XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dec.17.-én jelent meg a WD S2 Ep 1.
Ebben a tempóban 2016-ra lesz belõle complete évad. Vicc.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem úgy, mint a Half Life 2 Episode 3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy, decemberben gold nélkül került ennyibe.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Tegnap meg már 168 órás bann-t is kapott forza 5-be!!!
Az ok!
Csinált 1 fuck off matricát és kirakta a kocsira.Igaz nagyon kreatívnak kellett lenni ahoz,hogy az ember kivegye,hogy az 1 középsõ bemutató újat tartalmaz...
Viszont a forzások ezek szerint azok!
Multiba ment 3 versenyt mikor jött neki 1 banned message!!!Ahol konkrétan leírták,hogy a matrica miatt kapta!!!Szarrá röhögtük magunkat az istenverte marhán...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
PSN: Nyuffi89
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN ID.: Beegabor
A Castlevania: Lords of Shadow 2 fejlesztõi is tudták, hogy új játékuk nem lesz kielégítõ. Egyikõjük most mindent elmondott a problémás fejlesztésrõl."
Képzelem ez még hány helyen müködhet így...és csoda hogy a játékosok hõbölögnek. I
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De konkrétan davidka003 megfejtéses hsze után 6 percel a Te hszed a következõ!!!<#vigyor>#vigyor>
szép idõszak volt, talán az egy év alatt egyszer multiztam is asszem 😄
de az ingyé játékok és akciók jól jöttek
Forza.
ráadásul magyar. jeah.
valaki játszott vele, az elején van különbség a történetben vagy valamiben hogy kiscsajt vagy a srácot választom?
Forza.
Forza.
Az egyiknek 401002 GS-e van a másiknak 324143 GS!!<#vigyor>#vigyor>
Vannak olyanok akiknek összejött az élet!<#vigyor>#vigyor>
napi 8 órát, _MINDEN NAP_ nem tudok elhinni. hetet se.
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
1-2-vel összehozott már a sors. Egyik eléggé elhízott volt, magára nem adott, és igaz, hogy intelligensebb volt, mint a fél haveri köröm, de attól még bottal se.
A másik elég jó csaj, foglalkozik a külsejével, de õ sem sportol nem mozog semmi, 20 lépcsõ után meg akar halni, emiatt a benne rejlõ jó nõ szépen elveszik.
A környezete rendetlen, szintén baromi intelligens, de nem takarít maga után és egy kávét se tud megfõzni, jah és ami a lényeg. A protokollról fogalma sincs... már-már bunkó. Bottal se.
SatNiteEduardo3,574 (1,000)
First played Thursday, 21 November 2013
78 achievements out of 78 won | Completed on 17 Dec 13 | Played for 521 hrs 31 mins
meg ez is?
A Gamer X3603,574 (1,000)
First played Sunday, 24 November 2013
78 achievements out of 78 won | Completed on 22 Dec 13 | Played for 328 hrs 57 mins
És van bõségesen hasonló...Szimplán szeretnek sokat játszani a CSAK porosodásra alkalmas X1 el és ezzel az 1 játékkal!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Adding support for Dolby Digital audio output should instantly make the Xbox One compatible with a range of surround-sound headsets from third-party manufacturers such as Astro Gaming and Turtle Beach.
Utána : Dungeon Defenders
McG NJ 3,584 (1,000)
First played Saturday, 14 December 2013
78 achievements out of 78 won | Completed on 26 Feb 14 | Played for 679 hrs 42 mins |Credits Earned: 57,384,304 | Credits Spent: 34,987,300 | Driver Level: 855
Gondolom õ is azok közé tartozik akik totál nem használják ki az x1-t és csak porosodik nála a cirka minden napos elsõ berakástól számított 8.5 óra forzával!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Nekem ez az idõ amit írta minden verseny 1 szer és elsõre letudva aranyra.A multiba az 1000 mérföld elsõ helyen boostal.A legjobb kocsimmal Mclaren p1 agyon tuningolva indianapolis ovál pályán 50 kört lehet egyszerre menni ami 125 mérföld és ez cirka 50 perc alatt teljesíthetõ és az így is + 6-7 óra és akkor még hol van a többi acsi...Tehát az a 70-80 nagyon csak a boost nulla játékélménnyel...Nekem még a single az minimum 20-25 óra minden bonus mapp miatt,mert az is kell 1 acsihoz.
Ki lehet boostoli sok acsit, akár egyedül is.
Nekem mind a 325 medálom rendes verszenyben született, meg az 500 mérföldet menj elsõ helyen multiban is /ez a legnagyobb szopás, ha hátra rak a rajtnál esélyed sincs/
Forza.
Ryse 45 hrs 13 mins
Forza 47 hrs 17 mins és ez csak szinte single idõ...2 széria még vissza is van és a bonusz pályák nagy része...cirka 380 versenyt mentem eddig...
És itt ezek meg Tyrantnál is a tiszta játékidõk!!!!