176911

-
Fifa/Forza bundle.
@Harlekin: engem zavar a kontroller zörgése :) -
Most gondolkodom: lehet, hogy a kontroller nekem is zörög, csak nem tudok róla, mert ha játszom _MINDIG_ fejemen van a füles? 
-
Pedig jó a hasonlatod! A javasasszony gyógyulást ígér, majd meglátjuk igazat mond-e :D :D -
:(
Kezdem magam szerencsésnek érezni, pedig azt hittem, hogy legalább itt nincsenek :(
Natúr gêpet vettél, vagy bundlet, vagy kinektest? -
Ne foglalkozz vele az enyém lassan 1 éve megy és ugyan így zörög nem is zörög hanem mintha 1 légkalapács szólna! 
Ez a dolga ad visszajelzést,műanyag nincs ez mit agyalni eleinte én is fostam,hogy beszarik,de minden napos használat mellett még mindig állja a sarat.ryse és titanfall nál a kezemből kirázta magát és olyan hanggal,hogy az iszonyat....
-
Amúgy csak szerintem barmolták el nagyon a LB, RB-t? 360 kontrollerén könnyebben meglehetett nyomni, sőt rajta is tudtad tartani az ujjad, itt meg lecsúszik, és nehezebb benyomni, hát még rajta tartani az ujjad. BF4-ben távcsövezésnél tűnt ez fel.. -
Kösz! :) Amint látod, egyből a szarba futottam pofával :D -
Megvan a gép???? Noh, GG! :) -
Má hogy az istenben nem?? :D Ez nem népigyógyászat, hogy vagy beválik a békanyál vagy nem :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.22. 13:04:09 -
Amikor ráteszem az ujjam az LB-re, akkor elhallgat a zörgés, szóval sanszos, hogy ő a ludas. :)
Más: a táp nektek is "cicereg"? :) Instant-on funkció így kilőve, mert eléggé idegesítő a hangja. Vagy netán ezt is szokás cseréltetni? -
Nem, csak ez kizárólag ahhoz a hulladék elvihibás idtech5-höz kell. Ami pl ezek a gyökér japók kezében annyit jelentene, hogy az átlag 24fps helyett akár 26 is lehetne az evil withinben. -
hugopareiros #152913 akkor ez:
Igen eleve dx12-re készült és 2014 volt a tervezett megjelenési dátum.Nem akart nagy előnyt adni a sonynak ezért a 2013-as megjelenés,de ahogy mondták is,a fejlesztői környezet nem volt kész(dx12)
6Gb nagyfelbontású textura és akkor a ddr3-at még nem is érintették(Killzone pl 800mb-os texturákat használ)
Az API-ban megjelent pár speciális erőforrás. Ezek jelenleg az Xbox One IGP-jében található Swizzle Copy motorokhoz valók, de nyilván opcionálisan elérhetők PC-n is, ha valamelyik gyártó készít megfelelő architektúrát kihasználásukhoz.
Mindemellett a hamarosan megkezdődő GDC előkészületeinél olyan pletykák is elhangzottak, hogy az Xbox One APU-jának összes képessége ma még kihasználhatatlan, ideértve némelyik fixfunkciós blokkot. Ennek az oka a hiányzó fejlesztőkörnyezet és API, így olyan tartalékok vannak a gépben, amelyekhez a fejlesztők jelenleg nem tudnak hozzáférni.
Szintén a GDC-ről származó információ, hogy a Microsoftnak a grafikai minőség ugrásszerű növelésével kapcsolatban egy alapvető víziója volt már régebben is, és évek óta annak megvalósításán dolgoznak. Ennek az első lépcsője a DirectX 11.2-ben bemutatott Tiled Resources, ami úgy-ahogy működni fog, de az Xbox One lesz az a hardver, ami igazán jól meg tudja majd oldani például a megatextúrázást. Nyilván senkit sem fog meglepni, hogy az alapvető grafikai minőség egyik alappillére a textúrázás és a jó minőségű textúrák úgymond megszépítik a játékot. A Microsoft korábban sem rejtette véka alá, hogy ez nem csak technikai, hanem tartalomkreálással kapcsolatos probléma is, tehát az aktuálisan alkalmazott textúrázási rendszer reformja rendkívül összetett feladat.
