XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hülye vagyok, pont nemrég emlitettem én is a Metal Gear Rising-et, meg most a Strider-t.
Ezeknél is ha nincs meg 60 fps furcsán lomha a játék, de más játéknál meg a fix 30-al nem látom ennyire lassunak. /persze most pc-re gondolok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
De vannak télleg játékok, ahol lofaszt nem veszek észre, biztos van eltérés mert akkor nem lenne 30 helyett 60, de ha most a supermarional felcseréled a 30-at 60-ra nem mondtam volna meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hogy az istenben lehetne kevés, vagy kicsi/lófasznyi?
on nem azt mondtam hogy nincs hanem hogy kevés.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egyébként igen, szemre kb 5mp után megmondható (30fps + blur persze be tud kavarni, de egy két kameramozgatás után már világos a trükk)
huzamosabb 30fps játék után a 60fps maga a megnyugvás :)
Forza.
Melyik ujjatokból szoktátok szopni hogy mi mennyi fps? vagy van egy táblázat ehhez a neten? :D
Vagy szemre megmondjátok?
ezt komolyan kérdezem. Tanulni akarok.
anno másik topikban sírtunk is miatta....
ugytudom a sonic the hedgehog 4 ep 1-2 is 30fps és ott is rémálom volt, ahogyan a sonic all stars racingben is
pécén meg még kevésbé komoly gépeken is elmegy .... ergo sega beleszart az egészbe :((((
Forza.
De ha ez eddig nem volt világos számodra akkor a tippek közé beteszem lehet csak merül az elem!!!<#vigyor>#vigyor>
30 fps irtózatosan zavaró és élmény rombólõ ( tudtam hogy ennyi, de megszokni sem lehet )
Az átvezetõ videók minõsége egy rémálom. Azt hittem bugosodik, vagy valami a TVvel van, de nem. Vállalhatatlan kritikán aluli.
Maga a graf okés, de ha már 30 fps akkor ne legyenek benne méteres pixelek, ronda növényzet stb stb...
Sega... ezek is annyira le vannak maradva minden téren nyugattól, hogy leírhatatlan.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az a baj vele, hogy bár az elsõ rész nagyon, már-már túl hosszúra volt nyújtva, mégis változatosabb volt. Itt van kb 5 fõbb,küllemben megkülönböztethetõ helyszín és slussz passz. A pályák újrajátszási faktora az elsõ részben nagyon jó volt a challenge-ek és a gyûjthetõ gizmók miatt. Itt mivel nem pályákra van osztva, hanem egy nagy egybefüggõ terület , és a térkép egyáltalán nem játékosbarát, baromira nincs az embernek kedve újra visszamenni az elhagyott cuccokért. Azt gyorsan megszereztem ami még a fejemben volt,hogy na, hol hagytam ott,mert nem volt meg akkor éppen vmi képesség, de a többiért nem volt kedvem kutyagolni.
Grafikailag szerintem sokkal szebb mint az elõd, az art fantasztikus most is,sok helyen percekig néztem pl a szobrokat, nem semmi kreatív munka van benne. Ja és ezt úgy hozza, hogy közben a kamera forgatható ,nem rögzített mint az elõdben. A fps pedig nagyon kevés kivételtõl eltekintve atomstabil
Sztori nem volt rossz, csak a fordulatokat 10 mérfölddel elõre lehetett tudni :), errõl nem írok semmit bõvebben
Az EDGE-nél nem tudom mivel játszottak, de 4 pont az nagyon megalázó,nálam ez egy erõs 7-es
PSN ID.: Beegabor
Kapcsold ki a rezgést és ha akkor bent marad a játékba beszart a motor használd rezgés nélkül...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt hiszem az elsõ meg a második része is megvolt, de inkább a második részével játszottam. Ha jól emlékszem minden startnál keresett online játékosokat max 4 fõvel ment a játék. Többnyire fehér téli pályák maradtak meg az emlékezetemben idõnként egy egy robotba be lehetett szállni úgy irtani a szörnyeket. Másra nem is nagyon emlékszek :D Valakinek van valami sejtése?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Call of Duty Ghosts Games on Demand 33%
Diablo III Games on Demand 33%
Dark Souls Games on Demand 75%
Metal Gear Rising: Revengeance Games on Demand 63%
Red Dead Redemption Games on Demand 75%
The Orange Box Games on Demand 75%
NiGHTS into dreams… Arcade 75%
Pool Nation Arcade 90%
Real Steel Arcade 80%
Totti: Ez még csak nem is Pay2Win mert itt ha fizetsz, akkor is rádmászik bármikor egy Maus és beveri a lompost! Ezért (is) nem fizetek bele egy petákot se, inkább küzdök :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
3 326,30 Ft
NiGHTS into dreams...
622,50 Ft
Pool Nation
249,00 Ft
REAL STEEL
498,00 Ft