XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Nyert!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
2 perc 1000 GS
Ezzel a játék hosszára akartam célozni, mivel egy epizód 100G, amibõl 25 az utolsó...
Botond
Igaz, mafia2 ennyire nem gyp-s, csak ugyanazok az acsik vannak, mint pc-n, és ott már párszor végigtoltam, acsifarm módban is, most így xboxon a nosztalgiázás kör már picit olajozotabban megy és azért pörögnek az acsik. 😊
Tinman
Akkor te még nem játszottál a Jumper-el. Idézek magamtól:

"Keserû pozitívum, hogy achi prostiknak kifejezett jó vétel a játék… az elsõ 10 percben, mondom TÍZ PERCBEN, 450 GS-t ad az 1000-bõl! A 450 GS-t ráadásul 50 GS-ével adogatja, ami elég mókás, hogy lépsz kettõt 50 GS, ütsz egyet 50 GS, becsúszol 50 GS, ütsz jobbról 50 GS, balról 50 GS, etc. Én ilyet még nem SZABtam esküszöm. Mi ennek az értelme? Valaki árulja már el könyörgöm!"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Mafia2nél nem lehet nagyobb acsipont farmolás, ott is 10 percenként jönnek az acsik csak 20-25-30 pontosával. 😄
Jó volt a Walking Dead S2 Ep2 de annyira nem volt WTF a végén. Sõt, semennyi. Ezt is kicsit rövidnek éreztem mint a Wolf második részét, gyakorlatilag 10 percenként jöttek a 10G acsik. Szerintem ez így kicsit kevés, fõleg 3-4 hónap után. Játszani már szinte nem is kell, inkább egy interaktív mozi az egész. Az lenne az igazi, ha lenne 4-5 játékuk és havonta nyomnának ki egy rész egy játékhoz, így pont elfedve egymást.
hát igen, lesz itt elpatkolás bõven , ami késik nem múlik .
Seth
Majd ha a váras részhez érsz fogsz te még anyázni. Sajna elkövették azt a hibát a készítõk, hogy kisebb számú, de okosabb ellenfelek helyett bebasznak egy területre 5-6-ot,akik egyszerre jönnek ellened. Csak egy példa: 4*4 -es szobácskába 3 halberd-es figura õrzi a ládát amiben volt egy gyógyító izébizé

PSN ID.: Beegabor

Én már bele kezdtem a dark souls 2 , az elsõ pozitiv dolog nekem , hogy gyors , nincs kép lassulás , nagyon jól megy, az elsõ résszel nem játszottam konzolon csak pc-n , szóval lehet ez csak nem újdonság . A másik hogy 20 perc játék után még nem haltam meg , jeeeeeeeee achievement 😊
Harlekin
Na csak a TE kedvedért,hogy azért ez nem biztos,hogy így van és lesz!!!

Példa gyanánt a Thief TA rõl ami igen csak nagy felhasználó tábort jelent!!!!

xbox one
THIEF (Xbox One)
There are a maximum of 37 THIEF (Xbox One) achievements worth 8,194 (1,000), and 1 challenge
4,220 tracked gamers have this game, 3 have completed it (0.07%) | 2 want to boost

thief xbox 360
There are a maximum of 37 THIEF achievements worth 6,615 (1,000)
1,140 tracked gamers have this game, 1 has completed it (0.09%) | 1 wants to boost

De gondolom számodra a kézenfekvõ magyarázat a 4x több xbox one felhasználó trackelésére az,hogy minden x1 felhasználó gyorsan ez a 4 hónap alatt rátalálta TA-re és beregisztrált.<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
arty
szopóka 😊 - ez volt a 60fps ára a kz esetén 😞

Forza.

Harlekin
A curgen consolok közti számháborúsok figyelmébe ajánlom!!!!
khm khm nem eszik ezeket a dolgokat olyan forrón mint ahogy azt sokan gondolják PS4 nél se!!!<#kacsint><#vigyor>

killzone
DarkSector
Mármin mi lett milyen?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
és milyen lett?