A megatextúrázás viszont fantasztikus alapot ad elvben, hiszen pont azokra a gondokra kínál megoldást, amelyek jelenleg megakadályozzák, hogy a textúrázás minősége új szintre léphessen. Az elv tehát jó, de ideje egy hardvert is alárakni. Azt már a korábban is kifejtette a Microsoft, hogy a jó megatextúrázás alapja egy MMU-val rendelkező grafikus vezérlő, egy kisméretű, de rendkívül gyorsan elérhető külön memória a rezidens textúráknak, és ezek mellé még szükség van az egységes rendszermemóriára is, hogy a különálló erőforrások által dekódolt textúrákat ne kelljen átmásolni a videomemóriába, illetve szükség van arra, hogy a fejlesztő közvetlen kontrollt kapjon a memória menedzselése felett. Az Xbox One hardverét megnézve minden szempontból megfelel a megatextúrázásra, hiszen a fix hardver miatt a memória menedzselése adott, az IGP rendelkezik MMU-val, illetve van egy 32 MB-os ESRAM-ja is, de a rendszermemória is megosztott minden részegység között, kiemelve a JPEG formátum dekódolására használható Swizzle Copy motort, aminek nagy szerepe lesz, mivel a megatextúrákat főleg JPEG formátumban szállítják majd a fejlesztők. Ha ehhez a Microsoft egy olyan szoftveres alapot készít, ami a fejlesztők számára elfogadható, akkor ilyen környezetben az Xbox One nagyon jól fog teljesíteni.
full bullshit? -
Nekem is eleg hangos tud lenne ha nagyon rezeg a trigger. En is a mutatoujjammal fogom a triggert, ahogy szerintem a legtobben teszik :)
En azt hittem a trigger meg a rezgomotor zorog de meg fogom nezni, hogy a felette levo gomb zorog-e. Amugy ket kontrollerem van es mindketto zorog ha nagyon durvan rezeg a trigger.
Viszont nekem a left stick is erdekes. Fifazas kozben ha egy iranyba tolom teljesen majd hirtelen iranyt valtok es szinten teljesen kitolom akkor mintha ugrana egyet a stick. -
vg #152911 MM-ben cserélnek bármit is -hivatalos- (fizetett bérenc szerviz) bevizsgálás nélkül? Na erre kíváncsi vagyok mert szerinte kizárt, de majd írd meg nekünk mi volt. -
Ebbe senki se lehet biztos ;) Majd csak ha meglátjuk működés közben :)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.22. 12:40:38 -
Jó, mondjuk én nem "szabályosan" fogom a kontrollert, mert a mutatóujjaim vannak a ravaszokon, az LB, RB-hez pedig nem érek, csak ha muszáj, de akkor se zörögjön. -
Nekem nem zörög, de van hogy csak másodjára reagál az Xbox gomb, és a multitask gomb (vagy mi az) -
Vadiúj géphez csomagolt kontrollernél ha az LT rezeg (például FH2-ben fékezésnél), az LB mocskosul zörög, hangosan :P Volt már másnak is ilyen baja?
Egyébként felhívtam a MM-ot, azt mondták cserélik. (csak utazhatok 2 órát miatta
)
-
>Illetve bízom a 2015-ös felemelkedésben (dx 12) is.
DX12 nem sokat jelent xbox one-on. Jobb kompatibilást a pc-s portokhoz, de gyorsulni a játékok ettől nem fognak one-on. -
hugopareiros #152905 http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-one-guides/13353-step-step-guide-purchasing-games-us-xbox-one-store-any-region.html
####
Már már szinte megvettem a PS4-et, de ma amikor elmondtam asszonypajtásnak a tervemet, akkor jött a drága...feltolta a cicijét és "vegyél inkább xboxot, a kinect előtt tök jól el ugrabugrándoznánk". Hát a franc se tudja, inkább majd ő egyedül...Láttam valami ingyenes edző játékot is. Úgy is szeret otthon is kardiózni, majd csinálja xbox előtt játékosan.
Nekem nagyjából mindegy volt, hogy melyik konzolt veszem meg, habár szinte mindenhol a PS4-et ajánlották, mert hogy az erősebb. Viszont szerintem mindegy, hogy 25 vagy 30 fps-sel fut a játék, mert úgysem ezt fogom figyelni. Illetve bízom a 2015-ös felemelkedésben (dx 12) is.
Nézegettem a store-okat, némely játék a magyarban is elfogadható áron volt, viszont az USA általánosságban sokkalta jobban megéri.
Ezért alapból usankás profilt fogok regisztrálni. Gondolom nem lesz gáz Microsoft részéről a kamu lakcím.
Egy dologban nem vagyok biztos csak az pedig a multi. Amikor multizni támad kedvem, akkor USA szerverekre fog feldobni, vagy a "pinget" nézi és európaiakkal fog összerakni?
ui: Ez az ea access pedig zsírkirály. Évi 6000 ft-ért ajándék.
Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.22. 01:21:37 -
És hogy tudom megváltoztatni? Mert jelenleg nem lehet megváltoztatni,csak a cimet,várost stb. Az ország szürke marad. -
hugopareiros #152903 Mi történik, ha a számlázási címem nem egyezik meg a konzolom területi beállításával?
Ebben az esetben nem fog tudni tartalmat vásárolni. A konzol területi beállításával megegyező érvényes számlázási címmel és fizetési lehetőséggel kell rendelkeznie.
Például ha Franciaországban van, és a konzol területi beállítása során az fr-FR párosítást adta meg, akkor franciául fogja látni az Xbox áruházakkal kapcsolatos információkat. Ugyanakkor, ha a számlázási címe Németországban van, nem vásárolhat tartalmat, mivel a francia számlázási címhez tartozó érvényes fizetési lehetőséggel kell rendelkeznie. -
A számlázási adatoknál nem tudom megváltoztatni az országot,csak Magyarország van ott.
A netes felületen pedig a magyar árak szerepelnek még mindig.
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.10.21. 23:10:02 -
Számítógépen Ft-ban írja az árakat,a boxon már dollárban. A kódot viszont a gépen kéne beírni,mert csak úgy fogadja el...:/ -
Lépj be ITT és meglátod.
Vagy live-on látod milyen pénznem van forint-font-euro-dollár. -
A Cod: Ghost az még mindig XBOS:4000 hibás.... Akkor csak nem sikerült
A számlázási adatokat is meg kell változtatni?
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.10.21. 22:07:21 -
Most átállitottam USA-ra a régiót. Kaptam emailt hogy a Goldot megszüntették,de átvitték az usába. Viszont átrakott egy oldalra ahol felajánlotta hogy vegyem meg a Goldot. Ott a mégsére mentem. Akkor most sikerült a váltás? -
Tyrant01 #152897 1 hó 990 Ft
1 év 5990 Ft -
Kivétel erősíti a szabályt. :D -
Szóval nem csak én érzem így.... 
Egy pillanat alatt erről beszél mindenki. Gud dzsáb. -
Hát izé...szar, hogy tőlem kell megtudd, deee sajna nem. Igazából az önképed totál hibás :DD -
Jah feltételezem a vállalatoknak lenne a legszarabb. :D
Nyug azok telibeszarják, a sok támogatás miatt- -
Jó azért valamilyen szinten én is jól reklámozom magam, még ha utáltok is, de tiszteltek érte!
-
Szeritem csak a mobilnetre fog conatkozni ez a tv. Amennyiben a vezetékesre is bevezetnék annak beláthatatlan gazdasági következményei lennenek, ip tv, felhő szolgáltatások, vállalti kommunikació, mind érintve lenne. -
Gecijól csinálják a médiahekkelést :D Nemhiába alkamaznak kurvajó marketingszakembereket. Kitiltással keményít az usa? Korrupciós vádak? Semmi gond! Kúrjatok be egy félmázsás csontot a sajtóba, amin napokig lehet csámcsogni :DDD És az internet pedig kiszámíthatóan, stabilan, betonbiztosan tesz a dolgát: asztalt lesöpörve csámcsog.
Ügyesek. Nem kedvelem őket különösebben, de a teljesítményt el kell ismerni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.21. 20:48:43 -
Az biztos, hogy akkor még ennél sokkal okádékabb lesz itt élni.
Mert így legalább az volt, hogy ledolgozta az ember a kemény munkát, hazament, megnézte a napi sorozatrészt és boldog volt.
Vagy leszedte Live-ról a játékot és játszott. Most ezzel szét lenne cseszve minden. -
Ha jól tudom a bank és a szektorális különadók ellen is tiltakozott mindenki, eredmény semmi. Ha akarják akkor ezt ebben a formájában fogják bevezetni, kell a pénz a költségvetésnek, hogy finanszírozzák a nem működő gazdaságot. -
http://www.origo.hu/gazdasag/20141021-itt-az-uj-internetado.html
Azért marhaság, mert megölnék ezzel az egész internetet magyarországon.
EU sem dicsérné meg őket. A szolgáltatók meg kb tönkremennének.
Most mondanám, hogy esetleg az lenne értelme, hogy ahány Mbit-es az ember csomagja annyiszor mondjuk 20 Ft.
40 Mbit-nél +800 Ft havonta. Még az is undorító de jobb, mint ez.
-
Jelenlegi a formájában a bankadó és a többi különadó is hülyeség, valamennyit a fogyasztó fizeti. Azok is rendszerben vannak, ne legyen igazam, de ezt is bevezetik.
Utoljára szerkesztette: Örm, 2014.10.21. 20:10:27 -
Nem lesz, ez ebben a formában hülyeség és semmi értelme. Várjuk ki h mire lesz pontosan.