+RCA kábel
-2 Fekete Vezeték nélküli kontroller / hozzá jár 2db "KontrollFreak" szürke színben.
-1 akkumulátor + töltõ microsoft gyártmány
-1 akkumulátor Hama gyártmány
-Torx 10-es csavarhúzó amivel a portalanítási mûveleteket végeztem. (Black & Decker)
A konzolon semminemû módosítás nem lett végrehajtva, nincs bannolva vagy letiltva. Egyetlen hiba amirõl tudok hogy az USB-portokat eltakaró lemezt tartó kis mûanyag forrasztás elengedett ezt akkor egy kis szigetelõszalaggal megoldottam belülrõl de hiszem hogy 1 csepp pillanatragasztó eredeti állapotába képes visszaállítani.
Doboz, kézikönyv hasonlók nincsenek már meg.
Továbbá a hozzá még meglévõ játékaim amiktõl szintén megválnék:
Call of Duty: Black Ops II
GTA V
Sonic All Stars Racing Transformed
Battlefield 3 ( ez az egyetlen játék aminek az egyik lemezén 1-2 alig észrevehetõ karc van, a Játék kifogástalanul mûködik)