XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Feladó: [email protected]
AD ID: ID 29014465
Magyarázzák már el,hogy 1 gyári eredeti játék dvd tokról miként készítsek képet,hogy
az különbözzön a neten fellelhetõ 1000000 hasonló képtõl és ne azzal dobják vissza a
képet hogy a netrõl szedtem,de mintha nem totál teljesen mind 1 is lenne mivel
pontosan ugyan úgy néz ki mindegyik!!!!!
Érdekes módon a jófogás és az expressz elsõre gond nélkül befogadta a hirdetést!!!!Ide
meg a 8. képet csinálom!!!Már beleírtam már átméreteztem már mindent csináltam és
mégse jó!!!!!!!
A termékemrõl készítsek képet!!!A meztelen valagamat is felrakhatom,hiszen az pontosan ugyan úgy NEM a valós értéket képviselõ dologról fog készülni.Hiszen a lemez tartalma az érték és a lényegi nem a TOK.Maga a játék kerül a digitális tartalom eladásra.A bytekrõl meg nem nagyon lehet képet készíteni házilag...
Szánalom amit csinálnak...
Küldjék már el azt,hogy maguk szerint a kép hol található meg ugyan ebben a
formában!!!!
http://www.jofogas.hu/pest/Dead_rising_3_14822783.htm?ma=1
kösz!
Nyertem!! Nem írtak,de fentva!!Csak a bunkóság ami célravezetõ mindig!
A holnapi célpontom a T-home!3 év után elkezdett akadozni a kábeltv,bár õk már ismernek és tudják,hogy a köszönésem a miért nem basszák meg a moslék szolgáltatásukat és hasonló monológok...<#vigyor>#vigyor>
A játékaim.hu-n is fentvan ez is meg az összes fent volt és 1000 forintal olcsóbban mint ezen a nyomorult apródon.És így is az apródon adtam el 3 játékot 1 et meg a jófogáson!jatékaim.hu-n 2 hétig az én hirdetésem volt a legolcsóbb forza 5 és meg se kérdezték hogy mi a faszt akarok.Az ottaniak hoz képest is a legolcsóbb és az apródhoz képest meg 1000 forinttal olcsóbb...És apródon ment el úgy hogy a srác állta az utánvétes postát...
Jöhetnek a kis köcsögök mind a 7 en egyszerre.Szeretem a kihívást...<#vigyor>#vigyor>
Na de tényleg szánalom amit csinálnak...<#idiota>#idiota>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Hogy a termékemrõl készítsek képet!!!A meztelen valagamat is felrakhatom,hiszen az pontosan ugyan úgy NEM a valós értéket képviselõ dologról fog készülni.Hiszen a lemez tartalma az érték és a lényegi nem a TOK.Maga a játék kerül a digitális tartalom eladásra.A bytekrõl meg nem nagyon lehet képet készíteni házilag...<#vigyor>#vigyor>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Feladtam a Deadrising 3 lemezt hírdetésbe.
Erre a nyomorult visszadobja,hogy a netrõl leszedet indexkép...(jófogás expressz elsõre befogadta)
Már beleírtam,már átméreteztem már mindent csináltam a képpel,de nem jó nekik.
Most írtam nekik egy szívhez szóló levelet kíváncsi vagyok mikor reagálnak.
Csak azért is vissza raktam a képet és a exif adatoktól kezdve mindenhova beleírtam nekik 1 kedves kis üzenetet,hogy mit és hogyan csináljanak a szõröstalpú repedtsarkú édes anyukájukkal...<#vigyor>#vigyor>
A forza 5 nél ugyan ezt a kört futottuk...
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tolnám én ezt szívesen, a látvány ( puritán, de mégis jól fest ), a környezet, animációk ( kamera, irányítás ) NAGYON okés, a hangulat a harcok feelingje ( CGI videó az elején az WOW ), de nincs pause és mentés is hajmeresztõ lehet benne :I
Fable Any. : grafban annyival nem szebb, hogy feledtesse a hulladék animációkat, a borzalmas kamerát ( amikor megjelent, akkor sem volt jó benne ), és a frém sem szmút, habár akkadásról szó nincs, de ez nem lett egy igényes kiadás ( mint a Halo 1 ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
Táncos,gitáros, boxolos kéne inkább de jöhet minden.