Just do it :)

davidka003
Sajnos nincs RGH-s gépem, nem tudom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Van benne pepita mód?
Tinman
Lol. 2 helyrõl rendeltem meg mind a 3 platformra, de egyik helyrõl sem érkezett még tájékoztatás, hogy mikor küldik.

Faxom kivan -.-

Kérem szépen, hogy spoilerbe tegyétek a vele kapcsolatos in-game dolgokat. Köszi :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Kinn van a Dark Souls 2 virágboltban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Semmi olyat nem látok amit ne tudja a 360 vagy ps3. Majd kiadják "régi gépekre" amikor látják, hogy az akkori talán 20 milliós nexteg tulajnak a 1% veszi meg a portékát.
Botond
Mondjuk már azzal sokat segítenének az 360on (meg rajtam), ha zumba fitnes world party lenne a magyar storeban is letölthetõ, akkor arra meg tudnám venni, nem kellene egy program miatt x1et venni az asszonynak karácsonyra. 😄
Harlekin
Na közben hallom megéledt a box és szedi az upot!!!<#vigyor>
Bazzeg ha bekapcsolom megnézni tuti kések a melóból...
Harlekin
ja ja tisztában vagyok Én ezzel...Csak a korai idõpontot fúrcsáltam mert elvileg 11 et mondtak...

Akkor Ti azonnal homositottátok a 2 boxot!!!???
Ha nem akkor nagyon gondolkodjatok el rajta!!
Mert akkor elég 1 játékot megvennetek és mind a 2 gépen teljes értéküként tudjátok használni.
Mind a 2 en ugyan úgy tudtok vele multizni
Tehát példa gyanánt 59 dolcsi a BF vagy a cod amcsi storon...
Ez cirka 13500 ft ami így felezõdik tehát 1 emberre 6750 ft 0. napon megjelent játék ár.Én ezért adtam el a lemezes játékaimat ahogy ez kiderült,mert olcsóbban jutok hozzá storon mint amennyit bukok majd 0 day vásárolt lemezes eladásán.

Remélhetõleg ez így is marad,ha tovább nem is mint 2 év.Mire ugye itt lesz magyar live meg már felveszi a versenyt a prevgenekel az x1,mert hát akkora azoknak már úgyse lesz ezekre a jóságokra szükségük.Ezek biztos csak az elsõ napokba vásárolt porfogók gazdáik privilégiuma,hogy 6-7000 forintér jussanak hozzá az új gamákhoz megjelenés napján.Vagy lehet ezt bevezetik a 360 as storon õõõõõõ ja biztosan ez lesz....<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Nekem 2db XBOX ONE van itthon, az egyik az ocsem gepe. Na a multkor fel nap kulombseggel kaptuk meg az UPDATE-t (a 2.). Neki mar reggel megerkezett, nekem meg csak valamikor este, pedig aznap 2x-3x ki be voltak kapcsolva a gepek.
Totti5
Multkori update is már sokaknak megvolt nekem meg még nem. Gondolom adagokban teszik elérhetõvé, hogy ne legyen galiba. Holnapra max péntekre midenkinek meglesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
"Na végre látszik, hogy nem tartja vissza prevgen."
Jaj már beszélsz sületlenséget...Hát hogy tartaná már az vissza,hiszen 2 évig a prevgeneknek a nyomába se érhet fel a curgen!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

más!!!
Tyrant megkapta ma a frissitést X1-en,hogy hogyan fogalma sincs."Igaz neki nem energy savingen van a box és mire hazaért már más volt"Elmondása szerint teljesen más a friends list a party chat is más.És nem is lát online"érthetõ,ha ennyire megváltoztak a dolog"
Totti5

TDC Geronimo
Vannak még scennek valahol? Na végre látszik, hogy nem tartja vissza prevgen. Durván részletes az autó meg a háttérben a ház is az elsõ képen. Armorról nem is beszélve

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Ez a desing brutál jól néz ki!

