XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
My streams: https://beam.pro/oriic
régen a demóját vagy a kiprobálható verziójával játszottam.
Régen játszódott olyanközépkorban, de gyerekeknek szóló, egy kislánnyal kellet tán lenni, aki szegény volt, és valami gyümölcsös árus adott valami munkát, valahol meg a fejére öntöttek koszos vizet... iylen szerepjáték lehetett, mindig ki kellet választani mit monjdunk.
Nem ismeri fel valaki? :D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(bár gondolom a ps4 is csak idõ kérdése :(((( )
Forza.
Elsõ rész fantasys környezete sokkal jobb volt
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De csak érdekesség ként említem meg ebayen veszem ,mert csak jelen pillanatban ott van.A HIVATALOS 8 viszonteladónál mindig csak pre ord van.Tehát kelendõ rendesen.De a lényeg,hogy annál az ebayes eladónál akinél Én fogom venni az elmúlt 3 hónapba 312 darab fogyott.És ez csak 1 eladó!!!!
Tehát mivel jelen pillanatba csak az X1 et támogatja és a ps 4 et nem és nyilvánvaló,hogy nem azért ugrott meg a kereslet iránta az elmúlt 3 hónapba,mert most akar mindenki 360 vagy ps3 hoz venni.Tehát nem csak Én vagyok aki használja és nem is ritka a használók elõfordulása mint a fehér holló!!!És az is biztosra vehetõ hogy aki 20000 forintot költ rá meg 1 normális bill+egér kombót az nem azért veszi,mert offline le akarja tolni bármely fps gamát!!!!<#kacsint>#kacsint>
Crysis 3 - 4.9gb
Need for Speed: Most Wanted - 2.8gb
Dead.Island.Riptide - 3.4gb
Skyrim - 3.7gb
Dishonored - 4.4gb
Fallout 3 - 656.70 Ft
Mortal Kombat - 1247.50 Ft
Payday 2 - 2636.70 Ft
Sonic Generations - 1497.50 Ft
State of Decay - 2495 Ft
The Cave - 947.50 Ft
Sonic Generations 1 497,50 Ft
Generáció legjobb Sonic játéka ( meg amúgy is a fanok is imádták ), ezt berántom.
fejlettebb tömörítés?
új megoldások?
az nem lehet, hogy az elõzõ rész volt elcseszve és a 2 lemez barokkos túlzás volt?
stb
Forza.
Rambo : 5..
WTF?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A sajtó is az egekig magasztalja:
Edge Magazine - 50%
Eurogamer - 50%
Strategy Informer - 40%
Gamestar 32%
IGN - 30%
PC Games 27%
Ha vártok picit szerintem liveon utánatok dobják majd.
Next PC upgrade: 2022
Hogy lehet legalább egy ugyan olyan, de nyilván inkább egy elvárt a jobb minõséget hozni töredék méretbõl grafikailag?
A demo nekem is bejött amúgy.
Content Title Content Type Discount %
Payday 2 Games on Demand 67%
Assassin’s Creed Revelations Games on Demand 50%
Condemned Games on Demand 75%
Mortal Kombat Games on Demand 75%
Fallout 3 Games on Demand 67%
Sonic Generations Games on Demand 75%
State of Decay Arcade 50%
The Cave Arcade 75%
érik a szoppancs.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN ID.: Beegabor
Senki sem idióta, ha leirod a játék címét mindenki érteni fogja hogy nem egy rock együttesrõl kérdezel.
Aki nem tudná ezek az eszközök teszik lehetõvé billentyûzet és egér használatát az xbox 360 on és a 2 eszköz együtt adja a legjobb beállítási lehetõséget.
A 3 eszköz együtt 11900!!!
de jo lenne ha kidrülne hogy nem.
és mindenki azzal jön hogy 99%-ban mindenkinek dx11 gépe van vga-kat lazán olcsón lehet cserélni, stb.
Csak nem értk hogy az elvrõl van szó....haverom csórika pc-n nem küldheti HD4870-el mert amugy erõs kártya, de nem dx11-es ugye.
Szóval pc-n nagy marketing van körülötte, ja és míg boxon 3000ft=10 euro, steam-en 15!!!!
Strider fix 30fps 360on, de ez 60al jobb, mert igen intenzív tud lenni.
A látvány parádés 360on is, gyönyörû és nagyon igényes az egész.
Ehhez képest, ennek tükrében a Flashback remék ( kivitelezésben ) lehangoló.
PC-n 60 fps alatt elég lassu a játék, x360-on hogy lehet 30fps-el normál sebesség? ez furi.
Régen ugyanez volt csak randábban. :D
Strider reminds me of a Shadow Complex with a much better combat system and a scaled-down exploration element. And that's perfectly okay with me.
Demót néztem 360on, nagyon tetszett. Be is rántottam X1-re ( 360on 30, X1en 60 fps )
Elég volt végigvinni az elsõ 3 részt az elsõ évadból. Nem vágyom többre.
Nekem nem jött be annyira. Bár az emberevõs rész jó volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy számomra egy Ft-ot sem ér. Nem is veszem meg.
Megnézem inkább youtube-on.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