XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én a demot ugy értettem hogy szó szerint demo. 😄
PSN ID.: Beegabor
"Ez miért is nem fért el XBLAn?"
Mert demo? 😄
( 1.7 gb... )
Ez miért is nem fért el XBLAn?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó ez a gen, van még vagy 40 cím amit le akarok rajta tolni.
Minap cseréltem Neverdead-et Epic Mickey 2-re, nyilván nem nagy szám, de azért érdekel, sok ilyen van :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon adja ez báázzzeeeee, kurvára tetszik az is, hogy ilyeneket mond sztorisan, hogy akkor most epilógus és akkor a maradék enemy -t nyírjátok ki a g*cibe! Meg néztem pályakezdõ videót is hogy ott eligazítanak megminden. Nagyon jó
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Én meg délután megyek a szomszédhoz xbox360at belõni (gold regisztráció meg ilyenek), mert amikor szilveszterkor látta nálunk a cuccot, akkor eldöntötte, hogy neki is kell ilyen, és most vett egyet a héten. 😄 Lehet, hogy vége ennek a generációnak, de még így is ragályos. 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eskü 6-7k körül megvenném, de így ez NEM versenyképes ár.
Köszi a dicséretet,de sajna Én nem így érzem,mert ettõl lényegesen jobb vagyok.Csak ez az istenverte kontrollerrel ennyire fussa,de azért próbálkozok próbálkozok,hogy ne kelljen cronus maxot venni.<#vigyor>#vigyor>
+elég jól nyomod <#eljen>#eljen>
Forza.
Féltem kicsit a 6 vs 6 tól de nagyon jól megoldották,hogy ne unatkozz akkor se ha lehetne.Így is néha,ha az eneminek lentvan a 6 titan a rettegés van a pályán.<#vigyor>#vigyor>Bujkálás és a minionok ölése,hogy csökkenjen az idõ a titánod bevetéséig.Meg ha jó a csapat akkor kispécizünk 1 titánt és az kapja az ívet.<#vigyor>#vigyor>
Itt van még titanfall
Most nézem van ott valami minõség állítási lehetõség 720p re de nem látok nagy változást...
Titanfall 1
Nem megy sajna még úgy a játék ahogy szeretném így kontrollerrel,jó lenne az az egér plusz bill...<#rinya>#rinya>
Én 1.8 fontért vettem mikor még akciós volt 3 hónapja.
Belefér a 3 játék kézikönyve meg a 3 lemez.
De így el kell dobni a mûanyag tokokat, mert azok már nem férnek bele. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet találkoztál vele valamelyik guinness díj átadón ,mert van már neki pár a GS ek miatt.<#kacsint>#kacsint>
Jaaaa a másik azért ezekért megéri sokat játszani!
100 font
Az elsõ kimaxoló kap 100 fontot!!!<#kacsint>#kacsint>
Aliens CM 6 font
Hitman Absolution 10 font
ÉS HITMAN ABSOLUTIN PRO is 10 font
Resident Evil 6 13 font
Dead Space 3 13 font
Halo Anniversary 10 font
Deus Ex HR - DC 8 font
Splinter Cell Backlist 13 font
Metro LL 13 font
Darksiders 2: Limited Edition (Pre-Order Argul's Tomb DLC) 11 font
Mortal Kombat KE 13 font
The Bureau:XCOM Declassified (Includes Codebreaker Bonus) 15 font
Max Payne 3 10 font
A többi itt van, de ezek a fontosabbak amiket kimazsolásztam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van Blacklist is ha valaki a lemezt ebbe szeretné belehelyezni!!!!!! 5 font

De honnan ilyen ismerõs?
Ez a tag nem volt valahol hirekben vagy nemtudom? annyira ismerõs a neve.
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox Live felhasználó aki elérte az egymillió Gamescore-t, ha ezt tudom én lettem volna az elsõ! 😄
HARLEKIN szégyeld magad! azt hittem a te neved lesz a kártyán, amúgy ezt a srácot mintha pár helyen már láttam volna, nagyon ismerõs.
