XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy 12 hónapos Xbox live kódot, aktiváltam, simán ment minden, elfogadta, viszont az összeg nem került feltöltésre, nem jelent meg az egyenlegemen. Az elõfizetés érvényességi ideje meg lett hosszabbítva, de 12000 forint sehol. 😞 Próbáltam újra megadni a kódot akkor persze megjelent az üzenet hogy már aktívált kód, írjak be újat.
Történt már valakivel hasonló? Mi ilyenkor a teendõ? Remélem nem ugrott az összeg, tanulópénznek kicsit sok volna...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De ahogy beérkezik titanfall 360-on hozzám (szerintem hétvége)szereljek össze neked is!?<#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor>
De azért ugye nem küldöd rám a Titánod?? <#wow2>#wow2><#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ez a kalózos móka tetszett az összes közül legjobban😊
Esetleg valami Ázsiai stílus na azt lehet bírnám
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

24,633 tracked gamers már!!!
1 nap alatt plusz kicsit több mint 2000 ember<#kacsint>#kacsint>
Tehát teljesen mind,1 hogy MP meccset láttál vagy campaignt,mert totál ugyan az a 2 dolog NINCS egyikbe se scriptelt dolog itt mindig minden valós idõben történik!
Tegnap borzalmas dolog történt!
HARLEKIN543'S WIN STREAKS
15 Jan 14 62 days 265 achievements
Vége!!Tegnap nem nyílt acsi elbuktam a 62 napos streakseemet....<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Eddig még csak a lejtõn robogtak lefele a Ninja Gaiden 3 és a Dead or Alive 5 után, de ezzel meg is érkeztek az aljára. Zárjanak be, erre nincs szükség.
kár, hogy nincs demo, szívesen megnézném aabyssx arcát az elsõ percekben 😄
Forza.
Mit mondjak. Kerüljétek olyan messzire amennyire csak lehet.
Bevezetés semmi, a story ebbõl kifolyólag 0a. Lehetne a grafika nagyon szép, de tök átlagos, ez a cell shade meg annyira unalmas hogy arra szavak nincsenek, ha tök átlagos módon van megcsinálva, ez pedig tök átlagos. Semmi, egy szikrányi extra nincs a látványban.
Akkor jöjjön a gameplay. Hõõõõõõõõõõõõõõõõ ez miez. Sikítva nyomok optionsra, kamera beállítások 2. opció ( huh, megnyugodtam... ).
Na akkor start. Hõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ ez még mindig olyan. Itt már erõteljes késztetést éreztem hogy azonnal kikapcsoljam és megsemmisítsem a lemezt.
Kérdezhetnének miért? a kamera. Az a kamera ami FIX, amivel nem lenne gond, ha jól lenne megcsinálva, de ez a FIX kamerás rémálom. Nem elég hogy rosszúl mutatja, még mozog is, jobbra balra, közel távol, fel le. Komolyan mondom nem tudtam eldönteni hogy most a karatert irányítom vagy a kamerát mert mindegyik ment valamerre az összhang teljes hiánya nélkül. Egyszerûen borzasztó. JÁTSZHATATLAN!
A harc lehet hogy megüt valami átlagos szintet, a szokásos dolgokat tudja, csapkodni kell mindent amit látunk olyan tempóban hogy semmit nem látni. Túl sok taktikát nem kívánhat ez a darálás. NINCS UGRÁS! NINCS UGRÁS! NINCS UGRÁS! akkor errõl ennyit, menjünk tovább.
Platforming? naná hogy van! Megköveteli a debliség alapvetõ szabályát. Nyomd a kék és a piros gombot amikor oda ér. SEMMIT nem kell csinálni, csak nyomni 2 gombot felváltva A-B, A-B, A-A, B-A s máris ugrunk, repülönk, falon futunk, csüngönk, csak éppen semmi közünk nincs hozzá.
Kérdem én, ki az a kretén állat aki ezért kiad 12 ezret? ( anélkül hogy bárkit is megsértenék ) ez 110%ban egy XBLA-ra való 400 pontért egy közepes, szarul kivitelezett BUKÁS.
Köszönöm verbatin.
A videó renderelés pedig remélem láványosan jobb lesz.
- Game and app saves and updates. A game save progress bar will show you the status of your game saves. You will also be able to easily tell what games and apps are being updated or have been updated recently.
- Friends improvements. Notifications will be added to see when favorites and friends sign in to Xbox Live. This actually was one of the most frequently requested features from the first preview wave and we made it a priority to include it in the April update. Also, friends who are in multiplayer will be identified in the friends list. We’ll also add the ability to view friends’ most popular apps.
