XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Még egy új generációs konzolon sem fut FULL HD ba, mit akarnak már?
Ingyen Thief van számára akkor 😄 .
Hát nekem a laptopon lévõ win7 nem igazán akarta felismerni, de a PC-n lévõ XP sem korábban. PS3 joy töltése bezzeg megy szépen :/
A play and charge kittel lehet PC-n is tölteni a joystickot? Próbálom rádugni, de nem igazán történik semmi. Kell ehhez driver, vagy csak boxra kapcsolva lehet tölteni? (csak tölteni szeretném, nem pc-re kapcsolva játszani)
Eleve ahogy ez kinéz és amekkorák a pályák itt 1 pálya akkora mint a codba az összes együtt.És ezt azért így futtatni se semmi,mert okés hogy 6 vs 6 az ember a pályán,de simán van hogy a 12 embernek lent van a titanja és nem ül benne tehát 12 ember teszi a dolgát plusz 12 titán szintén külön és nem esztelenül mert nagyon okosak és mellette folyamatosan oldalanként lent szaladgál 20 20 grant,spectre meg az isten tudja mi nem és ezek is okosak,mert ahogy rájuk fordulsz megfordulnak és azonnal futnak fedezéket keresni.Van 1 pálya a Dragon na ott konkrétan folyamatosan a levegõbe repkednek ezek a dragonok szép számmal...És lehetne sorolni hogy még mik azok amik.Ezért leszek kíváncsi 360-ra,mert ez így ahogy most van kerek és egész,és ha ebbõl elvesznek az egész szar lesz...
BTW, hol tudok legolcsóbban kapni olyan eszközt, amivel laptop kijelzõjéra tudom tenni a box képét?
De hogy ez így ebben a formában képtelenség,és hogy még a közelébe se lesz az is biztos.
De majd lesznek itt olyanok akik váltig állítják,hogy jobb szebb 360 on mint x1 en.
Ugyan ez volt bf 4 nél is!Van aki szentül hiszi,hogy ugyan úgy néz ki mind a 2 platformon sõt lehet kicsit a 360 szebb is szerintük<#vigyor>#vigyor>
BTW a játék kurva jó volt, de ismerni kell hozzá Peace Walker-t, vagy legalábbis a világot. Pénzt nem adnék érte, fõleg nem ennyit. Reméljük a Phantom Pain jobb lesz ilyen téren.
Õszintén nem értem mi volt a hiszti a játék körül van benne kb 5 darab lopakodós rész ami 3-5 perc terjedelmûek ezen felül végig harc van a játékban meg egy kis ugrálósdi.
A harcrendszer valami fenomenális az egyetlen gyengéje hogy a kamera maradhatott volna fix mert azzal nekem semmi bajom nem volt ez meg néha olyanokat alkotott hogy a hajam égnek állt.
Ezzel a nyílt és bejárható világ stílussal sem értek egyet . Imádtam az 1. rész fejezetválasztós rendszerét és hogy Patric Stewart felolvasott pár gondolatot a kezdés elõtt.
Alucardból és Victorból pedig lehetett volna kicsit több mert szimpatikus karakterek nekem fõleg az utóbbi de ezeket a hiányosságokat DLCvel biztos pótolják majd...
Grafikailag teljesen rendben van számomra a játék , a karakterek nagyon szépen ki vannak dolgozva , a környezet pedig két részre oszlik : a kastály pöpec a város pedig szép de nagyon egyhangú.
Ellenfelekbõl nincs túl sok variáció sajnos és a fegyveres démon micsodák kicsit furcsák voltak.
Végezetül én iszonyat jól szórakoztam rajta berántott a játék és hangulatban végig hozta a számomra tökéletes szintet.
Az elsõ rész az én szememben egy 9/10 játék , ennek viszont nem sikerült megugrania a szintet néhány apróbb hiányossága miatt : számomra azonban simán 8/10.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
Csillog villog, de butus. Ezeket én nagyon nem bírom a lopakodós játékokba.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Ha a karaktereket,elõzményeket nem ismered, akkor ott rohad meg az egész, csak sima sunnyogós vagy éppen akciójátéknak látod.
PSN ID.: Beegabor
Graf: Nagyon szép. Esõben, fények, árnyékok, taknyok a látvány az eléggé ütõs. Köze nincs ahhoz a mosott képekez ami ki lett adva a prevgen ( magyarán annyit ér a képekrõl szakértés, vagyis semennyit ). Teljesen más képet fest, szép éles. A frém is ok, a képet nem töri.
Átvezetõk: ezek kb tökéletesek, mind animációkban mind rendezésben nagyon jók
Gameplay: irányítás nem áll kézre, az animációk egy részé ok, a másik förtelmesen szar ( snake a magasságokból leesést, földre érkezést nem ismeri ). Különösen vicces amikor 10 méteres õrtoronyból leugratok vele és leesik mint egy kõ, term. egy nanométer életvesztés vagy halál nélkül.
A következõ helyzetet nem értettem. 3 õrt lelõttem alatótval a pálya egyik felén, akik 20 perc után is ott horkoltak, ahol hagytam. Adtam 4 dózist a következõnek is, majd felkaptam és arrébbvittem és akkor jöttem rá hogy lehet rúgni. Belerúgtam párat, majd mentem a cél felé. 1 perc múlva az az õr már talpon volt és riasztott. WTF? miközben a többiek továbbra álomban, de ez meg felpattan 1 perc után. No mindegy...
Nem igen köt le, karaktereket sem ismerem, a tábort már ezerszer láttam videón. Tecsdemónak jó volt, többet számomra nem ér.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van demó? nincs.
Akkor mi warez? igen.
Természetesen nincs demó. Milyen demója lehetne egy demónak?! így is alig 2 óra, mindez 10 ezer forintért.
Ez pont egy verbát fog érni, de még az sok egy demóért.
Ha ezek után sem fog odavissza ütni ez demó, akkor atomok küldök celeb kojimára.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
te komolyan... a .... a .... játékélményért nyomod?!
beteges <#zavart2>#zavart2>
Forza.
A statom még nem a legjobb köszönhetõ az acsizásnak,de engem meg ez nem nagyon izgat!Mert lesz ez még jobb is,ha vége az acsiknak és marad az élvezet,vagy jön a bill + egér!<#vigyor>#vigyor>
a k/d-m 3.6 ,414 pilot kill ,tottal kill 657 ,titan kill 88,kills as titan 495
Mutatok egy képet, ti hogy álltok? Nehéznek tûnik a játék?
Kép.
28 Pilota halál nélkül. 😄