Egyesek azt hiszik, hogy a jobb grafikától hirtelen jó lesz akármilyen játék is.
Ami jó az konzolon is jó. (99%-ban) Mondjuk a Crysis részek pont hihetetlen gusztustalanul néznek ki. Azt inkább érdemes PC-n tolni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olvass vissza a pc játékoknak leáldozott topik elejére ott micsoda flamewar ment, vagy egyes multis játékok topikjaiban. Akkor még olvastam, részt vettem ilyenekben, aztán kinõttem, hogy fel se tûnik, hogy van ilyen, mert nem olvasok ilyesmiket. Tudom mindkét rendszer elõnyeit, hátrányait, választottam is egyet az igényeimnek megfelelõen, de sehol semmi olyat nem olvastam ami egyik vagy másik gp tulajdonosai közötti ellentét lenne, mert az internet nagy és nem megyek olyan helyre. Tudod, focimeccsre se járok verekedni, így a focihuligán kérdés se érdekel, de ha érdekelne se oldódna meg a dolog. És amíg ez simán megkerülhetõ addig nem túlzott mértékû.
Phil Spencer szerint a különbözõ konzolok iránt rajongók egymással szemben gyakran esnek túlzásba, ez a viselkedés már nem elfogadható.
Phil Spencer, a Microsoft Xboxos vezetõje szerint az ellentétek a különbözõ konzolok rajongótáborai között már túlzottan nagy méreteket öltöttek. Szerinte ez a fajta viselkedés nem egészséges, sõt, Phil személy szerint gratulált a Sony új konzoljának sikereihez, és elismerte a cég eddigi eredményeit.
“Úgy tûnik, hogy mindkét konzolnak megvan a saját természetes tábora, és ezek között egy…leginkább ‘egészségtelen ellenszenvként’ jellemezhetõ viselkedés figyelhetõ meg. A versengés természetesen érthetõ, de az maradjon a játékpiacon. Rettentõen tisztelem a srácokat a Sonynál, nem semmi, hogy milyen franchiset építettek fel. Ugyanez a véleményem a Nintendo és a Valve csapatáról is…végül is, mi mindannyian ugyanazt szeretnénk: a szórakoztatás egy tökéletesebb formáját akarjuk létrehozni. Imádom a rajongóinkat, de az, hogy az ember Xbox fan, az még nem jelenti azt, hogy ne szerethetne más konzolt is, azt pedig végképp nem, hogy a többi konzol õsellenségévé válik. Nekem van PlayStation 4-em. Több játékkal is játszom rajta. Ugyanez a helyzet a Wii U-val. Seregnyi tapasztalattal lettem gazdagabb általuk.”
Mindent összevetve, azért ennek a versengésnek köszönhetõen a piac és a játékosok is nyernek azért valamit, hiszen a PS4 és az Xbox One is megmutatta a világnak, hogy a konzolokra még mindig érdemes odafigyelni a játékvilágban.
“Mindezek ellenére úgy tûnik, hogy a játékvilágnak ez nem jelentett különösebb problémát. Ha csak azt nézzük, hogy a két új konzol mit alkotott eddig, már azzal is látszik, hogy egy hihetetlen évet kezdtünk meg, valószínû az elmúlt idõk egyik legjobbját” - tette hozzá Spencer, akinek korrekt szónoklata elõtt kalapot emelünk, mióta mondjuk már, hogy nem számít, hogy min játszunk, csak játszhassunk.
Ámen. Ezt a vérben forgó szemû, alprái szennyt ami úton útfélen egymást ütik, bármi féle tisztelet és erkölcsi normák nélkül azt már én is egyre kevésbé tûröm. Kb alig lehet valahova írni, mert csak a harag, az ugatás, a lenézés és a kötekedés megy. Szomorú ez... túl nagy lett a szabadság az interneten. Mindent lehet bármi félre retorzió nélkül.