Next PC upgrade: 2022
srácok vettem egy játékot xbox360-hoz még pedig ezt Rapala Pro Bass Fishing Horgászbottal és nem látja a botot az xbox nem tudja esetleg valaki, hogy miért? elõre is köszi
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
Forza.
Ezt bele lehet rakni az xbox360-s verzióba?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PC-én ez általában annyi ugye, hogy a megfelelõ helyre bemásolja az ember a megfelelõ fájlokat és utána megjelenik a játékban a plusz tartalom. Tehát nem warez, hanem modding. Erre XBOX-on van mód?
Konkrétan egy barátom megkért, hogy Race Pro-ba készítsek el neki és tegyek be egy új autót, ez a PC-és verzióban igen egyszerû, XBOX-on nem tudom mi a helyzet... ha el is készülnének a megfelelõ fájlok, nem tudom, hogy lehetne berakni, vagy esetleg a már létezõ fájlokat átírni és azokat használni..
Elõre is köszi a választ!
Pedig nagyon kíváncsi lettem volna 360 ra,mert nagyon nem láttunk eddig semmi képi dolgot 360-rol.Vagy volt már valami!?És csak Én siklottam el mellette.
Azon Én is nagyon meglepõdtem,de szerintem az csak 1 szimpla jelmez mint minden más "ruha" a játékba.És ha nézed kinyírt 300 zombit.Amúgy ez volt az elsõ massive bomba amit összeszereltem és használtam.Mostmár futás van ha eldobom.<#vigyor>#vigyor>
Eldobtam 1 et éjszaka(akkor iszonyat mennyiségû zombi van),na az 1119 zombit nyírt ki!!!<#vigyor>#vigyor>
Nem tudtam sose warezoltam.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tyrant nyugi mind a 2 platformon fogom nyomni,de nem tudom megállni,hogy ha kijön elõbb 360 on akkor ne essek neki!
Viszont legalább ismét 1 game amit összevethetek mind a 2 platformon és ÉRDEMBEN tudok véleményt alkotni!Másokkal ellentétbe akik hallották Pestabácsitúl,mert annak meg mesélte a Béla(aki történetesen színvak ,és elfogult,mellé még szefos is),hogy látta a jútyúbon a 14 es crc monitoron és hát semmivel se volt szebb az X1en sõt talán még 360 on szebb is volt 1 kicsit,de hogy jobban futott 360 on az biztos!!És hasonló irreleváns bemondások helyett<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Szedtem ki a 20 perfekt driftet az acsihoz...<#vigyor>#vigyor>
PL: Össze raktam 1 massive bombát csak kicsit közel álltam a robbanáshoz!<#vigyor>#vigyor>
A fejlõdésbe van 1 rész amit,ha megnyitsz kapsz 2 darab blueprintet.Na most ezeket rohadtul nem adta meg és csak most nemrég vettem észre,hogy már 2szer végignyomtam.Ez miatt nem lesz meg az az acsi hogy szereld össze az összes fegyvert(101) és ez miatt nem lesz meg a másik acsi se mert a PP trialsokba is benne van az 1 ik tervrajz hogy rakj össze 50 sörsapkát.
Nagyon sokan jártak így ahogy nézem...
Vagy 500-nál vagy 700-nál tehetted volna,de mind 1 is,mert 7 másodperc a 2 közti különbség és utána még 12 másodperc a maradék 300 GS.<#vigyor>#vigyor>
Nagyon meg se pörkölõdött volna a boxod a végkifejletig...<#vigyor>#vigyor>
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valaki végig tolta ezt?Mi a vége,mert nekem is ez a 2 perc van csak meg ...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
A másik ezzel a 794 emberrel mi történhetett!???Akik nem maxolták ki!??Meghaltak az a 2 perc alatt?Vagy akkor bannolták õket,vagy 3 ledes lett a boxuk???<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
There are a maximum of 5 Avatar: The Last Airbender: The Burning Earth achievements worth 1,005 (1,000)
38,975 tracked gamers have this game, 38,181 have completed it (97.96%) | 9 want to boost