XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem tudni,hogy mikor? Mára igértég!

Nem

Xbox one-ra ne ma jön system update?

Harlekin
http://www.youtube.com/v/yF0ApLkqSSs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
valami hasonló érzés van bennem miatta!<#vigyor>

Botond
Megvettem dlcket is, erre device full! -.-
arty
ez a gond, h 4-5 kell egy helinek :(

tanknak dettó. vicc.

Forza.

Én néha többet szitkozódok a csapatársaim hülyeségein mint bármi máson :D

Sok a Noob.

Harlekin
Persze nem is ezt mondom csak pont ez a legnagyobb baj,hogy mire azt a 100 óra tapasztalatot megszereznéd a kedved is elmegy.Nem úgy ÉS CSAK TÉNYLEG PÉLDA a cod-ba,hogy 10 óra után ismersz minden tényezõt megvan a kedvenc fegyvered ami biztos,hogy ugyan azt tudja mint a másiké.Nem úgy mint bf-b ahol fejlõdni kell ahhoz hogy a fegyó is jó legyen de hogyan ha esélyed sincs.Ennyi csak...De küld csak max ketté töröm és akkor mire megjössz kapsz 1 origi csomagoltat.<#vigyor>
Harlekin
Én nem fikázni szeretném a bfet messze nem sõt jó játéknak is tartom.Csak értelmét nem látom annak,hogy játékban lévõ eszköz ekkora elõnyt jelenthet.A codba is van hasonló ez tényszerû,de nem ekkora szabadsággal használható.Mert itt mi történik valaki hozzájut 1 hasonló eszközhöz és kész.
El se küldöm ezek után :). De nem jól látod amúgy, elõször is nem tudják ellopni csak, ha beviszik a csapat társak és ott hagyják, de azok noob-ok ugyebár :). Jó ez a játék de 100 óra mire belejössz, és sok a 64 fõs coquest, érdemes tdm, domination és rush modokban belejönni, mert tapasztalat nélkül a nagy csaták nem nagyon adnak sikerélményt. De amúgy ha ügyes vagy simán elintézel egy tankot vagy egy helikoptert egyedül gyalogosan és rengeteg módja van ennek.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Ugyan majd itt is megy az anyázás mint a ghostba, csak szebb lesz a körítés. :)

GT: Halboy

Harlekin
Ja értem tehát akkor ez a játék így jó,ha az ellenség csapatába van 2 heli meg teszem azt 4 tank akkor el is dõlt a meccs mert ez a 4 eszköz lefoglal 16-20 embert.A másik része meg az ellenség helikne se volt sok esélye meg a respavn pontot folyamatosan lõve se nagyon veszi senki hasznát a stingernek.És akkor még beszélni se kell arról,hogy ellopják a másik csapat eszközeit...Hibátlan már alig várom a jövõ hetet hogy belekóstoljak ebbe a tömör gyönyörbe.<#vigyor>
360 on már tettem próbát és ott is 10 halálból 8 jármûtõl származott...
Bf fanboy cod fanboy egykutya, nem érdemes velük foglalkozni, pláne nem az adott játék, játékosait megítélni az ilyenek miatt.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Létezik olyan, hogy FIM-92 STINGER és SA-18 IGLA kevesen ismerik! 4-5 ember ráállna, akkor nem nagyon repkednének!

Ha hagynak valakit játszani akkor lehet így atakhelizni!

Totti5
Multkor motors videóra azt mondták nekem, hogy nem a player jó, hanem a szerveren mindenki láma. Mondjuk ezt nem értem hisz BFet a legjobbak játszák. Tegnap le mertem írni G365ön a COD hírhez hogy a COD singlije még mindig igényesebb mint a BFé, erre 10en estek nekem, primitív személyeskedõ ugatással. Na nekem elég volt, G365accomat legszívesebben bezúznám, de még nem találtam meg a módját, viszont többet nem fogok oda írni. Elképesztõ a BF és a GT meg a Sony fanboyok folyamatos ugatása, a másik játék leszólása, az igénytelen játékuk istenítése. Egyszerûen képtelenség beszégetni, mert a BF fanboy egybõl leugat hogy CODos csicska vagyok, a BF mi mindenben jobb, a COD meg semmiben. GT fan az teljesen menthetetlen kategória.

Szégyen hova jutottunk, hol tartunk. Forma 1 kapcsán a magyar TV hivatalos oldalán két pofával megy egy pilóta, csapat, vagy más F1es emberke anyázása stb stb...

Sehova nem lehet írni, mert vagy neked esnek, vagy eleve az egymás baszogatását olvasod elképesztõen legalja módban.

