XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
meddig mennek az akciok?
Forza.
Persze ezt úgy mondom, hogy nem ismerem a régebbi részeket.
(Régen toltam 10 percet valamelyik PS2-es résszel ami ki volt állítva Tescoban 😄)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1 éve várom, h leárazzák a soulcaliburt, erre egy hete lejárt a goldom
anyádMS! 😄
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Holnap 4-5 között érek haza és egybõl elindítom talán addig a netemet is össze hozza a thome és már jó lesz...
A titan fall fog menni rajta ismét<#kacsint>#kacsint>
Az az egyetlen dolog amit nem tekintek sportnak.Inkább szabadtéri színdarab amit szinte minden elõadáson elbasznak.
Konkrétan 20+2 hülye kerget 1 labdát 90 percig.És tökéletesen elfogadott a legtöbb esetben a 0-0 ás eredmény,akkor mi értelme volt kimenni a pályára???Pont mintha semmi se történt volna.Nincs még egy ilyen "sport" ahol ez tökéletesen elfogadott lenne.<#vigyor>#vigyor>
Más, fél off.
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes:
90 perc alatt végig is toltam. Élveztem minden percét, de hogy valaki ezért fizessen...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mikor nyomjátok le a singlét? érdekelne hogy ez mennyire igaz, milyen hosszú és emnyire jó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ölég ütõs

Szar a netem most üvöltöztem t homal,de kíváncsi vagyok hogy müxik.ja és nem ér röhögni mert kontrollerel nyomom tehát nem úgy megy mint ahogy azt szeretném <#vigyor>#vigyor>
Mondtam havenak ezek ocska játékok, max a mûanyagért kap jelképes 1-2 ezer ft-ot hogy kézbe fogható lemezek, de nagyon régiek ezek már, a foci menedzs már ingyen csak ajándék.
Bocs nem Reach hanem Wars, de igen azt véltem 2000-2500ft-ra nagyjából, Gears / Halo / Gears 2 , mivel sokaknak külön nem volt gondolom gold-ja a halo 3 végett 1500 ft darab, az 7k, és akkor jöjjenek ugye alkudozni, legyen mibõl engedni, tehát 8k....és még posta is beleférne talán.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nincs olyan ember akinek pont ezek a játékok kellenének egyben.
Dark Sector is annyira középszar, hogy nem hinném, hogy könnyen elkelne.
Gears of War 2 talán 1500 Ft-ért eladható.
Halo 3 ingyen GOLD játék volt de ezresért talán elmegy.
Reach mondjuk 2 ezer.
Ne game.co.uk-t nézzétek. 😄
Dark Sector , Gears of War 2, Halo 3, Halo Reach, LMA Manager 07.
Használtan. 8k-t mondok.
Egyetértetek velem? 😊
Silnt Hill pack most sincs dejo.
NCAA® Football 14 - $49.99 - 17% off
Madden NFL 25 - $49.99 - 17% off
PAC-MAN and the Ghostly Adventures - $19.99 - 50% off
SOULCALIBUR Ⅴ - Gold Price: $3.74 - 75% off
HEXODIUS - Gold Price: $4.99 - 50% off
Foul Play - Gold Price: $4.94 - 67% off
Doodle Jump for Kinect™ - Gold Price: $0.99 - 80% off
Giana Sisters: Twisted Dreams - Gold Price: $4.94 - 67% off
Sanctum 2 - Gold Price: $4.94 - 67% off
CAPSIZED - Gold Price: $4.99 - 50% off
Eternal Sonata - Gold Price: $7.49 - 50% off
Earth Defense Force: Insect Armageddon - Gold Price: $9.99 - 50% off
Runner2: Future Legend of Rhythm Alien - Gold Price: $4.94 - 67% off
Retro City Rampage - Gold Price: $7.49 - 50% off
Giana Sisters meg max 2 dollárt érne számomra, mert megvan humble bundle-bõl PC-re.
SOULCALIBUR Ⅴ
747,50 Ft
Eternal Sonata
1 495,00 Ft
Giana Sisters: Twisted Dreams
1 250,70 Ft
A többi akció itt: LINK

Napközben ne kelljen már elmenni itthonról <#vigyor>#vigyor>
Te Harlekin, este túlóra? Kéne szabni 20 m3 fenyõt fogpiszkálónak! Vállalod? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>