XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Keserû pozitívum, hogy achi prostiknak kifejezett jó vétel a játék… az elsõ 10 percben, mondom TÍZ PERCBEN, 450 GS-t ad az 1000-bõl! A 450 GS-t ráadásul 50 GS-ével adogatja, ami elég mókás, hogy lépsz kettõt 50 GS, ütsz egyet 50 GS, becsúszol 50 GS, ütsz jobbról 50 GS, balról 50 GS, etc. Én ilyet még nem SZABtam esküszöm. Mi ennek az értelme? Valaki árulja már el könyörgöm!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
Példa gyanánt a Thief TA rõl ami igen csak nagy felhasználó tábort jelent!!!!
xbox one
THIEF (Xbox One)
There are a maximum of 37 THIEF (Xbox One) achievements worth 8,194 (1,000), and 1 challenge
4,220 tracked gamers have this game, 3 have completed it (0.07%) | 2 want to boost
thief xbox 360
There are a maximum of 37 THIEF achievements worth 6,615 (1,000)
1,140 tracked gamers have this game, 1 has completed it (0.09%) | 1 wants to boost
De gondolom számodra a kézenfekvõ magyarázat a 4x több xbox one felhasználó trackelésére az,hogy minden x1 felhasználó gyorsan ez a 4 hónap alatt rátalálta TA-re és beregisztrált.<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
khm khm nem eszik ezeket a dolgokat olyan forrón mint ahogy azt sokan gondolják PS4 nél se!!!<#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor>
killzone
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Faxom kivan -.-
Kérem szépen, hogy spoilerbe tegyétek a vele kapcsolatos in-game dolgokat. Köszi :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bazzeg ha bekapcsolom megnézni tuti kések a melóból...
Akkor Ti azonnal homositottátok a 2 boxot!!!???
Ha nem akkor nagyon gondolkodjatok el rajta!!
Mert akkor elég 1 játékot megvennetek és mind a 2 gépen teljes értéküként tudjátok használni.
Mind a 2 en ugyan úgy tudtok vele multizni
Tehát példa gyanánt 59 dolcsi a BF vagy a cod amcsi storon...
Ez cirka 13500 ft ami így felezõdik tehát 1 emberre 6750 ft 0. napon megjelent játék ár.Én ezért adtam el a lemezes játékaimat ahogy ez kiderült,mert olcsóbban jutok hozzá storon mint amennyit bukok majd 0 day vásárolt lemezes eladásán.
Remélhetõleg ez így is marad,ha tovább nem is mint 2 év.Mire ugye itt lesz magyar live meg már felveszi a versenyt a prevgenekel az x1,mert hát akkora azoknak már úgyse lesz ezekre a jóságokra szükségük.Ezek biztos csak az elsõ napokba vásárolt porfogók gazdáik privilégiuma,hogy 6-7000 forintér jussanak hozzá az új gamákhoz megjelenés napján.Vagy lehet ezt bevezetik a 360 as storon õõõõõõ ja biztosan ez lesz....<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jaj már beszélsz sületlenséget...Hát hogy tartaná már az vissza,hiszen 2 évig a prevgeneknek a nyomába se érhet fel a curgen!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
más!!!
Tyrant megkapta ma a frissitést X1-en,hogy hogyan fogalma sincs."Igaz neki nem energy savingen van a box és mire hazaért már más volt"Elmondása szerint teljesen más a friends list a party chat is más.És nem is lát online"érthetõ,ha ennyire megváltoztak a dolog"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Itt a márciusi Xbox One frissítés, a vaskos lista a link alatt
Csak így tovább. Lassan minden a helyére kerül, amit láncskor hiányolt a nép.
Amúgy tényleg eltûnt az XO topik?
Richard Hammond a TopGear egyik epizódjában lehetõséget kapott, hogy mehessen a Silverstone tesztpályán a Renault F1 gépével, meg gyakoroljon egy mini F1 kocsin és valami World Series kocsin. Õ se tudott elindulni, se fékezni, sem kanyarodni szóval ezek ilyenek. Ráadásul kockásra blokkolta minden kanyarnál a kerekeket. 😊 Ott fogta a fejét a mérnökcsapat 😊)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nagyon gondolkodtam,hogy beleugrok a forma 1 gamákba,de így letettem róla.
Amúgy forza 5 be 395 verseny letudva aranyra! 40 series complet!!!Viszont a modern grand prix lotusal leszoptam magam...Vissza kellet kapcsolnom csomó assistot,hogy ne kapjak stroket...Képtelen voltam vele elindulni kigyorsítani<#vigyor>#vigyor>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ÁÁÁÁ ez biztos csak tévedés vagy elírás!!!Kizárt hogy xbox 360 ra és PS 3 ra NE jöjjön!!!2 Évig az xbox 1 és a ps 4 csak porfogó abból is a túlárazott...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
végigtoltam, másik topikban Imyke is ódákat zengene róla, ha kérdeznéd, szal BUY.
Forza.