Bocs de ezt így le kellett írnom:(

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Valaki magyarázza el nekem,hogy ez miatt jó a BF vagy ez miatt annyira szar.És kinek mert,hogy az ellenség csapatának nem az biztos...

http://www.youtube.com/v/TQP0mYexCsE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
gibson9
Egy hete vettem dobozos Fable 2 GOTY kiadást 3990ért. (Konzolvilág)

davidka003
Nevetséges. Ezt kb 800 Ft körül kéne adniuk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Botond
:o

Végre teljes a trilógiám, igaz még csak a harmadik részt toltam le, de azt legalább 2x. :)
Tinman
Az évezred üzlete volt...

MS-nak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Fable2 akciósan 3k, dlc-k is féláron, 1250 meg 900 pénz. Játékbehúzva, dlc-knél vmi errort dobott, majd este.
Totti5
Miért, miért UFC ? :((( K1-et és Boxot akarok, nem béna birkózást, ami játékban sose lesz jó az irányítás miatt.

Grafika, animációk parádésak, ahogy eddig is, csak most még jobban.
http://www.youtube.com/v/XRcpu7jgwTg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Totti5
Konzolboltba nem szabad gépet bevinni, mert adnak érte aprópénzt, aztán másnap kint lesz 30ért és el is fogják adni, magyarán hülyének néznek... fel kell tenni progardwerre az átlaghoz képest kicsit olcsóbban és várni a sok barmot akik nekedesnek a sok faszságaikkal és kivárni azt az 1et aki komolyan érdeklõdik és el fogja vinni. Kihívás lesz, de az a legjobb esély.

Ha jól olvasta a gép hibátlan, így az aki erre azt mondja hogy max 15 ezer azzal többet nem szabad szóba állni...

45-öt mindenkép ér azzal el lehet indulni, hisz van hozzá +1 konti és play&charge, aztán meglátni mi lesz + dobj mellé egy játékot mondjuk a COD-ot

45öt mondtak játékokkal együtt? mert az is kamu... lényegében a GTA5öt ingyen adnád oda nekik...

Renjike
Valakinek esetleg van felesleges Zavvi kódja? :)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Te mennyit mondanál? Nekem 45eFt körül adnának egy pesti szervíbe az egészért. Aztmondták maga a gép max 15eFt-ot ér.
Még 18 nap! <#eljen>
The Protector
Köszi a segítséget mindenkinek.Hnap meghírdeti a srác.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Harlekin
Érdekel valakit XFPS + a smart joy frag?Mert ELADOM!!!!Tudok hozzá adni 1 leharcolt vezetékes kontrollert is.Jöhetnek privátba az ajánlatok...<#kacsint>
kirol
Szerintem a Downpour az jó volt!
És most jut eszembe, hogy a végén, mintha lett volna egy kis videós utalás a folytatásra. De lehet, hogy rosszul emlékszem.

DarkSector
Nekem nagyon bejött.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Downpour egy hulladék.
Elsõ fele még úgy ahogy elmegy de az utolsó 20% meg a végsõ boss az egy nevetséges fos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003

Totti5
Silent Hill: Downpour bukás volt, hogy mi lesz a szérival nem tudni. Minden bizonnyal a Vita Silent Hill is bukás volt ( kétlem hogy az bárinek tetszett volna, mert az egy hatalmas fail ). A Silent Hill: Downpour amúgy simán agyonveri a Homecoming részt, ami kvázi sikeres volt, de mivel a Downpour jól le lett írva már eleve a fejlesztõk kiléte okán is nem csoda hogy csupa elõítélettel és maximális kritikával szedte cafatokra a média, pedig ez egy hardkór Silent Hill játék, ami erõsen visszanyúl a gyökerekhez is.

Na mindegy, a horror mûfaj amúgy sem egy nagyon jövedelmezõ iparág, pláne ha rugdossák is még a meglevõ próbálkozókat... jó úton haladnak hogy kinyírjanak mindent ami még jó ( média elsõsorban ).

Ha lesz játék, akkor még korán van róla beszélni.

Jól van semmi gond ám úgyse voltam sokáig fennt:)
Jövô hét is jó lesz.
Irányárnak az jó
orichalcos
Mondd hogy poénnak szántad az árat kérlek!

My streams: https://beam.pro/oriic

kirol
A Silent Hill sorozattal mi történt? Két éve semmi hír, lesz új rész?