TDC Geronimo
majornelsontól forog a gyomrom meg attól is ahogy elõadja, ettõl függetlenül dicséret illeti õket, hogy a hányingercunami után, amit mûveltek tavaly kezdenek észhez térni. Sony meg eléggé leült legalábbis FW frissítések terén, mert lenne ott is bõven meló vele, de nem nagyon jönnek a frissítések.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Külön köszönet a topik fizetõs bétatesztereinek! 😄
Totti5

Itt a márciusi Xbox One frissítés, a vaskos lista a link alatt

Csak így tovább. Lassan minden a helyére kerül, amit láncskor hiányolt a nép.

Shan
Szóval direkt...😄
Totti5
😊)))))

Totti5
Valóságban addig nem lehet formula autóval száguldozni amíg a fékek és a gumi nincs üzemi hõmérsékleten. Játékban messze nem ilyen drasztikus még a legjobb szimulátorokban sem.

Totti5
Kíváncsi lélek vagyok, ha random csak azért is odaböfög valamit akkor szeretném megtudni milyen tapasztalatok alapján jutott arra. Igaz ez gonosz dolog alázni a saját fegyverével, de soha nem tanulja meg ha magára hagyjuk, mert még jobban elhiszik a téveszméiket. Ha pedig a spanoknak mondja õk is elhiszik stb stb..

Shan
Te direkt keresed a bajt? <#papakacsint> Mit foglalkozol velük? Éljék a saját kis világuk, oszt kész.

Amúgy tényleg eltûnt az XO topik?
arty
😊))

van ami soha nem fog változni...

Forza.

Macccy
F1 2013 -ról csak jót tudok nyilatkozni, én nagyon élvezem a co-op bajnokságot. Amúgy nekem is van négy assist még mindig: ABS, auto váltó, TCS és rajzolt versenyív. ... Szóval szerintem nem szégyen.

Richard Hammond a TopGear egyik epizódjában lehetõséget kapott, hogy mehessen a Silverstone tesztpályán a Renault F1 gépével, meg gyakoroljon egy mini F1 kocsin és valami World Series kocsin. Õ se tudott elindulni, se fékezni, sem kanyarodni szóval ezek ilyenek. Ráadásul kockásra blokkolta minden kanyarnál a kerekeket. 😊 Ott fogta a fejét a mérnökcsapat 😊)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Totti a driveatarod a sírba kergetett a GP seriaba...Nem bírtam vele ...Vissza kellett vennem driveatart expertrõl,hogy ne legyen ott.<#vigyor>
Nagyon gondolkodtam,hogy beleugrok a forma 1 gamákba,de így letettem róla.
Harlekin
te de te készvagy!!!<#vigyor>
Amúgy forza 5 be 395 verseny letudva aranyra! 40 series complet!!!Viszont a modern grand prix lotusal leszoptam magam...Vissza kellet kapcsolnom csomó assistot,hogy ne kapjak stroket...Képtelen voltam vele elindulni kigyorsítani<#vigyor>
DarkSector
Nagyon cuki módon. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
"xbox360 topiclakó" ... Most lecigányoztál ???! XD

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Még akár mi és bár mi történhet,ha más nem akkor néhány SG-s xbox 360 topiklakó tüntetése miatt,mert hát ez nem járja,hogy curgen re jön és prevgenre meg NEM!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Marpedig ez mar hivatalos, csak nextgen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
K nagy buli van a PC-s CARS topikban, már ott tartunk hogy a Forza 5nek PS2 grafja van😊))) Megérte felkelni reggel hogy ezt láthassam, olvashassam!

Harlekin
"Csak nextgen és PC. Idén megjelenik."

ÁÁÁÁ ez biztos csak tévedés vagy elírás!!!Kizárt hogy xbox 360 ra és PS 3 ra NE jöjjön!!!2 Évig az xbox 1 és a ps 4 csak porfogó abból is a túlárazott...<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
arty
bangbang - kicseszett jó kisótós, ha bírod a stílust KÖTELEZÕ!

végigtoltam, másik topikban Imyke is ódákat zengene róla, ha kérdeznéd, szal BUY.

Forza.

Harlekin
bazzzze ha itt lenne is késõ lenne...A beta-t az utolsó másodpercig nyomtam!<#vigyor>
Botond
Ac4 is "csak" jelképes 10k. 😄

Ez a bangbangracing mittud? Próbálta már vki?
Totti5