- Blu-ray 50 Hz video output support for content recorded at 50 Hz will resolve video playback issues some Xbox Live members in Europe are experiencing.
- Kinect voice and motion improvements will continue to fine tune the quality and reliability of Xbox One commands.
- Improved GameDVR video quality through compression algorithm improvements.
- Updates to Xbox One device management to address issues controlling TVs, set top boxes, and receivers that our customers have reported.
- New audio settings to tune how much volume is lowered when Kinect is used in communications.
Mert pont azt néztél 😄
PSN ID.: Beegabor
Jólvan, figyu, ha ilyen epicness történik, próbáld meg rögzíteni. De epicness nélkül is jöhet. Akkor már kezdem érteni hogy miért mozognak olyan jól a Titánok egyik másik videón. Gondolom amikor az A.I viszi õket, akkor átmennek olyan "játékba illõ" vagyhogymondjam mozgásba. Egyszer egy videóban azt láttam, hogy a Titán úgy lépett ki fedezékbõl és tüzelt majd vissza, hogy mintha egy sciptelt Campaign-t néztem volna, nagyon szépen mozgott. <#vigyor0>#vigyor0>
Battlefield 4 (Xbox One) 22,181 tracked gamers
Battlefield 4 (Xbox 360) 19,760 tracked gamers
Call of Duty: Ghosts (Xbox One) 20,896 tracked gamers
Call of Duty: Ghosts (Xbox 360) 36,245 tracked gamers
Titanfall (Xbox One) 22,077 tracked gamers
Titanfall 7 nappal a megjelenés után... Azt hiszem azért ez beszédes szám!!!!! <#kacsint>#kacsint>
Én amúgy is ennek vagyok inkább híve, az A.I plusz Humán harcos játékokra, nem annyira a tiszta PvP játékra.
Csináltál videót ebbõl az ominózus esetbõl, UGYE? <#nevetes1>#nevetes1>
Hardpoint meccs...
Az "A" pont felõl indultunk...Kezdésnél beaktiváltam egy 80 másodperces titan ledobó burn cardot.Értelem szerûen mínusz 80 másodperc,hogy kérhessek titant.Tehát elindult a kõr azonnal a pályát megkerülve rohantam a "C" pont felé útközbe belebotlottam 2 pilótába meg pár grantbe akiket kinyírtam ez ugye tovább csökkentette az idõt.Ahogy odaértem a "C" ponthoz bebasztam magam láthatatlanba és lekértem a titánt amit azonnal autó üzemmódba raktam."C" ponton éppen kiraktak 4 spectre robotot az eneminek akiket rögtön egymásután nyakon szúrtam a hack késsel és az Én oldalamra állítottam.A "C" Pont rögtön a miénk lett konkrétan semmit nem csináltam csak a C és B között rohangáltam utána a 4 spectrémmel meg a titanommal a seggembe a személyes seregem ebbõl állt.Volt olyan,hogy a hátamba került 1 enemi pilóta és az egyik spektre 1 forgó rúgással lerúgta mielõtt a közelembe ért volna!<#vigyor>#vigyor>
Kb a 9. percbe haltam meg elõször nem értettem,hogy honnan lõttek le,mondom megnézem a kill camot.Na ott olyat láttam amit nem hittem el!Nem az hogy lelõttek hanem a halálom után a titanom azonnal ráfordult a pilótára aki kilõtt és elkezdte kergetni az beszaladt 1 konténerbe majd a túloldalon ahogy kiszaladt volna már várta a titánom és ököllel matricát gyártott belõle a földre!Igaz bent van 1 auto titan továbbfejlesztés perkem,de ez akkora epik volt ahogy a titanom "megbosszult" hogy még.Beszarás akkora ez a game!A codot a bfel karöltve megeszi!!!!<#vigyor>#vigyor>
Nem kevés karakter ez azért a pályán, az idióták meg sírnak hogy miért 6v6 a játék. Kurva jó amúgy a cucc, szívesen játszanék vele én is.
My streams: https://beam.pro/oriic
ÉS még pluszban a kis droidok, vagymik ...
Tetszik!
My streams: https://beam.pro/oriic
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MI
blacklistb (splinter cell) ha monjduk a játék közepén járok, elvégezhetem a küldetéseket az elejétõl monjduk legkönnyebb szinten, hentelve egészen odáig ahol éppen járok, hogy aztán onnan folytatva ugyanúgy lopakodva játszhassak?
az ok: decemberbe játszottam utoljára és teljesen elfelejtettem a sztoryt viszont nem akarok ujra lopakodva játszani úgy, hogy csomoszor ujra kelljen tölteni 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Majd PC-re egyszer talán beszerzem de különösebben nem érdekel.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