XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Ön ügyfélszolgálatunknak küldött levele:

Feladó: [email protected]

AD ID: ID 29014465

Magyarázzák már el,hogy 1 gyári eredeti játék dvd tokról miként készítsek képet,hogy
az különbözzön a neten fellelhetõ 1000000 hasonló képtõl és ne azzal dobják vissza a
képet hogy a netrõl szedtem,de mintha nem totál teljesen mind 1 is lenne mivel
pontosan ugyan úgy néz ki mindegyik!!!!!
Érdekes módon a jófogás és az expressz elsõre gond nélkül befogadta a hirdetést!!!!Ide
meg a 8. képet csinálom!!!Már beleírtam már átméreteztem már mindent csináltam és
mégse jó!!!!!!!
A termékemrõl készítsek képet!!!A meztelen valagamat is felrakhatom,hiszen az pontosan ugyan úgy NEM a valós értéket képviselõ dologról fog készülni.Hiszen a lemez tartalma az érték és a lényegi nem a TOK.Maga a játék kerül a digitális tartalom eladásra.A bytekrõl meg nem nagyon lehet képet készíteni házilag...

Szánalom amit csinálnak...

Küldjék már el azt,hogy maguk szerint a kép hol található meg ugyan ebben a
formában!!!!

http://www.jofogas.hu/pest/Dead_rising_3_14822783.htm?ma=1

kösz!

Nyertem!! Nem írtak,de fentva!!Csak a bunkóság ami célravezetõ mindig!

A holnapi célpontom a T-home!3 év után elkezdett akadozni a kábeltv,bár õk már ismernek és tudják,hogy a köszönésem a miért nem basszák meg a moslék szolgáltatásukat és hasonló monológok...<#vigyor>
Harlekin
1 nagyon nagy baj van ezzel!
A játékaim.hu-n is fentvan ez is meg az összes fent volt és 1000 forintal olcsóbban mint ezen a nyomorult apródon.És így is az apródon adtam el 3 játékot 1 et meg a jófogáson!jatékaim.hu-n 2 hétig az én hirdetésem volt a legolcsóbb forza 5 és meg se kérdezték hogy mi a faszt akarok.Az ottaniak hoz képest is a legolcsóbb és az apródhoz képest meg 1000 forinttal olcsóbb...És apródon ment el úgy hogy a srác állta az utánvétes postát...
arty
g365, jatekaim.hu ...

Forza.

Harlekin
Ott fent van és elsõre jó volt nekik.<#kacsint>
Jöhetnek a kis köcsögök mind a 7 en egyszerre.Szeretem a kihívást...<#vigyor>
Na de tényleg szánalom amit csinálnak...<#idiota>
Macccy
Az apródnál a heted-hét törpe dolgozik, ha sokat gecizel megkeresnek és beleboxolnak a zsákodba! Tedd föl a narancssárga patkányosra, most az a menõ amúgy is! 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Nyomorult 1 hülyék és mintha nem teljesen mind 1 is lenne a kép!
Hogy a termékemrõl készítsek képet!!!A meztelen valagamat is felrakhatom,hiszen az pontosan ugyan úgy NEM a valós értéket képviselõ dologról fog készülni.Hiszen a lemez tartalma az érték és a lényegi nem a TOK.Maga a játék kerül a digitális tartalom eladásra.A bytekrõl meg nem nagyon lehet képet készíteni házilag...<#vigyor>
davidka003
Idióták ott. A hirdetések 90%-a ordas nagy kamu. Sok hülyét ott verik át és a balfasz adminok semmit nem tesznek ez ellen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Nincs valakinek ismerõse az apród hirdetési oldalon?Mert érdekelne,hogy ott csak retardáltak dolgoznak admin munkakörbe???

Feladtam a Deadrising 3 lemezt hírdetésbe.
Erre a nyomorult visszadobja,hogy a netrõl leszedet indexkép...(jófogás expressz elsõre befogadta)
Már beleírtam,már átméreteztem már mindent csináltam a képpel,de nem jó nekik.
Most írtam nekik egy szívhez szóló levelet kíváncsi vagyok mikor reagálnak.
Csak azért is vissza raktam a képet és a exif adatoktól kezdve mindenhova beleírtam nekik 1 kedves kis üzenetet,hogy mit és hogyan csináljanak a szõröstalpú repedtsarkú édes anyukájukkal...<#vigyor>
A forza 5 nél ugyan ezt a kört futottuk...
Harlekin
Akkor lehet,hogy neked van igazad.Így viszont,ha össze jön neki akkor remélem beírja ide,mert ezek a dolgok mindig nagyon érdekelnek...<#vigyor>
arty
szerintem abszolut!

