XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hiába közel a választás, úgy látom a Girincsi Cig...Norvég Többségi Egyesület már kampányol. -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az azért mókás, hogy 21G a játék, day1 és egy 6G-s update-el indít
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Nekem is megvan a 360am és ugyan úgy játszok is vele.De ettõl a tényszerûség tény marad,hogy 360 on jelenleg nem tudsz ezzel a 3 gamával játszani és,ha 2 év múlva fogsz vele akkor kimarad 2 éved...
Nem számít az idõ!?
Szólj ha a közeljövõbe letoltad a 300. játékodat amin túl vagyok,ha nem idõ függvénye szerinted!!!Ezek tények ha szeretnéd cáfold meg.<#kacsint>#kacsint>
És ha már lehet a 360asoknak beszólni az x1 tulajoknak akkor uram bocsá lehessen fordítva is!!!Vagy nemér a végnapjait élõ konzolt rugdosni!!!<#vigyor>#vigyor>
Bethesda Studios has confirmed:
PS4 : 1080p/60 fps
Xbox One: 1080p/60 fps
Feltehetõleg:
PS3 : 720p/30 fps
Xbox 360 : 720p/30 fps
Microsoft Windows : 4K/120 fps
Kurrensgen ( nextgen ) WiiU : 0p/0 fps
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
2 év múlva 300 euro lesz tegyük fel.
Éssss!!!???De aki 2 év múlva veszi az pont 2 évig nem is használja...<#vigyor>#vigyor>
Elárulok neked 1 nagyon nagy titkot most is benne van minden lényegi hrdware,mert mondom neki hogy xbox on és elindul.Hihetetlen de igaz!!! És mindenféle system update nélkül is tökéletesen használható a gép bár mennyire is furcsa.<#kacsint>#kacsint>
Lesz hozzá 8-10 valódi full hd extra ûber excl. játék!?? nem mondod...
Én csak 1 dolgot mondok szokás szerint rakd már be abba régi szar xbox 360 adba és nem full HDba a forza 5-t,meg a Ryse-t esetleg a Deadrising 3-t.Jó szórakozást mind a 3hoz<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
És utána mond,hogy nem éri meg x1 et venni vagy tartani...<#kacsint>#kacsint>
az összes lényegi hardware- és system update-tel
melyhez akkor már lehet venni 8-10 valódi (!) full-HD excl. játékot
300 euro ezért?
Mo-on max 1 db lesz belõle
az 576 központi boltjában... :)
Just do it :)
Más...
Eddig valamiért hanyagoltam a deadrising 3 at pedig ez volt az elsõ gamám(szerintem az elõdök miatt)
Na de most itt szidom magam,hogy mekkora marha voltam,mert ez valami kibebaszott marha jó.Nem tudom abbahagyni mindenbõl mindent gyártani közbe totál vicc az egész baszott hangulatos.Most éltem túl az 5. éjszakát 7. chapterba úgy,hogy végig gyûjtögettem baszott nagy volt...<#vigyor>#vigyor>konkrétan nem látszott az aszfalt a városba annyi zombi mászkált.Leraktam 2 sentrimacit és csináltak 500 as kombót miközben én az RC heibõl és machetából épített helivel a távoli maradékot fejeztem le...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
A leveles lopakodásnál fogadjunk elfelejtetted használni a piros köddé válás képességet, úgy elhiszem hogy frusztráló :)
PSN ID.: Beegabor
3/10 a zene miatt
twitch broadcasting - yeeeeeeah
decc vát ví níííd :))

Just do it :)
Nem?
Tehát nem tudják a boltból melyik kód mikor fogyott el szerintem, így követni se lehet, de ... Te vagy az alvilági mocis símaszkos, mondd a frankót tesvér! :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Call of Duty: Black Ops 2 Season Pass Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Cyborg Pass Add-On 50%
Call of Duty: Modern Warfare 3 Games on Demand 60%
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 01 Add-On 50%
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 02 Add-On 50%
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 03: Chaos Pack Add-On 50%
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 04: Final Assault Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Apocalypse Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Revolution Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Uprising Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Nuketown Zombies Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Extra Slots Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Dragon Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Graffiti Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Party Rock Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Bacon Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Benjamins Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Pack-A-Punch Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Zombies Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Rogue Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Aqua Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Dia De Muertos Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Viper Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Kawaii Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Jungle Warfare Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Breach Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Coyote Pack Add-On 50%
Call of Duty: Black Ops 2 Glam Pack Add-On 50%
Csak a D3-at sajnálom de talán majd egyszer Xone-on fogom folytatni
semmi köze úgymond ebaynek.
Valakinek ellopják a bankkártya adatokat akár el is hagyhatja vagy lenyúlják nem kell részletezni számtalan lehetõség van.
Majd ezekkel az adatokkal vesznek kártyát stim tehát már a lopott adatokkal.
Utána felteszik gyorsan teszem azt ebayre negyed áron a megvásárolt MS kártyákat vagy csak a kódokat,hogy azonnal elmenjen...
Mert ha közbe a kártya tulaj észreveszi a lopást és lejelenti a bank felé azonnal törli a vásárlásokat vagy legalább is tesz ellen de,hogy msnek lejelenti az biztos.
Ms meg ha mást nem is de azt fogja tudni hogy azokkal az adatokkal melyik kártya lett vásárlova és milyen profilra lett feltöltve így bann...
Kíváncsi lennék mennyire ment ez régen és milyen eredménnyel.
PRO TIP : Senki ne regisztrálja azt a bankkarit LIVE-ra, amivel vásárolgat eBay-en
<#idiota>#idiota>
>sprinting past guards because I know they take a second longer to register me running past them and I'll be gone by then
>"HUH WHAT WAS THAT"
>"GUESS IT WAS NOTHING...
>lurking on the roof, watching the guards
>one of them see me: "I'LL GET YOU SCUM"
>moving left 2 feet, still in eye contact : "WHERE DID HE GO?"
PSN ID.: Beegabor
<#nemtudom>#nemtudom>
És akkor elmondom,hogy miként lett a boxuk (130 ezerér)
Ms-nek volt itthon valami továbbképzése és azon aki részt vettek kaptak egy X1 et!!!!!Na ezek közül vettek meg 2-t.<#kacsint>#kacsint>Tehát ha itthon az MS csak így osztogatja nem nagyon hiszem,hogy itt bármi régió zárásról lenne szó.Hisz nyilván tisztába vannak azzal ÕK,hogy Magyarország nincs a támogatott országok között...
kivárja, amig a tömeg elkölt egy csomo zsetont, utána szopatás?! :(((
de várjuk meg a tömeg visszajelzését - asszem ketten is soppingolnak usa accal itt...
Forza.
Ezt festettem a falra a múltkor a Forza 5 kapcsán ...
De ma még vígan gémeltek Harlekinék szóval lehet nem veszett el semmi.
másik topikból:
"... It seems like Microsoft has quietly made Xbox One digital games "Region-Lock", it was activated last month and the firm also deleted game licenses from gamertags. Now as a result of this new restriction, download keys bough abroad will no longer work, Xbox One players will receive error message along with this code: "0x87de07d1". ..."
neked megvannak az usa cuccaid?
Forza.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Adventure Time: Explore the Dungeon - 4495 Ft
Limbo - 758 Ft
Metro: Last Light - 3995 Ft
Overlord II - 656.70 Ft
Rock of Ages - 498 Ft
Saints Row IV - 3995 Ft
The Elder Scrolls IV: Oblivion - 497.50 Ft
Tropico 4 - 2636.70 Ft
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My streams: https://beam.pro/oriic