Macccy
Jaa, bocsi hogynem voltam, egy cimborával dumáltam, aztán húztam aludni ... most meg melózok reggel óta.
Figyelj, jövõhéten H-K elméletileg teljesen otthon leszek, de legfõképp este 7-8 és azután, akár hajnalig. Ha ráérsz én valószínû online leszek és játszok REMEMBER ME -t (fantasztikus), szólj rám!

Mégegyszer bocs!

Ui: asszem HALO 2 Anniversary se lesz 360-ra, de akkor én morcos leszek!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Néha azért el is olvasod amiket írnak a kérdéseidre??? #146450
De leírom még 1X falcon mégpedig azért mert 2008 01 es a gyártása és már hdmi-s.Fat az miért volt számodra kérdéses?????????????????
Beírod a gogleba hogy xbox fat és csak ilyen képeket ad ki mint az OTT.Ha azt írod be hogyxbox slim akkor meg nem olyan képeket ad ki... már csak van ennyi összehasonlítási képességed hogy nem ugyan az a 2 gép.De szerintem ennek a töredékét nem éri az a gép eladás mint amennyi kérdés és válasz ment rá...Ezek szerint teljesen feleslegesen!!!<#kacsint>
Van egy tökéletes metódus az eladásra!!!!!!!
Csináld azt hogy felteszed 100000 forintér (vannak még csodák)Majd hetente,ha nincs érdeklõdõ leviszed 10000 forinttal,majd amikor már van érdeklõdõ,de nem veszik még mindig meg akkor hetente már csak 5000 forinttal viszed le.Ha már nagyon nagyon sok az érdeklõdõ és még mindig nem veszik meg és eléred az 1ft-ot akkor senkinek nem kell és dobd ki.Ennyire egyszerû!!!!<#vigyor>
The Protector
Ez Fat gép?Pontosan milyen típus?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sztem kezd ott hogy megnezed a vateran nagyjabol mennyiert mennek a regi FAT gepek
adok egy 10-est az egesz kocerajert! :)
The Protector
Ez mind szép és jó és köszönöm a választ mindenkinek.De árat akkor sem tudok,nem tudom mennyit ér ez a szar.
Leírnátok ha a saját tulajdonod lenne mennyiért adnád?
-javítva:
-így ahogy van

Ja olvasom privátot sry

Más:rohadtul zavar,hogy Witcher3 nem lesz X360-ra.
Mirôl tudunk még,hogy nem lesz?
Maccy ezért siettem haza nagy ivászatból:(
Nem vagy online
60-65k között játékokkal együtt.A GTA5-t mondjuk kivenném azt külön adnám el és úgy lenne sz.tem 55e.ft + GTA.
Lehet kissé sokat mondtam de ez körül szabhatod az árat.
Attól is függ mennyire sürgôs..
Üdv mindenkinek eladnám az Xbox 360 konzolomat és nem tudom hogy mennyit érhet. Ezért fordulok hozzátok hogy megtudjam menyire számítsak és át se legyek verve.

-Xbox 360 Fat (Falcon alaplap) 60GB HDD
-Eredeti tápegység UK-s dugasszal
-Eredeti componens kábel eredeti SCART átalakítóval (HDTV <->SDTV kapcsolós)
-Utólag vásárolt Hama DVI+RCA kábel
-2 Fekete Vezeték nélküli kontroller / hozzá jár 2db "KontrollFreak" szürke színben.
-1 akkumulátor + töltõ microsoft gyártmány
-1 akkumulátor Hama gyártmány
-Torx 10-es csavarhúzó amivel a portalanítási mûveleteket végeztem. (Black & Decker)

A konzolon semminemû módosítás nem lett végrehajtva, nincs bannolva vagy letiltva. Egyetlen hiba amirõl tudok hogy az USB-portokat eltakaró lemezt tartó kis mûanyag forrasztás elengedett ezt akkor egy kis szigetelõszalaggal megoldottam belülrõl de hiszem hogy 1 csepp pillanatragasztó eredeti állapotába képes visszaállítani.

Doboz, kézikönyv hasonlók nincsenek már meg.

Továbbá a hozzá még meglévõ játékaim amiktõl szintén megválnék:
Call of Duty: Black Ops II
GTA V
Sonic All Stars Racing Transformed
Battlefield 3 ( ez az egyetlen játék aminek az egyik lemezén 1-2 alig észrevehetõ karc van, a Játék kifogástalanul mûködik)

Totti5
Nem lehet megunni ezt a minõséget.

Harlekin
Nem az!Hanem köcsögség,hogy Én meg pár héttel késõbb vettem és az enyém meg 2016 feb 11 én jár le...<#vigyor>
Harlekin
Na azért nem ugyan az az MS "csere" javítás,mint az itteni bolti javítás...