Forza.

arty
ha jól rémlik, a racepro isi/gmotor endzsin, amennyire anno rövid találkozásunkkor láttam, a port kb 0 konzolosítást kapott, szal szerintem van rá esély, h a pécés modmegoldások ezzel is mûködjenek (iszonyat mod-barát cuccok a pécés iterációk)

Forza.

davidka003
Halo 1 anniversary igényes kiadás? Mert már régóta be akarom szerezni de sehol nincs olcsón.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
2 monsztát is lelöltem és nem haltam meg ( Dark Souls 2 ) 😊

Tolnám én ezt szívesen, a látvány ( puritán, de mégis jól fest ), a környezet, animációk ( kamera, irányítás ) NAGYON okés, a hangulat a harcok feelingje ( CGI videó az elején az WOW ), de nincs pause és mentés is hajmeresztõ lehet benne :I

Fable Any. : grafban annyival nem szebb, hogy feledtesse a hulladék animációkat, a borzalmas kamerát ( amikor megjelent, akkor sem volt jó benne ), és a frém sem szmút, habár akkadásról szó nincs, de ez nem lett egy igényes kiadás ( mint a Halo 1 ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

köszi a helpet müxik

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

Harlekin
A D pad feletti gomb...
Botond
Ezek táncosak, meg egyik kinect sportban van box, asszem az elsõben, gitárosat nem tudok.
Botond
Dance central1-2-3, just Dance3-4-2014, kinect sport 1-2
Harlekin

2:36 nál a gomb
grebber
Legyetek oly rendesek és írjatok nekem pár olyan kinect címet amit lehet ketten vagy többen játszani!

Táncos,gitáros, boxolos kéne inkább de jöhet minden.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Össze kell õket szinkronizálni. Feltehetõleg a boton is van egy gomb és a xboxon is van egy kis gomb. A kettõt meg kell nyomni, hogy lássák egymást.

Hali!!!

srácok vettem egy játékot xbox360-hoz még pedig ezt Rapala Pro Bass Fishing Horgászbottal és nem látja a botot az xbox nem tudja esetleg valaki, hogy miért? elõre is köszi

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

Harlekin
rgh-n sincs lehetõség erre szerintem...Ez nem 1"magyarítás" ahol valami valamire van cserélve és ez se mindig mûködik.Ennyire mélyen nem lehet az állományokat baszogatni rgh-n se...
arty
rgh-zott xbox kell hozzá ("csippelt"), ott a hddn levõ játékfájlok módosíthatóak (lemezen túl nagy macera minden teszt után elcseszni egy dual layer lemezt 😊 )

Forza.

kirol
A The Walking Dead Season 2 Episode 1 -nek van PC-s magyarítása.
Ezt bele lehet rakni az xbox360-s verzióba?

Nem lehetséges!

Macccy
Levitte a núk a Power Ranger hacukát?? 😄 Keményet durrant

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sziasztok, nem értek az XBOX-hoz, viszont lenne egy kérdésem... Xbox 360-on van-e arra mód, hogy plusz tartalmakat (nem gyári Addon-okat) tegyünk be a játékokba, például egy autós címbe egy plusz autót vagy pályát... vagy teljesen zárt a rendszer?

PC-én ez általában annyi ugye, hogy a megfelelõ helyre bemásolja az ember a megfelelõ fájlokat és utána megjelenik a játékban a plusz tartalom. Tehát nem warez, hanem modding. Erre XBOX-on van mód?

Konkrétan egy barátom megkért, hogy Race Pro-ba készítsek el neki és tegyek be egy új autót, ez a PC-és verzióban igen egyszerû, XBOX-on nem tudom mi a helyzet... ha el is készülnének a megfelelõ fájlok, nem tudom, hogy lehetne berakni, vagy esetleg a már létezõ fájlokat átírni és azokat használni..

Elõre is köszi a választ!

Harlekin
óóóóó ez suxx...Akkor marad a kedd x1 en.
Pedig nagyon kíváncsi lettem volna 360 ra,mert nagyon nem láttunk eddig semmi képi dolgot 360-rol.Vagy volt már valami!?És csak Én siklottam el mellette.
Harlekin
Ja meg ha nézed a robbanás után a jobb felsõ sarkot a kinekt folyamatosan érzékeli a hangutasítást csak nincs mit értelmeznie,mert csak szimplán szakadtam a röhögéstõl!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Harlekin
ja ja <#vigyor>
Azon Én is nagyon meglepõdtem,de szerintem az csak 1 szimpla jelmez mint minden más "ruha" a játékba.És ha nézed kinyírt 300 zombit.Amúgy ez volt az elsõ massive bomba amit összeszereltem és használtam.Mostmár futás van ha eldobom.<#vigyor>
Eldobtam 1 et éjszaka(akkor iszonyat mennyiségû zombi van),na az 1119 zombit nyírt ki!!!<#vigyor>
Már csak az utolsó 4 challenge kell a LOS2-bõl. Valaki megcsinálta már? Olyan szinten kontroller eldobós baromság ez, hogy az hihetetlen.
arty
😄D

ez brutál volt - leszedte ezt a pándélt a bumm vagy mi??

