XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hardcore gamer!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ettõl jobban csak a kinect sports rivalst várom.Meg bejelenthetnének 1 új dance centralt is...
12 órát küzdöttem a hirdetéssel pontosan 12 órát mire felkerült apródra.
Délután 2 kor rám írt 1 srác aprodról,hogy azonnal kell neki azaz a megjelenés után 18 órával el is kelt a játék.Már úton van felé a game...Baszná meg az apród a marhaságait...
ezekszerint nem egyértelmüen pozitiv.... (de még1x: szerintem kész csoda, h a respawn entertainment a cod árnyékából képes lett BÁRMIRE, aminek lett egyáltalán hírértéke...)
Forza.
Ezek nem mentésgek. Ekkora blocbusternek ígéekzõ játéknál makulátlanul kellett volna hoza minimum a 60 frémet.
Más:
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
X1: majdnem 1080p 60 fps
360: 720 30 fps
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
abban nem voltak tech-gondok?
(amugy a respawn kicsi, source uj motor nekik, xbone uj nekik szintén - pécén haver szerint a 7850en is fix60, bár nem ismerem mennyire frémérzékeny a kolléga 😊 )
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Minden játék jó csak a célközönség más. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy nagyon pozitívak a reviewk. Beta alapján én már eldöntöttem, hogy megveszem, mert nagyon tetszett
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"We're going to experiment. The target is either 1080p non-anti-aliased or 900p with FXAA. We're trying to optimise... we don't want to give up anything for higher res. So far we're not 100 per cent happy with any of the options, we're still working on it. For day one it's not going to change. We're still looking at it for post-day one. We're likely to increase resolution after we ship."
Ha így se lesz legalább 90%ban fix 60 fps akkor a respawn programozók lehúzhatják magukat a wcn, aztán magyarázhatja hogy mit optimalizálnak és próbálnak.
Olcsó. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Itt a challenge list hozzá !!!<#vigyor>#vigyor>
A második jófogásnál csak az árat vittem lejjebb!
aprod
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fényképezd le úgy a játék tokját, hogy legyen rajta egy cetli:
"Apródraképbazdmeg.bmp. Na, ez elég egyedi?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeretnénk tájékoztatni,hogy a visszaélések elkerülése miatt az internetrõl letöltött képeket vagy katalógus képeket sajnos nem tudjuk elfogadni oldalunkon.Természetesen nem vonjuk kétségbe, hogy Ön a termékkel rendelkezik, azonban ennek a mellékelt képeken is meg kell jelennie.
Mivel oldalunkon olyan terméket lehet eladni, amivel rendelkezik, kérjük készítsen róla saját képet is, és azt is töltse fel a hirdetése mellé, amelyen az adott termék látható.
A vevõk is nagyobb bizalommal fognak Öntõl vásárolni, hiszen látják, hogy valóban létezik a termék és olyan állapotban, ahogyan az Ön a hirdetésben leírta.
Figyelmét és megértését köszönjük!
Levelünkkel kapcsolatos további kérdéseit erre az üzenetre válaszolva teheti fel ügyfélszolgálatunknak. Kérjük, hogy a válaszlevél tárgy sorát ne módosítsa, ellenkezõ esetben válaszát nem kapjuk meg!
Üdvözlettel:
az apród.hu csapata
www.aprod.hu
Ment a válaszom!!
Üdvözletem!
Ezzel semmi gond nincs becsülendõ,de mivel kép nélkül azonnal elfogadták a hirdetést így a legviccesebb az egész!Tehát ezek szerint, ha nem tudok készíteni képet a NEM létezõ dologról akkor az már maguk szerint van és van helye az oldalon. De ha a nem létezõ dologhoz a netrõl szedek képet akkor már képem van ami nem jó ,és ezért dolog sincs??LOL
És akkor már legyen!Itt ugye 1 olyan termékrõl van szó aminek az értéki része megfoghatatlan és láthatatlan. Hiszen 1 digitális tartalomról beszélünk és a byteket meg nem nagyon lehet itthoni körülmények között lefényképezni. Ezért ha Én a visszaéléssel szeretnék élni akkor 1 üres lemezt küldenék,Ami lefényképezve pontosan ugyan úgy néz ki mint a tartalommal megtöltött lemez,netrõl leszedve vagy itthon készítve. És aztán ezt sehogy senki nem ellenõrzi!!! És ha már ennyire mélyreható a dolog,akkor csak megemlítem,hogy így minden játékeladásnál aki képet készít a DVD TOKRÓL megtéveszti a vásárlót,hiszen az eladott termék NEM a DVD tok hanem maga a szoftver amirõl ugye nem lehet képet készíteni tehát pontosan ugyan ott vagyunk mint a netrõl leszedet képpel. Mert hát maga az érték az vagy van vagy nincs és ez saját készítésû kép nélkül is igaz!Remélem ezen észrevételemmel segítettem a munkájukat és még jobban megnehezítik majd a hirdetés feladásokat.
További szép estét!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Feladó: [email protected]
AD ID: ID 29014465
Magyarázzák már el,hogy 1 gyári eredeti játék dvd tokról miként készítsek képet,hogy
az különbözzön a neten fellelhetõ 1000000 hasonló képtõl és ne azzal dobják vissza a
képet hogy a netrõl szedtem,de mintha nem totál teljesen mind 1 is lenne mivel
pontosan ugyan úgy néz ki mindegyik!!!!!
Érdekes módon a jófogás és az expressz elsõre gond nélkül befogadta a hirdetést!!!!Ide
meg a 8. képet csinálom!!!Már beleírtam már átméreteztem már mindent csináltam és
mégse jó!!!!!!!
A termékemrõl készítsek képet!!!A meztelen valagamat is felrakhatom,hiszen az pontosan ugyan úgy NEM a valós értéket képviselõ dologról fog készülni.Hiszen a lemez tartalma az érték és a lényegi nem a TOK.Maga a játék kerül a digitális tartalom eladásra.A bytekrõl meg nem nagyon lehet képet készíteni házilag...
Szánalom amit csinálnak...
Küldjék már el azt,hogy maguk szerint a kép hol található meg ugyan ebben a
formában!!!!
http://www.jofogas.hu/pest/Dead_rising_3_14822783.htm?ma=1
kösz!
Nyertem!! Nem írtak,de fentva!!Csak a bunkóság ami célravezetõ mindig!
A holnapi célpontom a T-home!3 év után elkezdett akadozni a kábeltv,bár õk már ismernek és tudják,hogy a köszönésem a miért nem basszák meg a moslék szolgáltatásukat és hasonló monológok...<#vigyor>#vigyor>