Forza.

TDC Geronimo
oO

Nem tudtam sose warezoltam.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
360on lehet bármi gond nélkül, s itt erre tegyünk is pontot.

TDC Geronimo
360ra akarod? Oda nem jön csak 25én így nemcsoda, hogy nincs kint. Amúgy meg hogy akarsz virágboltival multizni?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Nextgen az mi? jó lesz az 360on is, hisz nincs ugrás. ( teknó szempontból érdekel csak a Titánfall, hogy képesek e hozni a fix 60 fpst a reszpawnosok )

Harlekin
Mi a szar van 3 nap van vissza a Titanfall megjelenéshez és nincs még virágboltba!Pedig ma már nyomtam volna szívesen,remélem holnapra megérkezik...<#vigyor>

Tyrant nyugi mind a 2 platformon fogom nyomni,de nem tudom megállni,hogy ha kijön elõbb 360 on akkor ne essek neki!

Viszont legalább ismét 1 game amit összevethetek mind a 2 platformon és ÉRDEMBEN tudok véleményt alkotni!Másokkal ellentétbe akik hallották Pestabácsitúl,mert annak meg mesélte a Béla(aki történetesen színvak ,és elfogult,mellé még szefos is),hogy látta a jútyúbon a 14 es crc monitoron és hát semmivel se volt szebb az X1en sõt talán még 360 on szebb is volt 1 kicsit,de hogy jobban futott 360 on az biztos!!És hasonló irreleváns bemondások helyett<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Harlekin
megaman :-D
Totti5
Mi páncél volt az?😊))

Harlekin
Macccy
Óóó én ÚGY megnézném ezeket a videókat, lehetne hogy link formában is beilleszted ide?? 😊 Marhaszép a Yátyúb videó elõnézet, de a telón ezek a szarok még mindig nem jelennek meg az SG-n és még pár helyen.

Harlekin
És akkor,hogy hogyan driftel egy Lamborghini Aventador LP 700-4!
Szedtem ki a 20 perfekt driftet az acsihoz...<#vigyor>

Harlekin
Ettõl függetlenül is minden percét élveztem,mert nagyon jó cucc!Az elõdöket messze kerültem az elsõ fél óra után.De pont,hogy azokat a defekteket kiszedték belõle amik miatt ez az elkerülés volt.

PL: Össze raktam 1 massive bombát csak kicsit közel álltam a robbanáshoz!<#vigyor>

arty
ezt is figyelembe véve pláne minõségi cucc érzetét kelti a dr3 😄

Forza.

Harlekin
Beszoptam a Deadrising 3at NEM tudom 1000 gs re megcsinálni. Bugos ez a nyomorult játék és ez miatt 2 acsi bentmarad...
A fejlõdésbe van 1 rész amit,ha megnyitsz kapsz 2 darab blueprintet.Na most ezeket rohadtul nem adta meg és csak most nemrég vettem észre,hogy már 2szer végignyomtam.Ez miatt nem lesz meg az az acsi hogy szereld össze az összes fegyvert(101) és ez miatt nem lesz meg a másik acsi se mert a PP trialsokba is benne van az 1 ik tervrajz hogy rakj össze 50 sörsapkát.
Nagyon sokan jártak így ahogy nézem...
Harlekin
150,150,200,200,300!!
Vagy 500-nál vagy 700-nál tehetted volna,de mind 1 is,mert 7 másodperc a 2 közti különbség és utána még 12 másodperc a maradék 300 GS.<#vigyor>
Nagyon meg se pörkölõdött volna a boxod a végkifejletig...<#vigyor>
arty
magamból kiindulva: 600 körül felgyújtottam volna a boxot, de lehet h még azt a 300G-t megadta volna, égve ... az ugye pont 900 😄

Forza.

Harlekin
<#vigyor>
Tinman
Atyaég -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Harlekin
2 dolog még ehhez!?

Valaki végig tolta ezt?Mi a vége,mert nekem is ez a 2 perc van csak meg ...<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

A másik ezzel a 794 emberrel mi történhetett!???Akik nem maxolták ki!??Meghaltak az a 2 perc alatt?Vagy akkor bannolták õket,vagy 3 ledes lett a boxuk???<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

There are a maximum of 5 Avatar: The Last Airbender: The Burning Earth achievements worth 1,005 (1,000)
38,975 tracked gamers have this game, 38,181 have completed it (97.96%) | 9 want to boost